Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Ylva, Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Meedio, Neuvonantajamme, Rajatieto, Selvännäkijä, Tarot tulkinta, Unien tulkinta, Ennustaminen, Ennustus,

Ylva


Ylvan nimi tarkoittaa naarassutta, ja hän on noita noitien, ihminen ihmisten suvusta: henkinen tulkki ja parantaja. Tarvitsetko kuuntelijaa ja apua elämän pienissä tai suurissa haasteissa? Tai ehkä kaipaat vähän lisää rauhaa arjen kiireiden keskelle? Anna Ylvan auttaa.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 234
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Anna Ylvan auttaa: luen tarotit tai juuri Sinulle tehdyn loitsun, teen reikihoitoa, energiakanavointia ja rumpumatkoja, tarkastan tai puhdistan chakrasi tai ohjaan sinulle meditaatio- tai rentoutushetken. Voin myös opastaa sinua tasapainottamaan energiasi omatoimisesti. Meditaatio-ohjaajana, sertifioituna Usui Reiki Masterina, entisenä kulttuurintutkijana ja sukuperintönä saatujen kykyjeni avulla toimin sekä intuition että analyyttisen ajattelun turvin. Tiedän jotain myös unista, yrteistä, öljyistä ja väreistä. Kehitän osaamistani joka päivä, koetan edetä henkisellä tielläni rakkaudessa ja voin tarjota Sinulle monipuolisen, ymmärtäväisen ja myötäelävän avun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mitä vain tarvitsetkin, autan sinua parhaan taitoni mukaan, sydämestäni!

tieni on kuun tie
parantavan rakkauden
vaiston ja unien
veden ja tulen tie
elämänpuun juurista juontuva tie

Olen täällä Sinua varten - soita Ylvalle!

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

4524 näyttökerrat
Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.
 

Tarot ja neljä elementtiä

4686 näyttökerrat
Tarotkorteissa on paljon symboleja ja värejä. Tässä kerrotaan, miten neljä elementtiä yhdistetään Tarotkortteihin.
 

Ajatuksen voima

4351 näyttökerrat
Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa.
 

Viimeinen ulospääsy

3381 näyttökerrat
Ennustajana autan näkemään tulevaisuuteen, ja tarjoan myös erityisapua kodinpuhdistuksessa ja henkisen tien ohjauksessa.
 

Unien tulkinta 2

5367 näyttökerrat
Kaikki ihmiset näkevät noin viisi unta yössä. Näiden unien kesto vaihtelee 15 ja 40 minuutin välillä. Unien tulkinta on ikivanha tekniikka, jota käytetään ennustamisessa.
 

Miten ennustaja voi auttaa minua?

4909 näyttökerrat
Ennustaja voi antaa sinulle ammattiapua auttaakseen sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Hengellisen neuvonannon avulla voit saada silmäsi auki uusille mahdollisuuksille.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy