Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
 
Unien tulkinta
Unien tulkinta

Unien tulkinta

Unien tulkinta on kiehtonut meitä ihmisiä jo aikojen alusta lähtien. Mitä näkijä osaa kertoa unistasi?


Unien tulkinta on kiehtonut meitä ihmisiä jo aikojen alusta lähtien. Haluavatkohan jumalat välittää meille viestejä unien kautta, vai ovatko unet aivojen keino lajitella ja poistaa tietoja? Matkustaako sielu nukkuessamme vapaana ilman tietoisuutemme asettamia esteitä, vai ovatko unet keino saada pääsy ennustusten kirjastoon? Mitä näkijä osaa kertoa unistasi?

Unien näkeminen

Unien näkemiseen on olemassa monia selityksiä. Uskontomme, kulttuurimme ja perinteemme vaikuttavat siihen, miten unien tulkintaan suhtaudutaan. Monilla meistä on ollut usein toistuvia unia ja olemme kokeneet unien tapahtumien toteutuneen pian unen näkemisen jälkeen. Saattaa tapahtua niinkin, että herättyään unen näkemisen jälkeen tuntee, tuleeko päivästä onnistunut vai ei, ja aamun tunteelle saa vahvistuksen iltaan mennessä. Monet pohtivat sitä, kuinka unien tulkinta etenee. Erilaiset unitulkitsemisoppaat saattavat antaa hyvin erilaisia vastauksia uniimme ja oma kulttuuriperintömme vaikuttaakin siihen, miten uniamme voidaan tulkita. Monessa tapauksessa voi olla parempi jättää syrjään unikirjat, sekä uskonnon ja kulttuurin tuomat näkemykset, ja uskoa vain unen jättämään tunteeseen. Jopa pelottavakin uni voi osoittautua positiiviseksi.

Unipäiväkirja

Halutessaan voi myös alkaa pitää unipäiväkirjaa. Ennen nukkumaanmenoa kannattaa valmistautua jättämällä yöpöydälle valmiiksi kynää ja paperia, niin yöllä herätessään voi heti kirjoittaa muistiin unen, joka on vielä tuoreena mielessä. Myöhemmin on unien tulkinta helpompaa ja on myös helpompaa tutkia unta tarkemmin tarkastelemalla sen eri osia ja etsimällä merkityksiä ja symboleja erilaisista hakuteoksista. Itselle lähin merkitys on usein juuri oikea. Jos näkee toistuvasti saman unen, jonka jotkut tapahtumat toteutuvat tietyn ajan kuluessa, voi unta pitää enneunena. 

Unien tulkinta

Kannattaa kuitenkin muistaa, että unien tulkinta ei ole yksiselitteistä. Yhdelle tietty symboli voi merkitä jotain aivan muuta kuin jollekin toiselle. On myös tärkeää millainen tunne herätessä on. Tuntuuko mukavalta, levottomalta, odottavalta tai ehkä epäluuloiselta? Heräämisen hetken tunne voi kertoa paljon unen merkityksistä ja vaikutuksesta, sekä myös kehoittaa olemaan varovaisempi tai tarkkaavaisempi päivän aikana. Uni voi myös vihjata päivän mukanaan tuomiin iloisiin yllätyksiin. Unien tulkinta henkilökohtaisemmalla tasolla voi tarvita ammattilaisen apua. Unikirjasta et ehkä löydä etsimääsi sanaa tai merkitystä. Joissakin unikirjoissa unien tulkinnat ovat niin monimutkaisia, että lukija tuntee olevansa vielä tietämättömämpi unen merkityksestä kuin ennen kirjan avaamista. Nykyään on todella taitavia näkijöitä, jotka voivat auttaa sinua uniesi tulkinnassa. Sinun ei tarvitse selata eri kirjoja, eikä etsiä tietoa internetistä yrittäessäsi tulkita uniasi. Näkijä voi antaa henkistä ohjausta ja erityisapua siihen, miten edetä saavuttaaksesi sen, mitä uni sinulle kertoo.'

Ammattilaisen apu

Uni voi olla myös viesti toiselta puolelta, joltain pois nukkuneelta rakkaaltasi. Voi olla, että olet jonkun valinnan äärellä ja silloin saattavat unet kertoa sinulle jotain, joka auttaa sinua valitsemaan oikein. Näkijöillä on myös kyky tehdä unien tulkintaa ja välittää näitä tietoja sinulle. Joskus voi olla vaikea tietää mistä tarvittu apu löytyy. Jos tekee netissä haun unien tulkinnasta, voi joutua todella monelle sivulle, joista suuri osa ei valitettavasti ole mitenkään vakavasti otettavia. Turvalliseksi koetut sivut ovat sellaisia, joilla on selkeä esittely työntekijöistä ja heidän osaamisalueistaan. Hyvä merkki on, jos sivuston näkijällä on todellisia, esivanhemmilta perittyjä lahjoja. Jos joutuisitkin ensin puhumaan unitulkintaa osaamattoman näkijän kanssa, voi hän ohjata sinut jollekin toisella, jolla on unien tulkinnan lahja. 

Elementit unessa

Joitakin unia voidaan tulkita neljän elementin pohjalta: maan, tulen, ilman ja veden. Maata, vuoria ja kiviä koskevat unet koskevat usein perustoimintaasi. Esimerkiksi uraasi, raha-asioitasi tai asumistasi. Unessa esiintyvä vesi puolestaan symboloi tunteita. Unet merestä, sateesta, järvistä koskevat tunteita ja esimerkiksi myrskyävä meri tarkoittaa myrskyisiä tunteita ja niin edelleen. Tuli merkitsee usein vahvuutta ja voimaa, mutta se voi myös tarkoittaa vihaa, inhoa ja intohimoa. Ilma voi symboloida ilmaa, jota hengitämme, puhaltavaa tuulta tai savua eri muodoissa. Ilma unissa antaa meille tietoa puheesta ja kommunikaatiosta, miten ilmaisemme itseämme ja mitä muut sanovat tai ajattelevat. 

Muistin tyhjennys

Kaikki unet eivät tietenkään ole enteitä sisältäviä varoitus- tai totuusunia. Monessa tapauksessa unet ovat aivojen tapa käsitellä päivän tapahtumia ja tyhjentää kovalevyä. Unien tulkinta voi auttaa, kun jokin asia mietityttää. Tunnemme kaikki käsitteen nukkua yön yli. Ennen nukkumaanmenoa kannattaa keskittyä intensiivisesti kysymykseen, johon haluaa vastauksen ja pyytää vastauksen tulevan unessa. On tärkeää mainita, että haluaa myös muistaa saamansa vastauksen. Silloin yöpöydällä olevasta paperista ja kynästä on hyötyä.

Onnea unien maailmaan ja hyvää yötä.

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Marena
VAPAA
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Arvokkaat elämän artikkelit

Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja on opettaja, parantaja ja viisas opas, joka voi auttaa meitä navigoimaan elämämme...
 
Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro ennustaminen kertoo tärkeimmät aspektit tällä hetkellä ja se perustuu sinun...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina taika tarot ennustus opastaa meitä...
 
Henkiset merkit taivaasta

Henkiset merkit taivaasta

Elämä jatkuu kuoleman jälkeenkin ja rajatieto taivaasta paljastaa uuden alun meidän rakastetuillemme
 
Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Rajatieto auttaa, opas päächakrojen tulkinnan apuvälineisiin ja henkisen polun ymmärryksen...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_