LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Oma koti kullan kallis
Oma koti kullan kallis

Oma koti kullan kallis

Kotimme on turvallisuuden, ilon ja yhteisöllisyyden paikka. Kerron tässä, kuinka kutsumattomista vieraista pääsee eroon.


Muutama viikko sitten sain näkijänä puhelun naiselta, joka oli huolissaan siitä, että hänen kodissaan kummitteli. Olen monta vuotta työskennellyt meediona ja ennustajana ja sen takia useita kertoja tehnyt puhdistusrituaaleja kodeissa, joissa on kummitellut. Kuulosti siltä, että voisin henkisen tien ohjauksen kautta auttaa tätä naista ongelmissaan.

Tämä rouva ja muut perheenjäsenet, jotka talossa asuivat, olivat mielestään kuulleet askelten ääniä ja nähneet liikkuvia varjoja, ilman että siellä oli ollut ketään. He olivat myös tunteneet, että joku vartioi heitä, minkä vuoksi että he alkoivat uskoa talonsa olevan kirottu tai noiduttu. Varsinkin, kun ajoittain tuntui todella epämiellyttävältä olla yksin talossa. Sovimme ajankohdan, jolloin näkijänä menisin vierailulle.

Sisällä talossa kuljin huoneesta toiseen tunteakseni ilmapiirin ja saadakseni otteen siitä, millainen läsnäolo siellä oli voidakseni sen jälkeen tarjota erityisapuani. Istahdin sohvalle, josta näki eteiseen. Ei mennyt montaa minuuttia, kun näkijänä ja ennustajana näin selkeästi miespuolisen energian paljastuvan. Näin hänen kulkevan eteisessä levottomana edes takaisin, itsekseen mumisten. Kysyin häneltä Tarotoppaiden kautta, kuka hän oli ja miksi hän oli talossa.

”Tämä on minun taloni”, hän sanoi Tarotoppaiden kautta, ”he vain pyörivät täällä ja siirtävät tavaroita. Olen asunut täällä monta vuotta, enkä halua heidän sotkevan. Olen itse rakentanut täällä paljon ja tiedän miten rikkinäiset asiat korjataan. Rakastan kotiani ja suojaan sitä”.

Tämä henki oli luultavasti hyvin kiintynyt taloon ja tunsi suurta huolta siitä, että siellä asui muita ihmisiä. Etsin henkisen tien ohjauksen ja energiahoidon kautta muita energioita, jotka ehkä olisivat läsnä, sekä merkkiä mahdollisesta kirouksesta tai noituudesta. Ainoa mitä ennustajana ja näkijänä löysin, oli tämän miespuoleisen hengen läsnäolo. Tämän tiedon myötä, jonka olin ennustajana löytänyt, kutsuin paikalle talon omistajat. Kerroin miespuoleisesta hengestä ja hänen sanoistaan ja vakuutin heille, että kysessä oli henkienergian läsnäolo enkä henkisen tien ohjauksen, energiahoidon tai Tarotoppaiden kautta ollut löytänyt merkkejä perheeseen kohdistuvasta mustasta magiasta.

Omistajatar sanoi, että he olivat ostaneet talon mieheltä, joka oli asunut siinä alusta alkaen ja hän oli ollut ainoa omistaja. Tämä mies oli hyvin taitava ja tehnyt laajalti töitä talossa. Valitettavasti hän sairastui vakavasti ja menehtyi myöhemmin sairaalassa. Kamppaillessaan sairauttaan vastaan hän ei voinut enää asua talossa, koska tarvitsi hoitoa vuorokauden ympäri. Hän päätti myydä talon ja juuri tuolloin nykyiset omistajat olivat ostaneet sen. Nainen kertoi, että edellinen omistaja itki vuolaasti luopuessaan avaimista ja piti uusiin omistajiin ennen menehtymistään usein yhteyttä varmistaakseen, että talosta pidettiin hyvää huolta.

Nainen kertoi myös, että heille oli yritetty murtautua useita kertoja, mutta varkaat eivät olleet koskaan onnistuneet pääsemään taloon sisään. Niin, hän todellakin suojelee taloa, minä selitin. Kysyin halusiko pariskunta, että henki jäi taloon ikäänkuin ylimääräiseksi “kotivakuutukseksi” vai halusivatko he, että hän menisi eteenpäin ja jättäisi talon kokonaan. Talon omistajatar selitti, että talohan oli nyt heidän. He olivat sitä mieltä, että olisi parasta, jos entinen omistaja voisi levätä rauhassa ja jättää talon kokonaan heille. He eivät myöskään pitäneet ajatuksesta jakaa kotinsa kummituksen kanssa.

Silloin minä tiesin mitä tehdä. Pyysin, että saisin istua itsekseni sen aikaa, kun henkisen tien ohjauksen kautta otin yhteyden henkeen katsoakseni hänen lähtevän eteenpäin. Suoritin rituaalin avatakseni portit toiseen ulottuvuuteen, jotta henki näkisi elämän jatkuvan siellä. Hänen entistä kotiaan muistuttava uusi talo esiteltiin hänelle, elämä valoisana ja ystäviä tervehtimässä ja ihastelmassa hänen taloaan. Henki valitsi tämän portaalin läpikulkemisen jatkaakseen elämäänsä iloiten, maallisten energioiden murheiden sijaan. Portti suljettiin hänen takanaan, minkä jälkeen talo oli puhdistettu.

Kerroin tämän pariskunnalle ja sanoin, että noin viikon ajan voi vielä tuntua kuin jotakin olisi jäljellä, mutta sitä ei kannattaisi murehtia. Henkisen energian jäämiä voi usein olla ilmassa, vaikka henki ei ole enää paikalla. Sitä voi verrata huoneen läpi kävelleeseen henkilöön, jolla on vahvaa parfyymiä – vaikka henkilö ei ole enää huoneessa, voi parfyymin tuoksun vielä tuntea, ennen kuin se sitten häviää.

Noin kolmen viikon kuluttua otti nainen minuun yhteyttä ja kertoi, että heidän kodissaan oli nyt paljon rauhallisempaa. Ei näkynyt varjoja, ei kuulunut askeleita ja perhekin voi paljon paremmin. Mikäli tarvitset vastaavaa puhdistusta kotiisi, hae hakusanoilla ennustajat, selvänäkijät, meediot, unil-ennustajat tai näkijät.

Toimittaja: M. Kinnunen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
EevaEeva
Ei paikalla
Uusi! Eevanro 222Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Eeva on ratkaisukeskeinen energiatietoinen valmentaja, rinnalla kulkija ja opas,...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HelenaHelena
Ei paikalla
Helenanro 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 
Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Ei paikalla
Uusi! Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot tulkinta
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Tunsin syyllisyyttä siitä, etten varoittanut jotakuta, vaikka sain ennakkoaavistuksen

1532 näyttökerrat
Tämä artikkeli käsittelee ihmisiä, jotka ovat kokeneet vuosia syyllisyyttä siitä, että heillä on ollut negatiivinen aavistus jostain ikävästä tapahtumasta. He kokevat syyllisyyttä, koska he eivät jakaneet tai puhuneet kenenkään kanssa tästä tunteesta.
 

Hevosenkenkä

5297 näyttökerrat

Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?

 

Syntynyt meedioksi?

6055 näyttökerrat

Meedioiden intuitio on synnynnäistä, mutta joskus taidon voi myös oppia. Tässä on joitain merkkejä siitä, että olet syntynyt ennustajaksi.

 

Lemmikkien pyyteetön rakkaus

3196 näyttökerrat

Jos olet lemmikin omistaja, tiedätkin jo, kuinka ne vastaavat rakkauteemme. Vaikka emme valitettavasti kykene ymmärtämään niiden kieltä, ne silti näyttävät meitä kohtaan tuntemaansa rakkautta ja kiintymystä monin eri tavoin.

 

Kynttilätoivomus

5779 näyttökerrat
Ihmiset ovat satojen vuosien ajan uhranneet tavaroita polttamalla saadakseen toiveensa toteen. Tässä kerrotaan, miten voit toimia.
 

Aivoaaltojen erilaiset asteet

1815 näyttökerrat

Aivoissa tapahtuvien aaltojen merkityksen syvällinen ymmärtämys lisää taitoa hallita tietoisuuden tasoja, joka taas vaikutttaa intuitiivisuuteen. Tässä artikkelissa käsittelemämme neljänlaiset aivoaaltoalueet ovat beta, alpha, theta ja delta. Niiden opiskeleminen avaa intuitiivisuuteen aivan uusia osa-alueita.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy