0700-80000

2,95 €/min + pvm

Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Unohda murheesi ja nauti
Unohda murheesi ja nauti

Unohda murheesi ja nauti

Unohda murheesi ja nauti.  Älä uppoudu surun mereen. äläkä korvaa naurua itkemisellä. Elämää on kuoleman jälkeenkin


Menetät kiinnostuksen kuunnella musiikkia, etkä nauti elämän tuomista hetkistä. Löydät itsesi uppoutuneena surun mereen ja unohdat kaiken onnellisuuden. Naurun olet korvannut itkemisellä.

Nämä tunteet ovat hyvin normaaleja tämän kaltaisessa tilanteessa. Mutta sinun on ymmärrettävä, että elämää on kuoleman jälkeenkin. Unohda murheesi ja nauti. Rakkaamme ovat jättäneet fyysisen muotonsa, mutta heidän sielunsa elää yhä. He näkevät meidät, haluavat meidän olevan onnellisia ja haluavat ohjata meitä läpi elämämme. Tässä on erilaisia vinkkejä, joita on hyvä ottaa käyttöön tällaisessa sydäntä särkevässä tilanteessa.

Tunne läsnäolo. Sinusta tuntuu, että rakkaasi on yhä kanssasi. Jätät heidän tuolinsa tyhjäksi, tunteaksesi heidän läsnäolonsa illallisen aikana. Puhut heistä. Älä jätä yhtään mahdollisuutta nauraa käyttämättä, sillä onnellisuutesi on se, mitä he haluavat. Sinun onnellisuutesi tyydyttää heidän sielunsa ja tuo heidät lähemmäksi sinua. Unohda murheesi ja nauti.

Kytke heidät vanhoihin traditioihin. Voit hankkia lahjan rakkaallesi ja laittaa sen joulukuusen alle. Joululounas ei varmasti maistu niin herkulliselta kuin ennen, jos isoäitisi tai äitisi on äskettäin menehtynyt. Se, mitä sinun tarvitsee tehdä, on mennä ja kokeilla heidän reseptejään. Voit myös puhua heidän kuvilleen saadaksesi ruoanlaittovinkkejä.

Tee asioita heidän muistolleen. Sen sijaan, että surisit heidän äkillistä poistumistaan, sinun pitäisi tehdä jotain hyvin erityistä ja mukavaa heidän muistolleen. Jotain, jota he voivat vaalia myös toisella puolella. Puun istutus ja sen nimeäminen rakkaasi mukaan on erittäin hieno ajatus. Voit myös tehdä hyväntekeväisyyttä tai ruokkia köyhiä ihmisiä heidän nimissään. Unohda murheesi ja nauti.

Tunteaksesi heidät, ajattele kuin he. Sinun pitäisi kuunnella niitä kappaleita, joita rakkaasi kuuntelivat. Sinun pitäisi puhua heidän elossa olevien ystäviensä kanssa. He voivat kertoa rakkaasi ajatuksista tästä maailmasta. Tulet lähemmäksi heitä, kun tiedät heistä enemmän. Sinusta tulee vakaampi ja murheesi häviävät.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua voittamaan surusi ja nautit lomastasi. Rakkaillasi on kaikki hyvin siinä kauniissa, rentouttavassa ja mukavassa paikassa, jossa he nyt ovat. Unohda murheesi ja nauti.

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
bloggaa
Serena
EI TÖISSÄ
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
 
 
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää