0700-80000

2,95 €/min + pvm

Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Henkinen polku
Henkinen polku

Henkinen polku

Henkinen polku on jokaisen yksilön kohdalla erilainen. Henkinen polku sisältää yhteyden tunteen johonkin suurempaan


Hengellisyys on laaja käsite, jossa on tilaa monille näkökulmille. Henkinen polku sisältää yhteyden tunteen johonkin suurempaan kuin mitä me itse olemme, ja siihen liittyy tyypillisesti elämän merkityksen etsiminen. Sellaisena se on universaali kokemus - jotain, joka koskettaa meitä kaikkia. Ihmiset voivat kuvata hengellisen kokemuksen pyhäksi tai transsendenttiseksi tai yksinkertaisesti syvällisyyden tunteeksi tai yhteydeksi toisiin.

Jotkut saattavat huomata, että heidän henkinen polku liittyy tiiviisti heidän suhteeseensa kirkkoon, temppeliin, moskeijaan tai synagogaan. Toiset voivat rukoilla tai löytää lohtua henkilökohtaisissa suhteissa Jumalaan tai korkeampaan voimaan. Kun taas toiset etsivät merkitystä yhteydestä luontoon tai taiteeseen. Henkinen polku on aina myöskin henkilökohtaista.

Henkinen polku on enemmän kuin ymmärtämämme määritelmä uskonnoista Ihmiset pyrkivät henkiseen ulottuvuuteen ja pyrkivät saamaan siitä inspiraatiota ja saamaan harmonian omaan yhteyteensä universumin kanssa. Tämä henkilökohtainen henkinen polku johonkin suurempaan pakottaa meidät myös etsimään vastauksia, joita sielumme kaipaa. Usein henkisiin asioihin lähdetään tutustumaan tarkemmin jonkin suuren elämäntapahtuman tai onnettomuuden, surun tai stressin yhteydessä. Silloin kun tuntuu siltä, että oma henkinen voima on lopussa. Vaikka henkisyys ja uskonto ovat eri asioita, näitä termejä käytetään usein toistensa synonyymeinä. Määritelmien epäselvyys johtaa usein pohdintaan. Onko henkinen ihminen myös uskonnollinen? Onko uskonto yhtä kuin henkisyys? Tietyt rutiinit saattavat saada toiset vaikuttamaan henkisiltä, mutta silti heidän toimistaan saattaa puuttua tietyt hengellisyyden periaatteet. Ja toisaalta henkinen ihminen saattaa uskoa suurempaan voimaan, mutta ei harjoita mitään tiettyä uskontoa.

Hengellisyys usein liittyy siihen, että tunnet rauhan ja koet syvemmän tarkoituksen elämässäsi. Hengellisyyden ilmaisemiseksi on yhtä monta tapaa kuin on 'henkisiä' ihmisiä. Opi, mikä on sinulle tärkeää, ja mikä antaa sinun elämällesi tärkeämmän merkityksen. Henkinen polku voi olla täynnä ylä-ja alamäkiä, hyviä aikoja ja pahoja. Monet ihmiset näkevät hengellisyyden loistavana tapana etsiä mukavuutta ja rauhaa elämästään. Sitä voidaan usein harjoittaa joogan kaltaisten asioiden rinnalla, jotka viime kädessä keskittyvät stressin lievittämiseen ja tunnetilojen vapauttamiseen.

Hengellisyys on tapa saavuttaa näkemystä

Hengellisyyden kautta koet, että olemassaolollasi on suurempi arvo kuin se, mitä teet päivittäin. Se voi vapauttaa sinut riippuvuudesta aineellisiin asioihin ja auttaa sinua ymmärtämään elämäsi suuremman tarkoituksen. Hengellisyyttä voidaan käyttää myös keinona selviytyä muutoksista tai epävarmuudesta.

Tässä on joitain tapoja ilmaista henkisyyttä:

  • Ajattele, kuinka näet itsesi suhteessa ystäviisi, perheeseesi ja maailmaan.
  • Tunnista mikä on sinulle tärkeää. Ajattele erilaisia muutoksia, jotka haluat nähdä itsessäsi ja maailmassasi.
  • Yritä kuvata 'aitoa' tai 'todellista' itsesi. Ajattele arvoja, joiden mukaan haluat elää.
  • Ota aikaa joka päivä luodaksesi yhteyttä luontoon ja ympäristöösi: kävele vaikka koirasi kanssa paikassa, josta löydät kauneutta, istu muutama minuutti hiljaa jossakin ja vain kuuntele ympäröivän luonnon ääniä.
  • Mietiskele ja / tai joogaa kotona tai joogatunnilla keskittyäksesi kehosi ja mielen väliseen yhteyteen.
  • Lue kirjoja vaihtoehtoisista tavoista löytää hengellisyys elämääsi.

Tapoja astella henkistä polkua on monia, ja kukin löytää omansa. Oikeastaan tärkein neuvo tässä asiassa on se, että kuuntelet sisintäsi ja astelet eteenpäin rauhassa. Omaa henkistä polkuaan ei voi nopeuttaa. Tietyt henkisyyden kirjat vievät seuraavan luokse ja toisaalta myös opettajat tulevat elämäämme oikeassa kohdassa ja johtavat seuraavan opettajan ja oppitunnin luokse, kun asialle antautuu. Tärkeintä on kuunnella omaa sydäntään ja edetä omaan tahtiinsa. Oma yhteys suurempaan voimaan löytyy joskus täydestä hiljaisuudesta, joskus musiikkia kuunnellessa, joskus taideteoksen edessä. Jokaisella on oma kunnioitettu henkinen polku.

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Helena
EI TÖISSÄ
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
 
 
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää