Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
 
Välineitä chakrojen ymmärtämiseen
Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Rajatieto auttaa, opas päächakrojen tulkinnan apuvälineisiin ja henkisen polun ymmärryksen syventämiseen


Seitsemän päächakraa ovat nimeltään kruunuchakra, kulmakarvojen välissä sijaitseva kolmas silmä, kurkkuchakra, sydänchakra, solar pleksus eli napachakra, intohimo eli sakraalichakra ja juurichakra.

Chakrat

Chakrojen tukokset aiheuttavat energioiden virtausten estymistä ja siksi energioiden vapaa virtaaminen kehossa on myös edellytys rajatieto henkisyydelle. Chakra voidaan kääntää myös sanalla pyörä tai kiekko ja ne ovat hyvin tehokkaita energiapyörteitä. Näitä pyörteitä on myös mahdollista kontrolloida oikeantaajuisen tai voimakkuudeltaan oikean energiavirtauksen aikaansaamiseksi.

Taajuudet

Jokainen chakra myös resonoi omanlaisellaan taajuudella ja sillä onkin vastaavuutensa väreissä, kristalleissa ja nuoteissa. Siksi väreillä, musiikilla ja kristalleilla voidaan puhdistaa chakroja. Jotkut rajatieto ihmiset ovat visuaalisia, toiset taas auditiivisia. Visuaaliset reagoivat väreihin paremmin kuin esimerkiksi musiikkiin. Jos visualisointi tuntuu eri vaihtoehdoista sopivimmalta chakrojen puhdistamiseksi, aloitamme rentoutumalla ja viemällä tietoisuus siihen chakraan, jota halutaan käsitellä. Yritä päästä meditatiiviseen tilaan ja keskity tiettyyn chakraan ja visualisoi mielessäsi sen väri. Voit myös aloittaa juurichakrasta ja visualisoida sen punainen väri myötäpäivään pyörivänä kiekkona ja hengittää sen energiaa hitaasti sisään ja ulos. Muista, että vain kruunu- ja juurichakroilla on sekä etu- että takapuoli. Etene näin chakra kerrallaan päälakea kohti. 

Värähtelyt

Kristalleja voi ostaa new age -liikkeistä ja esimerkiksi jalokivigallerioista. Ne ovat tehokkaita välineitä chakrojen lataamiseen ja puhdistamiseen. Olen käyttänyt mm kirkasta kvartsia kivuliaan oikean munasarjani hoitamiseen. Laitoin sen chakran päälle keholleni tai pidin sitä kädessäni kolmen minuutin ajan ja meditoin. Olen myös käyttänyt kirkasta kvartsia kolmannen silmäni päällä ja siten saanut syvennettyä henkisiä voimiani. Tiibetiläiset kulhot tarjoavat äänivärähtelyn, joka tukee chakrojen tasapainottamista. Kulhoja saa new age -tyyppisistä kaupoista. Kulhon mukana tulee myös tavallisesti käyttöohjeet. Aloita jälleen juurichakrasta, meditoi ja siirry ylöspäin kehoasi.

Hieronta

Hieronta on hyvin miellyttävä tapa chakrojen käsittelemiseen, sillä se tyynnyttää koko kehon, olitpa sitten vastaanottaja tai hieroja. Seitsemän päächakran lisäksi kehossamme on myös 21 pienempää chakraa ja siksi koko kehon hierominen on hyväksi. Erityistä huomiota kannattaa kohdistaa jalkapohjien ja kämmenien hieromiseen. Jalkapohjissa sijaitsevat kehon kaikkien elinten aku- eli energiapisteet. Jos annat hierontaa, muista että kätesi ovat kuin energialähettimet, jotka auttavat kehoa rentoutumaan, avautumaan ja parantumaan. Käsittele kehoa kevyesti, älä käytä liikaa voimaa. Välttämällä haitallisia aineita, kuten huumeita ja alkoholia, sekä noudattamalla terveellistä ruokavaliota, voidaan tukea sekä kehon että chakrojen hyvinvointia.

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Marena
VAPAA
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Arvokkaat elämän artikkelit

Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja on opettaja, parantaja ja viisas opas, joka voi auttaa meitä navigoimaan elämämme...
 
Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro ennustaminen kertoo tärkeimmät aspektit tällä hetkellä ja se perustuu sinun...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina taika tarot ennustus opastaa meitä...
 
Henkiset merkit taivaasta

Henkiset merkit taivaasta

Elämä jatkuu kuoleman jälkeenkin ja rajatieto taivaasta paljastaa uuden alun meidän rakastetuillemme
 
Tarot pöytä

Tarot pöytä

Tarot pöytä kortithan eivät kerro suoraan tulevaisuuttamme, vaan ne kertovat meille meidän...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_