LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Tarot astro
Tarot astro

Tarot astro

Tarot kortit kertovat meille astro tarinaa ihmisen henkisestä evoluutiosta kohti valaistumista


Astro tarkoittaa tähtiin liittyvää. Tarot kortit ovat oikeastaan viestejä myöskin tähtimaailmasta. Voimme nähdä yhteisiä asioita ​​omien elämänvaiheidemme ja korteissa näkyvien tapahtumien välillä, jokainen kortti opettaa meille tietyn oppitunnin ja käsitteen. Tarot korttien maailma on mystinen ja sitä samaa on myös astromaailma. Kun pyydät jotakuta lukemaan sinulle tulevaa, nykyhetkeä tai mennyttä, sinun on tärkeää tietää perusasioita tarot-korteista.

Tarot-pakka jakautuu kahteen ryhmään: suurten ja pienten salaisuuksien kortteihin. Näitä kutsutaan myöskin suureksi ja pieneksi arkanaksi. Kun puhutaan astroasioista, puhutaan tähtiin ja ilmaelementteihin liittyvistä asioista ja näitä kortteja ja tarot-pakassa useita. Käymme seuraavaksi läpi näitä ilmaelementteihin liittyviä kortteja ja niiden merkityksiä. Lopuksi tutkiskelemme muutamia pienen arkanan kortteja. Suurten salaisuuksien korteissa on myöskin tähti-kortti, jonka merkitys on luonnollisesti astro. Tähti on positiivinen tarotkortti, joka merkitsee uudistumista. Uudistuminen voi olla henkistä, fyysistä tai molempia. Elämänmuutosten lisäksi tämä kortti symboloi toivoa, uusia mahdollisuuksia ja kauneutta. Vaikka olisit vaikeassa elämäntilanteessa, voit löytää arjesta pieniä iloja, ja hyvät ajat ovat koittamassa.

Astro tarot-korttina tähti on siis toivottu ja odotettu. Muita astro-kortteja ovat kuu ja aurinko.

Kuukortti näyttää täysikuun yötaivaalla kahden suuren tornin välissä. Kuu on intuition, unien ja alitajunnan symboli. Sen valo on himmeä aurinkoon verrattuna, ja se valaisee vain hiukan polkua korkeampaan tietoisuuteen kahden tornin välillä. Kortin etualalla on pieni lampi, joka edustaa vetistä, alitajuista mieltä.

Pieni rapu indeksoi lampea, ja se symboloi tietoisuuden varhaisia ​​vaiheita. Koira ja susi seisovat nurmettuneella kentällä ulvottaen kuussa, edustaen sekä mielemme kesytettyjä että villejä puolia.

Aurinko tarot-kortti säteilee optimismin ja positiivisuuden avulla. Taivaalla paistaa suuri, kirkas aurinko, joka edustaa kaiken maapallon elämää. Alapinnan alla neljä auringonkukkaa kasvaa korkeana tiiliseinän yläpuolella, edustaen Pienen Arkanan neljää maata ja neljää elementtiä.

Etualalla nuori, alaston lapsi istuu rauhallisen valkoisen hevosen päällä. Lapsi edustaa iloa siitä, että olet yhteydessä sinuun sisäiseen hengessäsi, ja alastomuutensa on merkki siitä, ettei hänellä ole mitään salattavaa. Hänellä on kaikki lapsuuden viattomuus ja puhtaus.

Valkoinen hevonen on myös merkki puhtaudesta ja voimasta. Näiden suuren arkanan korttien lisäksi miekat ovat ilma- tai astroelementtejä. Ilma on aineeton ja näkymätön, mutta myös jatkuvassa liikkeessä. Ilma voi olla edelleen ja enimmäkseen huomaamatta, siitä voi tulla tuulta tai myrskyä. Se on voimakas, mutta virkistävä ja puhdistava. Symbolisesti ilmaelementti liittyy tietoon, toimintaan, voimaan ja muutokseen. Se on maskuliininen energia, joka voi johtaa voimalla, vaikka se jää näkymättömäksi. Tarotissa miekkojen puku liittyy ilmaan.

Miekkojen tarot-kortin merkitykset liittyvät toimintaan, muutokseen, voimaan, valtaan, sortoon, kunnianhimoon, rohkeuteen ja konflikteihin. Toiminta voi olla rakentavaa ja / tai tuhoavaa. Miekkojen puku käsittelee mielen ja älyn ympärille keskittynyttä tietoisuuden henkistä tasoa. Miekat heijastavat ajatuksissasi, asenteissasi ja vakaumuksissasi esiintyvää mielenlaatua. Itse miekat ovat kaksiteräisiä ja tällä tavalla miekkojen yhdistelmä symboloi hienoa tasapainoa älyn ja vallan välillä ja sitä, kuinka näitä kahta elementtiä voidaan käyttää hyvässä tai pahassa. Sinänsä miekkojen on oltava tasapainossa hengen (sauvat) ja tunteen (kupit) kanssa. Miekkojen kielteisiin puoliin sisältyy viha, syyllisyys, ankarat tuomiot, myötätunnon puute sekä sanallinen ja henkinen hyväksikäyttö. Koska ilma on aktiivinen elementti, joka kiertää ja puhdistaa, se välittää myös universumille unelmasi ja ajatuksesi. Ilma-elementti on hyödyllinen tunteissasi, ajatuksissasi tai mielessäsi. Ne voidaan nähdä pilvissä tai selkeytenä. Ilmaa tarvitaan niille, joiden tarvitsee hengittää.

 

Jos haluat puhua aiheesta "Tarot astro", voit soittaa jollekin meistä:

Sofiia
Vapaa
SofiiaNRO 228Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Sanna
Vapaa
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Marena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Helmi Rauha
Kutsu minua
Helmi RauhaNRO 229Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Helmi Rauha on selvänäkijä ja enkelikorttien tulkitsija. Helmi Rauha on myös reiki...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Helena
Kutsu minua
HelenaNRO 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Tarot ennustus

1135 näyttökerrat

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina käännymme näiden muinaisten korttien puoleen opastusta varten

 

Tarot pöytä

1970 näyttökerrat

Tarot pöytä kertoo meidän mahdollisuuksistamme elää täyttä elämää

 

Pelikorteilla ennustaminen

1695 näyttökerrat

Pelikorteilla ennustaminen on yksinkertainen tapa kanavoida oman sielun ja sisimmän viestejä

 

Päivän kortti

1680 näyttökerrat

Päivän kortti kertoo sinulle mitä tänään tai tulevaisuudessa on luvassa

 

Tarot ennustus - mitä se on?

1008 näyttökerrat

Tarot ennustus voi antaa sinulle vastauksia elämäsi suurimpiin kysymyksiin

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy