LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit
Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

On olemassa ihmisiä, jotka elävät erilaisissa yhteiskunnissa ja eri tavalla kuin me. Tässä saat katsauksen siihen, millaisia Aghorit ovat.


Joskus minusta tuntuu, että haluan uppoutua intialaiseen Bollywoodelokuvaan. Värit, musiikki ja kulttuurit, joita näissä elokuvissa esitellään,ovat todella lumoavaa ja jännittävää katsottavaa. Löysin kerran intialaisen kauhuelokuvan magiasta, demoneista, noitavoimasta ja energiahoidosta, jossa oli pieni lisä henkisen tien ohjauksesta. Ihmetyksekseni elokuva olikin sekä jännittävä että opettavainen.

Elokuvassa näytetään useita kertoja ryhmää, jota kutsutaan Aghoreiksi. He ovat mustan magian mestareita, joilla on yliluonnollisia voimia ja ennustamisen kyky. En ollut aikaisemmin kuullut heistä puhuttavan ja luulinkin heidän olevan ainoastaan elokuvahahmoja. Uteliaisuuteni heräsi, joten etsin heistä lisätietoa. Sain selville, etteivät Aghorit olleet vain keksitty ihmisryhmä jännittäviin elokuviin, vaan että he todellakin olivat olemassa, elivät ja harjoittivat edelleen kulttiaan Intiassa.

Itse sana Aghorit on peräisin sanskriitista ja tarkoittaa ”kammottava ja pimeydestä puuttuva”. Aghoris taas on intiaa ja tarkoittaa pyhiä miehiä, joita kutsutaan ”Sadhuseiksi”. Intialaisissa papeissa on useita erilaisia lahkoja minkä lisäksi on miehiä, jotka osaavat ennustaa, ja Aghorit kuuluvat niihin äärimmäisiinja pelätyimpiin lahkoihin.

Useimpiin Aghoreita tapaa Koillis-Intiassa, Varanasin alueella polttohautauspaikkojen lähellä. He kunnioittavat lordi Shivaa, joka on perustaja ja maailmojen tuhoaja. Jumala on Aghorien mukaan kaikkivoipa ja elää eri muodoissa, niin kuolleena kuin elävänä, tuoreena ja mädäntyneenä. Aghorin suurin tavoite on päästä Nirvanaan ja lopettaa jälleensyntymisen kierto. Päästääkseen Nirvanaan täytyy katkaista kaikki siteet tähän maailmaan, joka heille on vain harhaa ja ennustamista. Aghorit elävät tässä maailmassa, mutta eivät himoitse sitä.

Aghorien mukaan erilaisista esineistä luodaan inhontunteen ja sydämessä olevan vihan avulla vapautuminen sidoksista kaikkeen maalliseen elämään.

Te Aghoriksi ei ole helppo. Ensin on löydettävä opettaja tai mestari, joka ohjeistaa 12 vuoden ajan oppilastaan, ja jonka ohjeita seurataan sokeasti. On hankittava pääkallo, josta oppilas nauttii kaiken ravintonsa. Oppilas viettää seuraavat kaksitoista vuotta meditoimalla polttohautausmailla ja toteuttaa erilaisia rituaaleja, ennustamalla sekä henkisen tien ohjauksessa luopuen samalla täysin maallisesta omaisuudesta.

Mikään rituaaleista, joita toimitetaan, ei saa vaikuttaa tulevaan Aghoriin, ja jos tämä vasten kaikkia olettamuksia vaikuttuu, niin silloin ei tavoitteeseen ei ole vielä päästy. Jokaisen rituaalin jälkeen oppilaan henkiset- ja yliluonnolliset voimat kasvavat ja oppilaasta tulee ennustaja saaden erityisapua ja energiahoitoa mestariltaan. Rituaalit voivat sisältää sekä veriuhreja että kannibalismia. Meditaatiota voidaan harjoittaa polttohautausmaan tuhkalla voideltuna, istuen mädäntyneen ihmisruumiin päällä.

Kun on päättänyt tulla yhdeksi näistä äärimmäisistä Sadhuseista, täytyy kaikki siteet aikaisempaan elämään katkaista henkisen tien ohjauksen, ennustamisen, erikoisavun ja energiahoidon kautta. Aikaisempaan elämään kuuluviin henkilöihin, kuten perheeseen tai ystäviin, ei saa pitää yhteyttä. Paikassa, jossa on kasvanut, ei myöskään saa enää käydä, sillä se voi aikaansaada epäilyjä Aghorien noudattaman elämäntavan suhteen. Vasta sen jälkeen, kun tarvittavat kaksitoista vuotta ovat kuluneet mestarin ohjeita noudattaen ja tämän erityisapua vastaanottaen, voi tulla hyväksytyksi todellisena Aghorina.

Ahgori ei inhoa mitään ja he syövät kaikkea mitä löytävät. Jätteitä, mädäntyneitä eläinten- ja ihmisten ruumiita, ulostetta ja virtsaa ja lisäksi kaikkea, mitä ihmiset heille lahjoittavat. Jumalahan on kaikessa. He voitelevat kehonsa poltettujen ihmisten tuhkalla. Tämä tuhka on heille pyhää, sillä se parantaa ja muistuttaa Shivasta. He suorittavat maagisia rituaaleja ja kutsuvat luokseen henkiä, kummituksia, ennustuksia ja demoneja. Aidolla Aghorilla ei ole mitään tabua, mitä enemmän he venyttävät rajoja puhtaan ja epäpuhtaan välillä, sitä lähemmäksi he voivat päästä täydellistä vapautusta tämän maailman siteistä.

Yksi keinoista, jolla saa suuremman elämyksen henkisen tien ohjauksen ja yhteenkuuluvuuden tunteen jumaluuden kanssa on alkoholin nauttiminen ja erilaisten huumaavien kasvien polttaminen. Kun he ovat voimakkaasti näiden vaikutuksen alaisena, on helpompi luopua kontrollista ja täyttyä henkisesti.

Vaikka Aghorien elämäntapa nähdään epämiellyttävänä ja saastaisena yhteiskunnassa, kunnioittavat paikalliset asukkaat heitä todella paljon. Mikäli on ongelmia henkien ja demonien, riippuvuuden, parantumattoman sairauden, ennustamisen, kostonhalun, tai jonkin muun suuren henkilökohtaisen ongelman kanssa, voi viimeinen ulospääsy olla avun etsiminen tämän Sadhus -ryhmän luota. Aghori voi myös ennustaa sinulle, mutta ei hän käytä siihen Tarotohjeita eikä tavallista ennustamista. Niitä löydät internetistä hakusanoilla ennustus online, rajatieto, meedio, unil ennustajat, selvänäkijä, korteista ennustaminen, näkijä ja niin edelleen.

Toimittaja: J. Palo

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuulaTuulaUusi!
Vapaa
Uusi! TuulaNRO 215Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Ukko KaleviUkko KaleviUusi!
Kutsu minua
Uusi! Ukko KaleviNRO 208Astro, Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen,...
 

Ukko Kalevin kyvyt ovat perittyjä, sukupolvelta toiselle. Hänellä on vuosien...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Kutsu minua
TuuliNRO 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Enkelit viestilähettiläinä

637 näyttökerrat

Enkeli tulee kreikankielisestä sanasta angelos, joka oikein käännettynä tarkoittaa "sanan tuojaa". Usein ihmiset kertoessaan enkelien esiintymisistä osoittavat, että näiden enkeleiden ensisijainen tehtävä on tuoda enkeliviesti ylhäältä. Nämä enkeliviestit ovat usein niin henkilökohtaisia, että vain sinä, tunnistat niiden merkityksen. 

 

Meditoimalla luot omaa todellisuuttasi

4913 näyttökerrat

Mielesi on uskomattoman voimakas työkalu. Voit koputella sitä meditaation avulla, jolloin avaat oven uuteen todellisuuteen. Kuvittelemalla asioita, joita haluat ja olemalla ymmärtäväinen sen suhteen, että kaikki kuvittelemasi on myös mahdollista, voit luoda haluamasi todellisuuden, jonka ansaitset.

 

Hevosenkenkä

6041 näyttökerrat

Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?

 

Tarina suitsukkeesta

7706 näyttökerrat

Kerron tässä miten erilaisia suitsukkeita käytetään nykyään, kuinka herkkiä aivomme ovat juuri tuoksuille sekä miten suitsukkeita käytettiin ennen vanhaan.

 

Ida Pingala, hengitysteknikko

3384 näyttökerrat

Ida Pingala on joogan hengitysteknikko. Ennustajana tiedän, että tästä harjoituksesta on suuri apu tasapainon ja energian saavuttamisessa.

 

Hyderabadilainen ihmekuuri

4170 näyttökerrat

Voisitko ajatella nieleväsi elävän kalan parantuaksesi astmasta? Sadat tuhannet henkilöt ovat sen jo tehneet.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy