LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Miten ennustaja voi auttaa minua?
Miten ennustaja voi auttaa minua?

Miten ennustaja voi auttaa minua?

Ennustaja voi antaa sinulle ammattiapua auttaakseen sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Hengellisen neuvonannon avulla voit saada silmäsi auki uusille mahdollisuuksille.


Näkijä voi auttaa sinua monin tavoin. Ne henkilöt, jotka ovat saaneet hengellisen lahjan, voivat saada ohjausta toiselta puolen usealla eri tavalla. Parantaminen on yksi tunnetuin ja huomioiduin tapa, jolla ennustaja voi auttaa sinua. Joillain tietyillä näkijöillä on tämä kyky. Parantaminen voi auttaa henkisiä tai psyykkisiä haavojasi. Parantaja voi kanavoida henkiä kosketellessaan sinua. Tällä tavoin solmujasi voidaan avata. Tämä aiheuttaa sen, että tunnet olosi rentoutuneemmaksi, energisemmäksi ja harmonisemmaksi.

Planeetoista katsominen on toinen tavallinen tekniikka, jota näkevä ihminen voi käyttää. Planeettojen asennoilla syntymäsi hetkellä ja tähtimerkilläsi voi olla suuri merkitys elämällesi. Astrologian tulkitseminen onkin yksi vanhimmista ja voimakkaimmista tavoista ennustaa.

Suurimmalla osalla ihmisistä on elämänsä aikana ollut tunne siitä kuin heitä pidettäisiin silmällä, vaikka he ovat olleet yksin huoneessa. Usein tapahtuessa se voi merkitä sitä, että joku henkimaailmasta yrittää ottaa sinuun yhteyttä. Voi olla hyvä ajatus puhua meedion kanssa, jos haluat ottaa yhteyttä toiselle puolelle. Jos tunnet, että joku yrittää ottaa sinuun yhteyttä, voi joku kokeneista meedioista tuntea energioita rakennuksissa tai eläinten luona. Selvänäkijä voi löytää asioita, jotka ovat piilossa tavalliselta silmältä. Kanavoimiseksi kutsutaan sitä, kun meedio tuntee energioita. Tällöin ennustaja on yhteydessä korkeampaan minäänsä, ja antaa henkioppaansa lähettää itselleen viisautta ja energiaa heidän kauttaan. Näin tämän hengellisen lahjan omaavat henkilöt voivat antaa henkien puhua sinulle heidän kauttaan.

Tietyt ennustajat voivat ennustaa tarot-korteista ja tällä tavoin saada yhteyden tarot-oppaisiin, jotka voivat nähdä minne kohtalo haluaa sinua kuljettaa. Tämä voi auttaa sinua esimerkiksi vaikeissa kysymyksissä. Henkiset ihmiset käyttävät usein ensisijaisesti intuitiotaan, mutta he voivat käyttää myös erilaisia työkaluja varmistaakseen ennustuksensa. Näkijä, jolla on tämän tyypin hengellinen kyky, voi käyttää kristallikuulaa tai kristalleja näkyjensä vahvistamiseen. Se toimii niin, että energiat näyttävät kuvia nykyisyydestä tai menneisyydestä.

Jos sinulla on toistuvia tai voimakkaita unia, voi hengellinen ihminen tulkita niiden symboleja ja merkityksiä. Meidän aivomme työstävät päivää nukkuessamme. Näkijä voi auttaa sinua ymmärtämään, mitä alitajuntasi haluaa sinulle kertoa ja antaa tällä tavoin sinulle työkalun parempaan arkipäivään.

Henkisyyteen kuuluu se, että sielun tietoisuus integroituu maalliseen, jokapäiväiseen elämään. Ennustaja voi auttaa sinua poistamaan lukkoja ja kasvattamaan vastaanottavaisuuttasi inspiraatiolle ja energialle. Hengellisen neuvonannon avulla näkevä ihminen voi auttaa sinua saamaan vastauksia kaikkeen. Anna itsellesi ymmärrystä siitä, miksi asioita sattuu juuri sinulle ja anna itsellesi tapa käsitellä elämän haasteita. Mikään kysymys ei ole liian mitätön, tyhmä tai vaikea vastattavaksi kokeneelle meediolle. Ennustaja tietää ja ymmärtää, että elämän polut ovat kaikkea muuta kuin suoria. Koska voi olla vaikeaa olla lapsena hengellinen, on hengellisellä ihmisellä usein suurempi ymmärrys elämän vaikeuksia kohtaan. Olonsa voi tuntea turvalliseksi aina ottaessa yhteyttä näkijään tai ennustajaa, sillä he eivät tuomitse ketään. Henget antavat heille intuitiotaan välittääkseen viestejään. Kultaisten sydämiensä ansiosta he haluavat auttaa kanssaihmisiään.

R. Poronen

Oletko miettinyt, miten henkinen ihminen voi auttaa sinua? Jos klikkaat tästä, voit lukea lisää asiantuntijoistamme ja heidän lahjoistaan.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AnnikkiAnnikki
Ei paikalla
Annikkinro 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat
 
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
EevaEeva
Ei paikalla
Uusi! Eevanro 222Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Eeva on ratkaisukeskeinen energiatietoinen valmentaja, rinnalla kulkija ja opas,...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HelenaHelena
Ei paikalla
Helenanro 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 
Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Viisi tapaa, joilla voit vetää hyvää onnea puoleesi

2289 näyttökerrat

Eikö olekin voimia antavaa ymmärtää, että hallitset omaa kohtaloasi ainakin jossain määrin? Se on myös eteenpäin vievä tekijä elämässäsi, kuten sekin, että voit vetää puoleesi hyvää onnea.

 

Meditoimalla luot omaa todellisuuttasi

4409 näyttökerrat
Mielesi on uskomattoman voimakas työkalu. Voit koputella sitä meditaation avulla, jolloin avaat oven uuteen todellisuuteen. Kuvittelemalla asioita, joita haluat ja olemalla ymmärtäväinen sen suhteen, että kaikki kuvittelemasi on myös mahdollista, voit luoda haluamasi todellisuuden, jonka ansaitset.
 

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

4780 näyttökerrat
Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.
 

Henkiparantajat

2521 näyttökerrat

Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi.

 

Miau tuonpuoleisesta

5351 näyttökerrat
Minäkin voin ennustajana joskus kunnolla yllättyä. Tämä on kertomus pienestä kissasta, joka näyttäytyi hengen muodossa.
 

Maaginen pata

3730 näyttökerrat
Pata on ollut monen sukupolven ajan noitien symboli. Seuraavassa kerrotaan mihin padan symboliikka perustuu.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy