LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Päivän horoskooppi astro
Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro kertoo Sinulle karttasi tärkeimmät ja merkittävimmät aspektit juuri tällä hetkellä


Astrologia on ikivanha, kenen tahansa opeteltavissa oleva symbolikieli, joka auttaa ymmärtämään laajemmin itseä, muita, maailmaa - koko olemassaolon monimuotoisuutta. Astrologian perustana on syntymähetkelle laadittu syntymäkartta, joka trooppisessa astrologiassa perustuu astronomisesti kevätpäivän tasauksen suhteen laskettuihin planeetta-asemiin. Syntymäkartta on erinomainen itsetuntemusväline, kompassi elämän polulle. Kartta ei ole tuomio vaan kertoo kantajansa valmiuksista, luontaisista kyvyistä ja haasteista. Astrologia antaa vastauksia sekä nykyhetkeen, menneeseen että tulevaan. Astrologisen kartan tulkinta on erinomainen itsetuntemusväline. Kartta kertoo niin haasteista kuin mahdollisuuksistakin.

Karmallinen kasvutehtäväkin on mahdollista selvittää astrologisen karttatulkinnan avulla samoin kuin se, mihin asioihin ei enää ole tarkoitus keskittyä tässä elämässä. Myös nykyhetkeä ja tulevaa voidaan kartoittaa erilaisten menetelmien avulla. Astrologinen "ennuste" on eräänlainen kosminen säätiedotus, joka kertoo niistä teemoista, joita nousee käsittelyyn eri aikoina. Astrologia on erinomainen väline itsetuntemuksen lisäämiseen ja henkisen kasvun tukemiseen. Astrologiselta syntymäkartalta voidaan nähdä tämänkertaiseen elämääsi mukanasi tuomat haasteet ja ja kasvuntehtävät sekä myös lahjat ja alttiudet.

Astrologian avulla voi myös selvitellä karmallisia oppiläksyjä. Samoin astrologinen tulkinta auttaa ymmärtämään elämän syklisyyttä. Se kertoo, millainen ns. ajan laatu kohdallasi on meneillään ja miten parhaiten selvitä ajan tuomista haasteista. Astrologian avulla voidaan myös katsoa edessäpäin olevien aikojen tuomia teemoja. Haluaisitko saada itsellesi henkilökohtaisen astrologisen kartan ja tulkinnan? Silloin sinua varten on päivän horoskooppi astro. Se kertoo muunmuassa suosiollisimmat aspektit sinulle, mihin sinun kannattaa keskittyä juuri nyt elämässäsi. Päivän horoskooppi astro tuo Sinun eteesi myös merkittävimmät mahdollisuudet, mihin voit tarttua elämässäsi.

Kenties et olekaan vielä ollut niistä itse tietoinen, mitä kaikkia vahvuuksia sinulla onkaan olemassa. Oma henkilökohtainen syntymäkarttasi avaa Sinulle monia asioita. Se kertoo mitkä ovat vahvuutesi ja haasteesi ja minkälaista elämää tulet todennäköisesti viettämään. Eläinratahan on jaettu kahteentoista eri horoskooppimerkkiin, jotka ovat taas jaettu kiinteisiin ja muuttuviin merkkeihin sekä johtaviin että . Samoin astrologinen tulkinta auttaa ymmärtämään elämän syklisyyttä. Se kertoo, millainen ns. ajan laatu kohdallasi on meneillään ja miten parhaiten selvitä ajan tuomista haasteista.

Astrologian avulla voidaan myös katsoa edessäpäin olevien aikojen tuomia teemoja. Astrologia on erinomainen väline itsetuntemuksen lisäämiseen ja henkisen kasvun tukemiseen. Astrologiselta syntymäkartalta voidaan nähdä tämänkertaiseen elämääsi mukanasi tuomat haasteet ja ja kasvuntehtävät sekä myös lahjat ja alttiudet. Astrologian avulla voi myös selvitellä karmallisia oppiläksyjä. Voit kysyä esim. työstä, parisuhteesta, elämän suunnasta, karmasta jne. Kenties mietit, mitkä ovat tämän elämän vahvuuksiasi tai mitä asioita olet tullut opettelemaan?

Tai onko elämässäsi toistunut jokin sellainen teema tai tapahtumasarja, jolle haluat etsiä syytä astrologian avulla? Haluatko tietää, millaisia ns. ajan laatuja elämässäsi on juuri meneillään ja miten voisit toimia enemmänkin kulloisenkin ajan laadun tuomien teemojen mukaisesti eikä niistä vastaan. Mietitkö, millaisia ns. ajan laatuja ja teemoja elämässä on edessä eri elämänalueilla? Päivän horoskooppi astro auttaa selvittämään henkilökohtaisesti juuri sinun tilanteesi pohjalta Sinua vaivaavat asiat. Voit esittää kysymyksiä, voit kertoa mitkä aihealueet elämässä mietityttävät ja mihin haluat apua astrologian keinoin.

 

Jos haluat puhua aiheesta "Päivän horoskooppi astro", voit soittaa jollekin meistä:

Bloggaajat
Marena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Sanna
Vapaa
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Annikki
Kutsu minua
AnnikkiNRO 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat,...
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Mikä tekee astrologiasta suositun

1005 näyttökerrat

Mikä tekee astrologiasta tänä päivänä niin suositun, että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan esimerkiksi ihmisten yhteensopivuutta? 

 

Maailma täynnä taikaa

809 näyttökerrat

Syntyessämme emme tunteneet tätä maailmaa. Emme olleet tietoisia kuinka tämä maailma on luotu

 

Horoskooppi ennustus

7199 näyttökerrat

Horoskooppi ennustus pohjautuu syntymäaikaasi perustuvaan tähtikarttaan

 

Horoskooppi astro

3995 näyttökerrat

Horoskooppi astro kertoo astrologian keinoin Sinulle tulevaisuutesi ja mahdollisuutesi

 

Paras selvänäkijä

4081 näyttökerrat

Mistä tiedän onko valitsemani tulkitsija minulle paras selvännäkijä?

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy