LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen
Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen

Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen

Jos olet joskus tuntenut itsesi tyhjäksi ja epätäydelliseksi, ymmärrät ehkä hyvin, kuinka vakavia tällaiset tunteet voivat olla. Onneksi on ihmisiä, jotka osaavat auttaa, eikä ainoastaan terapeutteja, jotka antavat sinulle vain lääkkeitä.


Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen
Jos olet joskus tuntenut itsesi tyhjäksi ja epätäydelliseksi, ymmärrät ehkä hyvin, kuinka vakavia tällaiset tunteet voivat olla. Onneksi on ihmisiä, jotka osaavat auttaa, eikä ainoastaan terapeutteja, jotka antavat sinulle vain lääkkeitä.

Kuinka epätäydellisyys voi määrittää sinut

Tunsin oloni tyhjäksi ensimmäisen kerran teini-iässä. En osannut määrittää sitä, joten yritin olla kiinnittämättä siihen huomiota. Töissä tai koulussa ja jopa sosiaalisissa tilanteissa tunsin tyhjyyttä sisälläni. Joskus se tuntui vatsani keskellä. Toisinaan tunsin, että tyhjyys valtasi koko kehoni, jopa jalkani.

Ymmärryksen puute vaikeutti näiden kokemusten käsittelyä. Miksi tunsin niin kuin tunsin? Mikä sen aiheutti? Puuttuiko minusta jotakin? Oliko se jokin, mitä tein? Joinakin hetkinä kaikki mahdolliset mielikuvat kulkivat pääni sisällä. Yritin meditoida, käytin lukemattomia tunteja itsetutkiskeluun, mutta mitään vastauksia en löytänyt. Mikään ei vaikuttanut riittävän järkevältä, että olisin päässyt selvyyteen näistä tunteista. Joskus epäilin olevani omituinen, erilainen tai jollain tavalla viallinen.

Murrosikäni keskivaiheilla käännyin alkoholin ja huumeiden puoleen. Epätäydellisyyden ja tyhjyyden tunne ei ole huumeiden ansiota. Päätin tietoisesti muuttaa käsitykseni todellisuudesta alkoholin ja marijuanan avulla, puolustautuakseni niiltä tunteilta, joita inhosin. Ja minä huijasin niitä. Joinakin päivinä en jaksanut edes nousta sängystä ylös. Toisina päivinä kirjaimellisesti pakotin itseni suihkuun tai menemään töihin.

Se vaikuttaa elämääsi

Mikään pakokeino ei poistanut epätäydellisyyden tunnetta minusta. Se muutti pysyvästi mielialaani, vaikuttaen myös perhe- ja ystävyyssuhteisiin, työkavereihin ja jopa mahdollisiin tyttöystäviin. Koulunkäyntini kärsi ja pikkuhiljaa jättäydyin pois koulusta. Vaelsin elämän halki ja olin vakuuttunut, että olen jollakin tavoin rikki, toimintakyvytön, enkä edes oikein ihminen. Samalla tavalla eläminen ja ajatteleminen voi tuhota elämäsi. Se melkein tuhosi minun elämäni. Yhdessä vaiheessa join kolme suurta pullollista vodkaa viikossa. Join itseni tiedottomaan tilaan. Joka ilta sammuin, eikä minulla ollut mitään käsitystä siitä, mitä illan aikana oli tapahtunut tai kuinka olin tullut kotiin.

Näin itseni kirjailijana, joka tulee julkaisemaan romaaneja ja siten kylpemään ihailussa ja vauraudessa. Kuvataide, erityisesti moderni taide ja maalaaminen ovat kiinnostaneet minua aina. Monet kirjoitustöistäni sisältävät kuvallisia elementtejä maalauksistani. Eristäydyin ja ajoittain tein maalauksia, jotka olivat yhteydessä tarinoihini. Elämästäni tuli alaspäin menevä syöksykierre, intohimoni kirjoittamiseen haaleni. Kirjoittamiseen kohdistuvan intohimon menettämisen ja alkoholin pimentämän ajan lomassa päätin ottaa eteenpäin vieviä askeleita, jotta asioihin tulisi muutos. Mutta mitä pystyin tekemään? Psykiatrit antoivat lääkkeitä, jotka saivat minut tuntemaan itseni epäinhimilliseksi ja vielä vähemmän ihmismäiseksi. Tavallaan minusta tuli zombi. Mutta tyhjyyden tunne sisälläni pysyi. Lääkkeet ja terapia eivät poistaneet epätäydellisyyden tunnettani. Silloin eräs ystäväni sanoi minulle, että minun pitäisi ottaa yhteys tarot-korteista ennustajaan.

Sanoin ensin "Ei". Jos viina, lääkkeet ja terapia eivät pystyneet minua auttamaan, miten tarot-ennustaja pystyisi paremmin sen tekemään? Olin varma, ettei sellainen voisi parantaa mitään elämässäni. Lopulta minut ylipuhuttiin ja päätin mennä tapaamaan yhtä näkijää. Usko tai älä, se muutti elämäni.

Olin kirjoittanut tarinoita ja romaaneja lapsesta alkaen. Kirjoittaminen merkitsi minulle kaikkea. Tai niin ainakin uskoin. Tarot-tulkitsija keskittyi siihen osaan elämääni, luovaan puoleeni, ja tietysti siinä oli jotakin vialla. Luovuuteni olikin kuvallista, ei kirjallista. Tunsin itseni epätäydelliseksi, koska olin epätäydellinen. En hallinnutkaan luovuuttani kirjoittamisen kautta. Johdin harhaan luovuuttani, joka oli tarkoitettu kuvataiteellisiin keinoihin, joten tuhlasin luovuuttani sinne, missä se ei kasvanut. Tiesin, että hän oli oikeassa. Se oli todellisuudessa itsestäänselvyys. Myöhemmin samana päivänä ostin värejä ja kankaita, eivätkä asiat elämässäni ole koskaan ollut paremmin.

En ole huolissani viinan tai huumeiden takia, koska ne eivät enää kuuluu elämääni. Tunnen, että elän nyt täydempää elämää. Kiitos tarot-ennustajalleni. Tämä ei ehkä puhuttele sinua, mutta jos taistelet tyhjyyden tai epätäydellisyyden tunteiden kanssa, voisit ehkä harkita etsiväsi tarot-korteista tulkitsijan? Vaikka olisitkin epäluuloinen. Minä olin todella epäileväinen, ja minun tarot-tulkitsijani muutti elämäni. Kenen sitten? Se voi mahdollisesti muuttaa myös sinun elämäsi.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Odottaa soittoasi
Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HelenaHelena
Odottaa soittoasi
Helenanro 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Katriina Katriina
Ei paikalla
Katriina nro 524Energiahoito, Astro, Ennustajat, Ennustaja, Ennustaminen,...
 

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Tarot astro

925 näyttökerrat

Tarot kortit kertovat meille astro tarinaa ihmisen henkisestä evoluutiosta kohti valaistumista.

 

Tarot pöytä

1268 näyttökerrat

Tarot pöytä kertoo meidän mahdollisuuksistamme elää täyttä elämää.

 

Päivän kortti

1063 näyttökerrat

Päivän kortti kertoo sinulle mitä tänään tai tulevaisuudessa on luvassa.

 

Tarot kortit

1687 näyttökerrat

Hyvä tarottulkitsija avaa mahdollisuutesi, mitä tarot kortit tänään kertovat sinulle.

 

Astro tarot

2015 näyttökerrat

Astro tarot -symbolit ovat tärkeä osa useimpia klassista järjestelmää seuraaville tarotpakoille.

 

Tulevaisuuden ennustaminen

2340 näyttökerrat

Onko tulevaisuuden ennustaminen tarot-korteilla todella mahdollista?

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy