0700-80000

2,95 €/min + pvm

Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Henkiopas
Henkiopas

Henkiopas

Jokaisella meistä on yksi tai useampi henkiopas, joka henkiopas opastaa meitä sielunsuunnitelmamme toteuttamisessa


Meillä kaikilla on yleensä yksi tai useampi henkiopas. Henkiopas yleensä vaihtuu sitä mukaa kehittyneemmiksi, kun etenemme omalla henkisellä tiellämme. Yleensä pystyt saamaan yhteyden henkioppaaseesi syvällä meditaatiossa telepaattisesti. Kaikkien vastausten sanotaan löytyvän syvältä itsestämme, ennen nukkumaanmenoa voimme asettaa mieltä vaivaavan kysymyksen korkeammille valonolennoille. Mahdollisesti saamme tähän kysymykseen vastauksen yön aikana esimerkiksi korkeammalta itseltämme. Myös meditaation aikana, kun keskitymme esimerkiksi vain yhteen sanaan tai omaan hengitykseemme, mielemme kirkastuu ja aiemmin niin ylitsepääsemättömään ongelmaan voi yllättäen löytyä loistava ja yksinkertainen ratkaisu. Unesi aikana henkiopas on saanut välitettyä sinulle jälleen kerran asiantuntevan ja oivallisen viestin.

On ihan normaalia, ettet kuule henkioppaasi ääntä, sillä henkiopas lähettää sinulle viestejä alitajuntasi kautta. Jos pidät asioita vaistonvaraisina, omatunnon äänenä tai erittäin selkeänä unena, kyseessä on mitä ilmeisimmin henkioppaasi, joka yrittää saada omaa viestiään sinulle perille. Tällaisten kokemusten sanotaan olevan hyvin yleisiä. Joskus valitset sattumalta ihan eri reitin kuin tavallista, ja myöhemmin kuulet siellä tapahtuneen pahan onnettomuuden. Silloinkin henkiopas on välittänyt sinulle tiedostamattoman viestin. Joskus voit ottaa yhteyttä ystävääsi juuri silloin, kun hän tarvitsee kipeästi jonkun apua. Silloin sinun ja ystäväsi henkioppaat ovat taas olleet yhteydessä toisiinsa ja välittäneet sinulle halun ottaa yhteyttä pikaisesti hädässä olevaan ystävääsi, vaikka et ollut hädästä tietoinen.

Henkioppaan tehtävänä on kannustaa, rohkaista, neuvoa, tukea ja opastaa meitä näillä mutkaisilla ja karikkoisilla elon poluilla. Henkiopas on koulutettu työhönsä, ja niinpä heillä on työssään monia etuisuuksia. Heillä on hyvin läheinen yhteys sieluumme, henkeemme ja todelliseen sisimpäämme. He ovat myös tarkkaan tutkineet sielun suunnitelmaamme ja opetelleet sen ulkoa. Me emme itse muista tekemäämme sielun suunnitelmaa ja välillä eksymme siitä harhapoluille. Henkiopas voi taas opastaa meidät takaisin oikealle tielle, joka on paras tie korkeammalle itsellemme kehittyäksemme ja jalostuaksemme tällä maallisella vaelluksellamme. Koska he ovat henkiolentoja, heillä on myös vapaa pääsy jumalallisen tiedon lähteille ja he pystyvät olemaan useassa paikassa yhtäaikaisesti. Koska he ovat henkiä, heillä ei ole maallista kehoa, josta me maan päällä elävät pidämme niin kovaa meteliä. He saattavat henkimaailmassa olla toisessa tilaisuudessa samalla, kun auttavat meitä ja pitävät silmällä tekemisiämme.

Henkiopas välittää vain hengestämme eli voimme jatkaa alasti olemista ihan normaalisti. Lisäksi meillä ihmisillä on vapaa tahto, he eivät sekaannu valintoihimme ja saamme edelleen valita vapaasti. Mahdollisesti he antavat meille lisää vaihtoehtoja ja varoittavat meitä tarvittaessa. Me ihmiset olemme täällä maan päällä oppiaksemme elämänläksyjä ja kehittyäksemme henkisesti. Oppaamme eivät voi kaiken aikaa varjella meitä kolhuilta, että oppisimme läksymme, jotka meidän tulee käydä läpi maallisella matkallamme.

Sinun tulisi pyytää apua henkioppailtasi aina mahdollisimman selkeästi, kun tarvitset neuvoa ja tukea. Henkiopas ei pysty lukemaan meidän ajatuksiamme. Henkioppaat kyllä tietävät suunnitelmamme ja toimintamme, mutta eivät ymmärrä jokaista kokemaamme hetkellistä pelkoa. Henkiopas on aina valmiina ja läsnä, 24 tuntia seitsemänä päivänä viikossa, välittämään viestisi enkeleille ja Jumalalle, jos vain unohdat karkeat yleistykset ja kerrot selvästi ja täsmällisesti mitä tai minkälaista apua tarvitset ja haluat tällä kertaa.

Kun puhut henkioppaallesi, sinun ei tarvitse tietää kuka tai mikä hän on. Sinun on hyvä tietää, että he ovat olleet maapallolla asuvia ihmisiä ainakin kerran. He muistavat kyllä elävästi, millaista on elää tällä planeetalla ihmisenä. Henkioppaamme tietävät kyllä, ettemme muista heistä mitään, vaikka taivaassa ollessamme saatoitte viettää runsaastikin aikaa yhdessä. Jos et tiedä, kuka henkioppaasi on, joku meedion, näkijän tai selvänäkijän kykyjä omaava voi selvittää sinulle, keitä he ovat. Sinä voit myös itse keksiä nimen omalle henkioppaallesi, aivan kuten suojelusenkelillesikin. Tällä tavalla teet näistä omista henkioppaistasi tutumpia ja henkilökohtaisempia. Henkioppaasi tottelevat näin kutsuasi mielellään. Nämä korkeammat valo-olennot ovat kärsivällisiä rakkaudessaan, ikuisia ja ehdottomia, niin kuin itse Jumalankin rakkaus meitä ihmisiä kohtaan. Henkimaailma oppaineen ja enkeleineen on yllättäen hyvin leikkisä kaikessa jumalallisessa ja ylitsepursuavassa rakkaudellisuudessaan, me kaikki saamme varmasti hyvät naurut yhdessä, kun muistelemme jälkeenpäin yhteistä maanpäällistä vaellustamme.

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
 
 
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää