Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
 
Tarot pöytä
Tarot pöytä

Tarot pöytä

Tarot pöytä kortithan eivät kerro suoraan tulevaisuuttamme, vaan ne kertovat meille meidän mahdollisuuksistamme


Tarotkortit on jaettu pienen ja suuren arkanan kortteihin. Jotkut tulkitsijat käyttävät tulkinnassaan vain suuren arkanan kortteja, toiset tulkitsijat käyttävät tulkinnassaan koko pakkaa. Yksinkertaisin tarot pöytä on niin sanottu kolmen kortin taika tarot pöytä eli nostetaan yksi kortti menneisyydelle, yksi nykyisyydelle ja yksi tulevaisuudelle. Tarot pöytä korttien tulkinta syntyy jokaisen kortin yhteistulkinnasta ja yhteisvaikutuksesta. Tarotkortithan eivät kerro suoraan tulevaisuuttamme, vaan ne kertovat mahdollisuuksistamme ja tarpeen vaatiessa varoittavat meitä joko vaarasta tai uhasta.

Viiden kortin pöytä

Viiden kortin tarot pöytä, ensimmäisen kortin merkitys: sinä tässä ja nyt. Toinen kortti kertoo sinun karmallisesta taustastasi. Usein se auttaa käsittelemään edessäsi olevaa ratkaisua ihan uudella tavalla. Kolmas kortti kertoo, mikä tässä asiassa pelottaa tai arveluttaa. Nämä pelot myös estävät meitä nauttimasta elämästä ja tekemästä mieleisiämme ratkaisuja. Neljännen kortin merkitys on maailmankaikkeuden toimintaohje juuri tätä tilannetta varten. Viides taika tarot pöytä kortti merkitsee, mihin olet päätymässä. Tämä tulisi aina tulkita mahdollisimman positiivisesti.

Kelttiläinen Risti

Yksi kuuluisimmista tarot pöytä malleista on Kelttiläinen Risti, jossa ensimmäinen kortti kertoo nykytilanteesta tai tulkittavasta asiasta. Toinen kortti laitetaan vaakatasossa ensimmäisen kortin päälle, ja se kertoo tilannetta heikentävistä tai voimistavista vaikutuksista. Kolmas kortti kertoo tietoisuudesta, mikä on jo selkeää. Neljännen tarot pöytä kortin merkitys on alitajunta eli mitä pitää vielä selvittää. Viides kortti kertoo menneen vaikutuksesta tilanteeseen. Kuudes kortti kertoo tulevista uusista tuulista eli tulevaisuudesta. Seitsemäs tarot pöytä kortti kertoo henkilön omasta merkityksestä eli persoonallisuuden vaikutuksesta tilanteeseen. Kahdeksas kortti kertoo ulkomaailman energioiden merkityksestä tilanteeseen. Yhdeksäs tarot pöytä kortti toiveista ja peloista kyseisessä tilanteessa, mitä haluan ja mitä kiellän. Kymmenes kortti merkitsee lopputulosta. Se on avainasemassa, mutta sen merkitys on tulkittava yhdessä koko pöydässä olevien Kelttiläisen Ristin korttien kanssa.

Chakrojen tasapainotus

Chakrojen tasapainottaminenkin voidaan tehdä tarot pöytä korttien avulla. Tarotkorttien muodostamaa tarot pöytä värimaailmaa voidaan vertailla kunkin chakran väriin. Näin voimme tulkita, miten kyseinen chakra toimii. Kun ihminen henkistyy ja etenee henkisellä tiellään, myös chakrojen värit voivat muuttua. Uudistunut käsitys on, että ihmisellä olisi kaksitoista chakraa, mutta nämä viisi ylimääräistä ovat kehon ulkopuolella tai piilossa, joko jalkojemme alla tai pään päällä, lukuunottamatta napachakraa.

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Marena
VAPAA
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Arvokkaat elämän artikkelit

Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja on opettaja, parantaja ja viisas opas, joka voi auttaa meitä navigoimaan elämämme...
 
Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro ennustaminen kertoo tärkeimmät aspektit tällä hetkellä ja se perustuu sinun...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina taika tarot ennustus opastaa meitä...
 
Henkiset merkit taivaasta

Henkiset merkit taivaasta

Elämä jatkuu kuoleman jälkeenkin ja rajatieto taivaasta paljastaa uuden alun meidän rakastetuillemme
 
Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Rajatieto auttaa, opas päächakrojen tulkinnan apuvälineisiin ja henkisen polun ymmärryksen...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_