LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Päivän horoskooppi astro
Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro kertoo Sinulle karttasi tärkeimmät ja merkittävimmät aspektit juuri tällä hetkellä.


Astrologia on ikivanha, kenen tahansa opeteltavissa oleva symbolikieli, joka auttaa ymmärtämään laajemmin itseä, muita, maailmaa - koko olemassaolon monimuotoisuutta. Astrologian perustana on syntymähetkelle laadittu syntymäkartta, joka trooppisessa astrologiassa perustuu astronomisesti kevätpäivän tasauksen suhteen laskettuihin planeetta-asemiin. Syntymäkartta on erinomainen itsetuntemusväline, kompassi elämän polulle. Kartta ei ole tuomio vaan kertoo kantajansa valmiuksista, luontaisista kyvyistä ja haasteista. Astrologia antaa vastauksia sekä nykyhetkeen, menneeseen että tulevaan. Astrologisen kartan tulkinta on erinomainen itsetuntemusväline. Kartta kertoo niin haasteista kuin mahdollisuuksistakin.

Karmallinen kasvutehtäväkin on mahdollista selvittää astrologisen karttatulkinnan avulla samoin kuin se, mihin asioihin ei enää ole tarkoitus keskittyä tässä elämässä. Myös nykyhetkeä ja tulevaa voidaan kartoittaa erilaisten menetelmien avulla. Astrologinen "ennuste" on eräänlainen kosminen säätiedotus, joka kertoo niistä teemoista, joita nousee käsittelyyn eri aikoina. Astrologia on erinomainen väline itsetuntemuksen lisäämiseen ja henkisen kasvun tukemiseen. Astrologiselta syntymäkartalta voidaan nähdä tämänkertaiseen elämääsi mukanasi tuomat haasteet ja ja kasvuntehtävät sekä myös lahjat ja alttiudet.

Astrologian avulla voi myös selvitellä karmallisia oppiläksyjä. Samoin astrologinen tulkinta auttaa ymmärtämään elämän syklisyyttä. Se kertoo, millainen ns. ajan laatu kohdallasi on meneillään ja miten parhaiten selvitä ajan tuomista haasteista. Astrologian avulla voidaan myös katsoa edessäpäin olevien aikojen tuomia teemoja. Haluaisitko saada itsellesi henkilökohtaisen astrologisen kartan ja tulkinnan? Silloin sinua varten on päivän horoskooppi astro. Se kertoo muunmuassa suosiollisimmat aspektit sinulle, mihin sinun kannattaa keskittyä juuri nyt elämässäsi. Päivän horoskooppi astro tuo Sinun eteesi myös merkittävimmät mahdollisuudet, mihin voit tarttua elämässäsi.

Kenties et olekaan vielä ollut niistä itse tietoinen, mitä kaikkia vahvuuksia sinulla onkaan olemassa. Oma henkilökohtainen syntymäkarttasi avaa Sinulle monia asioita. Se kertoo mitkä ovat vahvuutesi ja haasteesi ja minkälaista elämää tulet todennäköisesti viettämään. Eläinratahan on jaettu kahteentoista eri horoskooppimerkkiin, jotka ovat taas jaettu kiinteisiin ja muuttuviin merkkeihin sekä johtaviin että . Samoin astrologinen tulkinta auttaa ymmärtämään elämän syklisyyttä. Se kertoo, millainen ns. ajan laatu kohdallasi on meneillään ja miten parhaiten selvitä ajan tuomista haasteista.

Astrologian avulla voidaan myös katsoa edessäpäin olevien aikojen tuomia teemoja. Astrologia on erinomainen väline itsetuntemuksen lisäämiseen ja henkisen kasvun tukemiseen. Astrologiselta syntymäkartalta voidaan nähdä tämänkertaiseen elämääsi mukanasi tuomat haasteet ja ja kasvuntehtävät sekä myös lahjat ja alttiudet. Astrologian avulla voi myös selvitellä karmallisia oppiläksyjä. Voit kysyä esim. työstä, parisuhteesta, elämän suunnasta, karmasta jne. Kenties mietit, mitkä ovat tämän elämän vahvuuksiasi tai mitä asioita olet tullut opettelemaan?

Tai onko elämässäsi toistunut jokin sellainen teema tai tapahtumasarja, jolle haluat etsiä syytä astrologian avulla? Haluatko tietää, millaisia ns. ajan laatuja elämässäsi on juuri meneillään ja miten voisit toimia enemmänkin kulloisenkin ajan laadun tuomien teemojen mukaisesti eikä niistä vastaan. Mietitkö, millaisia ns. ajan laatuja ja teemoja elämässä on edessä eri elämänalueilla? Päivän horoskooppi astro auttaa selvittämään henkilökohtaisesti juuri sinun tilanteesi pohjalta Sinua vaivaavat asiat. Voit esittää kysymyksiä, voit kertoa mitkä aihealueet elämässä mietityttävät ja mihin haluat apua astrologian keinoin.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Odottaa soittoasi
Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HelenaHelena
Odottaa soittoasi
Helenanro 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Katriina Katriina
Ei paikalla
Katriina nro 524Energiahoito, Astro, Ennustajat, Ennustaja, Ennustaminen,...
 

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Horoskooppi ennustus

5820 näyttökerrat

Horoskooppi ennustus pohjautuu syntymäaikaasi perustuvaan tähtikarttaan.

 

Horoskooppi astro

3276 näyttökerrat

Horoskooppi astro kertoo astrologian keinoin Sinulle tulevaisuutesi ja mahdollisuutesi

 

Paras selvänäkijä

3247 näyttökerrat

Mistä tiedän onko valitsemani tulkitsija minulle paras selvännäkijä?

 

Henkiparantajat

3510 näyttökerrat

Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy