LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2,95 €/min + pvm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Pahan poistaminen pahalla
Pahan poistaminen pahalla

Pahan poistaminen pahalla

Olimme sitten ennustajia tai emme, me kaikki olemme joskus törmänneet polttavaan nokkoseen. Miten meidän tulisi nokkoseen todella suhtautua?


Nokkoset koetaan usein epämiellyttävinä rikkaruohoina, joista mieluiten halutaan päästä eroon, ellei nyt satu olemaan nokkosruokien harrastaja, joka siinä tapauksessa tekisi nokkosesta tervetulleen osan kasvimaahansa. Tällä ärhäkällä, vihreällä kasvilla on kuitenkin pitkä historia takanaan, sekä lääkekasvina että tärkeänä ainesosana maagisissa rituaaleissa, energiahoidossa, henkisen tien ohjauksessa ja noituudessa. Nokkonen on myös yhdistetty kuolemaan ja hautajaisseremonioihin, ja esimerkiksi vanhassa Irlannissa uskottiin, että nokkosia kasvoi haudatuista ruumiista. Tanskalaisen kansanuskon mukaan nokkonen kasvoi syyttömänä tapetusta uhrista.

Pronssikautisista haudoista on löydetty hautajaisvaatteita, jotka oli kudottu nokkoskuidusta. Nokkosen kasvaessa korkeaksi se saa voimakkaita kasvikuituja varsiinsa. Näitä varsia on käytetty 1800-luvulle asti kuituina, joita kehrätttin ja kudotiin erilaisiksi kodintarpeiksi ja kalaverkoiksi. Haurailla versoilla on korkea ravintoarvo ja ne ovat kautta aikojen pelastaneet monta nälänhädästä. Nokkosen lääketieteellisiä ominaisuuksia on arvostettu tuhansien vuosien ajan ja niitä on käytetty esimerkiksi haavojen hoitoon, niveltulehduksiin, ihottumaan, nivelsärkyyn ja reumatismiin, sappikivien sulatukseen sekä anemian hoitoon.

Koska nokkonen on kasvi, joka aiheuttaa polttavan kivun, tuomittiin se kristityssä kirkossa pirunkasviksi ja itse pirun ennustajaksi. Tämä puolestaan johti siihen, että jos jäi kiinni nokkosten keruusta, saattoi joutua syytetyksi noituudesta ja pirun energiahoidosta. Tällaiset syytökset eivät olleet toivottavia sinä aikana, kun noitavainot levisivät Euroopassa. Naiset, jotka tuomittiin ennustamisesta, energiahoidoista ja noituudesta, joutuivat usein pitämään päällään nokkosista tehtyä paitaa. Näin pitkitettiin heidän kärsimystään, mutta myös suojeltiin tuomareita mahdolliselta kiroukselta ja ennustuksilta, joita syytetty noita pystyi langettamaan heidän ylleen. Nokkosilla on kuitenkin ollut maaginen ominaisuus paljon ennen kuin kirkko keksi sen tuomita. Nokkosia on käytetty energiahoidossa ja henkisen tien ohjauksessa, sekä monissa rituaaleissa, joissa vapautetaan negatiivisuutta.

Ajattelin mainita tässä joitakin rituaaleja ja kuka tietää, ehkä näistä rituaaleista voi olla hyötyä ja ne voivat vähän auttaa puhdistamaan negatiivista energiaa ympärilläsi? En voi taata, että rituaalit vaikuttavat juuri sinuun ja jos haluaa niitä testata, tapahtuu se siis omalla vastuullasi:

Jos nokkosista sitoo luudan ja pyyhkäisee sillä paikassa, jossa uskotaan olevan pahuutta, palaa paha ennustuksen avulla sen lähettäjälle. Suojatakseen itseään kirouksia tai pirun manauksia vastaan, voi ommella pienen nokkosilla täytettävän kangasnuken tai pienen kangaspussin. Tämä suojaa mahdolliselta kiroukselta tai epäedulliselta ennustukselta, ja jopa lähettää kirouksen takaisin lähettäjälleen. Suojautuakseen salamalta pitää taskuissa säilyttää nokkosia. Halutessaan auttaa sairasta henkilöä paranemaan energiahoidon avulla, voi ottaa nokkosen juurineen maasta pitää sitä edessään sanoen samalla ääneen sairaan henkilön ja hänen vanhempiensa nimet, minkä jälkeen nokkonen laitetaan takaisin maahan.

Mikäli käy paikoissa, joissa sanotaan kummittelevan, ennustettavan tai muita yliluonnollisia asioita tapahtuvan kannattaa pitää nokkosia käsissään halutessaan välttää näiden kohtaamista. Jos laittaa tuoreita nokkosia astiaan sairaan henkilön sängyn alle, saattavat nokkoset henkisen tien ohjauksen avulla auttaa henkilöä paranemaan. Kuivatut nokkoslehdet kengissä suojaavat askelia ja välttävät pirun tai pahan ohjaavan paikkoihin, joissa voi tapahtua jotakin ikävää.

Jotta henkisen tien ohjauksen avulla pystyy suojaamaan kotiaan pahalta, ennustuksilta tai pahantahtoisilta henkilöiltä, kuten varkailta tai epärehellisiltä ystäviltä, voi talonsa ympärille, sisä- että ulkopuolelle, laittaa silputtuja nokkosia.

Luonnollisesti on saatavilla vielä paljon enemmän tietoa tästä todella erikoisesta kasvista ja sen sadoista, ellei peräti tuhansista käyttökohteista. Myös ennustajat, meediot, selvänäkijät ja unil-ennustajat tuntevat kasvin. Näet ehkä nokkosen aivan uusin silmin seuraavan kerran kun sen kohtaat, tai kun se kohtaa sinut?

Toimittaja: S. Kovanen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 
Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
RitaRita
Ei paikalla
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen
 
Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AnnikkiAnnikki
Ei paikalla
Annikkinro 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat
 
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
YasminYasmin
Ei paikalla
Yasminnro 264Astro, Ennustaja, Tarot tulkinta, Unien tulkinta,...
 
Hei, olen Yasmin. Käytän apunani Tarot kortteja ja heiluria. Joskus ihmisten...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Unien tulkinta

5258 näyttökerrat
Unet ovat kiehtoneet meitä ihmisiä aikojen alusta lähtien. Mitä unet oikein ovat? Ja mitä ne haluavat meille kertoa?
 

Unien tulkinta 2

5978 näyttökerrat
Kaikki ihmiset näkevät noin viisi unta yössä. Näiden unien kesto vaihtelee 15 ja 40 minuutin välillä. Unien tulkinta on ikivanha tekniikka, jota käytetään ennustamisessa.
 

Miten ennustaja voi auttaa minua?

5392 näyttökerrat
Ennustaja voi antaa sinulle ammattiapua auttaakseen sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Hengellisen neuvonannon avulla voit saada silmäsi auki uusille mahdollisuuksille.
 

Kortti numero 13

3756 näyttökerrat
Olet ehkä törmännyt Tarotkortteihin vierailleissasi selvänäkijän, ennustajan tai näkijän luona. Tarotkortit ovat helvetilliset.
 

Lemmikkien pyyteetön rakkaus

2092 näyttökerrat
Jos olet lemmikin omistaja, tiedätkin jo, kuinka ne vastaavat rakkauteemme. Vaikka emme valitettavasti kykene ymmärtämään niiden kieltä, ne silti näyttävät meitä kohtaan tuntemaansa rakkautta ja kiintymystä monin eri tavoin.
 

Kuuntele kuinka äärettömyys puhuu

1383 näyttökerrat
Monet meistä toivovat saavansa universumilta apua pulmiimme. Mutta tiedätkö, kuka tai ketkä silloin tulevat avuksi?
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy