LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Unien tulkinta
Unien tulkinta

Unien tulkinta

Unet ovat kiehtoneet meitä ihmisiä aikojen alusta lähtien. Mitä unet oikein ovat? Ja mitä ne haluavat meille kertoa?


Haluavatkohan jumalat välittää meille viestejä unien kautta, vai ovatko unet aivojen keino lajitella ja poistaa tietoja? Matkustaako sielu nukkuessamme vapaana ilman tietoisuutemme asettamia esteitä, vai ovatko unet keino saada pääsy ennustusten kirjastoon?

Unien näkemiseen on olemassa monia selityksiä. Uskontomme, kulttuurimme ja perinteemme vaikuttavat siihen, miten uniin suhtaudutaan. Monilla meistä on ollut usein toistuvia unia ja olemme kokeneet unien tapahtumien toteutuneen pian unen näkemisen jälkeen. Saattaa tapahtua niinkin, että herättyään unen näkemisen jälkeen tuntee, tuleeko päivästä onnistunut vai ei, ja aamun tunteelle saa vahvistuksen iltaan mennessä.

Monet pohtivat sitä, miten unia oikein pitäisi tulkita. Erilaiset unitulkitsemisoppaat saattavat antaa hyvin erilaisia vastauksia uniimme ja oma kulttuuriperintömme vaikuttaakin siihen, miten uniamme voidaan tulkita. Monessa tapauksessa voi olla parempi jättää syrjään unikirjat sekä uskonnon ja kulttuurin tuomat näkemykset, ja uskoa vain unen jättämään tunteeseen. Jopa pelottavakin uni voi osoittautua positiiviseksi.

Halutessaan voi myös alkaa pitää unipäiväkirjaa. Ennen nukkumaanmenoa kannattaa valmistautua jättämällä yöpöydälle valmiiksi kynää ja paperia, niin yöllä herätessään voi heti kirjoittaa muistiin unen, joka on vielä tuoreena mielessä. Myöhemmin on helpompaa tutkia unta tarkemmin tarkastelemalla sen eri osia ja etsimällä merkityksiä ja symboleja erilaisista hakuteoksista. Itselle lähin merkitys on usein juuri oikea. Jos näkee toistuvasti saman unen, jonka jotkut tapahtumat toteutuvat tietyn ajan kuluessa, voi unta pitää enneunena.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että yhdelle tietty symboli voi merkitä jotain aivan muuta kuin jollekin toiselle. On myös tärkeää millainen tunne herätessä on. Tuntuuko mukavalta, levottomalta, odottavalta tai ehkä epäluuloiselta? Heräämisen hetken tunne voi kertoa paljon unen merkityksistä ja vaikutuksesta, sekä myös kehoittaa olemaan varovaisempi tai tarkkaavaisempi päivän aikana. Uni voi myös vihjata päivän mukanaan tuomiin iloisiin yllätyksiin.

Erilaiset henkilöt voivat auttaa sinua uniesi kanssa henkilökohtaisemmalla tasolla. Unikirjasta et ehkä löydä etsimääsi sanaa tai merkitystä. Joissakin unikirjoissa tulkinnat ovat niin monimutkaisia, että lukija tuntee olevansa vielä tietämättömämpi unen merkityksestä kuin ennen kirjan avaamista. Nykyään on todella taitavia ennustajia, näkijöitä, selvänäkijöitä ja meedioita, jotka voivat auttaa sinua uniesi tulkinnassa. Jos päätät soittaa ennustuslinjalle, saat lisäksi erittäin henkilökohtaisen tulkinnan unistasi. Sinun ei tarvitse selata eri kirjoja, eikä etsiä tietoa internetistä yrittäessäsi tulkita uniasi. Puhuessasi ennustajan, näkijän tai meedion kanssa voit lisäksi saada henkistä ohjausta ja erityisapua siihen, miten edetä saavuttaaksesi sen, mitä uni sinulle kertoo.

Uni voi olla myös viesti toiselta puolelta, joltain poisnukkuneelta rakkaaltasi. Voi olla, että olet jonkun valinnan äärellä ja silloin saattavat unet kertoa sinulle jotain, joka auttaa sinua valitsemaan oikein. Meedioilla ja näkijöillä on myös kyky välittää näitä tietoja sinulle. Joskus voi olla vaikea tietää mistä tarvittu apu löytyy. Jos tekee netissä haun unientulkinnasta, voi joutua todella monelle sivulle, joista suuri osa ei valitettavasti ole mitenkään vakavasti otettavia.

Hyviä hakusanoja ammattilaisavun löytämiseen ovat esimerkiksi: näkijä, ennustaja, selvänäkijä, meedio, erityisapu, ennustus-online, tarot-online, unil ennustajat, ennustaminen, henkinen ohjaus ja ennustuslinja. Ne sivut, joilla voit tuntea olosi turvalliseksi puhuessasi koulutetun unitulkitsijan kanssa, ovat sellaisia, joilla mainitaan kaikkien työntekijöiden antaneen työnäytteen ennen kuin heidät otettiin töihin. Selkeä esittely työntekijöistä ja heidän osaamisalueistaan on myös merkki siitä, että sivuston ennustajilla on todellisia, esivanhemmilta perittyjä lahjoja. Jos joutuisitkin ensin puhumaan unitulkintaa osaamattoman näkijän tai ennustajan kanssa, voi hän ohjata sinut jollekin toisella, jolla on unitulkinnan lahja. Voit myös valita, että sinulle ennustetaan, voihan olla että toistuva unesi lupaa jotain, joka odottaa sinua tulevaisuudessa?

Joitakin unia voidaan tulkita neljän elementin pohjalta: maan, tulen, ilman ja veden. Maata, vuoria ja kiviä koskevat unet koskevat usein perustoimintaasi – esimerkiksi uraasi, raha-asioitasi tai asumistasi. Unessa esiintyvä vesi puolestaan symboloi tunteita. Unet merestä, sateesta, järvistä koskevat tunteita ja esimerkiksi myrskyävä meri tarkoittaa myrskyisiä tunteita ja niin edelleen. Tuli merkitsee usein vahvuutta ja voimaa, mutta se voi myös tarkoittaa vihaa, inhoa ja intohimoa. Ilma voi symboloida ilmaa, jota hengitämme, puhaltavaa tuulta tai savua eri muodoissa. Ilma unissa antaa meille tietoa puheesta ja kommunikaatiosta, miten ilmaisemme itseämme ja mitä muut sanovat tai ajattelevat. Ilma sisältää elintärkeää happea ja sen puute unessa tarkoittaa, että meidän tulee miettiä tarkemmin mitä sanomme tai vaihtoehtoisesti, ettei meidän tule välittää muiden sanomisista.

Kaikki unet eivät tietenkään ole enteitä sisältäviä varoitus- tai totuusunia. Monessa tapauksessa unet ovat aivojen tapa käsitellä päivän tapahtumia ja “tyhjentää kovalevyä”. Unista voi myös olla apua, kun jokin asia mietityttää. Tunnemme kaikki käsitteen “nukkua yön yli”. Ennen nukkumaanmenoa kannattaa keskittyä intensiivisesti kysymykseen, johon haluaa vastauksen ja pyytää vastauksen tulevan unessa. On tärkeää mainita, että haluaa myös muistaa saamansa vastauksen. Silloin yöpöydällä olevasta paperista ja kynästä on hyötyä.

Onnea unien maailmaan ja hyvää yötä.

 

Jos haluat puhua aiheesta "Unien tulkinta", voit soittaa jollekin meistä:

Bloggaajat
Marena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Helmi Rauha
Vapaa
Helmi RauhaNRO 229Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Helmi Rauha on selvänäkijä ja enkelikorttien tulkitsija. Helmi Rauha on myös reiki...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Sanna
Vapaa
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Rita
Kutsu minua
RitaNRO 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen,...
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Serena
Kutsu minua
SerenaNRO 246Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Unien tulkinta 2

7315 näyttökerrat

Kaikki ihmiset näkevät noin viisi unta yössä. Näiden unien kesto vaihtelee 15 ja 40 minuutin välillä

 

Henkiset merkit taivaasta

1074 näyttökerrat

Elämää on kuoleman jälkeen. Henkiset merkit taivaasta kertovat sen.  Rakkaamme aloittavat uuden elämänsä taivaassa

 

Kolme energiahoitotapaa

4277 näyttökerrat

Energiahoito on yksi vaihtoehtoisen lääketieteen harjoittamisen muoto, joka käsittelee äkillistä kipua, kroonista särkyä ja muita terveysongelmia

 

Kodinpuhdistusrituaali

7354 näyttökerrat

Työskentelen meediona, ennustajana, povaajana ja näkijänä. Minulta on monta kertaa kysytty voinko puhdistaa kodin negatiivisista energioista

 

Tarina suitsukkeesta

7861 näyttökerrat

Kerron tässä miten erilaisia suitsukkeita käytetään nykyään, kuinka herkkiä aivomme ovat juuri tuoksuille sekä miten suitsukkeita käytettiin

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy