LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Henkisyys
Henkisyys

Henkisyys

Henkisyys auttaa ihmistä saavuttamaan sisäisen rauhan


Henkisyys ja henkinen kasvu on monille sitä, että haluaa kasvaa ja kehittyä yksilönä - haluaa kehittää osaamistaan ja omaa ajatusmaailmaansa sekä laajentaa omaa tietämystään ja avautua korkeammille tietoisuuden tasoille. Henkisyys voi ilmetä myös sellaisissa tietoisissa valinnoissa päivittäin, joista on apua sekä itselle että muille. Myös tietynlainen uteliaisuus on usein osa henkisyyttä ja henkisten ihmisten luonnetta. Henkisyyden avaintaitoja ovat rauhoittuminen, tarkkaavaisuus ja antautuminen. Pysähtyminen ja tietoisena oleminen näitä seikkoja varten ei kuitenkaan tarkoita sitä, että fyysisen liikkeen pitäisi pysähtyä - pysähtyminen on psyykkistä ja mentaalista. Sitä, että toimit valppaana ja tietoisena ympäristösi tapahtumista. Henkinen pysähtyminen tarkoittaa uutta asennetta, johon tarvitaan itsekuria. Alun oppimis- ja opetteluvaiheen jälkeen se helpottuu.

Henkisyys on sitä, että valitsee tietoisen elämän ja haluaa olla läsnä tässä ja nyt, niin itselle kuin muillekin. Henkisen kasvun herättäjänä toimii yleensä tyytymättömyys ja meitä sisäiseen parantumiseen ja eheytymiseen ajava halu. Tähän tarvitsemme yleensä epäonnistumisia ja kriisejä elämässä, jotka havahduttavat meitä muuttamaan ajatteluamme ja toimintaamme. Henkisen kehittymisen tiellä on kuitenkin esteitä. Vaikka tiedämme, että meidän on aika muuttua ja kasvaa, emme kuitenkaan muutu - ennen kuin luovumme muutosvastarinnasta, emmekä enää takerru entiseen. Se kuitenkin kannattaa, sillä henkisyys tukee myös terveyttä. Se saa aikaan sellaisia hermostollisia ja hormonaalisia tiloja, jotka ovat terveen immuunijärjestelmän ja yleisen hyvinvoinnin perustana.

Henkisyyden harjoittaminen on sekä psyykkisesti voimaannuttavaa että fyysisesti terveydelle hyödyllistä, koska se vähentää stressiä ja mahdollistaa rentoutumisen. Kokiessaan henkisen yhteyden ihminen avautuu vastaanottamaan terveyttä antavaa elinvoimaa, mikä muodostaa hyvän terveyden ja toimintakyvyn perustan. Henkinen kasvu ja henkisyys on myös ihmisen tietoisuuden tason kohoamista. Henkisen puolen löytäminen itsestään on hyvä alku henkiselle kasvulle ja polulle kohti sisäistä eheyttä. Henkisen kasvun päämääränä on muuttunut tietoisuuden tila eli gnosis. Tämän saavuttamiseksi ihminen läpikäy yksilöllisen kehitysprosessin, jossa voidaan nähdä kolme vaihetta:

1. Aluksi ihminen oppii tuntemaan universaaleja, ajattomia viisauksia, jotka antavat hänelle tarvittavat valmiudet. Nämä viisaudet ovat henkisen kehityksen ja gnostilaisen ymmärryksen kasvualusta.

2. Tämän jälkeen ihminen oppii syvällisesti tuntemaan itsensä ja hillitsemään tiettyjä haluja ja välttää paheita. Näiden tuloksena ihminen saavuttaa sisäisen rauhan ja nöyryyden, jotka auttavat henkisessä kasvussa.

3. Kolmannessa vaiheessa ihminen alkaa tuntea sisimmässään olevan voiman ja tulee tietoiseksi sielunsa alkuperästä. Samalla ihminen ymmärtää, että rakkaus on kaiken täyttymys ja ihmiselämän tarkoitus. Tätä henkisen kasvun viimeistä vaihetta kutsutaan gnosikseksi. Henkisyys ja henkisyyden polku on jokaiselle henkilökohtainen ja jokaisella omanlaisensa, lähtökohdista ja elämäntilanteesta riippuen. Ei ole oikeaa tapaa edetä polulla. Henkisyyden mestarit ja gurut voivat olla opastajina ja esimerkkeinä, mutta vastuu ja valinnat omasta polusta ovat jokaisen vaeltajan omia.

Henkisyyteen ja siitä kehittymiseen voidaan liittää myös erilaisia apuvälineitä, esimerkiksi oraakkelikortteja, sulkia, kristalleja, erilaisia mantroja tai joogaa. Yleensä ajatellaan, että henkiset lahjat ovat lahja Jumalalta, jolloin niitä tulee kehittää ja käyttää sen mukaisesti eli vastuuntuntoisesti. Näistä uskotaan syntyvän vastaavat voimat:

1. usko

2. tarmokkuus

3. valppaus

4. samaadhi (autuaallinen samaistuminen)

5. ymmärtäminen

Nykyajan henkisyys eroaa perinteisistä uskonnoista siinä, että sillä ei ole kohderyhmää tai selkeitä uskomuksia, vaan henkisyyden lopputulos ilmenee valaistuneisuutena ja tietoisuutena, jotka ohjaavat valintoja ja ratkaisuja kohti parempaa huomista. Henkisen yhteyden, itsetutkiskelun ja auttamisen kautta tulemme yhä tietoisemmin aidosti hyvinvoiviksi ja kiitollisiksi.

Henkisyys on aihe, josta voi olla hankala puhua. Mutta tärkeintä on se, että tiedät itse matkasi syyn ja tiedät päämäärän. Olennaisin todiste henkisen matkan aitoudesta, sydämen kehittyneisyydestä ja tietoisuutemme laajenemisesta on kasvanut myötätuntomme ja halu huolehtia muista. Henkisyys on kiitollisuutta tässä hetkessä.

 

Jos haluat puhua aiheesta "Henkisyys", voit soittaa jollekin meistä:

Bloggaajat
Sanna
Vapaa
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Sofiia
Vapaa
SofiiaNRO 228Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Marena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Annikki
Kutsu minua
AnnikkiNRO 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat,...
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Tuula
Kutsu minua
TuulaNRO 215Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Hei, olen Tuula Huhtala, tarot-tulkitsija Turusta.

Vartuin Paraisilla pienessä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Enkelit viestilähettiläinä

936 näyttökerrat

Enkeli tulee kreikankielisestä sanasta angelos, joka oikein käännettynä tarkoittaa "sanan tuojaa"

 

Aivoaaltojen erilaiset asteet

2514 näyttökerrat

Aivoissa tapahtuvien aaltojen merkityksen syvällinen ymmärtämys lisää taitoa hallita tietoisuuden tasoja, joka taas vaikutttaa intuitiivisuuteen

 

Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

5004 näyttökerrat

On olemassa ihmisiä, jotka elävät erilaisissa yhteiskunnissa ja eri tavalla kuin me. Tässä saat katsauksen siihen, millaisia Aghorit ovat

 

Ajatuksen voima

5835 näyttökerrat

Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa

 

Kuinka pääset sisälle henkimaailmaan?

4346 näyttökerrat

Jos sinulla on aavistuksia henkisistä kyvyistä, mutta olet kokenut vaikeaksi päästä oikeaan mielentilaan, jatka lukemista

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy