LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Jumalallinen kääpiö
Jumalallinen kääpiö

Jumalallinen kääpiö

Maailmamme on täynnä niin paljon mystiikkaa. Maailmassa on olemassa energioita, joista ei edes kokeneillakaan näkijöillä ja ennustajilla ole tietoa.


Maailmassamme on olioita ja esineitä, joilla on meille monille hyödyllisiä suojaavia voimia. On olemassa joitain meedioita, jotka näkevät esimerkiksi tonttuja ja peikkoja, joita toiset ihmiset eivät näe. Jokainen toki valitsee, mihin itse uskoo, mutta moneen sellaiseenkin asiaan voi uskoa, josta ei itsellä ole mitään todisteita.

Ennen kuin ihmiset etsivät henkisen tien ohjausta ja energiahoitoa meedioiden, näkevien henkilöiden, ennustajien, ennustus onlinen ja ennustuslinjan kautta, oli olemassa aivan eri olentojen maailma, joka tarjosi siihen uskoville oman erityisavun.

Puhuttaessa antiikin Egyptistä ja heidän kiehtovista Jumalistaan, kääntyvät ajatukset usein sellaisiin jumaliin kuten Osiris, Isis, Anubis, Horus ja Set, joitakin tunnetuimpia mainitaksemme. Suurille jumalille rakennettiin temppeli ja papit ottivat vastuun uskonnollisista rituaaleista.

Egyptiläisiin jumalista puhuttaessa mainitaan kuitenkin harvemmin yksi tunnetuimmista. Kaikkialla antiikin ajan Egyptissä oli hänen patsaitaan, joita kohdeltiin suurella kunnioituksella. Omaa temppeliä tai papistoa kunnioittavine seremonioineen hänellä ei ollut, mutta kuitenkin hän oli antiikin Egyptin tärkein ja rakastetuin jumala, nimittäin kääpiöjumala Bes.

Hänen alkuperänsä on epävarma ja sanotaan häneen olleen peräisin joko Lähi-idästä tai Afrikasta. Bes oli alun perin faaraoiden suojelija, mutta tuli väitellen suosituksi kodin, lasten ja naisten suojelijana. Hänet liitettiin myös seksualisuuteen, tanssiin, musiikkiin ja sotaan.

Häntä kuvataan rotevana kääpiönä, jolla on pelottavat kasvonpiirteet. Besin oudon ulkonäön piti auttaa pelottamaan pois kaikki paha. Useimmat Egyptin Jumalat kuvattiin sivuprofiilissa, mutta ei Bes, joka kuvattiin edestäpäin. Hänen kuvansa voitiin usein nähdä erilaisissa kodin esineissä, kuten huonekaluissa, peileissä ja kosmetiikkarasioissa. Useimmissa kodeissa oli pieni patsas tuomassa Besille kunnioitusta (samalla tavalla, kuin risti tänä päivänä voidaan nähdä kristinuskoisten kodeissa).

Legendan mukaan Bes olisi suojannut Horusta tämän nuoruuden aikana, minkä seurauksena Besistä tuli lähinnä lasten, naisten ja synnyttäjien suojelija. Mikäli synnytyksestä oletettiin tulevan vaikea laitettiin Besin patsas lähelle synnyttäjän päätä ja Besiä pyydettiin apuun. Tanssimalla, huutamalla ja pitämällä kovaa ääntä helistimellään, pystyi Bes pelottamaan pois negatiiviset energiat, joita oli liikkunut naisen ympärillä synnytyksen aikana.

Kun pienet lapset hymyilivät ja nauroivat itsekseen, sanottiin Besin ilmeilevän heidän edessään ja saavan lapset hyvälle tuulelle.

Koska Bes ajoi pois huonoja henkiä, laittoi moni egyptiläinen hänen patsaansa lähelle ulko-ovea. Besin suojelua saatettiin käyttää myös hyväkseen tatuoimalla hänen kuvansa kehoon. Monella artistilla oli sellainen tatuointi, koska Bes oli myös tanssin ja musiikin jumala.

Jumalaa ei siis pidä tuomita ulkonäön takia. Tämä pieni ulkonäöltään pelottava kääpiöjumala, oli yksi rakastetuimmista ja ihailluimmista jumalista antiikin Egyptissä. Kuten monet muutkin egyptiläiset jumalat, vietiin Beskin toisiin maihin ja hänestä tuli suosittu Foinikiassa ja antiikin Kyproksella. Pohjois-Italiassa kunnioitettiin Saint Bessusta, jonka uskotaan olleen Besin kristitty versio. Sekä Saint Bessus ja Bes olivat apuna hedelmättömyydessä ja molemmilla oli strutsinsulkia päässään. Tuo pieni kääpiöjumala oli todella suosittu, ja on ollut varmasti hyvä idea pitää pientä Besiä esillä kirjahyllyssä tai lastenhuoneessa.

Meedioiden kesken on erilaisia mielipiteitä siitä, onko pahuutta olemassa vai ei. Moni meedio sanoo, että suurin olemassaoleva pahuus on se, joka kävelee ympäri maapalloa kahdella jalalla. Jotkut ihmiset kertovat kuitenkin kokeneensa selittämättömiä asioita, joissa koettu pahuus ei ollut lähtöisin fyysiseltä henkilöltä.

Jokainen valitsee itse mihin haluaa uskoa. Riippumatta siitä mihin uskoo, pienestä lisäsuojasta ei kuitenkaan ole haittaa. Voit valita hyödyntämällä tässä artikkelissa mainittuja taitoja ja käyttää sitä tuhansien vuosien takaista suojaa, tai sitten hyödyntää tämänpäivän suojaa. Mikäli haluat suojan ja henkisen tien ohjausta tulevaisuutta varten, voit etsiä internetistä hakusanalla erikoisapu ja lisätä siihen sen, mitä etsit. Voit etsiä ennustusta online, Tarot-linja, ennustuslinja, ennustajat, näkijä, meedio, rajatieto, energiahoito, unil ennustajat, Tarot online jne. saadaksesi yhteyden ammattiryhmiin, jotka voivat tarjota sinulle suojaa ja henkisentien ohjausta tulevaisuutta varten.

Voit myös pyytää suojausta enkeleiltä. On olemassa vahvistuksia ja erilaisia kiviä, joita voit käyttää saadaksesi yhteyden suojelusenkeliisi.

Toimittaja: J. Ojanen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
RitaRita
Ei paikalla
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen,...
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
MarlenaMarlenaUusi!
Ei paikalla
Uusi! Marlenanro 207Astro, Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen,...
 

Henkimaailman opastus voi tuoda selvyyttä omiin ja muiden tunteisiin. Miten tästä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HelenaHelena
Ei paikalla
Helenanro 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Viisi tapaa, joilla voit vetää hyvää onnea puoleesi

2634 näyttökerrat

Eikö olekin voimia antavaa ymmärtää, että hallitset omaa kohtaloasi ainakin jossain määrin? Se on myös eteenpäin vievä tekijä elämässäsi, kuten sekin, että voit vetää puoleesi hyvää onnea.

 

Meedio

1926 näyttökerrat

Ammattitaitoinen meedio saa yhteyden edesmenneisiin rakkaimpiisi. Hän välittää tärkeitä viestejä henkimaailmasta.

 

Henkiparantajat

3634 näyttökerrat

Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi.

 

Tutki tuonpuoleista elämää

2929 näyttökerrat

Kuten monilla ihmisillä ympäri maailmaa, voi sinullakin olla aikoja, jolloin tunnet itsesi hukassa olevaksi, etkä löydä vastauksia tiettyihin kysymyksiin. Jos niin on, ota hyöty tästä tekstistä ja saat näin opastusta yhdeltä online-linjoilla toimivista henkisistä auttajistamme.

 

Syntynyt meedioksi?

6710 näyttökerrat

Meedioiden intuitio on synnynnäistä, mutta joskus taidon voi myös oppia. Tässä on joitain merkkejä siitä, että olet syntynyt ennustajaksi.

 

Kummitteleva munkki

6209 näyttökerrat

Minua on siunattu meedion ja näkijän lahjalla. Sen takia voin vapauttaa kotisi ei-toivotuista vieraista erityistaitojani käyttäen.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy