Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Oma koti kullan kallis

Oma koti kullan kallis

Kotimme on turvallisuuden, ilon ja yhteisöllisyyden paikka. Kerron tässä, kuinka kutsumattomista vieraista pääsee eroon.


Muutama viikko sitten sain näkijänä puhelun naiselta, joka oli huolissaan siitä, että hänen kodissaan kummitteli. Olen monta vuotta työskennellyt meediona ja ennustajana ja sen takia useita kertoja tehnyt puhdistusrituaaleja kodeissa, joissa on kummitellut. Kuulosti siltä, että voisin henkisen tien ohjauksen kautta auttaa tätä naista ongelmissaan.

Tämä rouva ja muut perheenjäsenet, jotka talossa asuivat, olivat mielestään kuulleet askelten ääniä ja nähneet liikkuvia varjoja, ilman että siellä oli ollut ketään. He olivat myös tunteneet, että joku vartioi heitä, minkä vuoksi että he alkoivat uskoa talonsa olevan kirottu tai noiduttu. Varsinkin, kun ajoittain tuntui todella epämiellyttävältä olla yksin talossa. Sovimme ajankohdan, jolloin näkijänä menisin vierailulle.

Sisällä talossa kuljin huoneesta toiseen tunteakseni ilmapiirin ja saadakseni otteen siitä, millainen läsnäolo siellä oli voidakseni sen jälkeen tarjota erityisapuani. Istahdin sohvalle, josta näki eteiseen. Ei mennyt montaa minuuttia, kun näkijänä ja ennustajana näin selkeästi miespuolisen energian paljastuvan. Näin hänen kulkevan eteisessä levottomana edes takaisin, itsekseen mumisten. Kysyin häneltä Tarotoppaiden kautta, kuka hän oli ja miksi hän oli talossa.

”Tämä on minun taloni”, hän sanoi Tarotoppaiden kautta, ”he vain pyörivät täällä ja siirtävät tavaroita. Olen asunut täällä monta vuotta, enkä halua heidän sotkevan. Olen itse rakentanut täällä paljon ja tiedän miten rikkinäiset asiat korjataan. Rakastan kotiani ja suojaan sitä”.

Tämä henki oli luultavasti hyvin kiintynyt taloon ja tunsi suurta huolta siitä, että siellä asui muita ihmisiä. Etsin henkisen tien ohjauksen ja energiahoidon kautta muita energioita, jotka ehkä olisivat läsnä, sekä merkkiä mahdollisesta kirouksesta tai noituudesta. Ainoa mitä ennustajana ja näkijänä löysin, oli tämän miespuoleisen hengen läsnäolo. Tämän tiedon myötä, jonka olin ennustajana löytänyt, kutsuin paikalle talon omistajat. Kerroin miespuoleisesta hengestä ja hänen sanoistaan ja vakuutin heille, että kysessä oli henkienergian läsnäolo enkä henkisen tien ohjauksen, energiahoidon tai Tarotoppaiden kautta ollut löytänyt merkkejä perheeseen kohdistuvasta mustasta magiasta.

Omistajatar sanoi, että he olivat ostaneet talon mieheltä, joka oli asunut siinä alusta alkaen ja hän oli ollut ainoa omistaja. Tämä mies oli hyvin taitava ja tehnyt laajalti töitä talossa. Valitettavasti hän sairastui vakavasti ja menehtyi myöhemmin sairaalassa. Kamppaillessaan sairauttaan vastaan hän ei voinut enää asua talossa, koska tarvitsi hoitoa vuorokauden ympäri. Hän päätti myydä talon ja juuri tuolloin nykyiset omistajat olivat ostaneet sen. Nainen kertoi, että edellinen omistaja itki vuolaasti luopuessaan avaimista ja piti uusiin omistajiin ennen menehtymistään usein yhteyttä varmistaakseen, että talosta pidettiin hyvää huolta.

Nainen kertoi myös, että heille oli yritetty murtautua useita kertoja, mutta varkaat eivät olleet koskaan onnistuneet pääsemään taloon sisään. Niin, hän todellakin suojelee taloa, minä selitin. Kysyin halusiko pariskunta, että henki jäi taloon ikäänkuin ylimääräiseksi “kotivakuutukseksi” vai halusivatko he, että hän menisi eteenpäin ja jättäisi talon kokonaan. Talon omistajatar selitti, että talohan oli nyt heidän. He olivat sitä mieltä, että olisi parasta, jos entinen omistaja voisi levätä rauhassa ja jättää talon kokonaan heille. He eivät myöskään pitäneet ajatuksesta jakaa kotinsa kummituksen kanssa.

Silloin minä tiesin mitä tehdä. Pyysin, että saisin istua itsekseni sen aikaa, kun henkisen tien ohjauksen kautta otin yhteyden henkeen katsoakseni hänen lähtevän eteenpäin. Suoritin rituaalin avatakseni portit toiseen ulottuvuuteen, jotta henki näkisi elämän jatkuvan siellä. Hänen entistä kotiaan muistuttava uusi talo esiteltiin hänelle, elämä valoisana ja ystäviä tervehtimässä ja ihastelmassa hänen taloaan. Henki valitsi tämän portaalin läpikulkemisen jatkaakseen elämäänsä iloiten, maallisten energioiden murheiden sijaan. Portti suljettiin hänen takanaan, minkä jälkeen talo oli puhdistettu.

Kerroin tämän pariskunnalle ja sanoin, että noin viikon ajan voi vielä tuntua kuin jotakin olisi jäljellä, mutta sitä ei kannattaisi murehtia. Henkisen energian jäämiä voi usein olla ilmassa, vaikka henki ei ole enää paikalla. Sitä voi verrata huoneen läpi kävelleeseen henkilöön, jolla on vahvaa parfyymiä – vaikka henkilö ei ole enää huoneessa, voi parfyymin tuoksun vielä tuntea, ennen kuin se sitten häviää.

Noin kolmen viikon kuluttua otti nainen minuun yhteyttä ja kertoi, että heidän kodissaan oli nyt paljon rauhallisempaa. Ei näkynyt varjoja, ei kuulunut askeleita ja perhekin voi paljon paremmin. Mikäli tarvitset vastaavaa puhdistusta kotiisi, hae hakusanoilla ennustajat, selvänäkijät, meediot, unil-ennustajat tai näkijät.

Toimittaja: M. Kinnunen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

TeaTea
Odottaa soittoasi
Teanr 552Ennustaja, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustajat
 
Keskustele Tean kanssa niin huomaat elämänlaatusi paranevan huimasti. Soita Tealle...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AuraAura
Odottaa soittoasi
Auranr 550Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Ennustus, Rajatieto
 
Aura auttaa näkemään tulevaisuuteesi ja tulkitsemaan uniasi. Soita hänelle ja sa...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
MarjaanaMarjaana
Odottaa soittoasi
Marjaananr 526Unien tulkinta, Ennustaja, Rajatieto, Ennustajat
 
Marjaana tulkitsee unesi ja hoitaa tunteitasi herkkyydellä.
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
NellaNella
Odottaa soittoasi
Nellanr 238Tarot tulkinta, Ennustajat, Ennustaminen, Rajatieto
 
Nella on lämminsydäminen ja todella kokenut ennustaja, jonka erityisalana ovat...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Tunsin syyllisyyttä siitä, etten varoittanut jotakuta, vaikka sain ennakkoaavistuksen

903 näyttökerrat
Tämä artikkeli käsittelee ihmisiä, jotka ovat kokeneet vuosia syyllisyyttä siitä, että heillä on ollut negatiivinen aavistus jostain ikävästä tapahtumasta. He kokevat syyllisyyttä, koska he eivät jakaneet tai puhuneet kenenkään kanssa tästä tunteesta.
 

Hevosenkenkä

3884 näyttökerrat
Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?
 

Syntynyt meedioksi?

5062 näyttökerrat
Meedioiden intuitio on synnynnäistä, mutta joskus taidon voi myös oppia. Tässä on joitain merkkejä siitä, että olet syntynyt ennustajaksi.
 

Pahan poistaminen pahalla

3179 näyttökerrat
Olimme sitten ennustajia tai emme, me kaikki olemme joskus törmänneet polttavaan nokkoseen. Miten meidän tulisi nokkoseen todella suhtautua?
 

Kortti numero 13

3224 näyttökerrat
Olet ehkä törmännyt Tarotkortteihin vierailleissasi selvänäkijän, ennustajan tai näkijän luona. Tarotkortit ovat helvetilliset.
 

Viisi tapaa, joilla voit vetää hyvää onnea puoleesi.

1281 näyttökerrat
Eikö olekin voimia antavaa ymmärtää, että hallitset omaa kohtaloasi ainakin jossain määrin? Se on myös eteenpäin vievä tekijä elämässäsi, kuten sekin, että voit vetää puoleesi hyvää onnea.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy