0700-80000

2,95 €/min + pvm

Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Tarot astro
Tarot astro

Tarot astro

Tarot astro kortit kertovat ihmisen matkasta kohti valaistumista. Tarot astro kortit ovat viestejä tähtimaailmasta


Astro tarkoittaa tähtiin liittyvää. Tarot astro kortit ovat oikeastaan viestejä myöskin tähtimaailmasta. Voimme nähdä yhteisiä asioita ​​omien elämänvaiheidemme ja korteissa näkyvien tapahtumien välillä, jokainen kortti opettaa meille tietyn oppitunnin ja käsitteen. Tarot korttien maailma on mystinen ja sitä samaa on myös astromaailma. Kun pyydät jotakuta lukemaan sinulle tulevaa, nykyhetkeä tai mennyttä, sinun on tärkeää tietää perusasioita tarot-korteista.

Tarot astro -pakka jakautuu kahteen ryhmään: suurten ja pienten salaisuuksien kortteihin. Näitä kutsutaan myöskin suureksi ja pieneksi arkanaksi. Kun puhutaan astroasioista, puhutaan tähtiin ja ilmaelementteihin liittyvistä asioista ja näitä kortteja ja tarot-pakassa useita. Käymme seuraavaksi läpi näitä ilmaelementteihin liittyviä kortteja ja niiden merkityksiä. Lopuksi tutkiskelemme muutamia pienen arkanan kortteja. Suurten salaisuuksien korteissa on myöskin tähti-kortti, jonka merkitys on luonnollisesti astro. Tähti on positiivinen tarotkortti, joka merkitsee uudistumista. Uudistuminen voi olla henkistä, fyysistä tai molempia. Elämänmuutosten lisäksi tämä kortti symboloi toivoa, uusia mahdollisuuksia ja kauneutta. Vaikka olisit vaikeassa elämäntilanteessa, voit löytää arjesta pieniä iloja, ja hyvät ajat ovat koittamassa.

Tarot astro-korttina tähti on siis toivottu ja odotettu. Muita tarot astro-kortteja ovat kuu ja aurinko.

Kuukortti näyttää täysikuun yötaivaalla kahden suuren tornin välissä. Kuu on intuition, unien ja alitajunnan symboli. Sen valo on himmeä aurinkoon verrattuna, ja se valaisee vain hiukan polkua korkeampaan tietoisuuteen kahden tornin välillä. Kortin etualalla on pieni lampi, joka edustaa vetistä, alitajuista mieltä.

Pieni rapu indeksoi lampea, ja se symboloi tietoisuuden varhaisia ​​vaiheita. Koira ja susi seisovat nurmettuneella kentällä ulvottaen kuussa, edustaen sekä mielemme kesytettyjä että villejä puolia.

Aurinko tarot astro -kortti säteilee optimismin ja positiivisuuden avulla. Taivaalla paistaa suuri, kirkas aurinko, joka edustaa kaiken maapallon elämää. Alapinnan alla neljä auringonkukkaa kasvaa korkeana tiiliseinän yläpuolella, edustaen Pienen Arkanan neljää maata ja neljää elementtiä.

Etualalla nuori, alaston lapsi istuu rauhallisen valkoisen hevosen päällä. Lapsi edustaa iloa siitä, että olet yhteydessä sinuun sisäiseen hengessäsi, ja alastomuutensa on merkki siitä, ettei hänellä ole mitään salattavaa. Hänellä on kaikki lapsuuden viattomuus ja puhtaus.

Valkoinen hevonen on myös merkki puhtaudesta ja voimasta. Näiden suuren arkanan korttien lisäksi miekat ovat ilma- tai astroelementtejä. Ilma on aineeton ja näkymätön, mutta myös jatkuvassa liikkeessä. Ilma voi olla edelleen ja enimmäkseen huomaamatta, siitä voi tulla tuulta tai myrskyä. Se on voimakas, mutta virkistävä ja puhdistava. Symbolisesti ilmaelementti liittyy tietoon, toimintaan, voimaan ja muutokseen. Se on maskuliininen energia, joka voi johtaa voimalla, vaikka se jää näkymättömäksi. Tarot astro kortissa miekkojen puku liittyy ilmaan.

Miekkojen tarot astro -kortin merkitykset liittyvät toimintaan, muutokseen, voimaan, valtaan, sortoon, kunnianhimoon, rohkeuteen ja konflikteihin. Toiminta voi olla rakentavaa ja / tai tuhoavaa. Miekkojen puku käsittelee mielen ja älyn ympärille keskittynyttä tietoisuuden henkistä tasoa. Miekat heijastavat ajatuksissasi, asenteissasi ja vakaumuksissasi esiintyvää mielenlaatua. Itse miekat ovat kaksiteräisiä ja tällä tavalla miekkojen yhdistelmä symboloi hienoa tasapainoa älyn ja vallan välillä ja sitä, kuinka näitä kahta elementtiä voidaan käyttää hyvässä tai pahassa. Sinänsä miekkojen on oltava tasapainossa hengen (sauvat) ja tunteen (kupit) kanssa. Miekkojen kielteisiin puoliin sisältyy viha, syyllisyys, ankarat tuomiot, myötätunnon puute sekä sanallinen ja henkinen hyväksikäyttö. Koska ilma on aktiivinen elementti, joka kiertää ja puhdistaa, se välittää myös universumille unelmasi ja ajatuksesi. Ilma-elementti on hyödyllinen tunteissasi, ajatuksissasi tai mielessäsi. Ne voidaan nähdä pilvissä tai selkeytenä. Ilmaa tarvitaan niille, joiden tarvitsee hengittää.

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
bloggaa
Serena
EI TÖISSÄ
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
 
 
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää