LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2,95 €/min + pvm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Hyderabadilainen ihmekuuri
Hyderabadilainen ihmekuuri

Hyderabadilainen ihmekuuri

Voisitko ajatella nieleväsi elävän kalan parantuaksesi astmasta? Sadat tuhannet henkilöt ovat sen jo tehneet.


Maailmassa on olemassa paljon erilaisia erityisapua antavia mystisiä energiahoitoja ja ehdotuksia. Yksi näistä energiahoidoista on peräisin Intiasta, Hyderabadin kaupungista. Hyderabad tarjoaa energiahoitokuurin, jota annetaan vain yhden vuorokauden aikana vuodessa. Kuuri on täysin ilmainen ja sen ainesoseet ovat pysyneet salaisina jo noin 170 vuotta. Tämän mystisen energiahoitokuurin historia alkaa vuodesta 1845, eräästä herra Veeranna Goudasta. Herra Veeranna oli tunnettu sydämellisenä ja anteliaana näkijämiehenä, joka auttoi köyhiä ja hädässä olevia. Eräänä päivänä hänen luonaan vieraili pyhä mies, jolle Herra Veeranna tarjosi ruokaa ja juomaa, uudet vaatteet ja kodin.

Tämä pyhä mies vaikuttui herra Veerannan hyvyydestä ja kiitoksena illallisesta hän lahjoitti Herra Veerannalle salaisen reseptin astman parantamiseen. Energiahoitoresepti piti sisällään yrttisekoituksen. Ennen kuin pyhä mies lähti herra Veerannan talosta, hän siunasi vesilähteen ja pienen kalan, jota käytettäisiin kuurin parannuskeinona. Jotta kuuri tehoaisi astmapotilaisiin, täytyisi yrttisekoitus pitää salaisena, antaa tarvitseville ilmaiseksi ja ottaa joka vuosi astrologien määräämänä päivänä.

Mikäli nämä kolme vaatimusta eivät täyttyisi, kuurista otettaisiin maksu tai ohjeita muuten väheksyttäisiin, menettäisi kuuri tehonsa täysin. Herra Veeranna, joka oli näkijä, alkoi hoitaa kuurin avulla astmapotilaita päästen hyviin tuloksiin. 170 vuotta ovat herra Veerannan jälkeläiset jatkaneet salaisten yrttien sekoittamista lähdeveteen ja jakaneet kuuria kerran vuodessa ilmaiseksi kaikille sitä tarvitseville. Vuosittain yhä useammat potilaat tulevat Goudan perheen luo erityisapuun, ja herra Veerannan lääkkeen ja ennustuksen maine on levinnyt ympäri Intiaa ja muuta maailmaa.

Yksin tänä vuonna yli 70 000 ihmistä vieraili Hyderabadissa saadakseen tämän mystisen energiahoitolääkkeen astmaansa. Mutta mihin tämä energiahoidon menetelmä perustuu ja onko hoidon tehosta jotakin tieteellisiä todistuksia?

Energiahoitokäsittely perustuu siihen, että erilaisia yrttejä sekoitetaan siunatun veden kanssa keltaisen väristä taikinaksi. Taikinasta tehdään pieniä palloja, jotka laitetaan pienen sardiinin näköisen elävän kalan suuhun. Kala on kooltaan 5-8 cm. Sen jälkeen elävä kala laitetaan potilaan suuhun ja niellään kokonaisena. Perinne kertoo, että kun kala liukuu henkilön vatsaan, puhdistavat kalan pyrstö ja evät pois limaa hengitysteistä. Potilas saa lisäksi mukaansa ylimääräisen yrttitaikinan, jota täytyy ottaa kolmena eri kertana, jotka kaikki ovat erityispäiviä alkaen siitä kun kala on nielty. Seuraavien 45 päivän aikana siitä, kun kala on otettu, täytyy energiahoitodieettiä seurata tarkkaan ja mukaan saadun aterialistan avulla. Jotta energiahoitokuuri tehoaa sataprosenttisesti, täytyy se toistaa kolmen vuoden ajan.

Intian viranomaiset olivat huolissaan siitä, että energiahoidon yrttisekoitus pitäisi sisällään vaarallisia ainesosia minkä vuoksi he keräsivät taikinasta koepaloja analysoitavaksi. Koepaloissa ei kuitenkaan ollut mitään vaarallisia aineita, eikä myöskään mitään lääkeaineita. Tätä mystisen energiahoitomenetelmää ei ole kliinisesti tutkittu, mutta monet, joita tällä elävällä kalalla on hoidettu, väittävät tulleensa parempikuntoisiksi. Se voi johtua vahvasta uskosta ja lumelääkkeen tehosta, tai ehkäpä pyhän miehen mystisessä energiahoitolääkkeessä todella on parantava voima.

Sanotaan, että usko voi siirtää vuoria ja siitä todistavat ne tuhannet henkilöt, jotka hakeutuvat Hyderabadiin joka vuosi nielläkseen elävän kalan. Myös ennustajat, meediot, näkijät, selvänäkijät ja unil-ennustajat tuntevat tämän kuurin.

Toimittaja: M. Suojanen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 
Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AnnikkiAnnikki
Ei paikalla
Annikkinro 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat
 
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
EllaElla
Ei paikalla
Ellanro 230Energiahoito, Ennustaja, Astro, Ennustajat, Ennustus, Meedio,...
 

Ella osaa mm. numerologiaa, käyttää pelikortteja, osaa lukea aurasi, ja on ollut...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HelenaHelena
Ei paikalla
Helenanro 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 
Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Kaikelle on aikansa ja paikkansa

7128 näyttökerrat
Elämäni ei ole aina ollut helppoa, vaan olen ollut negatiivinen, vihan ja surun täyttämä ihminen.
 

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

5038 näyttökerrat
Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.
 

Aivoaaltojen erilaiset asteet

1406 näyttökerrat
Aivoissa tapahtuvien aaltojen merkityksen syvällinen ymmärtämys lisää taitoa hallita tietoisuuden tasoja, joka taas vaikutttaa intuitiivisuuteen. Tässä artikkelissa käsittelemämme neljänlaiset aivoaaltoalueet ovat beta, alpha, theta ja delta. Niiden opiskeleminen avaa intuitiivisuuteen aivan uusia osa-alueita.
 

Maagisen nimen valinta

5862 näyttökerrat
Ennustajina tai meedioina työskentelevät eivät aina käytä omia nimiään. Kerromme sinulle, miten valitset oman maagisen nimesi.
 

Viisi uskomusta meedioista

2186 näyttökerrat
On paljon uskomuksia liittyen meedioihin. Tässä yhteydessä otan esille viisi tavallisinta myyttiä, joihin jokaiseen annan vastauksen.
 

Paras selvänäkijä

1503 näyttökerrat
Mistä tiedän onko valitsemani tulkitsija minulle paras selvännäkijä?
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy