LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Tärkeät tarot-kortit ja niiden merkitykset
Tärkeät tarot-kortit ja niiden merkitykset

Tärkeät tarot-kortit ja niiden merkitykset

Ottamalla yhteyttä tarot-oppaisiin voit ymmärtää, mihin kohtalo haluaa sinua viedä. Selvänäkijä voi käyttää ennustamisessa tarot-kortteja intuitiotaan vahvistaakseen.


Tarot-kortteja on ollut kauan ja ne ovat siirtyneet suullisesti sukupolvelta toiselle. Siksi niiden alkuperästä tiedetään varsin vähän. Egyptiläisessä mytologiassa on tarot korteista useita viestejä. Tämä on luonut teorian siitä, että kortteja on käytettu tietyissä riiteissä pyramidien sisällä. Näkijä voi tarot-linjalla saada yhteyden tarot-oppaisiin ennustuksen aikana. Tämä voi auttaa vahvistamaan vastauksia.

Yksi tarot-korttipakka on jaettu isoon ja pieneen arkanaan. Tarot-korttien merkitys vaihtuu niiden yhdistelmien mukaan. Ison arkanan kortit ovat niitä, joita usein pidetään tärkeimpinä. Isossa arkanassa on 22 korttia, tässä on joitain niistä:

0. Maagikko on kortti, joka voi tarkoittaa sitä, että sinä haluat ja sinun tarvitsee käyttää ajattelukykyäsi johonkin. Maagikko liittyy itseluottamukseen ja voi tarkoittaa myös sitä, että luovat ilmaisusi tekevät sinut onnelliseksi saadessasi käyttää niitä.

1. Ylipapitar edustaa viisautta ja ymmärrystä. Häntä kutsutaan usein alitajuntasi vartijaksi. Hän näyttäytyy usein, kun tarvitset apua sisäisen äänesi kuuntelussa ja siihen luottamisessa. Ennustamalla voit ymmärtää, miten sinun tulisi sisäistä ääntäsi tulkita.

2. Vaunut on kortti, joka edustaa velvollisuutta ja vastuuta. Näkijä tulkitsee tämän tarot-kortin niin, että seisot muutoksien edessä elämässäsi.

3. Onnenpyörä on kortti, jota usein kuvaillaan onneksi. Kun tämä kortti näyttäytyy hengellisen neuvonannon aikana, tarkoittaa se sitä, että kohtalo järjestyy sinulle parhaalla tavalla. Sen tarkoitus voi muuttua muiden korttien yhdistelmissä.

4. Kuolema, ankarasta nimestään huolimatta sen ei aina tarvitse tarkoittaa sananmukaisesti kuolemaa. Se voi viitata siihen, että on huonon elämänvaiheen loppu.

5. Paholainen voi tarkoittaa, että on jotain joka pitää sinua kiinni ja että sinun täytyy mennä eteenpäin elämässäsi. Tarot-oppaiden kautta paholainen voi symbolisoida, että sinun täytyy vapauttaa itsesi.

6. Rakastavaiset, ennustamisen aikana rakkaus voi symbolisoida sitä, että olet aloittanut uuden suhteen. Kortti voi tarkoittaa myös sitä, että saat tai että sinun tarvitsee saada tunnepitoista tukea lähimmäisiltäsi.

7. Aurinko on koko suuren arkanan positiivisin kortti. Se tarkoittaa kaikkea onnea elämääsi. Planeetat pyörivät eduksesi ja olet menossa oikeaan suuntaan kohtaloasi ajatellen.

Jos olet kiinnostunut vastauksista tai haluat tietää enemmän, voit saada neuvonantoa taitavilta hengellisiltä neuvonantajiltamme täältä.

P. Virtanen

Jos olet kiinnostunut vastauksista tai haluat tietää enemmän, voit saada neuvonantoa taitavilta hengellisiltä neuvonantajiltamme täältä.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
RitaRita
Odottaa soittoasi
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Ei paikalla
Uusi! Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot tulkinta
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
KatyaKatya
Ei paikalla
Uusi! Katyanro 266Unien tulkinta, Astro, Tarot tulkinta, Neuvonantajamme
 

Katya on herkkäaistinen ja intuitiivinen henkisten asioiden tulkitsija. 

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Henkisen opastuksen käyttäminen kumppanin löytämiseksi

1739 näyttökerrat

Jossain elämän kohdassa jokainen tarvitsee kumppanin, ja kosmos onkin varustettu erilaisilla keinoilla aviomiehen tai vaimon löytämiseen.

 

Elämänpolun tulkinnan edut

4829 näyttökerrat

Tiesitkö, että henkiset tulkinnat eivät ole vain yliherkän oireyhtymän (ESP) kokemuksia tai yhteydenpitoa henkien kanssa? Laadukas henkinen tulkinta voi antaa sinulle paremman käsityksen elämästäsi, samoin kuin luotettavaa ohjausta tulevaisuuttasi varten. Yksi suosituimpia ja tehokkaimpia henkimaailman tulkintoja on elämänpolun tulkinta.

 

Tulevaisuuden ennustaminen

1738 näyttökerrat
Onko tulevaisuuden ennustaminen tarot-korteilla todella mahdollista?
 

Kaikelle on aikansa ja paikkansa

7411 näyttökerrat
Elämäni ei ole aina ollut helppoa, vaan olen ollut negatiivinen, vihan ja surun täyttämä ihminen.
 

Yliluonnolliset unet - kun unesta tulee näky

4010 näyttökerrat

Onko sinulla unia tai näkyjä, jotka vaikuttavat? Jos on, et ole yksin. On monia, jotka näkevät erilaisia yliluonnollisia unia.

 

Kolme energiahoitotapaa

3616 näyttökerrat

Energiahoito on yksi vaihtoehtoisen lääketieteen harjoittamisen muoto, joka käsittelee äkillistä kipua, kroonista särkyä ja muita terveysongelmia. Se avaa tukoksia ja saa energiavirtauksen liikkeelle.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy