LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2,95 €/min + pvm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Jumalallinen kääpiö
Jumalallinen kääpiö

Jumalallinen kääpiö

Maailmamme on täynnä niin paljon mystiikkaa. Maailmassa on olemassa energioita, joista ei edes kokeneillakaan näkijöillä ja ennustajilla ole tietoa.


Maailmassamme on olioita ja esineitä, joilla on meille monille hyödyllisiä suojaavia voimia. On olemassa joitain meedioita, jotka näkevät esimerkiksi tonttuja ja peikkoja, joita toiset ihmiset eivät näe. Jokainen toki valitsee, mihin itse uskoo, mutta moneen sellaiseenkin asiaan voi uskoa, josta ei itsellä ole mitään todisteita.

Ennen kuin ihmiset etsivät henkisen tien ohjausta ja energiahoitoa meedioiden, näkevien henkilöiden, ennustajien, ennustus onlinen ja ennustuslinjan kautta, oli olemassa aivan eri olentojen maailma, joka tarjosi siihen uskoville oman erityisavun.

Puhuttaessa antiikin Egyptistä ja heidän kiehtovista Jumalistaan, kääntyvät ajatukset usein sellaisiin jumaliin kuten Osiris, Isis, Anubis, Horus ja Set, joitakin tunnetuimpia mainitaksemme. Suurille jumalille rakennettiin temppeli ja papit ottivat vastuun uskonnollisista rituaaleista.

Egyptiläisiin jumalista puhuttaessa mainitaan kuitenkin harvemmin yksi tunnetuimmista. Kaikkialla antiikin ajan Egyptissä oli hänen patsaitaan, joita kohdeltiin suurella kunnioituksella. Omaa temppeliä tai papistoa kunnioittavine seremonioineen hänellä ei ollut, mutta kuitenkin hän oli antiikin Egyptin tärkein ja rakastetuin jumala, nimittäin kääpiöjumala Bes.

Hänen alkuperänsä on epävarma ja sanotaan häneen olleen peräisin joko Lähi-idästä tai Afrikasta. Bes oli alun perin faaraoiden suojelija, mutta tuli väitellen suosituksi kodin, lasten ja naisten suojelijana. Hänet liitettiin myös seksualisuuteen, tanssiin, musiikkiin ja sotaan.

Häntä kuvataan rotevana kääpiönä, jolla on pelottavat kasvonpiirteet. Besin oudon ulkonäön piti auttaa pelottamaan pois kaikki paha. Useimmat Egyptin Jumalat kuvattiin sivuprofiilissa, mutta ei Bes, joka kuvattiin edestäpäin. Hänen kuvansa voitiin usein nähdä erilaisissa kodin esineissä, kuten huonekaluissa, peileissä ja kosmetiikkarasioissa. Useimmissa kodeissa oli pieni patsas tuomassa Besille kunnioitusta (samalla tavalla, kuin risti tänä päivänä voidaan nähdä kristinuskoisten kodeissa).

Legendan mukaan Bes olisi suojannut Horusta tämän nuoruuden aikana, minkä seurauksena Besistä tuli lähinnä lasten, naisten ja synnyttäjien suojelija. Mikäli synnytyksestä oletettiin tulevan vaikea laitettiin Besin patsas lähelle synnyttäjän päätä ja Besiä pyydettiin apuun. Tanssimalla, huutamalla ja pitämällä kovaa ääntä helistimellään, pystyi Bes pelottamaan pois negatiiviset energiat, joita oli liikkunut naisen ympärillä synnytyksen aikana.

Kun pienet lapset hymyilivät ja nauroivat itsekseen, sanottiin Besin ilmeilevän heidän edessään ja saavan lapset hyvälle tuulelle.

Koska Bes ajoi pois huonoja henkiä, laittoi moni egyptiläinen hänen patsaansa lähelle ulko-ovea. Besin suojelua saatettiin käyttää myös hyväkseen tatuoimalla hänen kuvansa kehoon. Monella artistilla oli sellainen tatuointi, koska Bes oli myös tanssin ja musiikin jumala.

Jumalaa ei siis pidä tuomita ulkonäön takia. Tämä pieni ulkonäöltään pelottava kääpiöjumala, oli yksi rakastetuimmista ja ihailluimmista jumalista antiikin Egyptissä. Kuten monet muutkin egyptiläiset jumalat, vietiin Beskin toisiin maihin ja hänestä tuli suosittu Foinikiassa ja antiikin Kyproksella. Pohjois-Italiassa kunnioitettiin Saint Bessusta, jonka uskotaan olleen Besin kristitty versio. Sekä Saint Bessus ja Bes olivat apuna hedelmättömyydessä ja molemmilla oli strutsinsulkia päässään. Tuo pieni kääpiöjumala oli todella suosittu, ja on ollut varmasti hyvä idea pitää pientä Besiä esillä kirjahyllyssä tai lastenhuoneessa.

Meedioiden kesken on erilaisia mielipiteitä siitä, onko pahuutta olemassa vai ei. Moni meedio sanoo, että suurin olemassaoleva pahuus on se, joka kävelee ympäri maapalloa kahdella jalalla. Jotkut ihmiset kertovat kuitenkin kokeneensa selittämättömiä asioita, joissa koettu pahuus ei ollut lähtöisin fyysiseltä henkilöltä.

Jokainen valitsee itse mihin haluaa uskoa. Riippumatta siitä mihin uskoo, pienestä lisäsuojasta ei kuitenkaan ole haittaa. Voit valita hyödyntämällä tässä artikkelissa mainittuja taitoja ja käyttää sitä tuhansien vuosien takaista suojaa, tai sitten hyödyntää tämänpäivän suojaa. Mikäli haluat suojan ja henkisen tien ohjausta tulevaisuutta varten, voit etsiä internetistä hakusanalla erikoisapu ja lisätä siihen sen, mitä etsit. Voit etsiä ennustusta online, Tarot-linja, ennustuslinja, ennustajat, näkijä, meedio, rajatieto, energiahoito, unil ennustajat, Tarot online jne. saadaksesi yhteyden ammattiryhmiin, jotka voivat tarjota sinulle suojaa ja henkisentien ohjausta tulevaisuutta varten.

Voit myös pyytää suojausta enkeleiltä. On olemassa vahvistuksia ja erilaisia kiviä, joita voit käyttää saadaksesi yhteyden suojelusenkeliisi.

Toimittaja: J. Ojanen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 
Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Katriina Katriina
Ei paikalla
Katriina nro 524Energiahoito, Astro, Ennustajat, Ennustaja, Ennustaminen,...
 

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
KirsiKirsi
Ei paikalla
Kirsinro 521Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustus, Meedio,...
 
Kirsi on intuitiivinen näkijä, ja on lapsesta asti ollut herkkä aistimaan ja...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
RitaRita
Ei paikalla
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen
 
Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Hevosenkenkä

4835 näyttökerrat

Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?

 

Henkiparantajat

1990 näyttökerrat

Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi.

 

Tunsin syyllisyyttä siitä, etten varoittanut jotakuta, vaikka sain ennakkoaavistuksen

1338 näyttökerrat
Tämä artikkeli käsittelee ihmisiä, jotka ovat kokeneet vuosia syyllisyyttä siitä, että heillä on ollut negatiivinen aavistus jostain ikävästä tapahtumasta. He kokevat syyllisyyttä, koska he eivät jakaneet tai puhuneet kenenkään kanssa tästä tunteesta.
 

Aivoaaltojen erilaiset asteet

1466 näyttökerrat

Aivoissa tapahtuvien aaltojen merkityksen syvällinen ymmärtämys lisää taitoa hallita tietoisuuden tasoja, joka taas vaikutttaa intuitiivisuuteen. Tässä artikkelissa käsittelemämme neljänlaiset aivoaaltoalueet ovat beta, alpha, theta ja delta. Niiden opiskeleminen avaa intuitiivisuuteen aivan uusia osa-alueita.

 

Henkisen opastuksen käyttäminen kumppanin löytämiseksi

1538 näyttökerrat

Jossain elämän kohdassa jokainen tarvitsee kumppanin, ja kosmos onkin varustettu erilaisilla keinoilla aviomiehen tai vaimon löytämiseen.

 

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

5125 näyttökerrat

Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy