LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Tarot pöytä
Tarot pöytä

Tarot pöytä

Tarot pöytä kertoo meidän mahdollisuuksistamme elää täyttä elämää.


Tarotkortit on jaettu pienen ja suuren arkanan kortteihin. Jotkut tulkitsijat käyttävät tulkinnassaan vain suuren arkanan kortteja, toiset tulkitsijat käyttävät tulkinnassaan koko pakkaa. Yksinkertaisin tarot pöytä on niin sanottu kolmen kortin pöytä eli nostetaan yksi kortti menneisyydelle, yksi nykyisyydelle ja yksi tulevaisuudelle. Olen kuullut sanottavan, että aina pitää nostaa useampi kortti kuin ainoastaan yksi. Korttien tulkinta syntyy jokaisen kortin yhteistulkinnasta ja yhteisvaikutuksesta. Tarotkortithan eivät kerro suoraan tulevaisuuttamme, vaan ne kertovat mahdollisuuksistamme ja tarpeen vaatiessa varoittavat meitä joko vaarasta tai uhasta.

Viiden kortin tarot pöytä, ensimmäisen kortin merkitys: sinä tässä ja nyt. Toinen kortti kertoo sinun karmallisesta taustastasi. Usein se auttaa käsittelemään edessäsi olevaa ratkaisua ihan uudella tavalla. Kolmas kortti kertoo, mikä tässä asiassa pelottaa tai arveluttaa. Nämä pelot myös estävät meitä nauttimasta elämästä ja tekemästä mieleisiämme ratkaisuja. Neljännen kortin merkitys on maailmankaikkeuden toimintaohje juuri tätä tilannetta varten. Viides kortti merkitsee, mihin olet päätymässä. Tämä tulisi aina tulkita mahdollisimman positiivisesti.

Yksi kuuluisimmista tarot pöytä malleista on Kelttiläinen Risti, jossa ensimmäinen kortti kertoo nykytilanteesta tai tulkittavasta asiasta. Toinen kortti laitetaan vaakatasossa ensimmäisen kortin päälle, ja se kertoo tilannetta heikentävistä tai voimistavista vaikutuksista. Kolmas kortti kertoo tietoisuudesta, mikä on jo selkeää. Neljännen kortin merkitys on alitajunta eli mitä pitää vielä selvittää. Viides kortti kertoo menneen vaikutuksesta tilanteeseen. Kuudes kortti kertoo tulevista uusista tuulista eli tulevaisuudesta. Seitsemäs kortti kertoo henkilön omasta merkityksestä eli persoonallisuuden vaikutuksesta tilanteeseen. Kahdeksas kortti kertoo ulkomaailman energioiden merkityksestä tilanteeseen. Yhdeksäs kortti toiveista ja peloista kyseisessä tilanteessa, mitä haluan ja mitä kiellän. Kymmenes kortti merkitsee lopputulosta. Se on avainasemassa, mutta sen merkitys on tulkittava yhdessä koko pöydässä olevien Kelttiläisen Ristin korttien kanssa.

Chakrojen tasapainottamien voidaan tehdä myös tarotkorttien avulla. Ihmisellähän on useita energiakeskuksia eli chakroja. Perinteisen traditionaalien mallin mukaan päächakroja on seitsemän kappaletta. 1. chakra on juurichakra, joka sijaitsee häntäluun kohdalla. Chakroja voidaan tasapainottaa myös kristalleilla, juurichakran väri on punainen. 2. chakra on sakraalichakra, joka on tunteellisuuden, seksuaalisuuden ja hedelmällisyyden keskus. Se sijaitsee sukupuolielinten kohdalla. Se on välttämätön olemassaolon jatkuvuudelle. Värinä on oranssi, joka antaa meille lisää elinvoimaa. Kolmas chakra on voimakeskuksemme Solar plexus, joka sijaitsee pallean kohdalla. Se yhdistää fyysisen kehomme ja tunteemme ja antaa meille voimaa selvitä yhteiskunnassa. Väri on iloinen keltainen. Neljäs chakra on sydänchakra eli vilpittömän rakkauden keskus. Rintalastan keskellä sijaitseva chakra on henkisen kasvumme kannalta tärkein chakra. Sydänchakran väri on joko vaaleanpunainen tai vihreä. Viides chakra on kurkkuchakra, jonka väri on sininen tai turkoosi. Se hallitsee ilmaisua ja kommunikaatiota sekä sijaitsee kurkun alueella. Kuudes chakra eli kolmas silmä sijaitsee otsalla kulmakarvojemme yläpuolella, keskellä otsaa. Sen väri on kristalli tai tummansininen. Kun tämä chakra toimii tasapainoisesti, meillä on hyvä intuitio sekä objektiivinen ja selkeä ajattelu. Seitsemäs chakra on kruunuchakra, ja se kuvaa meidän yhteyttämme jumaluuteen ja korkeampaan tietoisuuteen. Se sijaitsee päälaella. Pystymme vastaanottamaan intuitiomme kautta esimerkiksi enkelien viestejä, kun meillä on tasapainoisesti toimiva kruunuchakra. Hienostunut ja henkinen violetti on kruunuchakran väri, kristalli on vaihtoehtoinen väri.
 
Tarotkorttien värimaailmaa voidaan vertailla kunkin chakran väriin. Näin voimme tulkita, miten kyseinen chakra toimii. Kun ihminen henkistyy ja etenee henkisellä tiellään, myös chakrojen värit voivat muuttua. Uudistunut käsitys on, että ihmisellä olisi kaksitoista chakraa, mutta nämä viisi ylimääräistä ovat kehon ulkopuolella tai piilossa, joko jalkojemme alla tai pään päällä, lukuunottamatta napachakraa.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AlmaAlma
Ei paikalla
Almanro 503Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Hei, olen täällä sinua varten, luotettava ja empaattinen Alma. 
Mitä unesi sinulle...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HelenaHelena
Ei paikalla
Helenanro 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Katriina Katriina
Ei paikalla
Katriina nro 524Energiahoito, Astro, Ennustajat, Ennustaja, Ennustaminen,...
 

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Tarot astro

997 näyttökerrat

Tarot kortit kertovat meille astro tarinaa ihmisen henkisestä evoluutiosta kohti valaistumista.

 

Päivän kortti

1136 näyttökerrat

Päivän kortti kertoo sinulle mitä tänään tai tulevaisuudessa on luvassa.

 

Tarot kortit

1760 näyttökerrat

Hyvä tarottulkitsija avaa mahdollisuutesi, mitä tarot kortit tänään kertovat sinulle.

 

Astro tarot

2096 näyttökerrat

Astro tarot -symbolit ovat tärkeä osa useimpia klassista järjestelmää seuraaville tarotpakoille.

 

Tulevaisuuden ennustaminen

2413 näyttökerrat

Onko tulevaisuuden ennustaminen tarot-korteilla todella mahdollista?

 

Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen

4063 näyttökerrat

Jos olet joskus tuntenut itsesi tyhjäksi ja epätäydelliseksi, ymmärrät ehkä hyvin, kuinka vakavia tällaiset tunteet voivat olla. Onneksi on ihmisiä, jotka osaavat auttaa, eikä ainoastaan terapeutteja, jotka antavat sinulle vain lääkkeitä.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy