LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Välineitä chakrojen ymmärtämiseen
Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Osaatko sinä tulkita chakrojasi? Tässä artikkelissa apuvälineitä niiden tulkintaan


Seitsemän päächakraa ovat nimeltään kruunuchakra, kulmakarvojen välissä sijaitseva kolmas silmä, kurkkuchakra, sydänchakra, solar pleksus eli napachakra, intohimo eli sakraalichakra ja juurichakra. Chakrojen tukokset aiheuttavat energioiden virtausten estymistä ja siksi energioiden vapaa virtaaminen kehossa on myös edellytys henkisyydelle.

Chakra voidaan kääntää myös sanalla pyörä tai kiekko ja ne ovat hyvin tehokkaita energiapyörteitä. Näitä pyörteitä on myös mahdollista kontrolloida oikeantaajuisen tai voimakkuudeltaan oikean energiavirtauksen aikaansaamiseksi.

Jokainen chakra myös resonoi omanlaisellaan taajuudella ja sillä onkin vastaavuutensa väreissä, kristalleissa ja nuoteissa. Siksi väreillä, musiikilla ja kristalleilla voidaan puhdistaa chakroja. Jotkut ihmiset ovat visuaalisia, toiset taas auditiivisia. Visuaaliset reagoivat väreihin paremmin kuin esimerkiksi musiikkiin.

Visualisointi

Jos visualisointi tuntuu eri vaihtoehdoista sopivimmalta chakrojen puhdistamiseksi, aloitamme rentoutumalla ja viemällä tietoisuus siihen chakraan, jota halutaan käsitellä. Yritä päästä meditatiiviseen tilaan ja keskity tiettyyn chakraan ja visualisoi mielessäsi sen väri. Voit myös aloittaa juurichakrasta ja visualisoida sen punainen väri myötäpäivään pyörivänä kiekkona ja hengittää sen energiaa hitaasti sisään ja ulos. Muista, että vain kruunu- ja juurichakroilla on sekä etu- että takapuoli. Etene näin chakra kerrallaan päälakea kohti. Kun energia virtaa vapaasti, voi myös kundaliini nousta selkärankaasi pitkin ylöspäin kehoasi. Tunnet sen voimakkaana tulenkaltaisena lämpönä.

Kristallit

Kristalleja voi ostaa new age -liikkeistä ja esimerkiksi jalokivigallerioista. Ne ovat tehokkaita välineitä chakrojen lataamiseen ja puhdistamiseen. Olen käyttänyt mm kirkasta kvartsia kivuliaan oikean munasarjani hoitamiseen. Laitoin sen chakran päälle keholleni tai pidin sitä kädessäni kolmen minuutin ajan ja meditoin. Olen myös käyttänyt kirkasta kvartsia kolmannen silmäni päällä ja siten saanut syvennettyä henkisiä voimiani.

Ääni

Paras väline tietyn äänivärähtelyn tuottamiseen ovat ns tiibetiläiset kulhot, joita saa new age -tyyppisistä kaupoista. Kulhon mukana tulee myös tavallisesti käyttöohjeet. Aloita jälleen juurichakrasta, meditoi ja siirry ylöspäin kehoasi.

Hieronta

Hieronta on hyvin miellyttävä tapa chakrojen käsittelemiseen, sillä se tyynnyttää koko kehon, olitpa sitten vastaanottaja tai hieroja. Seitsemän päächakran lisäksi kehossamme on myös 21 pienempää chakraa ja siksi koko kehon hierominen on hyväksi. Erityistä huomiota kannattaa kohdistaa jalkapohjien ja kämmenien hieromiseen. Jalkapohjissa sijaitsevat kehon kaikkien elinten aku- eli energiapisteet. Jos annat hierontaa, muista että kätesi ovat kuin energialähettimet, jotka auttavat kehoa rentoutumaan, avautumaan ja parantumaan. Käsittele kehoa kevyesti, älä käytä liikaa voimaa.

Liikunta ja ravinto

Kaikki tiedämme, että sopiva määrä liikuntaa ja terveellinen ruokavalio ovat kehon terveydelle välttämättömiä. Huumeet, alkoholi ja roskaruoka saavat kehon ja chakrat epätasapainoon.

Lisää tietoa saat meidän neuvonantajiltamme.

 

Jos haluat puhua aiheesta "Välineitä chakrojen ymmärtämiseen", voit soittaa jollekin meistä:

Bloggaajat
Sanna
Vapaa
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Sofiia
Vapaa
SofiiaNRO 228Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Marena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Annikki
Kutsu minua
AnnikkiNRO 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat,...
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Tuula
Kutsu minua
TuulaNRO 215Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Hei, olen Tuula Huhtala, tarot-tulkitsija Turusta.

Vartuin Paraisilla pienessä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Enkelit viestilähettiläinä

936 näyttökerrat

Enkeli tulee kreikankielisestä sanasta angelos, joka oikein käännettynä tarkoittaa "sanan tuojaa"

 

Aivoaaltojen erilaiset asteet

2514 näyttökerrat

Aivoissa tapahtuvien aaltojen merkityksen syvällinen ymmärtämys lisää taitoa hallita tietoisuuden tasoja, joka taas vaikutttaa intuitiivisuuteen

 

Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

5004 näyttökerrat

On olemassa ihmisiä, jotka elävät erilaisissa yhteiskunnissa ja eri tavalla kuin me. Tässä saat katsauksen siihen, millaisia Aghorit ovat

 

Ajatuksen voima

5835 näyttökerrat

Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa

 

Kuinka pääset sisälle henkimaailmaan?

4346 näyttökerrat

Jos sinulla on aavistuksia henkisistä kyvyistä, mutta olet kokenut vaikeaksi päästä oikeaan mielentilaan, jatka lukemista

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy