LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Noituus
Noituus

Noituus

Noituus on yksi maailman vanhimmista mutta väärinymmärretyistä hengellisistä perinteistä


Mitä noituus on? Noituus on yksi maailman vanhimmista hengellisistä perinteistä, mutta se on myös yksi eniten väärin ymmärretyistä asioista henkisessä maailmassa. Televisiossa, elokuvissa ja sarjakuvissa on paljon stereotypioita ja väärinkäsityksiä siitä, mitä noituus tarkoittaa. Monet ihmiset päättävät, että tahtovat noidaksi, koska he kiintyvät noitiin ja velhoihin fiktiivisissä tarinoissa, kuten Harry Potterissa tai Narnian tarinoissa. Kuvaruudulla näytetty taikuus eroaa kuitenkin tavallisesti huomattavasti todellisesta taikuudesta, jota asiaa harrastavat noidat, velhot, ja seremonialliset taikurit harjoittavat joka päivä.

Noituus ja siihen liittyvät asiat ymmärretään usein väärin. Mutta mitä noituus on? Noituus on yksinkertaisesti taikuutta. Se siitä. Toisin kuin yleisesti uskotaan, noituus ei ole uskonto; se on henkinen harjoitus, joka voi olla osa ihmisen uskonnollista uskoa. Noituus sekoittuu usein Wiccaan, joka on todellinen uskonto. On tärkeää muistaa, että kaikki noidat eivät ole wiccoja ja kaikki wiccat eivät ole noitia. Monet wiccat harjoittavat noituutta, mutta uset eivät. Monet noitatoimintaa harjoittavat ovat toki wiccoja, mutta useimmat eivät.

Noituus ei ole vain hauskaa ja pelailua: kiroukset ja rakkausloitsut saattavat johtaa vakaviin tilanteisiin. Kuuluisat Salemin noitavainot saattavat tuntua asialta, jotka tapahtuivat kaukana menneisyydessä, mutta noitia (tai noituudesta epäiltyjä) vainotaan edelleen. Huolimatta valtavirran kasvavasta kiinnostuksesta, viime vuosina on tapahtunut myös kauheita asioita noituuden nimissä. Asiaa tutkiessaan kannattaa huolehtia itsestään ja huolehtia riittävästä
suojauksesta.

Usko taikuuteen ja noituuteen on ollut olemassa jo aikojen alusta. Varhaiset ihmiset kunnioittivat jumalia ja jumalattareita, jotka hallitsivat hänen maailmaansa. Henkiolennot toivat runsaita, hyviä satoja ja leutoja talvia. Taikuuden idea syntyi, kun asiat eivät menneet hyvin.Noituus seurasi kaaosta, joka liittyi huonoihin säihin, sairauksiin ja ruokapulaan. Aikojen ollessa huonot, shamaanit, noidat ja velhot heittivät loitsuja ja suorittivat rituaaleja jumalien voiman hyödyntämiseksi. Tällä vallan käyttämisellä oli kakenlaisia tuloksia: Noidat, jotka olivat pääasiassa naisia, nähtiin alun perin viisaina parantajina, jotka pystyivät sekä kasvattamaan että tuhoamaan. Tämä usko heidän voimaansa kuitenkin johti lopulta pelkoon, ja tämä pakotti noidat usein elämään syrjäytyneinä.

Viimeisten 150 vuoden aikana noituus on kuitenkin tehnyt uuden tulemisen muuttuen kauhun aiheuttajasta inspiraatiohahmoksi. Hän on nyt yhtä todennäköisesti suosikkisarjan sankaritar kuin hän on sen konna. Hän saattaa esiintyä Wicca-työtoverisi tai rakastetun muusikon muodossa, joka tuo velhouden tai noituuden esille videoissa tai lavalla.

Kiinnostus noituuteen on selkeästi kasvanut ja tieto eri noituuden suuntauksista on nyt todella helposti saatavilla, kiitos internetin. Noituus jaettiin aikoinaan 14 erilaiseen noituuden suuntaukseen, nyttemmin erilaisia noitia on eri lähteistä riippuen jopa 16-20 erilaista.

Esimerkiksi alkuperäiset noidat opiskelevat ja käyttivät neljää elementtiä: maa, ilma, tuuli ja tuli. Alunperin noituus oli työtä, ja tämä työ perustui elementteihin.Noidalla sattoi olla alttari jokaiselle elementille. Menneiden aikojen noidat kutsuivat elementtejä loitsuja ja rituaaleja suorittaessaan, ja heillä saattoi olla elementti, jonka palvelijaksi he itsensä tunnustivat ja jota he palvelivat.

Ns. maalliset noidat edelleen loitsuja, käyttävät kristalleja, yrttejä, öljyjä ja kynttilöitä, mutta he eivät liitä henkisyyttä harjoitteluunsa. Maalliset noidat eivät palvo jumaluutta tai korkeampaa olentoa - heidän toimensa ovat täysin epäuskonnollisia. He eivät usko energian takana olevaan voimaan tai siihen, että heidän työssään on energiaa. Tämä ei tarkoita, että maallinen noita ei saa olla hengellinen, heidän noituutensa ei vain ole. Nämä kaksi ovat täysin erillisiä asioita: noita voi toimia ilman hengellisyyttä tai olla hyvin hengellinen.

Noituudesta löytyy nykyään valtavasti tietoa, jos asia kiinnostaa. Toki stigma tämän kaiken ympärillä on vahva, mutta toivotaan, että tieto muuttuu koko ajan objektiivisemmaksi.

 

Jos haluat puhua aiheesta "Noituus", voit soittaa jollekin meistä:

Bloggaajat
Marena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Sofiia
Vapaa
SofiiaNRO 228Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Sanna
Vapaa
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Rita
Kutsu minua
RitaNRO 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen,...
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Tuuli
Kutsu minua
TuuliNRO 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Totuus enkeleistä

877 näyttökerrat

Koen olevani henkinen ihminen ja uskon myös Jumalaan. Henkiolennot ovat läsnä kaikkialla ympärillämme ja he myös auttavat meitä eri elämässämme

 

Aivastaminen

830 näyttökerrat

Aivastamisen myytti elää vahvana, vaikka emme edes ajattele, kuinka kaukana historiassa sen alkuperä on. Ei tiedetä edes, mistä maailmankolkasta aivastamisen myytti on peräisin ja silti siihen uskovia on tälläkin hetkellä kaikkialla maailmassa

 

Jumalallinen kääpiö

7530 näyttökerrat

Maailmamme on täynnä niin paljon mystiikkaa. Maailmassa on olemassa energioita, joista ei kokeneillakaan näkijöillä ja ennustajilla ole tietoa

 

Ceasar, puhuva koira

6556 näyttökerrat

Kyky puhu eläinten kieltä ei ole erityisen tavallinen. Meedio kertoo kyvystään ja kokemuksistaan

 

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

6623 näyttökerrat

Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy