LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Arvostelut

Arvostelut

Lue mitä asiakkaat ovat mieltä palvelustamme


Matti Kirjoittaa:

Kiitos tulkinnasta. Odotan innolla tulevaisuuttani. Hyvää syksyä sinulle.

maisa Kirjoittaa:

Upea ja ihana persoona joka todella osaa auttaa henkimaailman asioissa. Kiitos tuhannesti sinulle Miranda avusta. Suosittelen Mirandaa lämpimästi kaikille.

Päivi Kirjoittaa:

Kiitos Sanna! Jalkani parantui ja lisäksi sain apua moneen muuhunkin joihin en osannut apua edes hakea. Päivittäin saan nyt positiivisia viestejä❤️

Heli Kirjoittaa:

Uskomatonta mutta Miranda osui oikeaan. Oli hämmentävää todeta että Mirandan intuitio osui täysin oikeaan ja sain kokea sen konkreettisesti. Uskomattoman tarkka ennustus!

Anja Kirjoittaa:

Lämminhenkinen auttaja.

Paula Kirjoittaa:

Kiitos lämminhenkisestä keskustelutuokiosta. Voin jatkaa luottavaisin mielin eteenpäin elämässä.

Kristiina Kirjoittaa:

Kiitos Sanna. Oli voimaannuttavaa puhua kanssasi. Annoit toivoa tulevaisuuten ja hyviä terveys vinkkejä. Energiat oli kohdallaan.

A.K Kirjoittaa:

Kiitos Sannalle tulkinnasta, se auttoi jaksamaan.

Joanna Kirjoittaa:

Sanna antoi minulle toivoa ja neuvoja tilanteeseen, mikä on tuntunut pitkään vaikealta.

Tuula Kirjoittaa:

Loistava tieto taito, näki energioista sanoisinko ihan nappiin asioita. Suosittelen Tuula

Kirsti Kirjoittaa:

Olli mukava keskustella sinun kanssasi. Näit paljon asiota minusta, jotka pitivät paikkansa. Annoit myös vahvistusta asioihin, joista en ollut varma. Kiitos ,kiitos ,kiitos.

Sandra Kirjoittaa:

Matilda on erittäin lahjakas näkijä. Hän tulkitsi minulle ensimmäistä kertaa ja sain heti hänestä hyvän kuvan ja tule toistekkin soittamaan hänelle.

Merja Kirjoittaa:

MATILDA on erittäin lämmin näkijä. Hän on minulle tulkinnut monia kertoja. Aivan ykkönen. ❤️Luottonäkijä. ❤️ Jos on huono aika elämässä. Varmasti tulee positiivinen mieli hänen tulkinnasta. Ja niin paljon, paljon tapahtunut juuri niinkuin hän on nähnyt. En vaihtaisi vaikka maksettaisiin.

Tampereen Markku Kirjoittaa:

Tosiaankin aito nainen, johon voi luottaa . Kiitti kaikesta Katriina. Elämä hymyilee jälleen :))

Tee Kirjoittaa:

Kiitos painokkaasta kannustuksesta tajuta elää omaa elämää. Nyt jo alkoi aukeamaan - saan ilmaisen loman keväisiin unelmamaisemiini.

Pirjo Kirjoittaa:

Kiitos keskustelusta kanssasi vähän aikaa sitten, kuuntelin sen mainitsemasi ensimmäisen lähetyksen. Se kosketti minua syvästi, oivalsin myös lisää menneisyydessä tapahtuneista asioista. Olen myös maaseudulta lähtöisin. Hyvää yötä , halauksin Pirjo

Elina Kirjoittaa:

Kiitos Marena, autoit minua löytämään oikean ratkaisun ja uskaltamaan toteuttaa sen niin, että kaikki meni hyvin. Kaikki vastaukset, jotka annoit kysymyksiini, tunsin sydämessäni oikeiksi ja ovat toteutuneet niin kuin kerroit.

Helena Kirjoittaa:

Kiitos lähettämästäsi energiasta puhelumme jälkeen. Tunsin oloni rentoutuneen huomattavasti. Rauhoittava äänesi ja asiantuntemuksesi sai stressini rauhoittumaan. Kanssasi oli niin mukava jutella. Hyvää kevättä Metelle!

Anja Kirjoittaa:

Kiitos Marena.. sait oloni helpottumaan..Tästä on hyvä jatkaa taas elämääni.

Oili Kirjoittaa:

Soitin, kun sain puhelimeeni mainoksen ilmaisesta 7 minuutista. Marlena sattui vastaamaan. Hän todella tiesi kaikki vaivani, päästä varpaisiin. Olin hämmästynyt, koska en hänelle mitään kertonut vaivoistani. Muu ennustus jää sitten nähtäväksi. Hyvää kevättä ja kiitos..

Riitta Kirjoittaa:

Kaarina on ihana kuuntelija ja ennustaa asiat juuri niinkuin ne menevät. Kiitos Kaarina!

Elli Kirjoittaa:

Kiitos Stella osuvasta tulkinnastasi. Blogiasi on myös kiva lukea, suosittelen, terveisin Elli.

Leena Kirjoittaa:

Kiitos Serena avustai. Osasit antaa tyhjentävät vastaukset kysymyksiini. Näit asiat juuri niin kuin ne olivat. Teit myös ennustuksen tulevalle. Sain hyvää energiaa flunssaani.

Seija Kirjoittaa:

Kiitos Serena energiasta jota lähetit puhelumme aikana. Sain voimaa ja uskoa tulevaan. Kiitos myös ennustuksestasi. ❤️

Anna Kirjoittaa:

Kiitos, näit nykytilanteeni hyvin ja sait mieleni iloiseksi myönteisellä ennustuksellasi ja näkysi tulevaisuudestani oli voimaannuttava, Anna

Tuija Kirjoittaa:

Kiitos Mette, olipa ihana puhelu.

Sirpa Kirjoittaa:

Ihana tulkinta ja sain vastaukset kysymyksiin mitkä halusin ❤

Satu Kirjoittaa:

Kiitän Marena, sinua sydämeni pohjasta keskustelustamme. Annoit niin paljon puhelun aikana. Äänessäsi oli jotain hyvin kaunista. Ohjeittesi mukaan nyt vain eteenpäin. Olen onnekas, kun sinä vastasit puheluuni.

Anja Kirjoittaa:

Olit aivan ihana persoona.. kanssasi oli todella miellyttävä keskustella. Tiesit kyllä hyvin asiani ja sain niihen vastaukset ja hyvät neuvot , Todella olen hyvilläni...

Helena Kinnunen Kirjoittaa:

Voi Rita, enkelini maan päällä

Tiia Kirjoittaa:

Aivan ihana persoona, tiesi asiat juuri nappiin. Lämminhenkinen, rauhallinen ja perusteellisesti keskusteleva. Jäi jutskailut kesken, tuli liittymän maksurajoitukset vastaan suuret pahoittelut siitä Ritalle ! Jäi tämä itseäkin harmittamaan.

Sari Räsänen Kirjoittaa:

Sofialle lämpimät kiitokset koko sydämestäni. Uskomattoman lempeää ja rakkaudellista tulkintaa. Kiitos.

 

OK

Nino Kirjoittaa:

Ihanaa, sain Sofian selkeää, hauskaa ja nopeaa viisautta huojentamaan ja tuomaan vapauttavan viestin. 

 

OK

minna Kirjoittaa:

Hei Serena! Muutaman kerran olen soittanut sinulle. Olet nähnyt kaikki asiani oikein. Laitoit minun hankalaan tilanteeseeni ihanaa voimaannuttavaa energiaa. Olet aina niin positiivinen ja ihana. Kiitos sinulle. t. Minna.

OK 

Suvi Kirjoittaa:

Keskusteltuani Sannan kanssa huomasin kuinka hyvin hän näkee sen mitä koen ja tunnen tällä hetkellä, myös ne pari ihmistä jotka ovat sydämelläni. 

OK

Milla Kirjoittaa:

Uskomaton kokemus. Lämminhenkinen, huumorintajuinen ihminen jonka kanssa oli miellyttävää ja rentoa keskustella. Sain tukea juuri siihen mihin tarvitsin. Suosittelen 10+ 

 

Pirjo Kirjoittaa:

Kiitos, antamasi reiki oli todella hyvää ja voimakasta, auttoi minua jaksamaan vaikean tilanteen läpi. Olit myös empaattinen ja hyvä kuuntelija, tunsin itseni todella voimaantuneeksi puhelun jälkeen.

Kirsi Hämäläinen Kirjoittaa:

Sofian kanssa juteltuani sain uutta uskoa itseeni ja siihen, että minullakin on tarkoitus ja suojelevia enkeleitä. Suuri kiitos hänelle ja voimaa vaativaan työhön

Aune Ojanen Kirjoittaa:

Kiitos, löysin kadonneen esineesi avullasi. Sain myös lisää toivoa ja uskoa elämääni tulkintasi johdosta.

 

 

 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy