0700-80000

2,95 €/min + pvm

Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Välineitä chakrojen ymmärtämiseen
Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Osaatko sinä tulkita chakrojasi? Tässä artikkelissa apuvälineitä niiden tulkintaan ja välineitä chakrojen ymmärtämiseen


Tarvitsetko sinä välineitä chakrojen ymmärtämiseen?

Seitsemän päächakraa ovat nimeltään kruunuchakra, kulmakarvojen välissä sijaitseva kolmas silmä, kurkkuchakra, sydänchakra, solar pleksus eli napachakra, intohimo eli sakraalichakra ja juurichakra. Chakrojen tukokset aiheuttavat energioiden virtausten estymistä ja siksi energioiden vapaa virtaaminen kehossa on myös edellytys henkisyydelle.

Chakra voidaan kääntää myös sanalla pyörä tai kiekko ja ne ovat hyvin tehokkaita energiapyörteitä. Näitä pyörteitä on myös mahdollista kontrolloida oikeantaajuisen tai voimakkuudeltaan oikean energiavirtauksen aikaansaamiseksi.

Jokainen chakra myös resonoi omanlaisellaan taajuudella ja sillä onkin vastaavuutensa väreissä, kristalleissa ja nuoteissa. Siksi väreillä, musiikilla ja kristalleilla voidaan puhdistaa chakroja. Jotkut ihmiset ovat visuaalisia, toiset taas auditiivisia. Visuaaliset reagoivat väreihin paremmin kuin esimerkiksi musiikkiin.

Välineitä chakrojen ymmärtämiseen - visualisointi

Jos visualisointi tuntuu eri vaihtoehdoista sopivimmalta chakrojen puhdistamiseksi, aloitamme rentoutumalla ja viemällä tietoisuus siihen chakraan, jota halutaan käsitellä. Yritä päästä meditatiiviseen tilaan ja keskity tiettyyn chakraan ja visualisoi mielessäsi sen väri. Voit myös aloittaa juurichakrasta ja visualisoida sen punainen väri myötäpäivään pyörivänä kiekkona ja hengittää sen energiaa hitaasti sisään ja ulos. Muista, että vain kruunu- ja juurichakroilla on sekä etu- että takapuoli. Etene näin chakra kerrallaan päälakea kohti. Kun energia virtaa vapaasti, voi myös kundaliini nousta selkärankaasi pitkin ylöspäin kehoasi. Tunnet sen voimakkaana tulenkaltaisena lämpönä.

Välineitä chakrojen ymmärtämiseen - kristallit

Kristalleja voi ostaa new age -liikkeistä ja esimerkiksi jalokivigallerioista. Ne ovat tehokkaita välineitä chakrojen lataamiseen ja puhdistamiseen. Olen käyttänyt mm kirkasta kvartsia kivuliaan oikean munasarjani hoitamiseen. Laitoin sen chakran päälle keholleni tai pidin sitä kädessäni kolmen minuutin ajan ja meditoin. Olen myös käyttänyt kirkasta kvartsia kolmannen silmäni päällä ja siten saanut syvennettyä henkisiä voimiani.

Välineitä chakrojen ymmärtämiseen - ääni

Paras väline tietyn äänivärähtelyn tuottamiseen ovat ns tiibetiläiset kulhot, joita saa new age -tyyppisistä kaupoista. Kulhon mukana tulee myös tavallisesti käyttöohjeet. Aloita jälleen juurichakrasta, meditoi ja siirry ylöspäin kehoasi.

Välineitä chakrojen ymmärtämiseen - hieronta

Hieronta on hyvin miellyttävä tapa chakrojen käsittelemiseen, sillä se tyynnyttää koko kehon, olitpa sitten vastaanottaja tai hieroja. Seitsemän päächakran lisäksi kehossamme on myös 21 pienempää chakraa ja siksi koko kehon hierominen on hyväksi. Erityistä huomiota kannattaa kohdistaa jalkapohjien ja kämmenien hieromiseen. Jalkapohjissa sijaitsevat kehon kaikkien elinten aku- eli energiapisteet. Jos annat hierontaa, muista että kätesi ovat kuin energialähettimet, jotka auttavat kehoa rentoutumaan, avautumaan ja parantumaan. Käsittele kehoa kevyesti, älä käytä liikaa voimaa.

Välineitä chakrojen ymmärtämiseen - liikunta ja ravinto

Kaikki tiedämme, että sopiva määrä liikuntaa ja terveellinen ruokavalio ovat kehon terveydelle välttämättömiä. Huumeet, alkoholi ja roskaruoka saavat kehon ja chakrat epätasapainoon.

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
bloggaa
Serena
EI TÖISSÄ
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
 
 
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää