0700-80000

2,95 €/min + pvm

Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Noituus
Noituus

Noituus

Mitä noituus on? Noituus on yksi maailman vanhimmista mutta väärinymmärretyistä hengellisistä perinteistä


Mitä noituus on? Noituus on yksi maailman vanhimmista hengellisistä perinteistä, mutta se on myös yksi eniten väärin ymmärretyistä asioista henkisessä maailmassa. Televisiossa, elokuvissa ja sarjakuvissa on paljon stereotypioita ja väärinkäsityksiä siitä, mitä noituus tarkoittaa. Monet ihmiset päättävät, että tahtovat noidaksi, koska he kiintyvät noitiin ja velhoihin fiktiivisissä tarinoissa, kuten Harry Potterissa tai Narnian tarinoissa. Kuvaruudulla näytetty taikuus eroaa kuitenkin tavallisesti huomattavasti todellisesta taikuudesta, jota asiaa harrastavat noidat, velhot, ja seremonialliset taikurit harjoittavat joka päivä.

Noituus ja siihen liittyvät asiat ymmärretään usein väärin. Mutta mitä noituus on? Noituus on yksinkertaisesti taikuutta. Se siitä. Toisin kuin yleisesti uskotaan, noituus ei ole uskonto; se on henkinen harjoitus, joka voi olla osa ihmisen uskonnollista uskoa. Noituus sekoittuu usein Wiccaan, joka on todellinen uskonto. On tärkeää muistaa, että kaikki noidat eivät ole wiccoja ja kaikki wiccat eivät ole noitia. Monet wiccat harjoittavat noituutta, mutta uset eivät. Monet noitatoimintaa harjoittavat ovat toki wiccoja, mutta useimmat eivät.

Noituus ei ole vain hauskaa ja pelailua: kiroukset ja rakkausloitsut saattavat johtaa vakaviin tilanteisiin. Kuuluisat Salemin noitavainot saattavat tuntua asialta, jotka tapahtuivat kaukana menneisyydessä, mutta noitia (tai noituudesta epäiltyjä) vainotaan edelleen. Huolimatta valtavirran kasvavasta kiinnostuksesta, viime vuosina on tapahtunut myös kauheita asioita noituuden nimissä. Asiaa tutkiessaan kannattaa huolehtia itsestään ja huolehtia riittävästä
suojauksesta.

Usko taikuuteen ja noituuteen on ollut olemassa jo aikojen alusta. Varhaiset ihmiset kunnioittivat jumalia ja jumalattareita, jotka hallitsivat hänen maailmaansa. Henkiolennot toivat runsaita, hyviä satoja ja leutoja talvia. Taikuuden idea syntyi, kun asiat eivät menneet hyvin.Noituus seurasi kaaosta, joka liittyi huonoihin säihin, sairauksiin ja ruokapulaan. Aikojen ollessa huonot, shamaanit, noidat ja velhot heittivät loitsuja ja suorittivat rituaaleja jumalien voiman hyödyntämiseksi. Tällä vallan käyttämisellä oli kakenlaisia tuloksia: Noidat, jotka olivat pääasiassa naisia, nähtiin alun perin viisaina parantajina, jotka pystyivät sekä kasvattamaan että tuhoamaan. Tämä usko heidän voimaansa kuitenkin johti lopulta pelkoon, ja tämä pakotti noidat usein elämään syrjäytyneinä.

Viimeisten 150 vuoden aikana noituus on kuitenkin tehnyt uuden tulemisen muuttuen kauhun aiheuttajasta inspiraatiohahmoksi. Hän on nyt yhtä todennäköisesti suosikkisarjan sankaritar kuin hän on sen konna. Hän saattaa esiintyä Wicca-työtoverisi tai rakastetun muusikon muodossa, joka tuo velhouden tai noituuden esille videoissa tai lavalla.

Kiinnostus noituuteen on selkeästi kasvanut ja tieto eri noituuden suuntauksista on nyt todella helposti saatavilla, kiitos internetin. Noituus jaettiin aikoinaan 14 erilaiseen noituuden suuntaukseen, nyttemmin erilaisia noitia on eri lähteistä riippuen jopa 16-20 erilaista.

Esimerkiksi alkuperäiset noidat opiskelevat ja käyttivät neljää elementtiä: maa, ilma, tuuli ja tuli. Alunperin noituus oli työtä, ja tämä työ perustui elementteihin.Noidalla sattoi olla alttari jokaiselle elementille. Menneiden aikojen noidat kutsuivat elementtejä loitsuja ja rituaaleja suorittaessaan, ja heillä saattoi olla elementti, jonka palvelijaksi he itsensä tunnustivat ja jota he palvelivat.

Ns. maalliset noidat edelleen loitsuja, käyttävät kristalleja, yrttejä, öljyjä ja kynttilöitä, mutta he eivät liitä henkisyyttä harjoitteluunsa. Maalliset noidat eivät palvo jumaluutta tai korkeampaa olentoa - heidän toimensa ovat täysin epäuskonnollisia. He eivät usko energian takana olevaan voimaan tai siihen, että heidän työssään on energiaa. Tämä ei tarkoita, että maallinen noita ei saa olla hengellinen, heidän noituutensa ei vain ole. Nämä kaksi ovat täysin erillisiä asioita: noita voi toimia ilman hengellisyyttä tai olla hyvin hengellinen.

Noituudesta löytyy nykyään valtavasti tietoa, jos asia kiinnostaa. Toki stigma tämän kaiken ympärillä on vahva, mutta toivotaan, että tieto muuttuu koko ajan objektiivisemmaksi.

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sofiia
EI TÖISSÄ
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
 
 
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää