LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit
Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

On olemassa ihmisiä, jotka elävät erilaisissa yhteiskunnissa ja eri tavalla kuin me. Tässä saat katsauksen siihen, millaisia Aghorit ovat


Joskus minusta tuntuu, että haluan uppoutua intialaiseen Bollywoodelokuvaan. Värit, musiikki ja kulttuurit, joita näissä elokuvissa esitellään,ovat todella lumoavaa ja jännittävää katsottavaa. Löysin kerran intialaisen kauhuelokuvan magiasta, demoneista, noitavoimasta ja energiahoidosta, jossa oli pieni lisä henkisen tien ohjauksesta. Ihmetyksekseni elokuva olikin sekä jännittävä että opettavainen.

Elokuvassa näytetään useita kertoja ryhmää, jota kutsutaan Aghoreiksi. He ovat mustan magian mestareita, joilla on yliluonnollisia voimia ja ennustamisen kyky. En ollut aikaisemmin kuullut heistä puhuttavan ja luulinkin heidän olevan ainoastaan elokuvahahmoja. Uteliaisuuteni heräsi, joten etsin heistä lisätietoa. Sain selville, etteivät Aghorit olleet vain keksitty ihmisryhmä jännittäviin elokuviin, vaan että he todellakin olivat olemassa, elivät ja harjoittivat edelleen kulttiaan Intiassa.

Itse sana Aghorit on peräisin sanskriitista ja tarkoittaa ”kammottava ja pimeydestä puuttuva”. Aghoris taas on intiaa ja tarkoittaa pyhiä miehiä, joita kutsutaan ”Sadhuseiksi”. Intialaisissa papeissa on useita erilaisia lahkoja minkä lisäksi on miehiä, jotka osaavat ennustaa, ja Aghorit kuuluvat niihin äärimmäisiinja pelätyimpiin lahkoihin.

Useimpiin Aghoreita tapaa Koillis-Intiassa, Varanasin alueella polttohautauspaikkojen lähellä. He kunnioittavat lordi Shivaa, joka on perustaja ja maailmojen tuhoaja. Jumala on Aghorien mukaan kaikkivoipa ja elää eri muodoissa, niin kuolleena kuin elävänä, tuoreena ja mädäntyneenä. Aghorin suurin tavoite on päästä Nirvanaan ja lopettaa jälleensyntymisen kierto. Päästääkseen Nirvanaan täytyy katkaista kaikki siteet tähän maailmaan, joka heille on vain harhaa ja ennustamista. Aghorit elävät tässä maailmassa, mutta eivät himoitse sitä.

Aghorien mukaan erilaisista esineistä luodaan inhontunteen ja sydämessä olevan vihan avulla vapautuminen sidoksista kaikkeen maalliseen elämään.

Te Aghoriksi ei ole helppo. Ensin on löydettävä opettaja tai mestari, joka ohjeistaa 12 vuoden ajan oppilastaan, ja jonka ohjeita seurataan sokeasti. On hankittava pääkallo, josta oppilas nauttii kaiken ravintonsa. Oppilas viettää seuraavat kaksitoista vuotta meditoimalla polttohautausmailla ja toteuttaa erilaisia rituaaleja, ennustamalla sekä henkisen tien ohjauksessa luopuen samalla täysin maallisesta omaisuudesta.

Mikään rituaaleista, joita toimitetaan, ei saa vaikuttaa tulevaan Aghoriin, ja jos tämä vasten kaikkia olettamuksia vaikuttuu, niin silloin ei tavoitteeseen ei ole vielä päästy. Jokaisen rituaalin jälkeen oppilaan henkiset- ja yliluonnolliset voimat kasvavat ja oppilaasta tulee ennustaja saaden erityisapua ja energiahoitoa mestariltaan. Rituaalit voivat sisältää sekä veriuhreja että kannibalismia. Meditaatiota voidaan harjoittaa polttohautausmaan tuhkalla voideltuna, istuen mädäntyneen ihmisruumiin päällä.

Kun on päättänyt tulla yhdeksi näistä äärimmäisistä Sadhuseista, täytyy kaikki siteet aikaisempaan elämään katkaista henkisen tien ohjauksen, ennustamisen, erikoisavun ja energiahoidon kautta. Aikaisempaan elämään kuuluviin henkilöihin, kuten perheeseen tai ystäviin, ei saa pitää yhteyttä. Paikassa, jossa on kasvanut, ei myöskään saa enää käydä, sillä se voi aikaansaada epäilyjä Aghorien noudattaman elämäntavan suhteen. Vasta sen jälkeen, kun tarvittavat kaksitoista vuotta ovat kuluneet mestarin ohjeita noudattaen ja tämän erityisapua vastaanottaen, voi tulla hyväksytyksi todellisena Aghorina.

Ahgori ei inhoa mitään ja he syövät kaikkea mitä löytävät. Jätteitä, mädäntyneitä eläinten- ja ihmisten ruumiita, ulostetta ja virtsaa ja lisäksi kaikkea, mitä ihmiset heille lahjoittavat. Jumalahan on kaikessa. He voitelevat kehonsa poltettujen ihmisten tuhkalla. Tämä tuhka on heille pyhää, sillä se parantaa ja muistuttaa Shivasta. He suorittavat maagisia rituaaleja ja kutsuvat luokseen henkiä, kummituksia, ennustuksia ja demoneja. Aidolla Aghorilla ei ole mitään tabua, mitä enemmän he venyttävät rajoja puhtaan ja epäpuhtaan välillä, sitä lähemmäksi he voivat päästä täydellistä vapautusta tämän maailman siteistä.

Yksi keinoista, jolla saa suuremman elämyksen henkisen tien ohjauksen ja yhteenkuuluvuuden tunteen jumaluuden kanssa on alkoholin nauttiminen ja erilaisten huumaavien kasvien polttaminen. Kun he ovat voimakkaasti näiden vaikutuksen alaisena, on helpompi luopua kontrollista ja täyttyä henkisesti.

Vaikka Aghorien elämäntapa nähdään epämiellyttävänä ja saastaisena yhteiskunnassa, kunnioittavat paikalliset asukkaat heitä todella paljon. Mikäli on ongelmia henkien ja demonien, riippuvuuden, parantumattoman sairauden, ennustamisen, kostonhalun, tai jonkin muun suuren henkilökohtaisen ongelman kanssa, voi viimeinen ulospääsy olla avun etsiminen tämän Sadhus -ryhmän luota. Aghori voi myös ennustaa sinulle, mutta ei hän käytä siihen Tarotohjeita eikä tavallista ennustamista. Niitä löydät internetistä hakusanoilla ennustus online, rajatieto, meedio, ennustajat, selvänäkijä, korteista ennustaminen, näkijä ja niin edelleen.

 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Tuuli
Vapaa
TuuliNRO 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Sanna
Vapaa
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Marena
Kutsu minua
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Serena
Kutsu minua
SerenaNRO 246Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Helena
Kutsu minua
HelenaNRO 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Enkelit viestilähettiläinä

1054 näyttökerrat

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta "angelos"

 

Kuuntele kuinka äärettömyys puhuu

2275 näyttökerrat

Monet meistä toivovat saavansa universumilta apua pulmiimme. Kuuntele kuinka äärettömyys puhuu meille

 

Ajatuksen voima

5923 näyttökerrat

Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa

 

Kuinka pääset sisälle henkimaailmaan?

4396 näyttökerrat

Jos sinulla on aavistuksia henkisistä kyvyistä, mutta olet kokenut vaikeaksi päästä oikeaan mielentilaan, jatka lukemista

 

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

5355 näyttökerrat

Aarrekartta on tuttu käsite monille. Ja vaikka et olisi koskaan ennen kuullutkaan termistä, olet kuitenkin jossain vaiheessa elämääsi haaveillut tulevasta 

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy