LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen
Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen

Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen

Jos olet joskus tuntenut itsesi tyhjäksi ja epätäydelliseksi, ymmärrät ehkä hyvin, kuinka vakavia tällaiset tunteet voivat olla


Onneksi on ihmisiä, jotka osaavat auttaa, eikä ainoastaan terapeutteja, jotka antavat sinulle vain lääkkeitä.

Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen
Jos olet joskus tuntenut itsesi tyhjäksi ja epätäydelliseksi, ymmärrät ehkä hyvin, kuinka vakavia tällaiset tunteet voivat olla. Onneksi on ihmisiä, jotka osaavat auttaa, eikä ainoastaan terapeutteja, jotka antavat sinulle vain lääkkeitä.

Kuinka epätäydellisyys voi määrittää sinut

Tunsin oloni tyhjäksi ensimmäisen kerran teini-iässä. En osannut määrittää sitä, joten yritin olla kiinnittämättä siihen huomiota. Töissä tai koulussa ja jopa sosiaalisissa tilanteissa tunsin tyhjyyttä sisälläni. Joskus se tuntui vatsani keskellä. Toisinaan tunsin, että tyhjyys valtasi koko kehoni, jopa jalkani.

Ymmärryksen puute vaikeutti näiden kokemusten käsittelyä. Miksi tunsin niin kuin tunsin? Mikä sen aiheutti? Puuttuiko minusta jotakin? Oliko se jokin, mitä tein? Joinakin hetkinä kaikki mahdolliset mielikuvat kulkivat pääni sisällä. Yritin meditoida, käytin lukemattomia tunteja itsetutkiskeluun, mutta mitään vastauksia en löytänyt. Mikään ei vaikuttanut riittävän järkevältä, että olisin päässyt selvyyteen näistä tunteista. Joskus epäilin olevani omituinen, erilainen tai jollain tavalla viallinen.

Murrosikäni keskivaiheilla käännyin alkoholin ja huumeiden puoleen. Epätäydellisyyden ja tyhjyyden tunne ei ole huumeiden ansiota. Päätin tietoisesti muuttaa käsitykseni todellisuudesta alkoholin ja marijuanan avulla, puolustautuakseni niiltä tunteilta, joita inhosin. Ja minä huijasin niitä. Joinakin päivinä en jaksanut edes nousta sängystä ylös. Toisina päivinä kirjaimellisesti pakotin itseni suihkuun tai menemään töihin.

Se vaikuttaa elämääsi

Mikään pakokeino ei poistanut epätäydellisyyden tunnetta minusta. Se muutti pysyvästi mielialaani, vaikuttaen myös perhe- ja ystävyyssuhteisiin, työkavereihin ja jopa mahdollisiin tyttöystäviin. Koulunkäyntini kärsi ja pikkuhiljaa jättäydyin pois koulusta. Vaelsin elämän halki ja olin vakuuttunut, että olen jollakin tavoin rikki, toimintakyvytön, enkä edes oikein ihminen. Samalla tavalla eläminen ja ajatteleminen voi tuhota elämäsi. Se melkein tuhosi minun elämäni. Yhdessä vaiheessa join kolme suurta pullollista vodkaa viikossa. Join itseni tiedottomaan tilaan. Joka ilta sammuin, eikä minulla ollut mitään käsitystä siitä, mitä illan aikana oli tapahtunut tai kuinka olin tullut kotiin.

Näin itseni kirjailijana, joka tulee julkaisemaan romaaneja ja siten kylpemään ihailussa ja vauraudessa. Kuvataide, erityisesti moderni taide ja maalaaminen ovat kiinnostaneet minua aina. Monet kirjoitustöistäni sisältävät kuvallisia elementtejä maalauksistani. Eristäydyin ja ajoittain tein maalauksia, jotka olivat yhteydessä tarinoihini. Elämästäni tuli alaspäin menevä syöksykierre, intohimoni kirjoittamiseen haaleni. Kirjoittamiseen kohdistuvan intohimon menettämisen ja alkoholin pimentämän ajan lomassa päätin ottaa eteenpäin vieviä askeleita, jotta asioihin tulisi muutos. Mutta mitä pystyin tekemään? Psykiatrit antoivat lääkkeitä, jotka saivat minut tuntemaan itseni epäinhimilliseksi ja vielä vähemmän ihmismäiseksi. Tavallaan minusta tuli zombi. Mutta tyhjyyden tunne sisälläni pysyi. Lääkkeet ja terapia eivät poistaneet epätäydellisyyden tunnettani. Silloin eräs ystäväni sanoi minulle, että minun pitäisi ottaa yhteys tarot-korteista ennustajaan.

Sanoin ensin "Ei". Jos viina, lääkkeet ja terapia eivät pystyneet minua auttamaan, miten tarot-ennustaja pystyisi paremmin sen tekemään? Olin varma, ettei sellainen voisi parantaa mitään elämässäni. Lopulta minut ylipuhuttiin ja päätin mennä tapaamaan yhtä näkijää. Usko tai älä, se muutti elämäni.

Olin kirjoittanut tarinoita ja romaaneja lapsesta alkaen. Kirjoittaminen merkitsi minulle kaikkea. Tai niin ainakin uskoin. Tarot-tulkitsija keskittyi siihen osaan elämääni, luovaan puoleeni, ja tietysti siinä oli jotakin vialla. Luovuuteni olikin kuvallista, ei kirjallista. Tunsin itseni epätäydelliseksi, koska olin epätäydellinen. En hallinnutkaan luovuuttani kirjoittamisen kautta. Johdin harhaan luovuuttani, joka oli tarkoitettu kuvataiteellisiin keinoihin, joten tuhlasin luovuuttani sinne, missä se ei kasvanut. Tiesin, että hän oli oikeassa. Se oli todellisuudessa itsestäänselvyys. Myöhemmin samana päivänä ostin värejä ja kankaita, eivätkä asiat elämässäni ole koskaan ollut paremmin.

En ole huolissani viinan tai huumeiden takia, koska ne eivät enää kuuluu elämääni. Tunnen, että elän nyt täydempää elämää. Kiitos tarot-ennustajalleni. Tämä ei ehkä puhuttele sinua, mutta jos taistelet tyhjyyden tai epätäydellisyyden tunteiden kanssa, voisit ehkä harkita etsiväsi tarot-korteista tulkitsijan? Vaikka olisitkin epäluuloinen. Minä olin todella epäileväinen, ja minun tarot-tulkitsijani muutti elämäni. Kenen sitten? Se voi mahdollisesti muuttaa myös sinun elämäsi.

 

Jos haluat puhua aiheesta "Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen", voit soittaa jollekin meistä:

Bloggaajat
Marena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Sanna
Vapaa
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Sofiia
Vapaa
SofiiaNRO 228Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Helena
Kutsu minua
HelenaNRO 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Tuuli
Kutsu minua
TuuliNRO 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Tarot ennustus

1136 näyttökerrat

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina käännymme näiden muinaisten korttien puoleen opastusta varten

 

Tarot astro

1475 näyttökerrat

Tarot kortit kertovat meille astro tarinaa ihmisen henkisestä evoluutiosta kohti valaistumista

 

Tarot pöytä

1970 näyttökerrat

Tarot pöytä kertoo meidän mahdollisuuksistamme elää täyttä elämää

 

Pelikorteilla ennustaminen

1696 näyttökerrat

Pelikorteilla ennustaminen on yksinkertainen tapa kanavoida oman sielun ja sisimmän viestejä

 

Päivän kortti

1680 näyttökerrat

Päivän kortti kertoo sinulle mitä tänään tai tulevaisuudessa on luvassa

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy