Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
7 ILMAISMINUUTTIA

Ennustus

Asia, johon kannattaa kiinnittää huomiota kun otat yhteyttä meedioihimme, selvännäkijöihimme sekä näkijöihin ja pyydät ennustusta. Mikään kysymys ei ole koskaan liian typerä tai mitätön. Suurimmalla todennäköisyydellä et ole ensimmäinen joka kysyy ennustusta aiheesta jota pohdit. Elämä heittää välillä kuperkeikkaa, jolloin voi olla antoisaa puhua meedion, ennustajan tai näkijän kanssa. Silloin saa enemmän käsitystä siitä mitä tapahtuu, mitä on jo tapahtunut ja mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan. Mieti mitä ennustus sinulle tuo. Tuoko ennustus sinulle varmistuksen sille jota olet jo miettinyt? Tuoko ennustus ylipäätään hallinnan tunnetta tilanteeseen? Haluatko ennustuksen välityksellä saada vastauksen johonkin? Muista ettei ennustus aina välitä sitä mitä toivoisit saada kuulla, vaan se kertoo sen mistä on sinulle tällä hetkellä eniten hyötyä.Ennen ennustuksen pyytämistä voi olla hyvä kirjoittaa ylös kysymykset joihin kaipaat ennustusta, niin et unohda kysyä mitään. Ennustajat ja näkijät antavat ennustuksia eri tavoin. Usein he saattavat päätyä henkimaailmasta tulevaan informaatiovirtaukseen, jolloin ennustus saattaa tulla liian nopeaa. Jos koet että ennustaja puhuu liian nopeaa, älä pelkää pyytää häntä kertaamaan ennustusta. Voit kysyä kysymyksiä ennustuksen missä vaiheessa tahansa. Tärkeintähän on että saat vastauksia juuri sinua askarruttaviin kysymyksiin ja että ymmärrät viestin joka on tarkoitettu sinulle. Voit antaa arvion ennustuksestasi puhelun jälkeen. Tämän voit tehdä neuvonantajan omalla sivulla, johon pääset klikkaamalla neuvonantajan profiilia.

Tessa
Ei paikalla

Tessa

nr 544
Enkelikortit, Ennustus, Henkimaailma, Tarot ennustus
 
Tessa auttaa sinua toteuttamaan unelmasi ja etenemään henkisellä polullasi.
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Tea
Ei paikalla

Tea

nr 552
Ennustaja, Näkijä, Selvännäkijä, Ennustus
 
Keskustele Tean kanssa niin huomaat elämänlaatusi paranevan huimasti. Soita Tealle...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Sanna
Ei paikalla

Sanna

nr 589
Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaja, Ennustus
 
Sanna ymmärsi onneksi erityistaitojensa olevan lahja eikä lääkärien epäilemä...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Aina
Ei paikalla

Aina

nr 204
Ennustaja, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä
 
Aina auttaa sinua vahvalla intuitiollaan ja näkijän kyvyillään löytämään ilo...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 

Artikkeleita aiheesta Ennustus

Tärkeät tarot-kortit ja niiden merkitykset

4088 näyttökerrat
Ottamalla yhteyttä tarot-oppaisiin voit ymmärtää, mihin kohtalo haluaa sinua viedä. Selvänäkijä voi käyttää ennustamisessa tarot-kortteja intuitiotaan vahvistaakseen.
 

Unien tulkinta 2

3122 näyttökerrat
Kaikki ihmiset näkevät noin viisi unta yössä. Näiden unien kesto vaihtelee 15 ja 40 minuutin välillä. Unien tulkinta on ikivanha tekniikka, jota käytetään ennustamisessa.
 

Maagisen nimen valinta

2821 näyttökerrat
Ennustajina tai meedioina työskentelevät eivät aina käytä omia nimiään. Kerromme sinulle, miten valitset oman maagisen nimesi.
 

Tarot ja neljä elementtiä

2516 näyttökerrat
Tarotkorteissa on paljon symboleja ja värejä. Tässä kerrotaan, miten neljä elementtiä yhdistetään Tarotkortteihin.
 

Viimeinen ulospääsy

1526 näyttökerrat
Ennustajana autan näkemään tulevaisuuteen, ja tarjoan myös erityisapua kodinpuhdistuksessa ja henkisen tien ohjauksessa.
 

Pahan poistaminen pahalla

1515 näyttökerrat
Olimme sitten ennustajia tai emme, me kaikki olemme joskus törmänneet polttavaan nokkoseen. Miten meidän tulisi nokkoseen todella suhtautua?
 
 
 
 
 
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm