LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen

Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen

Jos olet joskus tuntenut itsesi tyhjäksi ja epätäydelliseksi, ymmärrät ehkä hyvin, kuinka vakavia tällaiset tunteet voivat olla. Onneksi on ihmisiä, jotka osaavat auttaa, eikä ainoastaan terapeutteja, jotka antavat sinulle vain lääkkeitä.


Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen
Jos olet joskus tuntenut itsesi tyhjäksi ja epätäydelliseksi, ymmärrät ehkä hyvin, kuinka vakavia tällaiset tunteet voivat olla. Onneksi on ihmisiä, jotka osaavat auttaa, eikä ainoastaan terapeutteja, jotka antavat sinulle vain lääkkeitä.


Kuinka epätäydellisyys voi määrittää sinut


Tunsin oloni tyhjäksi ensimmäisen kerran teini-iässä. En osannut määrittää sitä, joten yritin olla kiinnittämättä siihen huomiota. Töissä tai koulussa ja jopa sosiaalisissa tilanteissa tunsin tyhjyyttä sisälläni. Joskus se tuntui vatsani keskellä. Toisinaan tunsin, että tyhjyys valtasi koko kehoni, jopa jalkani.


Ymmärryksen puute vaikeutti näiden kokemusten käsittelyä. Miksi tunsin niin kuin tunsin? Mikä sen aiheutti? Puuttuiko minusta jotakin? Oliko se jokin, mitä tein? Joinakin hetkinä kaikki mahdolliset mielikuvat kulkivat pääni sisällä. Yritin meditoida, käytin lukemattomia tunteja itsetutkiskeluun, mutta mitään vastauksia en löytänyt. Mikään ei vaikuttanut riittävän järkevältä, että olisin päässyt selvyyteen näistä tunteista. Joskus epäilin olevani omituinen, erilainen tai jollain tavalla viallinen.


Murrosikäni keskivaiheilla käännyin alkoholin ja huumeiden puoleen. Epätäydellisyyden ja tyhjyyden tunne ei ole huumeiden ansiota. Päätin tietoisesti muuttaa käsitykseni todellisuudesta alkoholin ja marijuanan avulla, puolustautuakseni niiltä tunteilta, joita inhosin. Ja minä huijasin niitä. Joinakin päivinä en jaksanut edes nousta sängystä ylös. Toisina päivinä kirjaimellisesti pakotin itseni suihkuun tai menemään töihin.


Se vaikuttaa elämääsi


Mikään pakokeino ei poistanut epätäydellisyyden tunnetta minusta. Se muutti pysyvästi mielialaani, vaikuttaen myös perhe- ja ystävyyssuhteisiin, työkavereihin ja jopa mahdollisiin tyttöystäviin. Koulunkäyntini kärsi ja pikkuhiljaa jättäydyin pois koulusta. Vaelsin elämän halki ja olin vakuuttunut, että olen jollakin tavoin rikki, toimintakyvytön, enkä edes oikein ihminen. Samalla tavalla eläminen ja ajatteleminen voi tuhota elämäsi. Se melkein tuhosi minun elämäni. Yhdessä vaiheessa join kolme suurta pullollista vodkaa viikossa. Join itseni tiedottomaan tilaan. Joka ilta sammuin, eikä minulla ollut mitään käsitystä siitä, mitä illan aikana oli tapahtunut tai kuinka olin tullut kotiin.


Näin itseni kirjailijana, joka tulee julkaisemaan romaaneja ja siten kylpemään ihailussa ja vauraudessa. Kuvataide, erityisesti moderni taide ja maalaaminen ovat kiinnostaneet minua aina. Monet kirjoitustöistäni sisältävät kuvallisia elementtejä maalauksistani. Eristäydyin ja ajoittain tein maalauksia, jotka olivat yhteydessä tarinoihini. Elämästäni tuli alaspäin menevä syöksykierre, intohimoni kirjoittamiseen haaleni. Kirjoittamiseen kohdistuvan intohimon menettämisen ja alkoholin pimentämän ajan lomassa päätin ottaa eteenpäin vieviä askeleita, jotta asioihin tulisi muutos. Mutta mitä pystyin tekemään? Psykiatrit antoivat lääkkeitä, jotka saivat minut tuntemaan itseni epäinhimilliseksi ja vielä vähemmän ihmismäiseksi. Tavallaan minusta tuli zombi. Mutta tyhjyyden tunne sisälläni pysyi. Lääkkeet ja terapia eivät poistaneet epätäydellisyyden tunnettani. Silloin eräs ystäväni sanoi minulle, että minun pitäisi ottaa yhteys tarot-korteista ennustajaan.

Sanoin ensin "Ei". Jos viina, lääkkeet ja terapia eivät pystyneet minua auttamaan, miten tarot-ennustaja pystyisi paremmin sen tekemään? Olin varma, ettei sellainen voisi parantaa mitään elämässäni. Lopulta minut ylipuhuttiin ja päätin mennä tapaamaan yhtä näkijää. Usko tai älä, se muutti elämäni.


Olin kirjoittanut tarinoita ja romaaneja lapsesta alkaen. Kirjoittaminen merkitsi minulle kaikkea. Tai niin ainakin uskoin. Tarot-tulkitsija keskittyi siihen osaan elämääni, luovaan puoleeni, ja tietysti siinä oli jotakin vialla. Luovuuteni olikin kuvallista, ei kirjallista. Tunsin itseni epätäydelliseksi, koska olin epätäydellinen. En hallinnutkaan luovuuttani kirjoittamisen kautta. Johdin harhaan luovuuttani, joka oli tarkoitettu kuvataiteellisiin keinoihin, joten tuhlasin luovuuttani sinne, missä se ei kasvanut. Tiesin, että hän oli oikeassa. Se oli todellisuudessa itsestäänselvyys. Myöhemmin samana päivänä ostin värejä ja kankaita, eivätkä asiat elämässäni ole koskaan ollut paremmin!


En ole huolissani viinan tai huumeiden takia, koska ne eivät enää kuuluu elämääni. Tunnen, että elän nyt täydempää elämää. Kiitos tarot-ennustajalleni. Tämä ei ehkä puhuttele sinua, mutta jos taistelet tyhjyyden tai epätäydellisyyden tunteiden kanssa, voisit ehkä harkita etsiväsi tarot-korteista tulkitsijan? Vaikka olisitkin epäluuloinen. Minä olin todella epäileväinen, ja minun tarot-tulkitsijani muutti elämäni. Kenen sitten? Se voi mahdollisesti muuttaa myös sinun elämäsi.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
RitaRita
Odottaa soittoasi
Ritanr 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen
 
Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AnnikkiAnnikki
Varattu
Annikkinr 206Ennustaja, Ennustaminen, Selvännäkijä, Neuvonantajamme,...
 
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
UulaUula
Ei paikalla
Uulanr 217Ennustaja, Ennustaminen, Neuvonantajamme
 
Uula on oikea Lapin mies, selvännäkijä ja riimujen lukija. Voit keskustella Uulan...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HetaHeta
Ei paikalla
Hetanr 229Astro, Energiahoito, Ennustaja, Meedio, Neuvonantajamme,...
 
Hei! Nimeni on Heta ja olen toiminut 30 vuotta parantavan energian välittäjänä....
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Paras selvänäkijä

717 näyttökerrat
Mistä tiedän onko valitsemani tulkitsija minulle paras selvännäkijä?
 

Syntynyt meedioksi?

5160 näyttökerrat
Meedioiden intuitio on synnynnäistä, mutta joskus taidon voi myös oppia. Tässä on joitain merkkejä siitä, että olet syntynyt ennustajaksi.
 

Ida Pingala, hengitysteknikko

2498 näyttökerrat
Ida Pingala on joogan hengitysteknikko. Ennustajana tiedän, että tästä harjoituksesta on suuri apu tasapainon ja energian saavuttamisessa.
 

Hevosenkenkä

4013 näyttökerrat
Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?
 

Kaikelle on aikansa ja paikkansa

6751 näyttökerrat
Elämäni ei ole aina ollut helppoa, vaan olen ollut negatiivinen, vihan ja surun täyttämä ihminen.
 

Tulevaisuuden näkeminen eli ennenäyt

1233 näyttökerrat
Tulevaisuuden näkeminen tai ennenäky on taito nähdä tai ennustaa tulevia tapahtumia. Tämä on vanha ennustamisen tapa, jossa ennustetaan lähitulevaisuutta. Useimmiten ennenäyt liittyvät lähiperheen jäseniin tai hyvin läheisiin ystäviin.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy