LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Jumalallinen kääpiö
Jumalallinen kääpiö

Jumalallinen kääpiö

Maailmamme on täynnä niin paljon mystiikkaa. Maailmassa on olemassa energioita, joista ei edes kokeneillakaan näkijöillä ja ennustajilla ole tietoa.


Maailmassamme on olioita ja esineitä, joilla on meille monille hyödyllisiä suojaavia voimia. On olemassa joitain meedioita, jotka näkevät esimerkiksi tonttuja ja peikkoja, joita toiset ihmiset eivät näe. Jokainen toki valitsee, mihin itse uskoo, mutta moneen sellaiseenkin asiaan voi uskoa, josta ei itsellä ole mitään todisteita.

Ennen kuin ihmiset etsivät henkisen tien ohjausta ja energiahoitoa meedioiden, näkevien henkilöiden, ennustajien, ennustus onlinen ja ennustuslinjan kautta, oli olemassa aivan eri olentojen maailma, joka tarjosi siihen uskoville oman erityisavun.

Puhuttaessa antiikin Egyptistä ja heidän kiehtovista Jumalistaan, kääntyvät ajatukset usein sellaisiin jumaliin kuten Osiris, Isis, Anubis, Horus ja Set, joitakin tunnetuimpia mainitaksemme. Suurille jumalille rakennettiin temppeli ja papit ottivat vastuun uskonnollisista rituaaleista.

Egyptiläisiin jumalista puhuttaessa mainitaan kuitenkin harvemmin yksi tunnetuimmista. Kaikkialla antiikin ajan Egyptissä oli hänen patsaitaan, joita kohdeltiin suurella kunnioituksella. Omaa temppeliä tai papistoa kunnioittavine seremonioineen hänellä ei ollut, mutta kuitenkin hän oli antiikin Egyptin tärkein ja rakastetuin jumala, nimittäin kääpiöjumala Bes.

Hänen alkuperänsä on epävarma ja sanotaan häneen olleen peräisin joko Lähi-idästä tai Afrikasta. Bes oli alun perin faaraoiden suojelija, mutta tuli väitellen suosituksi kodin, lasten ja naisten suojelijana. Hänet liitettiin myös seksualisuuteen, tanssiin, musiikkiin ja sotaan.

Häntä kuvataan rotevana kääpiönä, jolla on pelottavat kasvonpiirteet. Besin oudon ulkonäön piti auttaa pelottamaan pois kaikki paha. Useimmat Egyptin Jumalat kuvattiin sivuprofiilissa, mutta ei Bes, joka kuvattiin edestäpäin. Hänen kuvansa voitiin usein nähdä erilaisissa kodin esineissä, kuten huonekaluissa, peileissä ja kosmetiikkarasioissa. Useimmissa kodeissa oli pieni patsas tuomassa Besille kunnioitusta (samalla tavalla, kuin risti tänä päivänä voidaan nähdä kristinuskoisten kodeissa).

Legendan mukaan Bes olisi suojannut Horusta tämän nuoruuden aikana, minkä seurauksena Besistä tuli lähinnä lasten, naisten ja synnyttäjien suojelija. Mikäli synnytyksestä oletettiin tulevan vaikea laitettiin Besin patsas lähelle synnyttäjän päätä ja Besiä pyydettiin apuun. Tanssimalla, huutamalla ja pitämällä kovaa ääntä helistimellään, pystyi Bes pelottamaan pois negatiiviset energiat, joita oli liikkunut naisen ympärillä synnytyksen aikana.

Kun pienet lapset hymyilivät ja nauroivat itsekseen, sanottiin Besin ilmeilevän heidän edessään ja saavan lapset hyvälle tuulelle.

Koska Bes ajoi pois huonoja henkiä, laittoi moni egyptiläinen hänen patsaansa lähelle ulko-ovea. Besin suojelua saatettiin käyttää myös hyväkseen tatuoimalla hänen kuvansa kehoon. Monella artistilla oli sellainen tatuointi, koska Bes oli myös tanssin ja musiikin jumala.

Jumalaa ei siis pidä tuomita ulkonäön takia. Tämä pieni ulkonäöltään pelottava kääpiöjumala, oli yksi rakastetuimmista ja ihailluimmista jumalista antiikin Egyptissä. Kuten monet muutkin egyptiläiset jumalat, vietiin Beskin toisiin maihin ja hänestä tuli suosittu Foinikiassa ja antiikin Kyproksella. Pohjois-Italiassa kunnioitettiin Saint Bessusta, jonka uskotaan olleen Besin kristitty versio. Sekä Saint Bessus ja Bes olivat apuna hedelmättömyydessä ja molemmilla oli strutsinsulkia päässään. Tuo pieni kääpiöjumala oli todella suosittu, ja on ollut varmasti hyvä idea pitää pientä Besiä esillä kirjahyllyssä tai lastenhuoneessa.

Meedioiden kesken on erilaisia mielipiteitä siitä, onko pahuutta olemassa vai ei. Moni meedio sanoo, että suurin olemassaoleva pahuus on se, joka kävelee ympäri maapalloa kahdella jalalla. Jotkut ihmiset kertovat kuitenkin kokeneensa selittämättömiä asioita, joissa koettu pahuus ei ollut lähtöisin fyysiseltä henkilöltä.

Jokainen valitsee itse mihin haluaa uskoa. Riippumatta siitä mihin uskoo, pienestä lisäsuojasta ei kuitenkaan ole haittaa. Voit valita hyödyntämällä tässä artikkelissa mainittuja taitoja ja käyttää sitä tuhansien vuosien takaista suojaa, tai sitten hyödyntää tämänpäivän suojaa. Mikäli haluat suojan ja henkisen tien ohjausta tulevaisuutta varten, voit etsiä internetistä hakusanalla erikoisapu ja lisätä siihen sen, mitä etsit. Voit etsiä ennustusta online, Tarot-linja, ennustuslinja, ennustajat, näkijä, meedio, rajatieto, energiahoito, unil ennustajat, Tarot online jne. saadaksesi yhteyden ammattiryhmiin, jotka voivat tarjota sinulle suojaa ja henkisentien ohjausta tulevaisuutta varten.

Voit myös pyytää suojausta enkeleiltä. On olemassa vahvistuksia ja erilaisia kiviä, joita voit käyttää saadaksesi yhteyden suojelusenkeliisi.

Toimittaja: J. Ojanen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
MallaMalla
Ei paikalla
Mallanro 577Astro, Energiahoito, Ennustajat, Ennustaja, Ennustus,...
 

Malla on empaattinen ja ehdottomasti luotettava valotyöntekijä. Malla käyttää apunaan...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Katriina Katriina
Ei paikalla
Katriina nro 524Energiahoito, Astro, Ennustajat, Ennustaja, Ennustaminen,...
 

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
MiinaMiina
Ei paikalla
Uusi! Miinanro 506Energiahoito, Neuvonantajamme
 

Miina, tietäjä ja parantaja. Tämä lahja on ollut minulla lapsesta saakka ja teen mm....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Hevosenkenkä

5297 näyttökerrat

Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?

 

Kaikelle on aikansa ja paikkansa

7407 näyttökerrat
Elämäni ei ole aina ollut helppoa, vaan olen ollut negatiivinen, vihan ja surun täyttämä ihminen.
 

Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen

3598 näyttökerrat

Jos olet joskus tuntenut itsesi tyhjäksi ja epätäydelliseksi, ymmärrät ehkä hyvin, kuinka vakavia tällaiset tunteet voivat olla. Onneksi on ihmisiä, jotka osaavat auttaa, eikä ainoastaan terapeutteja, jotka antavat sinulle vain lääkkeitä.

 

Tärkeät tarot-kortit ja niiden merkitykset

15682 näyttökerrat
Ottamalla yhteyttä tarot-oppaisiin voit ymmärtää, mihin kohtalo haluaa sinua viedä. Selvänäkijä voi käyttää ennustamisessa tarot-kortteja intuitiotaan vahvistaakseen.
 

Viisi merkkiä siitä, että sinun täytyy tehdä sisäistä tutkiskelua

4621 näyttökerrat
Lääkkeet, kirurgiset toimenpiteet ja hoitomenetelmät ovat kaikki tapoja, joita ihmiset käyttävät ratkaistakseen ja hallitakseen asioita kehossaan. Nämä menetelmät eivät kuitenkaan ole ainoita tapoja tehdä niin. Itse asiassa voit saada merkkejä, että sinun pitää sen sijaan lähteä henkiselle matkalle.
 

Meditoimalla luot omaa todellisuuttasi

4409 näyttökerrat
Mielesi on uskomattoman voimakas työkalu. Voit koputella sitä meditaation avulla, jolloin avaat oven uuteen todellisuuteen. Kuvittelemalla asioita, joita haluat ja olemalla ymmärtäväinen sen suhteen, että kaikki kuvittelemasi on myös mahdollista, voit luoda haluamasi todellisuuden, jonka ansaitset.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy