Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Pahan poistaminen pahalla

Pahan poistaminen pahalla

Olimme sitten ennustajia tai emme, me kaikki olemme joskus törmänneet polttavaan nokkoseen. Miten meidän tulisi nokkoseen todella suhtautua?


Nokkoset koetaan usein epämiellyttävinä rikkaruohoina, joista mieluiten halutaan päästä eroon, ellei nyt satu olemaan nokkosruokien harrastaja, joka siinä tapauksessa tekisi nokkosesta tervetulleen osan kasvimaahansa. Tällä ärhäkällä, vihreällä kasvilla on kuitenkin pitkä historia takanaan, sekä lääkekasvina että tärkeänä ainesosana maagisissa rituaaleissa, energiahoidossa, henkisen tien ohjauksessa ja noituudessa. Nokkonen on myös yhdistetty kuolemaan ja hautajaisseremonioihin, ja esimerkiksi vanhassa Irlannissa uskottiin, että nokkosia kasvoi haudatuista ruumiista. Tanskalaisen kansanuskon mukaan nokkonen kasvoi syyttömänä tapetusta uhrista.

Pronssikautisista haudoista on löydetty hautajaisvaatteita, jotka oli kudottu nokkoskuidusta. Nokkosen kasvaessa korkeaksi se saa voimakkaita kasvikuituja varsiinsa. Näitä varsia on käytetty 1800-luvulle asti kuituina, joita kehrätttin ja kudotiin erilaisiksi kodintarpeiksi ja kalaverkoiksi. Haurailla versoilla on korkea ravintoarvo ja ne ovat kautta aikojen pelastaneet monta nälänhädästä. Nokkosen lääketieteellisiä ominaisuuksia on arvostettu tuhansien vuosien ajan ja niitä on käytetty esimerkiksi haavojen hoitoon, niveltulehduksiin, ihottumaan, nivelsärkyyn ja reumatismiin, sappikivien sulatukseen sekä anemian hoitoon.

Koska nokkonen on kasvi, joka aiheuttaa polttavan kivun, tuomittiin se kristityssä kirkossa pirunkasviksi ja itse pirun ennustajaksi. Tämä puolestaan johti siihen, että jos jäi kiinni nokkosten keruusta, saattoi joutua syytetyksi noituudesta ja pirun energiahoidosta. Tällaiset syytökset eivät olleet toivottavia sinä aikana, kun noitavainot levisivät Euroopassa. Naiset, jotka tuomittiin ennustamisesta, energiahoidoista ja noituudesta, joutuivat usein pitämään päällään nokkosista tehtyä paitaa. Näin pitkitettiin heidän kärsimystään, mutta myös suojeltiin tuomareita mahdolliselta kiroukselta ja ennustuksilta, joita syytetty noita pystyi langettamaan heidän ylleen. Nokkosilla on kuitenkin ollut maaginen ominaisuus paljon ennen kuin kirkko keksi sen tuomita. Nokkosia on käytetty energiahoidossa ja henkisen tien ohjauksessa, sekä monissa rituaaleissa, joissa vapautetaan negatiivisuutta.

Ajattelin mainita tässä joitakin rituaaleja ja kuka tietää, ehkä näistä rituaaleista voi olla hyötyä ja ne voivat vähän auttaa puhdistamaan negatiivista energiaa ympärilläsi? En voi taata, että rituaalit vaikuttavat juuri sinuun ja jos haluaa niitä testata, tapahtuu se siis omalla vastuullasi:

Jos nokkosista sitoo luudan ja pyyhkäisee sillä paikassa, jossa uskotaan olevan pahuutta, palaa paha ennustuksen avulla sen lähettäjälle. Suojatakseen itseään kirouksia tai pirun manauksia vastaan, voi ommella pienen nokkosilla täytettävän kangasnuken tai pienen kangaspussin. Tämä suojaa mahdolliselta kiroukselta tai epäedulliselta ennustukselta, ja jopa lähettää kirouksen takaisin lähettäjälleen. Suojautuakseen salamalta pitää taskuissa säilyttää nokkosia. Halutessaan auttaa sairasta henkilöä paranemaan energiahoidon avulla, voi ottaa nokkosen juurineen maasta pitää sitä edessään sanoen samalla ääneen sairaan henkilön ja hänen vanhempiensa nimet, minkä jälkeen nokkonen laitetaan takaisin maahan.

Mikäli käy paikoissa, joissa sanotaan kummittelevan, ennustettavan tai muita yliluonnollisia asioita tapahtuvan kannattaa pitää nokkosia käsissään halutessaan välttää näiden kohtaamista. Jos laittaa tuoreita nokkosia astiaan sairaan henkilön sängyn alle, saattavat nokkoset henkisen tien ohjauksen avulla auttaa henkilöä paranemaan. Kuivatut nokkoslehdet kengissä suojaavat askelia ja välttävät pirun tai pahan ohjaavan paikkoihin, joissa voi tapahtua jotakin ikävää.

Jotta henkisen tien ohjauksen avulla pystyy suojaamaan kotiaan pahalta, ennustuksilta tai pahantahtoisilta henkilöiltä, kuten varkailta tai epärehellisiltä ystäviltä, voi talonsa ympärille, sisä- että ulkopuolelle, laittaa silputtuja nokkosia.

Luonnollisesti on saatavilla vielä paljon enemmän tietoa tästä todella erikoisesta kasvista ja sen sadoista, ellei peräti tuhansista käyttökohteista. Myös ennustajat, meediot, selvänäkijät ja unil-ennustajat tuntevat kasvin. Näet ehkä nokkosen aivan uusin silmin seuraavan kerran kun sen kohtaat, tai kun se kohtaa sinut?

Toimittaja: S. Kovanen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

NellaNella
Odottaa soittoasi
Nellanr 238Tarot tulkinta, Ennustajat, Ennustaminen, Rajatieto
 
Nella on lämminsydäminen ja todella kokenut ennustaja, jonka erityisalana ovat...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TeaTea
Odottaa soittoasi
Teanr 552Ennustaja, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustajat
 
Keskustele Tean kanssa niin huomaat elämänlaatusi paranevan huimasti. Soita Tealle...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AinaAina
Ei paikalla
Ainanr 204Ennustaja, Selvännäkijä, Unien tulkinta, Astro
 
Aina auttaa sinua vahvalla intuitiollaan ja näkijän kyvyillään löytämään ilo...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AnaiaAnaia
Ei paikalla
Anaianr 200Ennustaja, Selvännäkijä, Tarot tulkinta, Ennustaminen
 
Anaia on avoin kanava henkimaailmaan, joka auttaa sinua avaamaan uusia mahdollisuuksia...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Unien tulkinta

3522 näyttökerrat
Unet ovat kiehtoneet meitä ihmisiä aikojen alusta lähtien. Mitä unet oikein ovat? Ja mitä ne haluavat meille kertoa?
 

Kortti numero 13

3047 näyttökerrat
Olet ehkä törmännyt Tarotkortteihin vierailleissasi selvänäkijän, ennustajan tai näkijän luona. Tarotkortit ovat helvetilliset.
 

Meditoimalla luot omaa todellisuuttasi

3477 näyttökerrat
Mielesi on uskomattoman voimakas työkalu. Voit koputella sitä meditaation avulla, jolloin avaat oven uuteen todellisuuteen. Kuvittelemalla asioita, joita haluat ja olemalla ymmärtäväinen sen suhteen, että kaikki kuvittelemasi on myös mahdollista, voit luoda haluamasi todellisuuden, jonka ansaitset.
 

Oma koti kullan kallis

3008 näyttökerrat
Kotimme on turvallisuuden, ilon ja yhteisöllisyyden paikka. Kerron tässä, kuinka kutsumattomista vieraista pääsee eroon.
 

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

3531 näyttökerrat
Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.
 

Kynttilätoivomus

4901 näyttökerrat
Ihmiset ovat satojen vuosien ajan uhranneet tavaroita polttamalla saadakseen toiveensa toteen. Tässä kerrotaan, miten voit toimia.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä