Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
 
Päivän horoskooppi astro
Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro ennustaminen kertoo tärkeimmät aspektit tällä hetkellä ja se perustuu sinun syntymäkarttaasi


Astrologia on ikivanha, kenen tahansa opeteltavissa oleva symbolikieli, joka auttaa ymmärtämään laajemmin itseä, muita, maailmaa - koko olemassaolon monimuotoisuutta. 

Syntymäkartta

Päivän horoskooppi astro tarjoaa kattavan näkymän tärkeimpiin hetken aspekteihin. Syventyessään syntymäkarttaan astrologia avaa ikivanhan symbolikielen, joka auttaa laajentamaan ymmärrystä itsestä, toisista ja maailmasta - koko olemassaolon monimuotoisuudesta. Trooppisessa astrologiassa syntymäkartta perustuu astronomisesti kevätpäivän tasauksen suhteen laskettuihin planeetta-asemiin, toimien erinomaisena itsetuntemusvälineenä ja elämän polun kompassina. Astrologia ei ole tuomitseva, vaan se valottaa kantajan valmiuksia, luontaisia kykyjä ja haasteita. Tarjoten vastauksia nykyhetkeen, menneeseen ja tulevaan, astrologinen kartan tulkinta toimii erinomaisena itsetuntemusvälineenä. Karmalliset kasvutehtävät ja elämän fokus voivat selvitä astrologisen karttatulkinnan kautta, joka antaa myös mahdollisuuden tarkastella nykyhetkeä ja tulevaisuutta erilaisten menetelmien avulla.

Kosminen säätiedotus

Astrologinen ennustaminen toimii ikään kuin kosminen säätiedotus, joka avaa ne teemat, jotka nousevat esiin eri aikoina. Astrologia on voimakas työkalu itsetuntemuksen syventämiseen ja henkisen kasvun tukemiseen. Astrologisesta syntymäkartasta paljastuvat elämän haasteet, kasvutehtävät, lahjat ja alttiudet, tarjoten kokonaisvaltaisen näkemyksen yksilön polusta. Astrologia auttaa myös karmallisten oppiläksyjen selvittelyssä ja syklisyyden ymmärtämisessä. Päivän horoskooppi astro valaisee ns. ajan laatua kullakin hetkellä ja tarjoaa vinkkejä parhaaseen selviytymiseen. Tulevaisuuden teemat voivat avautua astrologian avulla.

Henkilökohtainen ohjaus

Jos kaipaat henkilökohtaista ohjausta, päivän horoskooppi astro tarjoaa mahdollisuuden saada tietoa suosiollisimmista aspekteista ja merkittävimmistä mahdollisuuksista elämässäsi. Tämä symbolikieli auttaa paljastamaan omat vahvuudet ja haasteet sekä antaa syvempää ymmärrystä siitä, millaista elämää todennäköisesti tulet viettämään. Astrologia tuo esiin eläinradan eri horoskooppimerkkien ja niiden jakautumisen kiinteisiin ja muuttuviin merkkeihin sekä johtaviin että. Kysymyksiin työstä, parisuhteista, elämänsuunnasta ja karmasta astrologi tarjoaa vastauksia. Elämän toistuvia teemoja ja niiden syitä voi etsiä astrologin avulla, samoin kuin arvioida ns. ajan laatua ja teemoja tulevaisuudessa eri elämänalueilla.

Päivän horoskooppi astro on avain henkilökohtaiseen selvitykseen ja vastauksiin. Voit ilmaista huolesi, kysyä neuvoja tai kertoa, millaiset elämänalueet sinua mietityttävät. Astrologia ennustaminen tarjoaa mahdollisuuden syvempään ymmärrykseen ja auttaa navigoimaan elämän monimutkaisilla poluilla.

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Arvokkaat elämän artikkelit

Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja on opettaja, parantaja ja viisas opas, joka voi auttaa meitä navigoimaan elämämme...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina taika tarot ennustus opastaa meitä...
 
Henkiset merkit taivaasta

Henkiset merkit taivaasta

Elämä jatkuu kuoleman jälkeenkin ja rajatieto taivaasta paljastaa uuden alun meidän rakastetuillemme
 
Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Rajatieto auttaa, opas päächakrojen tulkinnan apuvälineisiin ja henkisen polun ymmärryksen...
 
Tarot pöytä

Tarot pöytä

Tarot pöytä kortithan eivät kerro suoraan tulevaisuuttamme, vaan ne kertovat meille meidän...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_