Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
 

Arvosteluja

Tähän olemme keränneet palveluun soittaneiden asiakkaiden kirjoittamia arvosteluja. Tutustu niihin ennen kuin päätät, kenen kanssa haluat keskustella


Siri kirjoittaa näin henkilöstä Aade:

Erittäin ystävällinen ja tsemppaava ihminen. Nykytilanne osui ihan nappiin ja tulevaisuuteen sai ennustuksen lisänä elämänohjeita. Ihana ihminen.

Sari kirjoittaa näin henkilöstä Aade:

Asiansa osaava auttaja työssään. Auttoi katsomaan asiaani näkökulmasta johon en yksin olisi kyennyt. Sain voimaa mennä eteenpäin. Lämminhenkinen ihminen!

Rosa kirjoittaa näin henkilöstä Emily:

Emily on ihana aurinkoinen, lämmin ja posiitivinen neiti! Kiitos kulta aurinkomme! Olet ihana! Olet selkeä selvännäkijä, kerroit totuuden ja autoit meitä paljon!

Tuula S. kirjoittaa näin henkilöstä Kristi:

Suuret kiitokset lämpimälle tulkitsijalle. Sain Kristiltä tarkat ja nopeat vastaukset kysymyksiini.

Virva kirjoittaa näin henkilöstä Anaia:

Kiitos! Valtavan upeaa, puhdasta ja empaattista kanavointia korkeimmasta lähteestä. Sain mielenrauhan ja ymmärrystä elämäntilanteeseeni. Olet todella näkevä ja kannustava ammattilainen.

 

Kirsi Hämäläinen kirjoittaa näin henkilöstä Sofia:

Sofian kanssa juteltuani sain uutta uskoa itseeni ja siihen, että minullakin on tarkoitus ja suojelevia enkeleitä. Suuri kiitos hänelle ja voimaa vaativaan työhön.

Aune Ojanen kirjoittaa näin henkilöstä Annemari:

Kiitos, löysin kadonneen esineesi avullasi. Sain myös lisää toivoa ja uskoa elämääni tulkintasi johdosta.

 

 

Kirsi Hämäläinen kirjoittaa näin henkilöstä Sofia:

Tästä on nyt viikko kun puhuin Sofian kanssa. Olen ollut aika voimaton, mutta nyt oli pakko kirjoittaa. Istuskelen kotona koirieni vierellä sohvalla. Keskityin Sofian puheisiin ja enkeleihin. Minua on paleltanut koko tämän pitkään jatkuneen painostavan olon alla. Sofia sanoi, että odota, saat voimaa. Ja nyt, tuntuu, että lämpö on vahvasti ympärillä ja olo tyyni, rauhallinen. Suurkiitokset sinulle. Sofia auttoi pääsemään tylyjen sanojen ohi ja uskomaan itseeni. 

 

 

Taija kirjoittaa näin henkilöstä Mirah:

Erittäin pätevä näkijä. Suosittelen kaikille!

Kathy kirjoittaa näin henkilöstä Kaikki:

Kiitos, näit oikeasti tilanteeseeni.

 

 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_