LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
10 ilmaisminuuttia
Henkisyys
Henkisyys

Henkisyys

Henkisyys auttaa ihmistä saavuttamaan sisäisen rauhan.


Henkisyys ja henkinen kasvu on monille sitä, että haluaa kasvaa ja kehittyä yksilönä - haluaa kehittää osaamistaan ja omaa ajatusmaailmaansa sekä laajentaa omaa tietämystään ja avautua korkeammille tietoisuuden tasoille. Henkisyys voi ilmetä myös sellaisissa tietoisissa valinnoissa päivittäin, joista on apua sekä itselle että muille. Myös tietynlainen uteliaisuus on usein osa henkisyyttä ja henkisten ihmisten luonnetta. Henkisyyden avaintaitoja ovat rauhoittuminen, tarkkaavaisuus ja antautuminen. Pysähtyminen ja tietoisena oleminen näitä seikkoja varten ei kuitenkaan tarkoita sitä, että fyysisen liikkeen pitäisi pysähtyä - pysähtyminen on psyykkistä ja mentaalista. Sitä, että toimit valppaana ja tietoisena ympäristösi tapahtumista. Henkinen pysähtyminen tarkoittaa uutta asennetta, johon tarvitaan itsekuria. Alun oppimis- ja opetteluvaiheen jälkeen se helpottuu.

Henkisyys on sitä, että valitsee tietoisen elämän ja haluaa olla läsnä tässä ja nyt, niin itselle kuin muillekin. Henkisen kasvun herättäjänä toimii yleensä tyytymättömyys ja meitä sisäiseen parantumiseen ja eheytymiseen ajava halu. Tähän tarvitsemme yleensä epäonnistumisia ja kriisejä elämässä, jotka havahduttavat meitä muuttamaan ajatteluamme ja toimintaamme. Henkisen kehittymisen tiellä on kuitenkin esteitä. Vaikka tiedämme, että meidän on aika muuttua ja kasvaa, emme kuitenkaan muutu - ennen kuin luovumme muutosvastarinnasta, emmekä enää takerru entiseen. Se kuitenkin kannattaa, sillä henkisyys tukee myös terveyttä. Se saa aikaan sellaisia hermostollisia ja hormonaalisia tiloja, jotka ovat terveen immuunijärjestelmän ja yleisen hyvinvoinnin perustana.

Henkisyyden harjoittaminen on sekä psyykkisesti voimaannuttavaa että fyysisesti terveydelle hyödyllistä, koska se vähentää stressiä ja mahdollistaa rentoutumisen. Kokiessaan henkisen yhteyden ihminen avautuu vastaanottamaan terveyttä antavaa elinvoimaa, mikä muodostaa hyvän terveyden ja toimintakyvyn perustan. Henkinen kasvu ja henkisyys on myös ihmisen tietoisuuden tason kohoamista. Henkisen puolen löytäminen itsestään on hyvä alku henkiselle kasvulle ja polulle kohti sisäistä eheyttä. Henkisen kasvun päämääränä on muuttunut tietoisuuden tila eli gnosis. Tämän saavuttamiseksi ihminen läpikäy yksilöllisen kehitysprosessin, jossa voidaan nähdä kolme vaihetta:

1. Aluksi ihminen oppii tuntemaan universaaleja, ajattomia viisauksia, jotka antavat hänelle tarvittavat valmiudet. Nämä viisaudet ovat henkisen kehityksen ja gnostilaisen ymmärryksen kasvualusta.

2. Tämän jälkeen ihminen oppii syvällisesti tuntemaan itsensä ja hillitsemään tiettyjä haluja ja välttää paheita. Näiden tuloksena ihminen saavuttaa sisäisen rauhan ja nöyryyden, jotka auttavat henkisessä kasvussa.

3. Kolmannessa vaiheessa ihminen alkaa tuntea sisimmässään olevan voiman ja tulee tietoiseksi sielunsa alkuperästä. Samalla ihminen ymmärtää, että rakkaus on kaiken täyttymys ja ihmiselämän tarkoitus. Tätä henkisen kasvun viimeistä vaihetta kutsutaan gnosikseksi. Henkisyys ja henkisyyden polku on jokaiselle henkilökohtainen ja jokaisella omanlaisensa, lähtökohdista ja elämäntilanteesta riippuen. Ei ole oikeaa tapaa edetä polulla. Henkisyyden mestarit ja gurut voivat olla opastajina ja esimerkkeinä, mutta vastuu ja valinnat omasta polusta ovat jokaisen vaeltajan omia.

Henkisyyteen ja siitä kehittymiseen voidaan liittää myös erilaisia apuvälineitä, esimerkiksi oraakkelikortteja, sulkia, kristalleja, erilaisia mantroja tai joogaa. Yleensä ajatellaan, että henkiset lahjat ovat lahja Jumalalta, jolloin niitä tulee kehittää ja käyttää sen mukaisesti eli vastuuntuntoisesti. Näistä uskotaan syntyvän vastaavat voimat:

1. usko

2. tarmokkuus

3. valppaus

4. samaadhi (autuaallinen samaistuminen)

5. ymmärtäminen

Nykyajan henkisyys eroaa perinteisistä uskonnoista siinä, että sillä ei ole kohderyhmää tai selkeitä uskomuksia, vaan henkisyyden lopputulos ilmenee valaistuneisuutena ja tietoisuutena, jotka ohjaavat valintoja ja ratkaisuja kohti parempaa huomista. Henkisen yhteyden, itsetutkiskelun ja auttamisen kautta tulemme yhä tietoisemmin aidosti hyvinvoiviksi ja kiitollisiksi.

Henkisyys on aihe, josta voi olla hankala puhua. Mutta tärkeintä on se, että tiedät itse matkasi syyn ja tiedät päämäärän. Olennaisin todiste henkisen matkan aitoudesta, sydämen kehittyneisyydestä ja tietoisuutemme laajenemisesta on kasvanut myötätuntomme ja halu huolehtia muista. Henkisyys on kiitollisuutta tässä hetkessä.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Odottaa soittoasi
Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot tulkinta
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
EmiliaEmiliaUusi!
Ei paikalla
Uusi! Emilianro 505Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Emiilia tulkitsee sinulle Tarot -kortit ja erilaiset Oraakkelit intuitiota apuna...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HelenaHelena
Ei paikalla
Helenanro 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 
Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Lumipyryn seurailijat

427 näyttökerrat

Lumi symboloi ilmatilan ja elämäntilanteen muutosta, joka voi olla positiivinen tai negatiivinen.

 

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

4845 näyttökerrat

Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.

 

Hevosenkenkä

5427 näyttökerrat

Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?

 

Tarina suitsukkeesta

7231 näyttökerrat

Kerron tässä miten erilaisia suitsukkeita käytetään nykyään, kuinka herkkiä aivomme ovat juuri tuoksuille sekä miten suitsukkeita käytettiin ennen vanhaan.

 

Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

4177 näyttökerrat

On olemassa ihmisiä, jotka elävät erilaisissa yhteiskunnissa ja eri tavalla kuin me. Tässä saat katsauksen siihen, millaisia Aghorit ovat.

 

Ida Pingala, hengitysteknikko

3005 näyttökerrat

Ida Pingala on joogan hengitysteknikko. Ennustajana tiedän, että tästä harjoituksesta on suuri apu tasapainon ja energian saavuttamisessa.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy