Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
 

Arvosteluja

Tähän olemme keränneet palveluun soittaneiden asiakkaiden kirjoittamia arvosteluja. Tutustu niihin ennen kuin päätät, kenen kanssa haluat keskustella


Heikki kirjoitti:

Juttelin Hiljan kanssa ja sain hänen kanssa keskustelusta elämääni voimaa ja energiaa ja uskoa. Elämä kantaa.

Milla kirjoitti:

Uskomaton kokemus. Lämminhenkinen, huumorintajuinen ihminen jonka kanssa oli miellyttävää ja rentoa keskustella. Sain tukea juuri siihen mihin tarvitsin. Suosittelen 10+ 

 

Pirjo kirjoitti:

Kiitos, antamasi reiki oli todella hyvää ja voimakasta, auttoi minua jaksamaan vaikean tilanteen läpi. Olit myös empaattinen ja hyvä kuuntelija, tunsin itseni todella voimaantuneeksi puhelun jälkeen.

Maria kirjoitti:

Paula on eläytyvästi kuunteleva ennustaja ja tulkitsija, joka paneutuu soittajan asiaan vilpittömästi ja rehellisesti. Hän etsii vastauksia soittajan kysymyksiin vahvan intuitionsa avulla monipuolisesti mm. erilaisilla korteilla ja käyttää niitä taitavasti. Hänellä on rauhallinen ääni ja miellyttävä puhetapa. Kaikkineen hänestä välittyy syvä inhimillinen lämpö, johon soittajan on helppo samaistua ja joka lohduttaa ja auttaa hankalassa elämäntilanteessa olevaa. Paulan oma elämänkokemus välittyy hänestä ja antaa soittajalle uskoa vaikeuksista selviytymiseen. Suosittelen Paulaa lämpimästi!

Suvi kirjoitti:

Mahtava ennustaja!

Siri kirjoitti:

Erittäin ystävällinen ja tsemppaava ihminen. Nykytilanne osui ihan nappiin ja tulevaisuuteen sai ennustuksen lisänä elämänohjeita. Ihana ihminen.

Sari kirjoitti:

Asiansa osaava auttaja työssään. Auttoi katsomaan asiaani näkökulmasta johon en yksin olisi kyennyt. Sain voimaa mennä eteenpäin. Lämminhenkinen ihminen!

Rosa kirjoitti:

Emily on ihana aurinkoinen, lämmin ja posiitivinen neiti! Kiitos kulta aurinkomme! Olet ihana! Olet selkeä selvännäkijä, kerroit totuuden ja autoit meitä paljon!

Tuula S. kirjoitti:

Suuret kiitokset lämpimälle tulkitsijalle. Sain Kristiltä tarkat ja nopeat vastaukset kysymyksiini.

Virva kirjoitti:

Kiitos! Valtavan upeaa, puhdasta ja empaattista kanavointia korkeimmasta lähteestä. Sain mielenrauhan ja ymmärrystä elämäntilanteeseeni. Olet todella näkevä ja kannustava ammattilainen.

 

Kirsi Hämäläinen kirjoitti:

Sofian kanssa juteltuani sain uutta uskoa itseeni ja siihen, että minullakin on tarkoitus ja suojelevia enkeleitä. Suuri kiitos hänelle ja voimaa vaativaan työhön.

Aune Ojanen kirjoitti:

Kiitos, löysin kadonneen esineesi avullasi. Sain myös lisää toivoa ja uskoa elämääni tulkintasi johdosta.

 

 

Kirsi Hämäläinen kirjoitti:

Tästä on nyt viikko kun puhuin Sofian kanssa. Olen ollut aika voimaton, mutta nyt oli pakko kirjoittaa. Istuskelen kotona koirieni vierellä sohvalla. Keskityin Sofian puheisiin ja enkeleihin. Minua on paleltanut koko tämän pitkään jatkuneen painostavan olon alla. Sofia sanoi, että odota, saat voimaa. Ja nyt, tuntuu, että lämpö on vahvasti ympärillä ja olo tyyni, rauhallinen. Suurkiitokset sinulle. Sofia auttoi pääsemään tylyjen sanojen ohi ja uskomaan itseeni. 

 

 

Taija kirjoitti:

Erittäin pätevä näkijä. Suosittelen kaikille!

Kathy kirjoitti:

Kiitos, näit oikeasti tilanteeseeni.

 

 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_