Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
 
Tärkeät tarot-kortit ja niiden merkitykset
Tärkeät tarot-kortit ja niiden merkitykset

Tärkeät tarot-kortit ja niiden merkitykset

Taika tarot korttien viisaus on opas tärkeimpien korttien tulkintaan ja oman elämänpolkusi löytämiseen


Tarot-kortit ovat kulkeneet suullisena perinteenä sukupolvelta toiselle, ja niiden alkuperästä tiedetään vain vähän. Egyptiläisessä mytologiassa piilee tarinoita, jotka liittyvät tarot-kortteihin, synnyttäen teorian, että niitä on käytetty seremonioissa pyramidien sisällä. Näkijät voivat avata yhteyden taika tarot oppaisiin saadakseen syvempää ennustusta, joka vahvistaa vastauksia elämän monimutkaisiin kysymyksiin.

Arkanat

Yksi 78 kortin taika tarot -korttipakka jakautuu Suuriin ja Pieniin Arkanoihin, ja tärkeiden korttien merkitykset vaihtelevat monimutkaisten yhdistelmien mukaan. Suuret Arkanat koostuvat 22 kortista, jotka kuvaavat elämän tärkeimpiä teemoja ja kokemuksia, kuten rakkautta, kuolemaa, menestystä ja haasteita. Pienet Arkanat koostuvat 56 kortista, jotka on jaettu neljään maahan. Sauvat, miekat, maljat ja kolikot. Jokainen maa edustaa tiettyä elämänaluetta, ja korttien numerot ja symbolit kuvaavat erilaisia kokemuksia ja tunteita tällä alueella.

Maagikko ja ylipapitar

Maagikko edustaa monia positiivisia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia, kuten ajattelukyvyn käyttöä ja luovaa ilmaisua. Se kannustaa itseluottamukseen ja osoittaa, että omien taitojen käyttäminen tuo onnea. Se symboloi aloitteellisuutta, tahdonvoimaa, luovuutta ja kykyä manifestoida toiveita todeksi. Ylipapitar on syvällinen ja monimutkainen kortti, joka symboloi viisautta ja alitajunnan vartijaa. Hänen ilmestymisensä neuvonannon aikana kannustaa kuuntelemaan sisäistä ääntä ja luottamaan siihen. Ylipapitar-kortin tulkitseminen voi olla haastavaa, koska se on niin monimutkainen kortti.

Vaunut ja onnepyörä

Vaunut ovat dynaaminen ja energinen kortti, joka symboloi liikettä, edistymistä ja saavutuksia. Se voi edustaa sekä fyysisiä että henkisiä matkoja, ja se kannustaa meitä ottamaan ohjat käsiimme ja ajamaan kohti tavoitteitamme. Vaunut viittaavat velvollisuuteen ja vastuuseen. Se tulkitaan muutosten edessä seisomiseksi elämässä. Onnenpyörä on onnekas kortti, joka osoittaa, että kohtalo järjestyy parhaalla mahdollisella tavalla. Se kuvaa pyörää, joka pyörii jatkuvasti ja jonka jokaisessa osassa on erilainen symboli. Nämä symbolit edustavat elämän ylä- ja alamäkiä, onnea ja epäonnea, sekä jatkuvaa muutosta. Sen merkitys voi muuttua muiden korttien yhdistelmissä.

Kuolema ja paholainen

Vaikka nimensä puolesta synkkä, Kuolema ei välttämättä tarkoita fyysistä kuolemaa vaan huonon elämänvaiheen päättymistä. Kuolema on yksi pakan pelottavimmista korteista, mutta sen merkitys ei ole pelkästään negatiivinen. Se symboloi ennemminkin muutosta, transformaatiota ja vanhan poisjäämistä uuden tieltä. Paholainen symboloi vapautumista jostakin, joka pitää sinua kiinni. Se kehottaa vapauttamaan itsesi elämäsi esteistä. Paholainen myös symboloi kiusauksia, aistihavaintoja ja materiaalista maailmaa, jotka voivat sitoa meidät ja estää meitä saavuttamasta henkistä potentiaaliamme.

Rakastavaiset ja aurinko

Rakastavaiset-kortin tulkinta riippuu aina lukijan omasta elämäntilanteesta. Rakastavaiset ennustavat uutta suhdetta tai tunnepitoista tukea läheisiltäsi. Rakastavaiset symboloi rakkautta, yhteenkuuluvuutta ja yhteyttä. Se voi symboloida myös tarvetta tehdä tärkeä päätös elämässä, valita uusi suunta tai kehotusta hyväksyä itsensä. Aurinko on suuren Arkanan positiivisin kortti, merkiten onnea ja suotuisaa kulkua kohti kohtaloa. Se symboloi menestystä, iloa ja optimismia. Se on valoisa ja lämmin kortti, joka tuo toivoa ja valoa elämään.

Ammattilaisen apu

Jos epäröit tulkinnoissasi, tärkeiden tarot-korttien merkityksiä on aina viisasta tarkistaa ammattilaisen kanssa. Taianomainen maailma tarot-korteissa odottaa paljastumistaan, ja niiden oikea tulkinta voi valottaa elämääsi monin eri tavoin.

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Marena
VAPAA
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Arvokkaat elämän artikkelit

Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja on opettaja, parantaja ja viisas opas, joka voi auttaa meitä navigoimaan elämämme...
 
Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro

Päivän horoskooppi astro ennustaminen kertoo tärkeimmät aspektit tällä hetkellä ja se perustuu sinun...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina taika tarot ennustus opastaa meitä...
 
Henkiset merkit taivaasta

Henkiset merkit taivaasta

Elämä jatkuu kuoleman jälkeenkin ja rajatieto taivaasta paljastaa uuden alun meidän rakastetuillemme
 
Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Rajatieto auttaa, opas päächakrojen tulkinnan apuvälineisiin ja henkisen polun ymmärryksen...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_