Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
ennustaja24fi instagram 30ennustaja24fi instagram 31ennustaja24fi instagram 32ennustaja24fi instagram 33ennustaja24fi instagram 34ennustaja24fi instagram 35
 
7 ILMAISMINUUTTIA

Ennustus

Asia, johon kannattaa kiinnittää huomiota kun otat yhteyttä meedioihimme, selvännäkijöihimme sekä näkijöihin ja pyydät ennustusta. Mikään kysymys ei ole koskaan liian typerä tai mitätön. Suurimmalla todennäköisyydellä et ole ensimmäinen joka kysyy ennustusta aiheesta jota pohdit. Elämä heittää välillä kuperkeikkaa, jolloin voi olla antoisaa puhua meedion, ennustajan tai näkijän kanssa. Silloin saa enemmän käsitystä siitä mitä tapahtuu, mitä on jo tapahtunut ja mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan. Mieti mitä ennustus sinulle tuo. Tuoko ennustus sinulle varmistuksen sille jota olet jo miettinyt? Tuoko ennustus ylipäätään hallinnan tunnetta tilanteeseen? Haluatko ennustuksen välityksellä saada vastauksen johonkin? Muista ettei ennustus aina välitä sitä mitä toivoisit saada kuulla, vaan se kertoo sen mistä on sinulle tällä hetkellä eniten hyötyä.Ennen ennustuksen pyytämistä voi olla hyvä kirjoittaa ylös kysymykset joihin kaipaat ennustusta, niin et unohda kysyä mitään. Ennustajat ja näkijät antavat ennustuksia eri tavoin. Usein he saattavat päätyä henkimaailmasta tulevaan informaatiovirtaukseen, jolloin ennustus saattaa tulla liian nopeaa. Jos koet että ennustaja puhuu liian nopeaa, älä pelkää pyytää häntä kertaamaan ennustusta. Voit kysyä kysymyksiä ennustuksen missä vaiheessa tahansa. Tärkeintähän on että saat vastauksia juuri sinua askarruttaviin kysymyksiin ja että ymmärrät viestin joka on tarkoitettu sinulle. Voit antaa arvion ennustuksestasi puhelun jälkeen. Tämän voit tehdä neuvonantajan omalla sivulla, johon pääset klikkaamalla neuvonantajan profiilia.

Sanna
Ei paikalla

Sanna

nr 589
Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaja, Ennustus
 
Sanna ymmärsi onneksi erityistaitojensa olevan lahja eikä lääkärien epäilemä...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Marjaana
Ei paikalla

Marjaana

nr 526
Ennustaja, Henkimaailma, Selvännäkijä, Näkijä, Ennustus
 
Marjaana tulkitsee unesi ja hoitaa tunteitasi herkkyydellä.
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Tea
Ei paikalla

Tea

nr 552
Ennustaja, Näkijä, Selvännäkijä, Ennustus
 
Keskustele Tean kanssa niin huomaat elämänlaatusi paranevan huimasti. Soita Tealle...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Henna
Ei paikalla

Henna

nr 276
Ennustaja, Selvännäkijä, Näkijä, Meedio, Ennustus
 
Henna käyttää vahvaa intuitiota ja kristalleja sekä tarotkortteja henkimaailman...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Aina
Ei paikalla

Aina

nr 204
Ennustaja, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä
 
Aina auttaa sinua vahvalla intuitiollaan ja näkijän kyvyillään löytämään ilo...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 

Artikkeleita aiheesta Ennustus

Vahvista intuitiosi voimaa

30 näyttökerrat
Huomaatko, että osaat lukea toisten tunteita ja ajatuksia, näet asioita, jotka tapahtuvat tulevaisuudessa, tai jopa ennustamaan tulevia tapahtumia? Jos vastasit kyllä johonkin näistä, saatat omata erityisiä psyykkisiä lahjoja ja olet yhteydessä hienojakoiseen todellisuuteen.
 

Aivoaaltojen erilaiset asteet

236 näyttökerrat
Aivoissa tapahtuvien aaltojen merkityksen syvällinen ymmärtämys lisää taitoa hallita tietoisuuden tasoja, joka taas vaikutttaa intuitiivisuuteen. Tässä artikkelissa käsittelemämme neljänlaiset aivoaaltoalueet ovat beta, alpha, theta ja delta. Niiden opiskeleminen avaa intuitiivisuuteen aivan uusia osa-alueita.
 

Henkinen suojakenttä

274 näyttökerrat
Olet varmasti kuullut sanan suojaus. Suojausta tai suojakenttää käytetään normaalisti, kun puhumme suojautumisesta tai puolustautumisesta.
 

Henkiparantajat

283 näyttökerrat
Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi
 

Tulevaisuuden näkeminen eli ennenäyt

287 näyttökerrat
Tulevaisuuden näkeminen tai ennenäky on taito nähdä tai ennustaa tulevia tapahtumia. Tämä on vanha ennustamisen tapa, jossa ennustetaan lähitulevaisuutta. Useimmiten ennenäyt liittyvät lähiperheen jäseniin tai hyvin läheisiin ystäviin.
 

Henkisen opastuksen käyttäminen kumppanin löytämiseksi

219 näyttökerrat
Jossain elämän kohdassa jokainen tarvitsee kumppanin, ja kosmos onkin varustettu erilaisilla keinoilla aviomiehen tai vaimon löytämiseen.
 
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä