Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + mpm
 

Arvosteluja

Tähän olemme keränneet palveluun soittaneiden asiakkaiden kirjoittamia arvosteluja. Tutustu niihin ennen kuin päätät, kenen kanssa haluat keskustella


Marika kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Suuret Kiitokset Sannalle. Olen saanut häneltä todella hyvin apua ja auttanut ja opastanut vaikeitakin tilanteita. Olen erittäin kiitollinen hänelle suuresta avusta. Lämpimästi suosittelen ottamaan häneen yhteyttä. Hän on erittäin mukava henkilö ja piristää ankeatakin päivää hänen kanssaan on mukavaa keskustella. Hän on parhaimpia näkijöitä on todella mahtavat lahjat hänellä.

Maarit kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna arvokkaista neuvoista joita olen saanut sinulta haastaviin elämän tilanteisiin, olet katsonut aivan kohdalleen kaikki. Sannan ohjeita voin lämpimästi suositella soita Sannalle se autaa. Terveisin Maarit

Aija kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Sanna kiitos olet nähnyt asiani oikein tiedät mitä pitää tehdä jos on ongelma. Perheen asiat olet osannut neuvoa. Kiitos.

Mirva kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna avusta ja neuvoista. Niin oikeita joiden avulla olen rauhoittunut ja päässyt vaikeista asioita yli voin niin luottaa apuusi. Voin niin lämpimästi suositella neuvojasi olet parasta.

Pirre kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna, aivan mahtavaa miten turhat huolet ja murheet jäi pois, sinun avulla. Olet uskottava, rehellinen ja puhut aidosti.

Outi kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Sanna olen kiitollinen avusta ja neuvoista. En olisi selvinnyt . Olet opettanut henkisiä ja fyysisiä asioita. Voin lämpimästi suositella sinun apua. Kiitos.

Jaana kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna olen aina saanut avun ja neuvon askarruttaviin asioihin. Sinuun voi luottaa. Olet kyllä paras mitä olen kohdannut.

Tarja kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna. Olen kiitollinen, kun osaat auttaa henkisesti ja fyysisisiin oireisiin saa erinomaisia neuvoja. Olet enkeli.

Taina kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Sanna, kiitos auttajalle. Olen kiitollinen avustasi. Sain ohjeet vaikeisiin perheasioihin ja osaat auttaa rakkaudella. Voin niin lämpimästi suositella Sannan apua. Hän osaa auttaa, kaunis kiitos.

Minna kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna osaat auttaa minua hädän hetkellä apu on tullut ja selvisin. Kiitos!

Jaana kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Ilman Sannan apua en olisi selvinnyt elämän painesta on ollut monta vuotta ja ei ne lopu. Kiitollisuudella ajattelen tätä ihmeauttajaa. Lämpimästi suosittelen.

Matti kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos tulkinnasta. Odotan innolla tulevaisuuttani. Hyvää syksyä sinulle.

Anita kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitollisuudella aina saan yhteyden Sanna sinuun ja tiedän että aina tulee neuvo ja apu sinulta. Uskomatonta tiedät kaikesta ja neuvot ovat kullan arvoiset. Neuvojen ansiosta olen pärjännyt hyvin elämässä ja läheiset ovat saaneet myös avun kun olen pyytänyt sinua auttamaan, tuhannesti kiitos avusta ja neuvoista ja parantamisesta olet korvaamaton, voin suosiella teille ihmiset tätä uskomatonta apua.

Maarit kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Sanna kiitos. Apu tulee aina. Olen kiitollinen, kun olen saanut yhteyden Sanna sinun apuun ja elämän neuvoihin. Perheeni on saanut avun myös, kiitos olet paras auttaja. Voin suositella Sannan neuvoja ja apua.

Jaakko kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna avusta, tuli kaikki asiat kuntoon minulla ja läheisellä. Sinun apu on hyvä suosittelen. Kiitos.

Kristiina kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna. Oli voimaannuttavaa puhua kanssasi. Annoit toivoa tulevaisuuten ja hyviä terveys vinkkejä. Energiat oli kohdallaan.

Maarit kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna, soitin sinulle kun tarvin parantavaa energiaa. Hoitosi tehosi minuun hyvin ja näit asiani mitä kysyin. Hoidit myös koko perheeni luotin sinuun täysin. Soitan sinulle vielä toisten. Suosituksesi sinulle Sanna. Kiitos.

A.K kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sannalle tulkinnasta, se auttoi jaksamaan.

Sami kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna. Näit asiani. Tiesit antaa hyvät neuvot. T.Sami.

Jari kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna, soitin sinulle mieltäni askarruttavasta asiasta. Otit muutaman kortin ja olivat samanlainen tulkinta, mitä näit minulle. Tiesit asiani, miten mennä tästä eteenpäin. Sain sinulta hyvän avun ja hoidon. Suositukseni.

 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää