Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
 
Astro tarot
Astro tarot

Astro tarot

Astro tarot on yhdistelmä taivaiden voimasta ja kiehtova tapa tarkastella niin taivaiden kuin symbolienkin maailmaa


Astro tarot, usein kutsuttu myös astrologiseksi taroksi, on kiehtova tapa tarkastella niin taivaiden kuin symbolienkin maailmaa. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä astrologian ja tarotin välillä avaa oven syvälliseen itsetutkiskeluun ja tulevaisuuden ennustamiseen. Astu mukaan astro tarotin mystiseen maailmaan ja tutustu siihen, miten tämä käytäntö voi tarjota sinulle henkistä ohjausta ja syvempää ymmärrystä elämästäsi.

Perusta

Astro tarotin perusta rakentuu kahden merkittävän ennustamisen muodon yhdistelmästä: astrologiasta ja tarotista. Astrologia tutkii taivaankappaleiden asentoja ja niiden vaikutuksia ihmisten elämään, kun taas taika tarot -kortit ovat symbolisia kortteja, joita käytetään intuitiiviseen tulkintaan ja ennustamiseen. Astro tarot yhdistää nämä kaksi elementtiä luoden monitasoisen tulkintajärjestelmän. Astro tarot korttien astrologiset symbolit ovat merkittävä osa tarotpakan tulkinnasta ja kertoo jotain niiden energiasta. Sauvat edustavat kevättä, miekat talvea, maljat kesää ja lantit syksyä. Jokainen niistä symboloi myös yhtä neljästä elementistä. Sauvat symboloivat tulta, maljat vettä, miekat ilmaa ja lantit maata. Pienten salaisuuksien astro tarot kortit kertovat arkipäiväisistä ja jokapäiväisistä asioista asiakkaan elämässä.

Suuret salaisuudet

Lisäksi kortit jaetaan hovikortteihin, joita on neljä jokaisessa maassa, ja numerokortteihin, joita on kymmenen jokaista maata kohden. Jokaisessa maassa on siis neljätoista korttia ja pienten salaisuuksien kortteja on yhteensä 56 kappaletta. Hovikortteja on jokaisessa maassa neljä kappaletta, ne muodostavat kuninkaallisen perheen. Kuningas, kuningatar, prinssi ja prinsessa ovat joissakin pakoissa, toisissa taas prinssi, kuningatar, ritari ja lähetti. Suurten salaisuuksien kortit kertovat ihmisen henkisestä kehityksestä ja kiertokulusta enemmän. Ne symbolisoivat erilaisia arkkityyppejä eli kollektiivisia elämän perustotuuksia, jotka ovat meissä kaikissa kulttuuritaustastamme riippumatta. Jokainen kortti sisältää jonkun suuremman elämänopetuksen tai merkittävän ihmiselämään liittyvän tapahtuman. Astro tarot kertoo myös enemmän suurten salaisuuksien korteista.

Planeetat

Suuren arkanan ensimmäisen kortin eli narri merkitsee rohkeaa muutosta ja uuden syntymistä. Astro tarot eli astrologinen yhteys Uranukseen hallitsee äkillisiä ja arvaamattomia muutoksia, suoraviivaista toimintaa, uudistumista ja kapinallisuutta kuten itse narrikin. Hallitsijatar -kortilla on taas astrologinen yhteys Venukseen, joka hallitsee rakkautta, sopusointua, kauneutta, taidetta, nautintoa ja korkeita ihanteita. Myös pienen arkanan kortit edustavat kukin tiettyä aspektia eli myös niillä on tarkka astrologinen merkitys.  Astro tarot voi tarjota henkilökohtaisempaa ja räätälöityä ohjausta kuin perinteinen tarot tai astrologia yksinään. Henkilökohtaisessa astro tarot -lukemisessa käytetään syntymäkarttaa yhdessä taika tarot -korttien kanssa. Näin saadaan syvällinen kuva yksilön persoonallisista piirteistä, voimavaroista, ja potentiaalisista haasteista. Tämä antaa mahdollisuuden parempaan itsetuntemukseen ja ohjaa kohti henkilökohtaista kasvua.

Voimakas työkalu

Astro tarot ei pelkästään ennusta tulevaisuutta, vaan se tarjoaa myös työkalun henkiseen kehitykseen. Korttien symboliikka yhdistettynä astrologisiin tekijöihin voi auttaa ymmärtämään paremmin omia vahvuuksia ja heikkouksia sekä ohjata kohti syvempää henkistä oivallusta. Astro tarot voi toimia oppaana meditaatiossa, visualisoinnissa ja itsetutkiskelussa. Vaikka astro tarot voi olla voimakas työkalu, on tärkeää huomata, että se ei ole tieteellinen menetelmä. Jotkut voivat suhtautua skeptisesti astrologiaan ja tarottiin yleisesti, ja astro tarotin yhdistelmä saattaa tuntua vieläkin abstraktimmalta. On tärkeää lähestyä astro tarotia avoimin mielin ja ymmärtää, että sen voima voi löytyä symbolisesta merkityksestä ja henkilökohtaisesta tulkinnasta.

Muutos

Astro tarot yhdistää kaksi ikivanhaa ennustamisen muotoa luoden syvällisen ja monipuolisen työkalun henkiseen kasvuun ja itsetutkiskeluun. Sen avulla voimme tarkastella taivaankappaleiden vaikutusta elämäämme samalla kun sukellamme symbolisten korttien maailmaan. Astro tarot tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman, joka voi avata oven uusiin oivalluksiin ja auttaa meitä löytämään sisäisen voimamme elämän eri vaiheissa. Astro tarot laajentaa tarottulkintaa huomattavasti tuomalla mukaan astrologisen jatkuvasti muuttuvan maailman. Vain muutos on pysyvää nykyajan muuttuvassa maailmassa. Muutosta ei tulisi pitää uhkana vaan mahdollisuutena. Lisäksi positiivinen ajatusmaailma ja valoisa suhtautuminen elämään tuo enemmän positiivisia asioita eteemme. Meidän tulisi jättäytyä täysin eroon kaikesta negatiivisesta, sekä puheista että ajatuksista muokataksemme viidennen ulottuvuuden unelmatodellisuutta.

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Arvokkaat elämän artikkelit

Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja on opettaja, parantaja ja viisas opas, joka voi auttaa meitä navigoimaan elämämme...
 
Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro ennustaminen kertoo tärkeimmät aspektit tällä hetkellä ja se perustuu sinun...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina taika tarot ennustus opastaa meitä...
 
Henkiset merkit taivaasta

Henkiset merkit taivaasta

Elämä jatkuu kuoleman jälkeenkin ja rajatieto taivaasta paljastaa uuden alun meidän rakastetuillemme
 
Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Rajatieto auttaa, opas päächakrojen tulkinnan apuvälineisiin ja henkisen polun ymmärryksen...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_