0700-80000

2,95 €/min + pvm

Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Tarot pöytä
Tarot pöytä

Tarot pöytä

Tarot pöytä kertoo mahdollisuuksistamme elää täyttä elämää. Yksinkertaisin tarot pöytä on kolmen kortin pöytä


Tarotkortit on jaettu pienen ja suuren arkanan kortteihin. Jotkut tulkitsijat käyttävät tulkinnassaan vain suuren arkanan kortteja, toiset tulkitsijat käyttävät tulkinnassaan koko pakkaa. Yksinkertaisin tarot pöytä on niin sanottu kolmen kortin tarot pöytä eli nostetaan yksi kortti menneisyydelle, yksi nykyisyydelle ja yksi tulevaisuudelle. Olen kuullut sanottavan, että aina pitää nostaa useampi kortti kuin ainoastaan yksi. Tarot pöytä korttien tulkinta syntyy jokaisen kortin yhteistulkinnasta ja yhteisvaikutuksesta. Tarotkortithan eivät kerro suoraan tulevaisuuttamme, vaan ne kertovat mahdollisuuksistamme ja tarpeen vaatiessa varoittavat meitä joko vaarasta tai uhasta.

Viiden kortin tarot pöytä, ensimmäisen kortin merkitys: sinä tässä ja nyt. Toinen kortti kertoo sinun karmallisesta taustastasi. Usein se auttaa käsittelemään edessäsi olevaa ratkaisua ihan uudella tavalla. Kolmas kortti kertoo, mikä tässä asiassa pelottaa tai arveluttaa. Nämä pelot myös estävät meitä nauttimasta elämästä ja tekemästä mieleisiämme ratkaisuja. Neljännen kortin merkitys on maailmankaikkeuden toimintaohje juuri tätä tilannetta varten. Viides tarot pöytä kortti merkitsee, mihin olet päätymässä. Tämä tulisi aina tulkita mahdollisimman positiivisesti.

Yksi kuuluisimmista tarot pöytä malleista on Kelttiläinen Risti, jossa ensimmäinen kortti kertoo nykytilanteesta tai tulkittavasta asiasta. Toinen kortti laitetaan vaakatasossa ensimmäisen kortin päälle, ja se kertoo tilannetta heikentävistä tai voimistavista vaikutuksista. Kolmas kortti kertoo tietoisuudesta, mikä on jo selkeää. Neljännen  tarot pöytä kortin merkitys on alitajunta eli mitä pitää vielä selvittää. Viides kortti kertoo menneen vaikutuksesta tilanteeseen. Kuudes kortti kertoo tulevista uusista tuulista eli tulevaisuudesta. Seitsemäs  tarot pöytä kortti kertoo henkilön omasta merkityksestä eli persoonallisuuden vaikutuksesta tilanteeseen. Kahdeksas kortti kertoo ulkomaailman energioiden merkityksestä tilanteeseen. Yhdeksäs tarot pöytä kortti toiveista ja peloista kyseisessä tilanteessa, mitä haluan ja mitä kiellän. Kymmenes kortti merkitsee lopputulosta. Se on avainasemassa, mutta sen merkitys on tulkittava yhdessä koko pöydässä olevien Kelttiläisen Ristin korttien kanssa.

Chakrojen tasapainottamien voidaan tehdä myös tarot pöytä korttien avulla. Ihmisellähän on useita energiakeskuksia eli chakroja. Perinteisen traditionaalien mallin mukaan päächakroja on seitsemän kappaletta. Ensimmäinen chakra on juurichakra, joka sijaitsee häntäluun kohdalla. Chakroja voidaan tasapainottaa myös kristalleilla, juurichakran väri on punainen. Toinen chakra on sakraalichakra, joka on tunteellisuuden, seksuaalisuuden ja hedelmällisyyden keskus. Se sijaitsee sukupuolielinten kohdalla. Se on välttämätön olemassaolon jatkuvuudelle. Värinä on oranssi, joka antaa meille lisää elinvoimaa. Kolmas chakra on voimakeskuksemme Solar plexus, joka sijaitsee pallean kohdalla. Se yhdistää fyysisen kehomme ja tunteemme ja antaa meille voimaa selvitä yhteiskunnassa. Väri on iloinen keltainen. Neljäs chakra on sydänchakra eli vilpittömän rakkauden keskus. Rintalastan keskellä sijaitseva chakra on henkisen kasvumme kannalta tärkein chakra. Sydänchakran väri on joko vaaleanpunainen tai vihreä. Viides chakra on kurkkuchakra, jonka väri on sininen tai turkoosi. Se hallitsee ilmaisua ja kommunikaatiota sekä sijaitsee kurkun alueella. Kuudes chakra eli kolmas silmä sijaitsee otsalla kulmakarvojemme yläpuolella, keskellä otsaa. Sen väri on kristalli tai tummansininen. Kun tämä chakra toimii tasapainoisesti, meillä on hyvä intuitio sekä objektiivinen ja selkeä ajattelu. Seitsemäs chakra on kruunuchakra, ja se kuvaa meidän yhteyttämme jumaluuteen ja korkeampaan tietoisuuteen. Se sijaitsee päälaella. Pystymme vastaanottamaan intuitiomme kautta esimerkiksi enkelien viestejä, kun meillä on tasapainoisesti toimiva kruunuchakra. Hienostunut ja henkinen violetti on kruunuchakran väri, kristalli on vaihtoehtoinen väri.

Tarotkorttien muodostamaa tarot pöytä värimaailmaa voidaan vertailla kunkin chakran väriin. Näin voimme tulkita, miten kyseinen chakra toimii. Kun ihminen henkistyy ja etenee henkisellä tiellään, myös chakrojen värit voivat muuttua. Uudistunut käsitys on, että ihmisellä olisi kaksitoista chakraa, mutta nämä viisi ylimääräistä ovat kehon ulkopuolella tai piilossa, joko jalkojemme alla tai pään päällä, lukuunottamatta napachakraa.

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
bloggaa
Serena
EI TÖISSÄ
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
 
 
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää