Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
 
Henkiset merkit taivaasta
Henkiset merkit taivaasta

Henkiset merkit taivaasta

Elämä jatkuu kuoleman jälkeenkin ja rajatieto taivaasta paljastaa uuden alun meidän rakastetuillemme


Kuoltuaan he alkavat kommunikoida kanssamme ja haluavat että me tiedämme, että heillä on kaikki hyvin ja meidän ei pitäisi olla huolissamme heistä.

Merkit taivaasta

He haluavat, että me tiedämme, että he ovat vielä kanssamme, voivat nähdä meidät ja he haluavat ohjata meitä oikeaan suuntaan, milloin vain tarvitsemme apua. He yrittävät kommunikoida useilla erilaisilla merkeillä. Rajatieto voi olla kuvia, lauluja, numeroita, päivämääriä tai vain ajatus mielessämme. Meidän täytyy keskittyä ja ymmärtää nämä erilaiset merkit pystyäksemme kommunikoimaan rakkaittemme kanssa. Tällä tavalla me tunnemme oppaan läsnäolon ja meillä on rakkaittemme siunaus. Tässä on joitain merkkejä eri muodoissa mitä rakkaamme voivat lähettää meille.

Orbit

Poismenneet rakkaamme ovat hyvin kiinnostuneita meistä kun perhe ja ystävät kokoontuvat yhteen juhliakseen erityistilaisuuksia. Heidän läsnäolonsa on helposti aistittavissa näissä tilaisuuksissa. Kelluvia orbeja voidaan nähdä erityisissä tilaisuuksissa otetuissa valokuvissa. Nämä orbit ilmestyvät kuviin, koska rakkaittemme henget ovat energiaa. Se on heidän tapansa kertoa meille, että he ovat vielä kanssamme. Toinen puoli koostuu energiasta. Me siirrymme myös energiatilaan kun nukumme, jolloin rakkaittemme on helpompi kohdata meidät unessa. He voivat käyttää tätä rajatieto tilaa puhuakseen kanssamme saadakseen viestinsä perille. Siksi joskus uni rakkaastamme tuntui niin todelliselta, aivan kuin se olisi todella tapahtunut.

Numerot

Henkiset merkit taivaasta ovat usein numeroita. Joskus kolikkojen numeroita voidaan käyttää myös kommunikointiin rakkaittemme kanssa. Milloin tahansa kohtaat vaikean tilanteen elämässäsi, ajattele vain jotakuta edesmenneistä rakkaista, joka ei ole enää fyysisessä maailmassa, ja pyydä häneltä apua. Sitten valitse joku satunnainen kolikko taskustasi ja yritä hahmottaa jos joku viesti esimerkiksi päivämäärästä olisi kirjoitettu kolikkoon. Kun rakkaamme on menehtynyt, noin viikon sisällä me voimme nähdä epätavallisia asioita sähköllä toimivissa laitteissa. Valonvälähdykset ja television käynnistyminen automaattisesti ovat tavallisia merkkejä henkien läsnäolosta. Ne johtuvat siitä, että rakkaamme henki on energiaa, joka totuttelee olemaan tuonpuoleisessa. Tämä on hyvin normaali prosessi poismeno jälkeen, jossa me voimme yhä tuntea rakkaidemme läsnäolon.

Tuoksut

Useita kertoja elämässämme rakkaamme yrittävät näyttää että he ovat yhä kanssamme näyttäen meille luonnon kauneuden. Näemme kauniin perhosen, välkehtivän tähdenlennon, sateenkaaren jne, ne ovat henkiset merkit taivaasta heidän läsnäolostaan. Joskus rakkaamme lähettävät meille merkkejä tuoksujen muodossa tehdäkseen meidät tietoiseksi heidän läsnäolostaan. Nämä hajut voivat olla erilaisia. Se voi olla sen parfyymin tuoksu, jota rakkaamme tapasi käyttää. Voimme kokea savun hajun kun rakkaamme oli tupakoitsija, tai se voi olla kosmetiikan tuoksu, jota hän käytti.

Laulut

Rakkaamme eivät halua että unohdamme heidät. He haluavat että muistamme heidät ja siksi he lähettävät meille satunnaisia muistoja heidän kanssaan menneisyydessä viettämästä ajasta. Äkilliset henkiset merkit taivaasta ovat tervehdys rakkaalta, ja se saa meidät ymmärtämään, kuinka ihanaa yhteinen aika oli. Kaikkein tavallisimmat henkiset merkit taivaasta, jotka voimme saada rakkailtamme, tulee laulujen muodossa. Sinun pitää huomata satunnaisen laulun tulevan äkillisesti, mieleesi, tai laulun, jota kuulet jatkuvasti ilman syytä. Se voi olla laulu, jota rakkaasi kuunteli mielellään ja lähettää sen sinulle taivaasta nautittavaksi. On myös mahdollista, että laulussa on kätketty viesti.

Merkkien ymmärtäminen

Rakkaamme voi herättää meidät aina samaan aikaan yöllä vahvistaakseen henkisen läsnäolonsa. Rakkaamme käyttävät tätä merkkiä kun emme hahmota tai ymmärrä muita heidän antamiaan merkkejään. Heräämiseen tähän kellonaikaan voi liittyä muistoja tai se voi olla aika minä rakkaasi menehtyi. Kun katsot samankaltaisia numeroita kellossa kuten 10:10 tai 09:09, se voi olla merkki rakkailta. Tämän kaltaisia merkkejä voi kokea kun kohtaamme ongelmia elämässä tai meidän elämämme on äkillisesti muuttumassa. Tämä on heidän tapansa kertoa että olet tekemässä oikean ratkaisun elämässäsi. Voi mennä aikaa ennen kuin saamme merkkejä rakkailtamme, mutta toivoa ei kannata menettää. Meidän täytyy kyetä tunne elämässämme ymmärtämään nämä merkit kun rakkaamme lähettävät niitä. Henkiset merkit taivaasta ja niiden ymmärtäminen tulee olemaan todella hämmästyttävä kokemus.

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Marena
VAPAA
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Arvokkaat elämän artikkelit

Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja on opettaja, parantaja ja viisas opas, joka voi auttaa meitä navigoimaan elämämme...
 
Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro ennustaminen kertoo tärkeimmät aspektit tällä hetkellä ja se perustuu sinun...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina taika tarot ennustus opastaa meitä...
 
Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Rajatieto auttaa, opas päächakrojen tulkinnan apuvälineisiin ja henkisen polun ymmärryksen...
 
Tarot pöytä

Tarot pöytä

Tarot pöytä kortithan eivät kerro suoraan tulevaisuuttamme, vaan ne kertovat meille meidän...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_