LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Henkiset merkit taivaasta
Henkiset merkit taivaasta

Henkiset merkit taivaasta

Elämää on kuoleman jälkeen. Kuolema on prosessi, jossa ihmisen henki menettää kehonsa. Rakkaamme aloittavat uuden elämänsä taivaassa menehdyttyään


Kuoltuaan he alkavat kommunikoida kanssamme ja haluavat että me tiedämme, että heillä on kaikki hyvin ja meidän ei pitäisi olla huolissamme heistä. He haluavat, että me tiedämme, että he ovat vielä kanssamme, voivat nähdä meidät ja he haluavat ohjata meitä oikeaan suuntaan, milloin vain tarvitsemme apua. He yrittävät kommunikoida useilla erilaisilla merkeillä. Merkit voivat olla kuvia, lauluja, numeroita, päivämääriä tai vain ajatus mielessämme. Meidän täytyy keskittyä ja ymmärtää nämä erilaiset merkit pystyäksemme kommunikoimaan rakkaittemme kanssa. Tällä tavalla me tunnemme oppaan läsnäolon ja meillä on rakkaittemme siunaus. Tässä on joitain merkkejä eri muodoissa mitä rakkaamme voivat lähettää meille.

Läsnäolo valokuvissa

Poismenneet rakkaamme ovat hyvin kiinnostuneita meistä kun perhe ja ystävät kokoontuvat yhteen juhliakseen erityistilaisuuksia. Heidän läsnäolonsa on helposti aistittavissa näissä tilaisuuksissa. Kelluvia orbeja voidaan nähdä erityisissä tilaisuuksissa otetuissa valokuvissa. Nämä orbit ilmestyvät kuviin, koska rakkaittemme henget ovat energiaa. Se on heidän tapansa kertoa meille, että he ovat vielä kanssamme.

Kohtaaminen unessa

Toinen puoli koostuu energiasta. Me siirrymme myös energiatilaan kun nukumme, jolloin rakkaittemme on helpompi kohdata meidät unessa. He voivat käyttää tätä energiatilaa puhuakseen kanssamme saadakseen viestinsä perille. Siksi joskus uni rakkaastamme tuntui niin todelliselta, aivan kuin se olisi todella tapahtunut.

Kolikoihin kirjoitetut viestit

Henget viestivät usein kanssamme numeroiden avulla. Joskus kolikkojen numeroita voidaan käyttää myös kommunikointiin rakkaittemme kanssa. Milloin tahansa kohtaat vaikean tilanteen elämässäsi, ajattele vain jotakuta edesmenneistä rakkaista, joka ei ole enää fyysisessä maailmassa, ja pyydä häneltä apua. Sitten valitse joku satunnainen kolikko taskustasi ja yritä hahmottaa jos joku viesti esimerkiksi päivämäärästä olisi kirjoitettu kolikkoon.

Sähköiset merkit hengiltä

Kun rakkaamme on menehtynyt, noin viikon sisällä me voimme nähdä epätavallisia asioita sähköllä toimivissa laitteissa. Valonvälähdykset ja television käynnistyminen automaattisesti ovat tavallisia merkkejä henkien läsnäolosta. Ne johtuvat siitä, että rakkaamme henki on energiaa, joka totuttelee olemaan tuonpuoleisessa. Tämä on hyvin normaali prosessi poismeno jälkeen, jossa me voimme yhä tuntea rakkaidemme läsnäolon.

Luonnon merkit

Useita kertoja elämässämme rakkaamme yrittävät näyttää että he ovat yhä kanssamme näyttäen meille luonnon kauneuden. Näemme kauniin perhosen, välkehtivän tähdenlennon, sateenkaaren jne, ne ovat merkkejä heidän läsnäolostaan.

Tuoksuvat merkit

Joskus rakkaamme lähettävät meille merkkejä tuoksujen muodossa tehdäkseen meidät tietoiseksi heidän läsnäolostaan. Nämä hajut voivat olla erilaisia. Se voi olla sen parfyymin tuoksu, jota rakkaamme tapasi käyttää. Voimme kokea savun hajun kun rakkaamme oli tupakoitsija, tai se voi olla kosmetiikan tuoksu, jota hän käytti.

Muistot yhdessä vietetystä ajasta

Rakkaamme eivät halua että unohdamme heidät. He haluavat että muistamme heidät ja siksi he lähettävät meille satunnaisia muistoja heidän kanssaan menneisyydessä viettämästä ajasta. Äkillinen satunnainen muisto on tervehdys rakkaaltaan, ja se saa meidät ymmärtämään, kuinka ihanaa yhteinen aika oli.

Taivaallinen musiikki

Kaikkein tavallisin merkki, jonka voimme saada rakkailtamme, tulee laulujen muodossa. Sinun pitää huomata satunnaisen laulun tulevan äkillisesti, mieleesi, tai laulun, jota kuulet jatkuvasti ilman syytä. Se voi olla laulu, jota rakkaasi kuunteli mielellään ja lähettää sen sinulle taivaasta nautittavaksi. On myös mahdollista, että laulussa on kätketty viesti.

Herääminen samaan aikaan

Rakkaamme voi herättää meidät aina samaan aikaan yöllä vahvistaakseen henkisen läsnäolonsa. Rakkaamme käyttävät tätä merkkiä kun emme hahmota tai ymmärrä muita heidän antamiaan merkkejään. Heräämiseen tähän kellonaikaan voi liittyä muistoja tai se voi olla aika minä rakkaasi menehtyi.

AIna samat numerot kellossa

Kun katsot samankaltaisia numeroita kellossa kuten 10:10 tai 09.09, se voi olla merkki rakkailta. Tämän kaltaisia merkkejä voi kokea kun kohtaamme ongelmia elämässä tai meidän elämämme on äkillisesti muuttumassa. Tämä on heidän tapansa kertoa että olet tekemässä oikean ratkaisun elämässäsi. Voi mennä aikaa ennen kuin saamme merkkejä rakkailtamme, mutta toivoa ei kannata menettää. Meidän täytyy kyetä tunne elämässämme ymmärtämään nämä merkit kun rakkaamme lähettävät niitä.

Näiden merkkien saaminen ja ymmärtäminen tulee olemaan todella hämmästyttävä kokemus.

 

Jos haluat puhua aiheesta "Henkiset merkit taivaasta", voit soittaa jollekin meistä:

Bloggaajat
Sanna
Vapaa
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Sofiia
Vapaa
SofiiaNRO 228Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Marena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Annikki
Kutsu minua
AnnikkiNRO 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat,...
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Tuula
Kutsu minua
TuulaNRO 215Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Hei, olen Tuula Huhtala, tarot-tulkitsija Turusta.

Vartuin Paraisilla pienessä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Unohda murheesi ja nauti

816 näyttökerrat

Rakkaan menettäminen loman aikana on kauhistuttava kokemus. Välähdyksiä muistoista yhdessä rakkaasi kanssa kulkee silmiesi läpi

 

Ei enää pahoja unia

641 näyttökerrat

Nukkuessamme näemme unia ja koemme aistiharhoja. Unissa näemme hyviä ja pahoja asioita

 

Lemmikkien pyyteetön rakkaus

4682 näyttökerrat

Jos olet lemmikin omistaja, tiedätkin jo, kuinka ne vastaavat rakkauteemme

 

Yliluonnolliset unet - kun unesta tulee näky

5227 näyttökerrat

Onko sinulla unia tai näkyjä, jotka vaikuttavat? Jos on, et ole yksin. On monia, jotka näkevät erilaisia yliluonnollisia unia

 

Unien tulkinta 2

7313 näyttökerrat

Kaikki ihmiset näkevät noin viisi unta yössä. Näiden unien kesto vaihtelee 15 ja 40 minuutin välillä

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy