LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Pahan poistaminen pahalla
Pahan poistaminen pahalla

Pahan poistaminen pahalla

Olimme sitten ennustajia tai emme, me kaikki olemme joskus törmänneet polttavaan nokkoseen. Miten meidän tulisi nokkoseen todella suhtautua?


Nokkoset koetaan usein epämiellyttävinä rikkaruohoina, joista mieluiten halutaan päästä eroon, ellei nyt satu olemaan nokkosruokien harrastaja, joka siinä tapauksessa tekisi nokkosesta tervetulleen osan kasvimaahansa. Tällä ärhäkällä, vihreällä kasvilla on kuitenkin pitkä historia takanaan, sekä lääkekasvina että tärkeänä ainesosana maagisissa rituaaleissa, energiahoidossa, henkisen tien ohjauksessa ja noituudessa. Nokkonen on myös yhdistetty kuolemaan ja hautajaisseremonioihin, ja esimerkiksi vanhassa Irlannissa uskottiin, että nokkosia kasvoi haudatuista ruumiista. Tanskalaisen kansanuskon mukaan nokkonen kasvoi syyttömänä tapetusta uhrista.

Pronssikautisista haudoista on löydetty hautajaisvaatteita, jotka oli kudottu nokkoskuidusta. Nokkosen kasvaessa korkeaksi se saa voimakkaita kasvikuituja varsiinsa. Näitä varsia on käytetty 1800-luvulle asti kuituina, joita kehrätttin ja kudotiin erilaisiksi kodintarpeiksi ja kalaverkoiksi. Haurailla versoilla on korkea ravintoarvo ja ne ovat kautta aikojen pelastaneet monta nälänhädästä. Nokkosen lääketieteellisiä ominaisuuksia on arvostettu tuhansien vuosien ajan ja niitä on käytetty esimerkiksi haavojen hoitoon, niveltulehduksiin, ihottumaan, nivelsärkyyn ja reumatismiin, sappikivien sulatukseen sekä anemian hoitoon.

Koska nokkonen on kasvi, joka aiheuttaa polttavan kivun, tuomittiin se kristityssä kirkossa pirunkasviksi ja itse pirun ennustajaksi. Tämä puolestaan johti siihen, että jos jäi kiinni nokkosten keruusta, saattoi joutua syytetyksi noituudesta ja pirun energiahoidosta. Tällaiset syytökset eivät olleet toivottavia sinä aikana, kun noitavainot levisivät Euroopassa. Naiset, jotka tuomittiin ennustamisesta, energiahoidoista ja noituudesta, joutuivat usein pitämään päällään nokkosista tehtyä paitaa. Näin pitkitettiin heidän kärsimystään, mutta myös suojeltiin tuomareita mahdolliselta kiroukselta ja ennustuksilta, joita syytetty noita pystyi langettamaan heidän ylleen. Nokkosilla on kuitenkin ollut maaginen ominaisuus paljon ennen kuin kirkko keksi sen tuomita. Nokkosia on käytetty energiahoidossa ja henkisen tien ohjauksessa, sekä monissa rituaaleissa, joissa vapautetaan negatiivisuutta.

Ajattelin mainita tässä joitakin rituaaleja ja kuka tietää, ehkä näistä rituaaleista voi olla hyötyä ja ne voivat vähän auttaa puhdistamaan negatiivista energiaa ympärilläsi? En voi taata, että rituaalit vaikuttavat juuri sinuun ja jos haluaa niitä testata, tapahtuu se siis omalla vastuullasi:

Jos nokkosista sitoo luudan ja pyyhkäisee sillä paikassa, jossa uskotaan olevan pahuutta, palaa paha ennustuksen avulla sen lähettäjälle. Suojatakseen itseään kirouksia tai pirun manauksia vastaan, voi ommella pienen nokkosilla täytettävän kangasnuken tai pienen kangaspussin. Tämä suojaa mahdolliselta kiroukselta tai epäedulliselta ennustukselta, ja jopa lähettää kirouksen takaisin lähettäjälleen. Suojautuakseen salamalta pitää taskuissa säilyttää nokkosia. Halutessaan auttaa sairasta henkilöä paranemaan energiahoidon avulla, voi ottaa nokkosen juurineen maasta pitää sitä edessään sanoen samalla ääneen sairaan henkilön ja hänen vanhempiensa nimet, minkä jälkeen nokkonen laitetaan takaisin maahan.

Mikäli käy paikoissa, joissa sanotaan kummittelevan, ennustettavan tai muita yliluonnollisia asioita tapahtuvan kannattaa pitää nokkosia käsissään halutessaan välttää näiden kohtaamista. Jos laittaa tuoreita nokkosia astiaan sairaan henkilön sängyn alle, saattavat nokkoset henkisen tien ohjauksen avulla auttaa henkilöä paranemaan. Kuivatut nokkoslehdet kengissä suojaavat askelia ja välttävät pirun tai pahan ohjaavan paikkoihin, joissa voi tapahtua jotakin ikävää.

Jotta henkisen tien ohjauksen avulla pystyy suojaamaan kotiaan pahalta, ennustuksilta tai pahantahtoisilta henkilöiltä, kuten varkailta tai epärehellisiltä ystäviltä, voi talonsa ympärille, sisä- että ulkopuolelle, laittaa silputtuja nokkosia.

Luonnollisesti on saatavilla vielä paljon enemmän tietoa tästä todella erikoisesta kasvista ja sen sadoista, ellei peräti tuhansista käyttökohteista. Myös ennustajat, meediot, selvänäkijät ja unil-ennustajat tuntevat kasvin. Näet ehkä nokkosen aivan uusin silmin seuraavan kerran kun sen kohtaat, tai kun se kohtaa sinut?

 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Tuuli
Vapaa
TuuliNRO 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Sanna
Soita myöhemmin
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Annikki
Kutsu minua
AnnikkiNRO 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat,...
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Marena
Kutsu minua
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Serena
Kutsu minua
SerenaNRO 246Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Miau tuonpuoleisesta

6133 näyttökerrat

Minäkin voin ennustajana joskus kunnolla yllättyä. Tämä on kertomus pienestä kissasta, joka näyttäytyi hengen muodossa

 

Enkelin viesti numerot

2920 näyttökerrat

Enkelin viesti numerot ilmestyvät toistuvasti eteesi. Enkelin viesti numerot voi ilmestyä eteesi missä ja milloin vaan

 

Miten ennustaja voi auttaa minua?

6531 näyttökerrat

Ennustaja voi antaa sinulle apua auttaakseen sinua ymmärtämään itseäsi. Hengellisen neuvonannon avulla voit saada silmäsi auki uusille mahdollisuuksille

 

Hevosenkenkä

6298 näyttökerrat

Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?

 

Kodinpuhdistusrituaali

7467 näyttökerrat

Työskentelen meediona, ennustajana, povaajana ja näkijänä. Minulta on monta kertaa kysytty voinko puhdistaa kodin negatiivisista energioista

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy