LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Miten ennustaja voi auttaa minua?
Miten ennustaja voi auttaa minua?

Miten ennustaja voi auttaa minua?

Ennustaja voi antaa sinulle apua auttaakseen sinua ymmärtämään itseäsi. Hengellisen neuvonannon avulla voit saada silmäsi auki uusille mahdollisuuksille


Näkijä voi auttaa sinua monin tavoin. Ne henkilöt, jotka ovat saaneet hengellisen lahjan, voivat saada ohjausta toiselta puolen usealla eri tavalla. Parantaminen on yksi tunnetuin ja huomioiduin tapa, jolla ennustaja voi auttaa sinua. Joillain tietyillä näkijöillä on tämä kyky. Parantaminen voi auttaa henkisiä tai psyykkisiä haavojasi. Parantaja voi kanavoida henkiä kosketellessaan sinua. Tällä tavoin solmujasi voidaan avata. Tämä aiheuttaa sen, että tunnet olosi rentoutuneemmaksi, energisemmäksi ja harmonisemmaksi.

Planeetoista katsominen on toinen tavallinen tekniikka, jota näkevä ihminen voi käyttää. Planeettojen asennoilla syntymäsi hetkellä ja tähtimerkilläsi voi olla suuri merkitys elämällesi. Astrologian tulkitseminen onkin yksi vanhimmista ja voimakkaimmista tavoista ennustaa.

Suurimmalla osalla ihmisistä on elämänsä aikana ollut tunne siitä kuin heitä pidettäisiin silmällä, vaikka he ovat olleet yksin huoneessa. Usein tapahtuessa se voi merkitä sitä, että joku henkimaailmasta yrittää ottaa sinuun yhteyttä. Voi olla hyvä ajatus puhua meedion kanssa, jos haluat ottaa yhteyttä toiselle puolelle. Jos tunnet, että joku yrittää ottaa sinuun yhteyttä, voi joku kokeneista meedioista tuntea energioita rakennuksissa tai eläinten luona. Selvänäkijä voi löytää asioita, jotka ovat piilossa tavalliselta silmältä. Kanavoimiseksi kutsutaan sitä, kun meedio tuntee energioita. Tällöin ennustaja on yhteydessä korkeampaan minäänsä, ja antaa henkioppaansa lähettää itselleen viisautta ja energiaa heidän kauttaan. Näin tämän hengellisen lahjan omaavat henkilöt voivat antaa henkien puhua sinulle heidän kauttaan.

Tietyt ennustajat voivat ennustaa tarot-korteista ja tällä tavoin saada yhteyden tarot-oppaisiin, jotka voivat nähdä minne kohtalo haluaa sinua kuljettaa. Tämä voi auttaa sinua esimerkiksi vaikeissa kysymyksissä. Henkiset ihmiset käyttävät usein ensisijaisesti intuitiotaan, mutta he voivat käyttää myös erilaisia työkaluja varmistaakseen ennustuksensa. Näkijä, jolla on tämän tyypin hengellinen kyky, voi käyttää kristallikuulaa tai kristalleja näkyjensä vahvistamiseen. Se toimii niin, että energiat näyttävät kuvia nykyisyydestä tai menneisyydestä.

Jos sinulla on toistuvia tai voimakkaita unia, voi hengellinen ihminen tulkita niiden symboleja ja merkityksiä. Meidän aivomme työstävät päivää nukkuessamme. Näkijä voi auttaa sinua ymmärtämään, mitä alitajuntasi haluaa sinulle kertoa ja antaa tällä tavoin sinulle työkalun parempaan arkipäivään.

Henkisyyteen kuuluu se, että sielun tietoisuus integroituu maalliseen, jokapäiväiseen elämään. Ennustaja voi auttaa sinua poistamaan lukkoja ja kasvattamaan vastaanottavaisuuttasi inspiraatiolle ja energialle. Hengellisen neuvonannon avulla näkevä ihminen voi auttaa sinua saamaan vastauksia kaikkeen. Anna itsellesi ymmärrystä siitä, miksi asioita sattuu juuri sinulle ja anna itsellesi tapa käsitellä elämän haasteita. Mikään kysymys ei ole liian mitätön, tyhmä tai vaikea vastattavaksi kokeneelle meediolle. Ennustaja tietää ja ymmärtää, että elämän polut ovat kaikkea muuta kuin suoria. Koska voi olla vaikeaa olla lapsena hengellinen, on hengellisellä ihmisellä usein suurempi ymmärrys elämän vaikeuksia kohtaan. Olonsa voi tuntea turvalliseksi aina ottaessa yhteyttä näkijään tai ennustajaa, sillä he eivät tuomitse ketään. Henget antavat heille intuitiotaan välittääkseen viestejään. Kultaisten sydämiensä ansiosta he haluavat auttaa kanssaihmisiään.

 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Tuuli
Vapaa
TuuliNRO 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Sanna
Vapaa
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Sofiia
Kutsu minua
SofiiaNRO 228Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Serena
Kutsu minua
SerenaNRO 246Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Marena
Kutsu minua
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Viimeinen ulospääsy

4708 näyttökerrat

Ennustajana autan näkemään tulevaisuuteen, ja tarjoan myös erityisapua kodinpuhdistuksessa ja henkisen tien ohjauksessa

 

Kodinpuhdistusrituaali

7467 näyttökerrat

Työskentelen meediona, ennustajana, povaajana ja näkijänä. Minulta on monta kertaa kysytty voinko puhdistaa kodin negatiivisista energioista

 

Enkelin viesti numerot

2920 näyttökerrat

Enkelin viesti numerot ilmestyvät toistuvasti eteesi. Enkelin viesti numerot voi ilmestyä eteesi missä ja milloin vaan

 

Kolme energiahoitotapaa

4309 näyttökerrat

Energiahoito on yksi vaihtoehtoisen lääketieteen harjoittamisen muoto, joka käsittelee äkillistä kipua, kroonista särkyä ja muita terveysongelmia

 

Hevosenkenkä

6297 näyttökerrat

Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy