LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Henkisyys
Henkisyys

Henkisyys

Henkisyys auttaa ihmistä saavuttamaan sisäisen rauhan.


Henkisyys ja henkinen kasvu on monille sitä, että haluaa kasvaa ja kehittyä yksilönä - haluaa kehittää osaamistaan ja omaa ajatusmaailmaansa sekä laajentaa omaa tietämystään ja avautua korkeammille tietoisuuden tasoille. Henkisyys voi ilmetä myös sellaisissa tietoisissa valinnoissa päivittäin, joista on apua sekä itselle että muille. Myös tietynlainen uteliaisuus on usein osa henkisyyttä ja henkisten ihmisten luonnetta. Henkisyyden avaintaitoja ovat rauhoittuminen, tarkkaavaisuus ja antautuminen. Pysähtyminen ja tietoisena oleminen näitä seikkoja varten ei kuitenkaan tarkoita sitä, että fyysisen liikkeen pitäisi pysähtyä - pysähtyminen on psyykkistä ja mentaalista. Sitä, että toimit valppaana ja tietoisena ympäristösi tapahtumista. Henkinen pysähtyminen tarkoittaa uutta asennetta, johon tarvitaan itsekuria. Alun oppimis- ja opetteluvaiheen jälkeen se helpottuu.

Henkisyys on sitä, että valitsee tietoisen elämän ja haluaa olla läsnä tässä ja nyt, niin itselle kuin muillekin. Henkisen kasvun herättäjänä toimii yleensä tyytymättömyys ja meitä sisäiseen parantumiseen ja eheytymiseen ajava halu. Tähän tarvitsemme yleensä epäonnistumisia ja kriisejä elämässä, jotka havahduttavat meitä muuttamaan ajatteluamme ja toimintaamme. Henkisen kehittymisen tiellä on kuitenkin esteitä. Vaikka tiedämme, että meidän on aika muuttua ja kasvaa, emme kuitenkaan muutu - ennen kuin luovumme muutosvastarinnasta, emmekä enää takerru entiseen. Se kuitenkin kannattaa, sillä henkisyys tukee myös terveyttä. Se saa aikaan sellaisia hermostollisia ja hormonaalisia tiloja, jotka ovat terveen immuunijärjestelmän ja yleisen hyvinvoinnin perustana.

Henkisyyden harjoittaminen on sekä psyykkisesti voimaannuttavaa että fyysisesti terveydelle hyödyllistä, koska se vähentää stressiä ja mahdollistaa rentoutumisen. Kokiessaan henkisen yhteyden ihminen avautuu vastaanottamaan terveyttä antavaa elinvoimaa, mikä muodostaa hyvän terveyden ja toimintakyvyn perustan. Henkinen kasvu ja henkisyys on myös ihmisen tietoisuuden tason kohoamista. Henkisen puolen löytäminen itsestään on hyvä alku henkiselle kasvulle ja polulle kohti sisäistä eheyttä. Henkisen kasvun päämääränä on muuttunut tietoisuuden tila eli gnosis. Tämän saavuttamiseksi ihminen läpikäy yksilöllisen kehitysprosessin, jossa voidaan nähdä kolme vaihetta:

1. Aluksi ihminen oppii tuntemaan universaaleja, ajattomia viisauksia, jotka antavat hänelle tarvittavat valmiudet. Nämä viisaudet ovat henkisen kehityksen ja gnostilaisen ymmärryksen kasvualusta.

2. Tämän jälkeen ihminen oppii syvällisesti tuntemaan itsensä ja hillitsemään tiettyjä haluja ja välttää paheita. Näiden tuloksena ihminen saavuttaa sisäisen rauhan ja nöyryyden, jotka auttavat henkisessä kasvussa.

3. Kolmannessa vaiheessa ihminen alkaa tuntea sisimmässään olevan voiman ja tulee tietoiseksi sielunsa alkuperästä. Samalla ihminen ymmärtää, että rakkaus on kaiken täyttymys ja ihmiselämän tarkoitus. Tätä henkisen kasvun viimeistä vaihetta kutsutaan gnosikseksi. Henkisyys ja henkisyyden polku on jokaiselle henkilökohtainen ja jokaisella omanlaisensa, lähtökohdista ja elämäntilanteesta riippuen. Ei ole oikeaa tapaa edetä polulla. Henkisyyden mestarit ja gurut voivat olla opastajina ja esimerkkeinä, mutta vastuu ja valinnat omasta polusta ovat jokaisen vaeltajan omia.

Henkisyyteen ja siitä kehittymiseen voidaan liittää myös erilaisia apuvälineitä, esimerkiksi oraakkelikortteja, sulkia, kristalleja, erilaisia mantroja tai joogaa. Yleensä ajatellaan, että henkiset lahjat ovat lahja Jumalalta, jolloin niitä tulee kehittää ja käyttää sen mukaisesti eli vastuuntuntoisesti. Näistä uskotaan syntyvän vastaavat voimat:

1. usko

2. tarmokkuus

3. valppaus

4. samaadhi (autuaallinen samaistuminen)

5. ymmärtäminen

Nykyajan henkisyys eroaa perinteisistä uskonnoista siinä, että sillä ei ole kohderyhmää tai selkeitä uskomuksia, vaan henkisyyden lopputulos ilmenee valaistuneisuutena ja tietoisuutena, jotka ohjaavat valintoja ja ratkaisuja kohti parempaa huomista. Henkisen yhteyden, itsetutkiskelun ja auttamisen kautta tulemme yhä tietoisemmin aidosti hyvinvoiviksi ja kiitollisiksi.

Henkisyys on aihe, josta voi olla hankala puhua. Mutta tärkeintä on se, että tiedät itse matkasi syyn ja tiedät päämäärän. Olennaisin todiste henkisen matkan aitoudesta, sydämen kehittyneisyydestä ja tietoisuutemme laajenemisesta on kasvanut myötätuntomme ja halu huolehtia muista. Henkisyys on kiitollisuutta tässä hetkessä.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

AnnikkiAnnikki
Odottaa soittoasi
Annikkinro 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat
 
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Odottaa soittoasi
Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot tulkinta
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
RitaRita
Ei paikalla
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
MarenaMarena
Ei paikalla
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 
Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Enkelin viesti numerot

1329 näyttökerrat
Enkelin viesti numerot ilmestyvät toistuvasti eteesi.
 

Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

4009 näyttökerrat

On olemassa ihmisiä, jotka elävät erilaisissa yhteiskunnissa ja eri tavalla kuin me. Tässä saat katsauksen siihen, millaisia Aghorit ovat.

 

Viisi uskomusta meedioista

2409 näyttökerrat

On paljon uskomuksia liittyen meedioihin. Tässä yhteydessä otan esille viisi tavallisinta myyttiä, joihin jokaiseen annan vastauksen.

 

Päivän horoskooppi astro

3470 näyttökerrat

Päivän horoskooppi astro kertoo Sinulle karttasi tärkeimmät ja merkittävimmät aspektit juuri tällä hetkellä.

 

Meditoimalla luot omaa todellisuuttasi

4346 näyttökerrat
Mielesi on uskomattoman voimakas työkalu. Voit koputella sitä meditaation avulla, jolloin avaat oven uuteen todellisuuteen. Kuvittelemalla asioita, joita haluat ja olemalla ymmärtäväinen sen suhteen, että kaikki kuvittelemasi on myös mahdollista, voit luoda haluamasi todellisuuden, jonka ansaitset.
 

Yllättävään tapahtumaan piilotettu viesti

1620 näyttökerrat

Jos kuulet päivän aikana saman lauseen tai asian useaan kertaan, sillä voi olla sinulle viesti. Pidä asia mielessäsi, oikea merkitys voi valjeta sinulle.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy