Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Informaatiota

Informaatiota

Tulkintoja luotettavilta ennustajilta, henkisiltä auttajilta & selvänäkijöiltä


Olemme joukko ennustajia, näkijöitä, meedioita ja parantajia, ja olemme täällä antaaksemme sinulle henkisen tien ohjausta ja erityisapua juuri silloin kun sitä eniten tunnet tarvitsevasi. Tiedämme elämässä olevan tilanteita, jolloin tarvitset jonkun, jolle puhua. Voi olla, että tarvitset neuvoa tietyssä elämäntilanteessa tai haluat saada tietoa tulevaisuudestasi. Olipa tilanteesi mikä tahansa, löydät meiltä luotettavia ja ymmärtäväisiä näkijöitä, ennustajia ja tarot-osaajia.

Saadaksesi ennustuksen puhelimitse, soita numeroomme 0700-80000. Mikäli tiedät kenen ennustajamme kanssa haluat jutella, ilmoitat kyseisen ennustajan numeron puhelinvalikossa. Jos et tiedä kenen kanssa haluat jutella, voit kuunnella heidän esittelynsä ja tehdä sen jälkeen valintasi. Voit myös antaa kohtalon päättää kenen kanssa juttelet. Soittaessasi numeroomme 0700-80000 saat selkeät ohjeet siihen, miten toimia. Puhelu maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Puhelinyhtiösi katkaisee puhelun tavallisesti 30 minuutin jälkeen. Kun puheluaikaa on jäljellä 2 minuuttia, saat mahdollisuuden jatkaa puhelua seuraamalla puhelimessa annettavia ohjeita. Muista, että voit milloin tahansa katkaista puhelun, ja sinua veloitetaan vain käyttämäsi puheluajan mukaan.

Voidaksesi käyttää ennustuspalveluamme, täytyy sinun olla täyttänyt 18 vuotta ja omistaa se puhelinliittymä josta soitat, tai sinulla tulee olla lupa liittymän käyttöön sen omistajalta. Ennustajamme tekevät töitä kotonaan rauhallisessa paikassa ja he osaavat vastata useimpiin kysymyksiisi. Ennustajamme eivät kuitenkaan keskustele sairauksista eivätkä anna lääketieteellisiä neuvoja. He eivät myöskään anna pelaamiseen tai veikkaamiseen liittyviä neuvoja. Käyttäessäsi palvelujamme saatat ajoittain saada tekstiviesteillä tiedotteitamme ja tarjouksiamme. Jos et halua saada tekstiviesteillä tiedotteita tai markkinointia, poista itsesi listalta TÄSSÄ.

Mikäli sinulla on jokin asia, joka mietityttää, voit ottaa yhteyttä meihin osoitteessa info@ennustaja24.fi tai soittaa meille numeroon 0974790620 arkisin 08.00-18.00. Numeron ollessa varattu, jätä meille viesti puhelinnumerosi, nimesi ja asiasi kera, niin otamme sinuun yhteyttä. Pyrimme antamaan sinulle parasta mahdollista asiakaspalvelua, ja vastaamme aina niin nopeasti kuin voimme.

Toivomme palveluistamme olevan sinulle olevan paljon hyötyä! Lämpimästi tervetuloa ja toivottavasti viihdyt meillä!

Tykkää meistä Facebookissa pysyäksesi ajan tasalla tiimimme uutisista ja tarjouksista!

 
 
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm