0700-80000

2,95 €/min + pvm

Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 

Sanasto

Mitä eroa on näkijällä ja ennustajalla? Miten enkelikortit eroavat Tarot-korteista? Vastaukset näihin ja muihin kysymyksiin näet alla

Astrologia ja astrologi
Astrologia on arvostettu tiede, jota on käytetty menestyksellisesti muinaisen Kreikan korkeakulttuureista lähtien. Sana astrologia onkin peräisin kreikan kielestä: ”astron” tarkoittaa tähteä ja ”logos” systemaattista ajatusta tai sanaa. Astrologille syntymän ajankohta on tärkeä, hän tutkii syntymähetken tähtimerkkiä sekä esimerkiksi missä huoneessa kuu sillä hetkellä sijaitsi. Astrologi tutkii myös missä Medium Coeli eli Keskitaivas, Askendentti, Saturnus, Jupiter, Mars, Venus, Merkurius ja Aurinko sijaitsivat syntymän hetkellä sekä taivaankappaleiden sijainteja radoillaan. Astrologiaa käytetään varsinkin silloin kun halutaan löytää mahdollisimman suotuisa ja hyväenteinen ajankohta toimia, esimerkiksi vaihtaa työpaikkaa, hankkia auto tai muu rahankäyttöön liittyvä asia, avioitua tai käydä neuvotteluja. Ota siis selvää tulevaisuudestasi ja soita kenelle tahansa astrologeistamme. He kertovat myös mielenkiintoisia asioita juuri siitä hetkestä taivaankannella kun synnyit! 

Automaatiokirjoitus
Henkinen näkijä saattaa käyttää automaatiokirjoitusta silloin kun hän ottaa vastaan viestejä henkimaailmalta. Näkijä siis toimii välikappaleena, viestin tuojana. Hän keskittyy täysin tuonpuoleisuuteen, vaipuu transsiin ja tarjoaa oman kehonsa hengen käyttöön. Tällä tavoin viesti toisesta ulottuvuudesta tulee konkreettiseksi, kun näkijä kirjoittaa sen kynällä paperille tiedostamattaan.

Edelliset elämät ja karma
Kaikki ovat joskus kokeneet deja vu -tunteen, joka on usein edellisestä elämästä kumpuava kokemus. Pohdintaa hengen ja sielun jälleensyntymästä ja kiertokulusta on käyty jo yli 3000 vuotta. Lähes kaikki henkisesti edistyneet ihmiset uskovat, että nykyinen tunneperäinen, fyysinen, älyllinen ja psykologinen olemuksemme antaa viitteitä edellisen elämän olemuksesta. Deja vu -tunne voi olla siitä todiste. Näkijä tietää, että itsellesi käsittämätön ja epälooginen fobia, syntymämerkki tai jokin huono tapa paljastavat vilaukselta piirteitä edellisestä elämästäsi. Näkijämme voivat henkisen tien ohjauksen kautta auttaa löytämään selityksiä ja piirteitä edellisistä elämistäsi. Toinen tavanomainen tapa tiedon saamiseksi on hypnoosin käyttö. Vilaukset entisestä elämästäsi auttavat ymmärtämään miksi reagoit määrätyissä tilanteissa tietyllä tavalla. Se voi myös selittää, miksi hakeudut tietynlaisten ihmisten joukkoon ja määrättyihin paikkoihin. Näin saat arvokasta tietoa oman elämäsi ymmärtämiseen. Ennustaja antaa sinulle kiinnostavaa ja jännittävää tietoa sinusta itsestäsi.

Eläinkommunikointi
Eläinkommunikoija saa telepaattisen yhteyden eläimeen. Hän käyttää omaa herkkyyttään eläimen tietoisuuden lukemiseen. Voit yllättyä lemmikkisi tunteista! Myös eläimen pyyteettömän rakkauden aistiminen ja ihmispuheeksi pukeminen on todella voimaannuttavaa ja kartuttaa omistajankin energiavarantoja. Haluatko keskustella lemmikkisi kanssa? Soita eläinkommunikoijallemme!

Energiahoito
Energiahoitaja rakentaa harmoniaa ja voimaa epätasapainossa olevaan sieluun tai mieleen. Energiahoitoa käytetäänkin usein yhdessä jonkin toisen henkisen kyvyn kanssa, esimerkiksi ennustamisen, tuomaan rentoutumisen lämpöä ja henkistä voimaa. Energia käyttää hienojakoista ulottuvuutta ja liikkuu täysin esteettä ja siksi puhelimitsekin annettava etähoito (kaukohoito) on luonnollista ja tehokasta. Ryhmässämme on useita näkijöitä, joilla on tämä taito.

Enkelikortit
Enkelikortit pursuavat positiivista energiaa. Niitä työvälineenä käyttämällä pyydetään enkeleiltä apua menneen, nykyisen ja tulevan ajan näkemisessä, sekä neuvojen ja ohjauksen antamiseen. Jokaisessa enkelikortissa on viesti, josta saa voimaa ja rohkaisua. Ennustuslinjallamme on useita ennustajia ja näkijöitä, jotka osaavat tulkita enkelikortteja. He antavat sinulle henkisen tien ohjausta, joka saa sisäisen elämäsi kukoistamaan.

Enkelin kuiskaukset
Kun meedio tai näkevä henkilö saa viestin enkeliltä, hän vastaanottaa enkelin kuiskauksen. Enkelit voivat myös välittää energiaa, lohtua, apua ja voimaa. Enkelin kuiskaukset voidaan nähdä eräänä kanavoinnin muotona, joka tapahtuu ennustuksen aikana. Eri enkeleillä on erilaiset voimat, eri enkelit siis välittävät erilaisia viestejä ja erilaista tietoa. Monet ennustajistamme vastaanottavat ennustaessaan enkelin kuiskauksia.

Ennustaja
Ennustajalla on kyky intuitionsa avulla nähdä menneen, nykyajan ja tulevaisuuden tapahtumia. Ennustaja esittää sinulle erilaisia kysymyksiä ja intuitionsa tukena käyttämät välineet apunaan antaa sinulle vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin työn, rakkauden, ihmissuhteiden hoitamiseen. Hän saa elämäsi kukoistamaan ja vahvistaa sinua sisäisesti ottamaan vastaan loistavan tulevaisuutesi!

Ennustus
Tyhmiä kysymyksiä ei ole. On varsin todennäköistä, että sama kysymys on jo esitetty jollekin ennustajistamme aiemminkin. Älä pelkää esittää mieltäsi painavia kysymyksiä, sillä elämällä on tapana tehdä yllätyksellisiäkin kuperkeikkoja. On antoisaa keskustella henkisesti edistyneen henkilön kanssa elämäsi tapahtumista. Hienovaraiset ja täydellisen vaitiolovelvolliset näkijämme ja ennustajamme voivat ymmärtää mitä tapahtuu, mitä on tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan.

Heiluri
Heiluri on varsin vanha ja paljon käytetty ennustamisen apuväline, kun halutaan suoraan vastaus menneisyydestä, nykyisyydestä tai tulevaisuudesta. Heiluri on langasta roikkuva luusta, kristallista, puusta tai metallista valmistettu esine. Ennustajasi kysyy kyllä- tai ei-kysymyksiä heilurilta. Heiluri vastaa liikkumalla eri suuntiin kyllä-vastauksessa ja ei-vastauksessa. Monen mielestä heiluri vahvistaa intuitiota, eli heiluri todentaa sen mitä ennustaja jo tietää intuitiollaan.

Henkisyys ja henkinen
Henkisiä vahvuuksia omaavat henkilöt ovat hienojakoisella tasolla yhteydessä Universumiin eli Kosmokseen. Henkinen henkilö on intuitiivinen ja voimakkaasti sopusoinnussa henkisen aidon itsensä kanssa. Meedio, ennustaja tai näkijä ammentavat kaikki taitonsa henkiseltä tasolta ja ovat usein jo lapsina aistineet ulottuvuuksia, joita muut eivät tunne. He pystyvät myös näkemään ihmisten roolien läpi heidän todelliseen ihmisyyteensä ja persoonaansa. Sen vuoksi he kykenevät myös antamaan hyviä, käytännöllisiä ja käyttökelpoisia neuvoja arkielämään ja ihmissuhteisiin.

Intuitio
Näkijä tai ennustaja työskentelee vahvasti intuitiollaan. Intuitio on tunne, vaisto tai empaattinen kyky, jolla asetutaan toisen henkilön asemaan. Näin ennustaja pystyy ymmärtämään, miten jokin tilanne tulee kehittymään. Intuitio toimii, kun on täydellisessä kosketuksessa sisäisen itsensä kanssa. Tämä vaatii elinikäistä harjoitusta ja tällaiset näkijät ovat erityisen voimakkaita aistimaan hienojakoista energiaa. On ennustajia, jotka työskentelevät ainoastaan vahvalla intuitiollaan. Nämä näkijämme ovat tärkeitä henkisiä neuvonantajia, sillä heidän avullaan voit elää juuri sellaista ja sen näköistä elämää kuin haluat.

Kadonneiden esineiden etsiminen
Nämä näkijämme ovat erikoistuneet auttamaan sinua löytämään kadonneita esineitä. Ryhmässämme on myös niitä näkijöitä, jotka auttavat erityisesti kadonneiden eläinten löytämisessä.

Kanavointi
On väärin luulla, että vain meediot osaavat kanavoida. Myös monet näkijät ja ennustajat käyttävät kanavointia eli viestien vastaanottamista toisesta ulottuvuudesta ja henkimaailmasta. Viestit tulevat kosmoksen hienojakoisen energian kautta, enkeleiltä tai muilta auttajilta. Voit jopa yllättyä iloisesti, kuka haluaa viestiä kanssasi!

Kaukoparannus
Kaukoparantajilla on kyky luoda tasapaino epätasapainoiseen kehoon ja sieluun esimerkiksi puhelimitse, ajatuksen voimalla. Tunnet voimaantuvasi ja positiivista energiaa pääsee virtaamaan kehoosi. Parannusta käytetään myös ennustusten yhteydessä korkeamman harmonian ja rentoutumisen saavuttamiseksi.

Kodinpuhdistus
Henget voivat vierailla taloissa, kodeissa ja jopa jäädä niihin asumaan. Oletko huomannut omituisia ääniä tai ihmetellyt jonkin tavaran olinpaikkaa? Oletko tuntenut erikoisia ’tuulahduksia’, vaikka kaikki ikkunat ja ovet ovat suljettuna tai selittämättömiä, häilyviä varjoja? Henget haluavat usein tulla huomatuksi. Moni saattaa ajatella, että henkiolennoilla on jäänyt jotakin keskeneräiseksi maan päällä. Näkijällä on kyky poistaa levottomuus käyttäen erilaisia rituaaleja. Kun kodinpuhdistus on tehty, tunnet kuinka kodistasi on tullut taas rauhallinen ja siellä on helppo ja miellyttävä olla.

Korteista ennustaminen
Tarot-kortit ovat ennustamisen apuna tavallisimmin käytetyt kortit. Toiset ennustajat suosivat aivan tavallisia pelikortteja. Eräillä näkijöistämme on erikoiskortteja kuten esimerkiksi itämaiset Viisauden Kortit. Korteilla ennustamisessa on monia eri käytänteitä. Eräs tavallisimmista ovat niin kutsutut tähtimuodot, esimerkiksi kelttiläinen risti.

Kristallit
Sana kristalli juontaa juurensa Kreikan kielen sanasta krystallos, joka tarkoittaa kirkasta jäätä. Perinteinen suoraan kristallipallosta tai erillisistä kristalleista ennustaminen on aika harvinaista vaikkakin tiedotusvälineiden luoma stereotyyppinen kuva ennustajasta. Kristalleja toki voidaan käyttää apuna tietyissä tilanteissa, esimerkiksi antamaan voimaa ja lohtua. Kristalleihin on lataantuneena valtavasti energiaa, joten niitä käytetään usein puhdistamaan tietoisuutta ja lataamaan tietoisuuteen voimaa. Ennustajamme voivat käyttää kristalleja myös chakrojen tasapainottamiseen ja kaukoparannukseen.

Meedio
Meedio ottaa yhteyden henkilöihin tai eläimiin, jotka ovat siirtyneet ajan toiselle puolelle. Meedio toimii kanavana sekä tämän- että tuonpuoleisen suuntaan ja sillä tavoin löytää vastauksia tulevaisuutesi kysymyksiin.

Näkijä
Näkemisen lahjan saanut omaa kyvyn nähdä kuvina mitä on tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan. Usein puhutaan paranormaaleista kyvyistä. Näkijän taito on usein synnynnäinen, mutta se saattaa ilmetä koko täyteydessään vasta aikuisella iällä, jolloin uskaltaa ottaa lahjan pelotta vastaan. Näkijä saattaakin tuntea ajan ja paikan katoavan kun hän keskittyy asiakkaansa elämänkohtaloihin.

Reiki
Reiki tulee Japanista ja perustuu ajatukseen, että kaikilla ihmisillä on energia nimeltä elämänvoima. Jos tämä voiman määrä on matala, riski stressille ja sairauksille kasvaa. Elämänvoiman ollessa korkea tunnemme itsemme terveiksi ja iloisiksi. Reiki on hoitomuoto ja sen avulla voidaan myös saada aikaan syvärentoutus, joka lisää henkilön itsetuntoa ja vähentää stressiä. Reikiä voidaan käyttää eri tasoilla: sekä henkisellä että sielullisella planeetalla. Valitse siis itsellesi reiki-hoitaja ryhmästämme!

Riimut
Riimut ovat kokoelma kirjainmerkkejä, jotka syntyivät noin 2000 vuotta sitten. Riimuja voidaan käyttää ennustuksiin ja loitsuihin. Ne ovat symboleja, joita on kaiverrettu kiviin tai puihin. Riimuja kannetaan usein amulettina ja niiden energiataso on korkea. Jokainen riimu on yhdistetty pohjoisen mytologian jumaliin ja riimuja onkin ennen koverrettu kulkuneuvoihin tuottamaan onnea. Riimuilla ennustamisen etuihin kuuluu oikeiden ja suorien vastauksien saaminen. Ennustaja voi riimujen avulla nähdä piilotettuja totuuksia ja saada tietoa siitä, mitä valintoja voi tehdä ja pitäisi tehdä elämässä.

Selvännäkijä
Selvännäkijä näkee asioita, joita muut, aineellisella tasolla olevat henkilöt eivät näe. Hän voi katsoa niin tulevaan, nykyisyyteen kuin menneisyyteenkin. Selvännäkijä käyttää apuvälineinään esimerkiksi kristalleja, kristallipalloa, tarot-kortteja ja heilureita.

Shamaani
Shamaani sana tulee siperian kielestä Evenki ja tarkoittaa ”se joka tietää”. Shamaanit työskentelevät luonnon ihmeillä ja he ovat sitä mieltä, että luonnossa kaikella on sielu. Shamaani saa henkisen tien ohjausta luonnon suojelushengiltä, jotka usein näyttäytyvät voimaeläiminä. Voimaeläimen, rumpujen ja laulun avulla voi shamaani vaipua transsiin ja siirtyä itse, sekä siirtää muita, henkimaailmaan. Henkimaailmassa shamaani voi saada viestejä, jotka kertovat syyn johonkin tilanteeseen. Shamaaneilla on paljon yhteistä noitien kanssa, koska molempien keskipisteinä ovat luonto ja maagiset rituaalit.

Tarot
Italiasta peräisin olevia Tarot-kortteja on käytetty ennustusten apuvälineenä jo yli 300 vuotta ja ne ovat erittäin suosittuja työvälineitä edelleen. Tyypillinen Tarot-korttipakka on Ison Arkanan ja Pienen Arkanan yhdistelmä, joka sisältää yhteensä 78 korttia. Ennustajamme käyttävät Tarot-taitojaan, jotta saisit vastauksen kysymyksiisi koskien menneisyyttä, tätä hetkeä ja tulevaisuutta. Tarot-tulkinnan avulla voit myös saada neuvoja ja henkisen tien ohjausta.

Unitulkinta
Unitulkinta on erittäin vanha ja arvostettu tiede, jota myös monet nykyaikaisen psykoterapian muodot käyttävät työkalunaan. Unet ovat alitajuntamme lähettämiä viestejä ja ryhmäämme kuuluu henkilöitä, jotka ovat erittäin taitavia ratkomaan unien arvoituksia. Unitulkinta saattaa ennustaa tulevaisuutesi ratkaisut. Sinua vaivaavan unen symboliikka saa järjellisen ja loogisen selityksensä yhdellä puhelinsoitolla.

 

 
 
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää