LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Mediaalinen
Mediaalinen

Mediaalinen

Mediaalinen ihminen on saanut käyttöönsä henkisen lahjan.


Mediaalisuus on yksi ihmisille luoduista henkisistä lahjoista. Muita vastaavia lahjoja ovat mm. henkiparannus eli healing (kyky välittää parantavaa energiaa) sekä selvänäköisyys, selväkuuloisuus ja selvätuntoisuus. Mediaalisuus eli herkkyys on kykyä tuntea, kuulla ja nähdä erilaisia asioita. Mediaalinen ihminen käyttää henkisiä aisteja henkisillä tasoilla, jolloin hän voi aistia niitä eri tavoin ja välittää jopa heiltä viestejä. Henkiset lahjat on annettu ja tarkoitettu muiden auttamista varten erilaisissa elämäntilanteissa, esimerkiksi elämän vaikeuksissa tai surun ja murheen hetkellä. Lahjojen avulla voidaan saadaan aikaan myös iloa elämään.Usein henkiset lahjat voivat olla piilossa. Joko niitä ei ole huomattu tai sitten niitä ei ole hyväksytty tai halutaan syystä tai toisesta peitellä. Perinteisesti herkkyys ei ole ollut arvostettu piirre ihmisessä, vaan sitä on voitu pitää jopa vikana, puutteena ja heikkoutena.

Kyseessä on kuitenkin nimensä mukaisesti lahja ihmiselle, jota kannattaa mahdollisuuksien mukaan käyttää! Se on kuitenkin myös taito, jota on kehitettävä, että sitä pystyy käyttämään. Näin on eritoten juuri mediaalisuuden tai henkiparantamisen lahjojen kohdalla.Henkisinä lahjoina voidaan pitää myös ns. tavallisempina lahjoina tunnettuja arkielämän kykyjä, kuten erilaisia kädentaitoja tai musikaalisuutta tai muuta taiteellisuutta, tieteen parissa työskentelyä tai matemaattista lahjakkuutta. Jokainen ihminen on lahjakas ja hyvä jollain osa-alueella eli meillä kaikilla on omat erityiset lahjamme, kunhan ymmärrämme, ettei sen tarvitse sinänsä tuottaa mitään konkreettista.

Nimittäin kuuntelemisen taito tai myötäelämisen kyky voivat olla eräille ihmisille suotuja lahjoja. Tiedäthän itsekin, että kaikki eivät ole noissa asioissa yhtä hyviä! Myös opettamisen taito on lahja, jota kaikilla ei ole. Näissä juuri mediaalinen eli herkkä ihminen voi olla parhaimmillaan!Nykyään puhutaan paljon erityisherkkyydestä, joka on synnynnäinen temperamenttityyppi tietyillä ihmisillä ja erityisesti erityisherkkyys näkyykin tunteiden herkkyytenä. Erityisherkkyyden diagnoosi perustuu tavanomaista herkemmin aistivaan ja reagoivaan hermojärjestelmään. Joka viidennen ihmisen arvellaan olevan erityisherkkä ja se on yhtä yleistä naisilla kuin miehillä. Monella herkällä on voimakas empatiakyky ja he tuntevat vahvasti itsessään myös muiden tunteet. Erityisherkkien ihmisten piirteisiin kuuluvat kyky aistia toistenkin tunteita, voimakkaat tunneaistimukset ja vahva liikuttuminen. Erityisherkät ovat usein myös tarkkoja erilaisten yksityiskohtien kanssa.

He ovat syvällisiä ja heillä on taipumus pohtia asioita useista näkökulmista. Erityisherkillä on lisäksi usein erilaisia aistiherkkyyksiä ja he reagoivat voimakkaammin erilaisiin ärsykkeisiin. Ärsykkeet voivat olla sekä sisäisiä että ulkoisia. Sisältä tulevia ärsykkeitä voivat olla mm. nälkä, jano, väsymys, stressi, tunteet, ajatukset, palelu, kuumuus ja kipu. He ovat usein myös hyvin intuitiivisia ihmisiä. Toisenlaisina merkkeinä ovat ulkoiset ärsykkeet eli informaatio, joka tulee aistien kautta. Tähän kuuluvat esimerkiksi kovat äänet, vahvat hajut, maut, valo, väri ja kosketus. Herkkä ihminen tuntee voimakkaasti tunteensa ja eläytyy herkästi muiden tunteisiin, joka voi aiheuttaa kuormitusta. Kyky keskittyä voi myös olla herkillä ihmisillä vaikeaa, jos ympärillä on paljon melua, hälyä ja levottomuutta. Piristeet, kuten kahvi, voi helposti laittaa liiallisille ylikierroksille.

Keho voi reagoida herkästi muutoksiin, ruokiin, mausteisiin tai vain muuttuneisiin olosuhteisiin. Herkän ihmisen on hyvä oppia tuntemaan itseään ja antaa kaikkien muutosten kohdalla riittävästi itselleen aikaa.Kuten huomaat, mediaalisen ihmisen ja erityisherkän ihmisen tunnusmerkit ovat pitkälti samoja. Erityisherkkyyden piirteiden yhteydessä ei juurikaan viitata siihen henkisyyteen tai henkisiin lahjoihin. Erittäin suurella todennäköisyydellä moni erityisherkkä on myös mediaalinen ihminen. Oma herkkyys on lahja ja on viisasta hyväksyä se. Omaa herkkyyttä kannattaa opetella myös arvostamaan. Herkkyyden voi nähdä vahvuutena, joka ei ole itsestäänselvyys, vaan jota on syytä vaalia, sillä sitä ei ole samalla herkkyyden tasolla kaikille annettu. Mediaalinen eli herkkä ihminen on kykyineen aistia suuri lahja itselleen ja muille.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
On juuri vapautunut
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Ei paikalla
Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AlmaAlma
Ei paikalla
Almanro 503Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Hei, olen täällä sinua varten, luotettava ja empaattinen Alma. 
Mitä unesi sinulle...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Ukko KaleviUkko KaleviUusi!
Ei paikalla
Uusi! Ukko Kalevinro 208Astro, Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen,...
 

Ukko Kalevin kyvyt ovat perittyjä, sukupolvelta toiselle. Hänellä on vuosien...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Enkelit viestilähettiläinä

475 näyttökerrat

Enkeli tulee kreikankielisestä sanasta angelos, joka oikein käännettynä tarkoittaa "sanan tuojaa". Usein ihmiset kertoessaan enkelien esiintymisistä osoittavat, että näiden enkeleiden ensisijainen tehtävä on tuoda enkeliviesti ylhäältä. Nämä enkeliviestit ovat usein niin henkilökohtaisia, että vain sinä, tunnistat niiden merkityksen. 

 

Viisi merkkiä siitä, että sinun täytyy tehdä sisäistä tutkiskelua

4926 näyttökerrat

Lääkkeet, kirurgiset toimenpiteet ja hoitomenetelmät ovat kaikki tapoja, joita ihmiset käyttävät ratkaistakseen ja hallitakseen asioita kehossaan. Nämä menetelmät eivät kuitenkaan ole ainoita tapoja tehdä niin. Itse asiassa voit saada merkkejä, että sinun pitää sen sijaan lähteä henkiselle matkalle.

 

Hevosenkenkä

5896 näyttökerrat

Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?

 

Tarina suitsukkeesta

7603 näyttökerrat

Kerron tässä miten erilaisia suitsukkeita käytetään nykyään, kuinka herkkiä aivomme ovat juuri tuoksuille sekä miten suitsukkeita käytettiin ennen vanhaan.

 

Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

4608 näyttökerrat

On olemassa ihmisiä, jotka elävät erilaisissa yhteiskunnissa ja eri tavalla kuin me. Tässä saat katsauksen siihen, millaisia Aghorit ovat.

 

Ida Pingala, hengitysteknikko

3307 näyttökerrat

Ida Pingala on joogan hengitysteknikko. Ennustajana tiedän, että tästä harjoituksesta on suuri apu tasapainon ja energian saavuttamisessa.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy