Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
 

Henkinen työ

Henkinen työ, henkilökohtainen merkitys - liity puhelinlinjoillemme auttamaan ihmisiä

Itsenäinen työskentely kotona

Haluatko työskennellä omalla aikataulullasi ja olla samalla oma pomosi? Etsitkö työtä, joka antaa sinulle vapauden ja mahdollisuuden toimia itsenäisesti, sekä nauttia täydestä vapauden tunteesta työskennellessäsi kotoa käsin? Oletko henkisiä kykyjä omaava henkilö, jolla on kokemusta niiden soveltamisesta? Jos henkinen työ puhuttelee sinua, tämä työmahdollisuus saattaa olla juuri sopiva sinulle.

Työhön liittyvät vaatimukset

Olet täyttänyt 18 vuotta. Voit päättää itse, milloin ja kuinka paljon työskentelet, kunhan vähimmäistyöaikasi on 50 h kuukaudessa ja siitä 10 h aikavälillä 01-07. Suomen kielen taito on välttämätön, mutta jos hallitset muita kieliä, se voi tuoda sinulle etulyöntiaseman. Luonnollisesti kaikki hakijamme käyvät läpi perusteellisen työkokeen varmistaaksemme heidän taitonsa ja kykynsä.

Työskentelyn vapaus

Ei tarvitse huolehtia muodollisesta koulutuksesta, sillä me arvostamme lahjakkuutta ja kokemusta. Voit valita työskenteletkö kokopäiväisesti tai yhdistääkö henkinen työ opiskeluun, osa-aikatyöhön tai muihin toimintoihin. Jos kirjoittaminen on sinulle mieluisaa, voit ansaita lisätuloja tuottamalla meille erilaisia tekstejä. Ehkä kirjoittamalla omaa blogia. Blogi kasvattaa ansaintamahdollisuuksiasi.

Työn tekemisen nimettömyys

Toteutamme asiakaspuhelut puhelimeesi nimettömänä puhelinvaihteemme avulla. Järjestelmämme tarjoaa helpon tavan kirjautua sisään ja vastaanottaa puheluita juuri silloin kun haluat, ja yhtä helposti kirjautua ulos, kun tarvitset taukoa. Olet vastuussa asiakaskeskustelujen laadusta, ja sinun neuvosi ja informatiivinen lähestymistapasi auttavat asiakkaitamme saavuttamaan paremman henkisen hyvinvoinnin.

Työsuorituksen korvaus

Tarjoamme reilun palkkauksen ja työn tunnustuksen. Meillä on sinulle houkutteleva palkkamalli, joka sisältää peruspalkan sekä tuntipalkan, joka määräytyy asiakaspuheluihin käytetyn ajan mukaan. Haluamme sinun menestyvän ja palkitsemme sinut bonuksiin perustuvassa järjestelmässä. Saat korkeamman tuntipalkan sitä mukaa, mitä enemmän asiakaspuheluita hoidat. Maksamme palkkasi kaksi kertaa kuukaudessa.

Henkinen työ on antoisaa ja mielenkiintoista. Jos kaikki tämä kuulostaa sinulle sopivalta työskentelyvaihtoehdolta, toivomme hakemuksesi saapuvan sähköpostitse osoitteeseen hr.fi@redhatholdings.com.

 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää