LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Työskentele kanssamme

Työskentele kanssamme

Onko sinulla mediaalisia lahjoja ja haluaisit auttaa niiden avulla muita? Oletko hyvä ennustamaan ja saamaan yhteyden spirituaaliseen maailmaan? Etsitkö töitä?


Palveluillemme on valtavasti kysyntää, minkä vuoksi haemme usampia henkilöitä antamaan puhelimitse henkistä ohjausta. Ota yhteyttä heti, koska juuri nyt meillä on kolme paikkaa täytettävänä.

Meillä työskenteleminen on antoisaa ja voit itse säädellä aikataulusi joustavasti. Työskentelet kotonasi ja puhelut ohjataan sinulle nimettöminä PBX:imme kautta. Työskentelet sinulle sopivina aikoina ja voit helposti työskennellä opintojen tai toisen työn ohella.

Tarjoamme sinulle puheluihisi perustuvan hyvän palkan, minkä lisäksi tarjolla on työskentelyysi pohjautuva bonus.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hr.fi@redhatholdings.com Muista liittää mukaan puhelinnumerosi, johon voimme soittaa. Odotamme mielenkiinnolla yhteydenottoasi!

Tykkää meistä Facebookissa pysyäksesi ajan tasalla tiimimme uutisista ja tarjouksista!

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy