LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Henkinen polku
Henkinen polku

Henkinen polku

Henkinen polku on jokaisen yksilön kohdalla erilainen.


Hengellisyys on laaja käsite, jossa on tilaa monille näkökulmille. Yleensä se sisältää yhteyden tunteen johonkin suurempaan kuin mitä me itse olemme, ja siihen liittyy tyypillisesti elämän merkityksen etsiminen. Sellaisena se on universaali kokemus - jotain, joka koskettaa meitä kaikkia. Ihmiset voivat kuvata hengellisen kokemuksen pyhäksi tai transsendenttiseksi tai yksinkertaisesti syvällisyyden tunteeksi tai yhteydeksi toisiin.

Jotkut saattavat huomata, että heidän henkinen elämänsä liittyy tiiviisti heidän suhteeseensa kirkkoon, temppeliin, moskeijaan tai synagogaan. Toiset voivat rukoilla tai löytää lohtua henkilökohtaisissa suhteissa Jumalaan tai korkeampaan voimaan. Kun taas toiset etsivät merkitystä yhteydestä luontoon tai taiteeseen. Henkinen kasvu on aina myöskin henkilökohtaista.

Hengellisyys on enemmän kuin ymmärtämämme määritelmä uskonnoista Ihmiset pyrkivät henkiseen ulottuvuuteen ja pyrkivät saamaan siitä inspiraatiota ja saamaan harmonian omaan yhteyteensä universumin kanssa. Tämä henkilökohtainen suhde johonkin suurempaan pakottaa meidät myös etsimään vastauksia, joita sielumme kaipaa. Usein henkisiin asioihin lähdetään tutustumaan tarkemmin jonkin suuren elämäntapahtuman tai onnettomuuden, surun tai stressin yhteydessä. Silloin kun tuntuu siltä, että oma henkinen voima on lopussa.
Vaikka henkisyys ja uskonto ovat eri asioita, näitä termejä käytetään usein toistensa synonyymeinä. Määritelmien epäselvyys johtaa usein pohdintaan. Onko henkinen ihminen myös uskonnollinen? Onko uskonto yhtä kuin henkisyys? Tietyt rutiinit saattavat saada toiset vaikuttamaan henkisiltä, mutta silti heidän toimistaan saattaa puuttua tietyt hengellisyyden periaatteet. Ja toisaalta henkinen ihminen saattaa uskoa suurempaan voimaan, mutta ei harjoita mitään tiettyä uskontoa.

Hengellisyys usein liittyy siihen, että tunnet rauhan ja koet syvemmän tarkoituksen elämässäsi. Hengellisyyden ilmaisemiseksi on yhtä monta tapaa kuin on 'henkisiä' ihmisiä. Opi, mikä on sinulle tärkeää, ja mikä antaa sinun elämällesi tärkeämmän merkityksen.
Elämä voi olla täynnä ylä-ja alamäkiä, hyviä aikoja ja pahoja. Monet ihmiset näkevät hengellisyyden loistavana tapana etsiä mukavuutta ja rauhaa elämästään. Sitä voidaan usein harjoittaa joogan kaltaisten asioiden rinnalla, jotka viime kädessä keskittyvät stressin lievittämiseen ja tunnetilojen vapauttamiseen.

Hengellisyys on tapa saavuttaa näkemystä

Hengellisyyden kautta koet, että olemassaolollasi on suurempi arvo kuin se, mitä teet päivittäin. Se voi vapauttaa sinut riippuvuudesta aineellisiin asioihin ja auttaa sinua ymmärtämään elämäsi suuremman tarkoituksen. Hengellisyyttä voidaan käyttää myös keinona selviytyä muutoksista tai epävarmuudesta.

Tässä on joitain tapoja ilmaista henkisyyttä:

  • Ajattele, kuinka näet itsesi suhteessa ystäviisi, perheeseesi ja maailmaan.
  • Tunnista mikä on sinulle tärkeää. Ajattele erilaisia muutoksia, jotka haluat nähdä itsessäsi ja maailmassasi.
  • Yritä kuvata 'aitoa' tai 'todellista' itsesi. Ajattele arvoja, joiden mukaan haluat elää.
  • Ota aikaa joka päivä luodaksesi yhteyttä luontoon ja ympäristöösi: kävele vaikka koirasi kanssa paikassa, josta löydät kauneutta, istu muutama minuutti hiljaa jossakin ja vain kuuntele ympäröivän luonnon ääniä.
  • Mietiskele ja / tai joogaa kotona tai joogatunnilla keskittyäksesi kehosi ja mielen väliseen yhteyteen.
  • Lue kirjoja vaihtoehtoisista tavoista löytää hengellisyys elämääsi.

Tapoja astella henkistä polkua on monia, ja kukin löytää omansa. Oikeastaan tärkein neuvo tässä asiassa on se, että kuuntelet sisintäsi ja astelet eteenpäin rauhassa. Omaa henkistä polkuaan ei voi nopeuttaa. Tietyt henkisyyden kirjat vievät seuraavan luokse ja toisaalta myös opettajat tulevat elämäämme oikeassa kohdassa ja johtavat seuraavan opettajan ja oppitunnin luokse, kun asialle antautuu. Tärkeintä on kuunnella omaa sydäntään ja edetä omaan tahtiinsa. Oma yhteys suurempaan voimaan löytyy joskus täydestä hiljaisuudesta, joskus musiikkia kuunnellessa, joskus taideteoksen edessä. Jokaisella on oma henkinen kunnioitettu polkunsa.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Aivastus! terveydeksi! God bless!

594 näyttökerrat

Nykyisenä hyperteknisenä aikana tiede on auttanut meitä jopa Marsin valloituksessa. Silti on olemassa ihmisiä, jotka ovat taikauskoisia ja uskovat erilaisiin myytteihin.

 

Totuus enkeleistä

625 näyttökerrat

Koen olevani hyvin henkinen ihminen ja uskon myös Jumalaan. Kokemukseni mukaan henkiolennot ovat läsnä kaikkialla ympärillämme ja he myös auttavat meitä eri elämän tilanteissa.

 

Maailma täynnä taikaa

549 näyttökerrat

Syntyessämme emme tunteneet tätä maailmaa. Emme olleet tietoisia kuinka tämä maailma on luotu. Nyt aikuisina tiedämme, että aineelliset asiat ovat ihmisen luomia ja kehityskulku jatkuu edelleen.

 

Kodin puhdistaminen henkisin välinein

515 näyttökerrat

Kun paranormaalit tai transsendentaaliset tapahtumat alkavat vaikuttaa ihmisen elämään, hänen Jumaltietoisuutensa kasvaa. Jumala on universaali luoja.

 

Pelikorteilla ennustaminen

899 näyttökerrat

Pelikorteilla ennustaminen on yksinkertainen tapa kanavoida oman sielun ja sisimmän viestejä.

 

Noituus

573 näyttökerrat

Noituus on yksi maailman vanhimmista mutta väärinymmärretyistä hengellisistä perinteistä.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy