LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Hyderabadilainen ihmekuuri
Hyderabadilainen ihmekuuri

Hyderabadilainen ihmekuuri

Voisitko ajatella nieleväsi elävän kalan parantuaksesi astmasta? Sadat tuhannet henkilöt ovat sen jo tehneet


Maailmassa on olemassa paljon erilaisia erityisapua antavia mystisiä energiahoitoja ja ehdotuksia. Yksi näistä energiahoidoista on peräisin Intiasta, Hyderabadin kaupungista. Hyderabad tarjoaa energiahoitokuurin, jota annetaan vain yhden vuorokauden aikana vuodessa. Kuuri on täysin ilmainen ja sen ainesoseet ovat pysyneet salaisina jo noin 170 vuotta. Tämän mystisen energiahoitokuurin historia alkaa vuodesta 1845, eräästä herra Veeranna Goudasta. Herra Veeranna oli tunnettu sydämellisenä ja anteliaana näkijämiehenä, joka auttoi köyhiä ja hädässä olevia. Eräänä päivänä hänen luonaan vieraili pyhä mies, jolle Herra Veeranna tarjosi ruokaa ja juomaa, uudet vaatteet ja kodin.

Tämä pyhä mies vaikuttui herra Veerannan hyvyydestä ja kiitoksena illallisesta hän lahjoitti Herra Veerannalle salaisen reseptin astman parantamiseen. Energiahoitoresepti piti sisällään yrttisekoituksen. Ennen kuin pyhä mies lähti herra Veerannan talosta, hän siunasi vesilähteen ja pienen kalan, jota käytettäisiin kuurin parannuskeinona. Jotta kuuri tehoaisi astmapotilaisiin, täytyisi yrttisekoitus pitää salaisena, antaa tarvitseville ilmaiseksi ja ottaa joka vuosi astrologien määräämänä päivänä.

Mikäli nämä kolme vaatimusta eivät täyttyisi, kuurista otettaisiin maksu tai ohjeita muuten väheksyttäisiin, menettäisi kuuri tehonsa täysin. Herra Veeranna, joka oli näkijä, alkoi hoitaa kuurin avulla astmapotilaita päästen hyviin tuloksiin. 170 vuotta ovat herra Veerannan jälkeläiset jatkaneet salaisten yrttien sekoittamista lähdeveteen ja jakaneet kuuria kerran vuodessa ilmaiseksi kaikille sitä tarvitseville. Vuosittain yhä useammat potilaat tulevat Goudan perheen luo erityisapuun, ja herra Veerannan lääkkeen ja ennustuksen maine on levinnyt ympäri Intiaa ja muuta maailmaa.

Yksin tänä vuonna yli 70 000 ihmistä vieraili Hyderabadissa saadakseen tämän mystisen energiahoitolääkkeen astmaansa. Mutta mihin tämä energiahoidon menetelmä perustuu ja onko hoidon tehosta jotakin tieteellisiä todistuksia?

Energiahoitokäsittely perustuu siihen, että erilaisia yrttejä sekoitetaan siunatun veden kanssa keltaisen väristä taikinaksi. Taikinasta tehdään pieniä palloja, jotka laitetaan pienen sardiinin näköisen elävän kalan suuhun. Kala on kooltaan 5-8 cm. Sen jälkeen elävä kala laitetaan potilaan suuhun ja niellään kokonaisena. Perinne kertoo, että kun kala liukuu henkilön vatsaan, puhdistavat kalan pyrstö ja evät pois limaa hengitysteistä. Potilas saa lisäksi mukaansa ylimääräisen yrttitaikinan, jota täytyy ottaa kolmena eri kertana, jotka kaikki ovat erityispäiviä alkaen siitä kun kala on nielty. Seuraavien 45 päivän aikana siitä, kun kala on otettu, täytyy energiahoitodieettiä seurata tarkkaan ja mukaan saadun aterialistan avulla. Jotta energiahoitokuuri tehoaa sataprosenttisesti, täytyy se toistaa kolmen vuoden ajan.

Intian viranomaiset olivat huolissaan siitä, että energiahoidon yrttisekoitus pitäisi sisällään vaarallisia ainesosia minkä vuoksi he keräsivät taikinasta koepaloja analysoitavaksi. Koepaloissa ei kuitenkaan ollut mitään vaarallisia aineita, eikä myöskään mitään lääkeaineita. Tätä mystisen energiahoitomenetelmää ei ole kliinisesti tutkittu, mutta monet, joita tällä elävällä kalalla on hoidettu, väittävät tulleensa parempikuntoisiksi. Se voi johtua vahvasta uskosta ja lumelääkkeen tehosta, tai ehkäpä pyhän miehen mystisessä energiahoitolääkkeessä todella on parantava voima.

Sanotaan, että usko voi siirtää vuoria ja siitä todistavat ne tuhannet henkilöt, jotka hakeutuvat Hyderabadiin joka vuosi nielläkseen elävän kalan. Myös ennustajat, meediot, näkijät, selvänäkijät ja unil-ennustajat tuntevat tämän kuurin.

 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Tuuli
Vapaa
TuuliNRO 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Helmi Rauha
Kutsu minua
Helmi RauhaNRO 229Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Helmi Rauha on selvänäkijä ja enkelikorttien tulkitsija. Helmi Rauha on myös reiki...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Marena
Kutsu minua
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Sanna
Kutsu minua
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Serena
Kutsu minua
SerenaNRO 246Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Kodin puhdistaminen henkisin välinein

811 näyttökerrat

Kodin puhdistaminen henkisin välinein tehdään tiettyä kaavaa käyttäen. Eri uskonnot seurailee lähes samanlaista kaavaa 

 

Enkelihoito

907 näyttökerrat

Enkelihoito auttaa stressiin ja ahdistukseen ja antaa energiaa elämään. Enkelihoito on yksi energiahoidon muodoista

 

Henkinen suojakenttä

2776 näyttökerrat

Olet varmasti kuullut sanan suojaus tai henkinen suojakenttä Tällöin puhumme suojautumisesta tai puolustautumisesta

 

Henkiparantajat

4474 näyttökerrat

Henkiparantajat ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa

 

Kolme energiahoitotapaa

4309 näyttökerrat

Energiahoito on yksi vaihtoehtoisen lääketieteen harjoittamisen muoto, joka käsittelee äkillistä kipua, kroonista särkyä ja muita terveysongelmia

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy