0700-80000

2,95 €/min + pvm

Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Voisitko sinä olla ennustaja?
Voisitko sinä olla ennustaja?

Voisitko sinä olla ennustaja?

Millaisia ihmisiä ennustajat ovat? Ennustaja näkee tulevaa ja mennyttä. Voisitko sinä olla ennustaja?


Oletko koskaan miettinyt, millaisia ovat ne ihmiset, jotka toimivat ennustajina? Ja oletko koskaan miettinyt, voisitko sinä olla ennustaja? Voisitko siis olla ihminen, jolle muut soittaisivat, pyytäisivät apua ja neuvoja ennustusten muodossa? Minä olen.

Joskus muinoin suoraan sanoen kuvittelin, että kaikki ennustajat ovat jollain tavalla hieman (tai vähän enemmänkin) outoja ihmisiä, todellisia persoonien persoonia. Onneksi olen elämäni varrella saanut tutustua useampaankin sellaiseen henkilöön, jotka tekevät ennustuksia. Mutta totta toinen puoli, kuten sanotaan. Useimmat ennustajat eivät ole millään tavalla outoja ihmisiä, mutta suurin osa heistä on kyllä jollain omalla tavallaan massasta erottuvia persoonia - osa enemmän, osa vähemmän. Osa haluaisi ehkä olla enemmän jotain, mitä nyt uskaltavat näyttää ja piilottelevat kykyjään ehkä enemmän, mitä haluaisivatkaan. Osa taas antaa palaa täysillä muista piittaamatta, ja haluavat sekä ulkoisella olemuksellaan että käyttäytymisellään näyttää koko maailmalle, kuinka upean lahjan ovat saaneet!

Molemmat tavat ovat oikein, koska myös ennustajat ovat ihmisiä. Useimmiten ihan tavallisia ihmisiä. Erona on se, että heille on annettu lahja, jota he eivät pelkää, vaan osaavat ja haluavat käyttää sitä auttaaksensa muita ihmisiä.

Miksi osa ihmisistä aistii asioita tai näkee tulevaan ja osa ei? Voisitko sinä olla ennustaja? Kaiken avain on henkisyys ja herkkyys. Ennustajana toimivat ovat herkkiä ihmisiä - muuten he eivät pystyisi tekemään työtään, sillä universumi, enkelit, intuitio ja muut heille merkkejä ja neuvoja lähettävät tahot jäisivät heiltä saavuttamatta. Vain herkät ihmiset havainnoivat näitä merkkejä. Monille niitä annetaan ja lähetetään, mutta vain harva osaa ottaa merkit vastaan, saati hyödyntää saamaansa lahjaa käyttämällä sitä muiden auttamiseen. Onneksi heitäkin on.

Minun tuntemani ennustajat ovat melko tavallisia työmyyriä, eikä heistä kukaan erityisemmin halua toitottaa lahjaansa maailmalle. He hyödyntävät kyllä saamaansa lahjaa auttamalla muita ja antavat tulkintoja ennustuslinjan kautta soittaville ihmisille. Tuntemani tulkitsijat tekevät kokopäivätyötä muualla ja tekevät tätä auttamistyötä sen lisäksi. He ovat siis melkoisia työmyyriä. Heitä kaikkia yhdistää myös se, että he nauttivat omasta rauhasta ja kotonaolosta. Missään nimessä heitä ei kuitenkaan voi laittaa samaan muottiin, saati kutsua tylsiksi ihmisiksi. Päinvastoin. Kaikkien kanssa on erittäin antoisaa käydä keskusteluja, eikä heistä suurin osa ole mitenkään ujoja ihmisiä, vaikka siltä aluksi voisi vaikuttaa. Osa heistä taipuu melkoisiinkin sirkustemppuihin ja esiintymissuorituksiin, jos he vaan ovat sellaisella fiiliksellä. Se heitä kaikkia yhdistää - fiilis eli tunne ja vahvasti sen mukaan eläminen - juuri sitähän ennustajan työkin edellyttää, tiettyä tunnetta ja tunnetilaa, jotta työssään onnistuu. Saitko vastauksen kysymykseesi? Voisitko sinä olla ennustaja?

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Helena
EI TÖISSÄ
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
 
 
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää