Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
 

Tarjous

Ilmainen ennustaja tai selvännäkijä ? Uudet asiakkaat saavat 10 min ilmaiseksi

Soita 10 minuuttia ilmaiseksi, jos et ole soittanut aiemmin. Oletko kiinnostunut tietämään, miksi meillä on niin paljon tyytyväisiä asiakkaita? Nyt voit kokeilla ilmaiseksi ja selvittää miksi. Soita 0700-93162. Normaali hinta on 2,95 €/min + pvm, mikä tekee tarjouksesta 29,50 € arvoisen.

Tarjous koskee vain uusia asiakkaita ja vain yhtä puhelua. Uusia asiakkaita ovat he, jotka eivät ole soittaneet www.ennustaja24.fi ja www.enkeliviesti.fi -sivustoissa mainostettuun palveluun 31. joulukuuta 2018 jälkeen.

Ilmainen puhelu lasketaan vain, jos saat yhteyden johonkin henkilöön. Ilmaisia ​​minuutteja ei voi siirtää puhelusta toiseen. Puhelun kesto alkaa, kun puhelu yhdistetään, ja päättyy, kun puhelu katkaistaan.

Jos puhelu kestää 10 minuuttia tai vähemmän, koko puhelu on ilmainen. Jos puhelu kestää kauemmin, maksat vain 10 minuuttia ylittävästä ajasta. Ilmaisia minuutteja sisältäviin puheluihin sovelletaan normaalia puhelumaksua, jos operaattorisi veloittaa normaalisti normaalin puhelumaksun.

Jos haluat poistaa puhelinnumerosi ja lopettaa tekstiviestien saamisen ilmaisista minuuteista

klikkaa tästä
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_