LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit
Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

On olemassa ihmisiä, jotka elävät erilaisissa yhteiskunnissa ja eri tavalla kuin me. Tässä saat katsauksen siihen, millaisia Aghorit ovat.


Joskus minusta tuntuu, että haluan uppoutua intialaiseen Bollywoodelokuvaan. Värit, musiikki ja kulttuurit, joita näissä elokuvissa esitellään,ovat todella lumoavaa ja jännittävää katsottavaa. Löysin kerran intialaisen kauhuelokuvan magiasta, demoneista, noitavoimasta ja energiahoidosta, jossa oli pieni lisä henkisen tien ohjauksesta. Ihmetyksekseni elokuva olikin sekä jännittävä että opettavainen.

Elokuvassa näytetään useita kertoja ryhmää, jota kutsutaan Aghoreiksi. He ovat mustan magian mestareita, joilla on yliluonnollisia voimia ja ennustamisen kyky. En ollut aikaisemmin kuullut heistä puhuttavan ja luulinkin heidän olevan ainoastaan elokuvahahmoja. Uteliaisuuteni heräsi, joten etsin heistä lisätietoa. Sain selville, etteivät Aghorit olleet vain keksitty ihmisryhmä jännittäviin elokuviin, vaan että he todellakin olivat olemassa, elivät ja harjoittivat edelleen kulttiaan Intiassa.

Itse sana Aghorit on peräisin sanskriitista ja tarkoittaa ”kammottava ja pimeydestä puuttuva”. Aghoris taas on intiaa ja tarkoittaa pyhiä miehiä, joita kutsutaan ”Sadhuseiksi”. Intialaisissa papeissa on useita erilaisia lahkoja minkä lisäksi on miehiä, jotka osaavat ennustaa, ja Aghorit kuuluvat niihin äärimmäisiinja pelätyimpiin lahkoihin.

Useimpiin Aghoreita tapaa Koillis-Intiassa, Varanasin alueella polttohautauspaikkojen lähellä. He kunnioittavat lordi Shivaa, joka on perustaja ja maailmojen tuhoaja. Jumala on Aghorien mukaan kaikkivoipa ja elää eri muodoissa, niin kuolleena kuin elävänä, tuoreena ja mädäntyneenä. Aghorin suurin tavoite on päästä Nirvanaan ja lopettaa jälleensyntymisen kierto. Päästääkseen Nirvanaan täytyy katkaista kaikki siteet tähän maailmaan, joka heille on vain harhaa ja ennustamista. Aghorit elävät tässä maailmassa, mutta eivät himoitse sitä.

Aghorien mukaan erilaisista esineistä luodaan inhontunteen ja sydämessä olevan vihan avulla vapautuminen sidoksista kaikkeen maalliseen elämään.

Te Aghoriksi ei ole helppo. Ensin on löydettävä opettaja tai mestari, joka ohjeistaa 12 vuoden ajan oppilastaan, ja jonka ohjeita seurataan sokeasti. On hankittava pääkallo, josta oppilas nauttii kaiken ravintonsa. Oppilas viettää seuraavat kaksitoista vuotta meditoimalla polttohautausmailla ja toteuttaa erilaisia rituaaleja, ennustamalla sekä henkisen tien ohjauksessa luopuen samalla täysin maallisesta omaisuudesta.

Mikään rituaaleista, joita toimitetaan, ei saa vaikuttaa tulevaan Aghoriin, ja jos tämä vasten kaikkia olettamuksia vaikuttuu, niin silloin ei tavoitteeseen ei ole vielä päästy. Jokaisen rituaalin jälkeen oppilaan henkiset- ja yliluonnolliset voimat kasvavat ja oppilaasta tulee ennustaja saaden erityisapua ja energiahoitoa mestariltaan. Rituaalit voivat sisältää sekä veriuhreja että kannibalismia. Meditaatiota voidaan harjoittaa polttohautausmaan tuhkalla voideltuna, istuen mädäntyneen ihmisruumiin päällä.

Kun on päättänyt tulla yhdeksi näistä äärimmäisistä Sadhuseista, täytyy kaikki siteet aikaisempaan elämään katkaista henkisen tien ohjauksen, ennustamisen, erikoisavun ja energiahoidon kautta. Aikaisempaan elämään kuuluviin henkilöihin, kuten perheeseen tai ystäviin, ei saa pitää yhteyttä. Paikassa, jossa on kasvanut, ei myöskään saa enää käydä, sillä se voi aikaansaada epäilyjä Aghorien noudattaman elämäntavan suhteen. Vasta sen jälkeen, kun tarvittavat kaksitoista vuotta ovat kuluneet mestarin ohjeita noudattaen ja tämän erityisapua vastaanottaen, voi tulla hyväksytyksi todellisena Aghorina.

Ahgori ei inhoa mitään ja he syövät kaikkea mitä löytävät. Jätteitä, mädäntyneitä eläinten- ja ihmisten ruumiita, ulostetta ja virtsaa ja lisäksi kaikkea, mitä ihmiset heille lahjoittavat. Jumalahan on kaikessa. He voitelevat kehonsa poltettujen ihmisten tuhkalla. Tämä tuhka on heille pyhää, sillä se parantaa ja muistuttaa Shivasta. He suorittavat maagisia rituaaleja ja kutsuvat luokseen henkiä, kummituksia, ennustuksia ja demoneja. Aidolla Aghorilla ei ole mitään tabua, mitä enemmän he venyttävät rajoja puhtaan ja epäpuhtaan välillä, sitä lähemmäksi he voivat päästä täydellistä vapautusta tämän maailman siteistä.

Yksi keinoista, jolla saa suuremman elämyksen henkisen tien ohjauksen ja yhteenkuuluvuuden tunteen jumaluuden kanssa on alkoholin nauttiminen ja erilaisten huumaavien kasvien polttaminen. Kun he ovat voimakkaasti näiden vaikutuksen alaisena, on helpompi luopua kontrollista ja täyttyä henkisesti.

Vaikka Aghorien elämäntapa nähdään epämiellyttävänä ja saastaisena yhteiskunnassa, kunnioittavat paikalliset asukkaat heitä todella paljon. Mikäli on ongelmia henkien ja demonien, riippuvuuden, parantumattoman sairauden, ennustamisen, kostonhalun, tai jonkin muun suuren henkilökohtaisen ongelman kanssa, voi viimeinen ulospääsy olla avun etsiminen tämän Sadhus -ryhmän luota. Aghori voi myös ennustaa sinulle, mutta ei hän käytä siihen Tarotohjeita eikä tavallista ennustamista. Niitä löydät internetistä hakusanoilla ennustus online, rajatieto, meedio, unil ennustajat, selvänäkijä, korteista ennustaminen, näkijä ja niin edelleen.

Toimittaja: J. Palo

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AnnikkiAnnikki
Ei paikalla
Annikkinro 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat
 
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
EevaEeva
Ei paikalla
Uusi! Eevanro 222Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Eeva on ratkaisukeskeinen energiatietoinen valmentaja, rinnalla kulkija ja opas,...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HelenaHelena
Ei paikalla
Helenanro 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 
Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Kummitteleva munkki

5927 näyttökerrat
Minua on siunattu meedion ja näkijän lahjalla. Sen takia voin vapauttaa kotisi ei-toivotuista vieraista erityistaitojani käyttäen.
 

Viisi uskomusta meedioista

2455 näyttökerrat

On paljon uskomuksia liittyen meedioihin. Tässä yhteydessä otan esille viisi tavallisinta myyttiä, joihin jokaiseen annan vastauksen.

 

Kuinka pääset sisälle henkimaailmaan?

3630 näyttökerrat
Jos sinulla on aavistuksia siitä, että sinulla on henkisiä kykyjä, mutta olet kokenut vaikeaksi päästä oikeaan mielentilaan niin, että voit sopeutua siihen, kannattaa jatkaa lukemista. Vaikka tarvitaankin harjoitusta ja itsekuria voimistamaan vahvuuksiasi, tulet ajan mittaan huomaamaan, kuinka on aina helpompaa päästä yhteyteen henkimaailman kanssa. Saat varmasti erityistä apua, jos seuraat neuvojani.
 

Unien tulkinta 2

6373 näyttökerrat
Kaikki ihmiset näkevät noin viisi unta yössä. Näiden unien kesto vaihtelee 15 ja 40 minuutin välillä. Unien tulkinta on ikivanha tekniikka, jota käytetään ennustamisessa.
 

Meditoimalla luot omaa todellisuuttasi

4409 näyttökerrat
Mielesi on uskomattoman voimakas työkalu. Voit koputella sitä meditaation avulla, jolloin avaat oven uuteen todellisuuteen. Kuvittelemalla asioita, joita haluat ja olemalla ymmärtäväinen sen suhteen, että kaikki kuvittelemasi on myös mahdollista, voit luoda haluamasi todellisuuden, jonka ansaitset.
 

Viimeinen ulospääsy

4103 näyttökerrat
Ennustajana autan näkemään tulevaisuuteen, ja tarjoan myös erityisapua kodinpuhdistuksessa ja henkisen tien ohjauksessa.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy