Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Tea, Ennustaja, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustajat,

Tea


Keskustele Tean kanssa niin huomaat elämänlaatusi paranevan huimasti. Soita Tealle ja rohkaistu elämään täyttä elämää!

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 552
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Olen Tea ja autan sinua näkemään tulevaisuutesi mahdollisuudet! Oletko tienhaaran ääressä etkä tiedä mihin suuntaan lähteä? Etkö elä sellaista elämää kuin haluaisit? Kamppailetko suuren ongelman kanssa, johon et löydä ratkaisua? Minä voin auttaa! Keskustelemalla kanssani huomaat kuinka elämänlaatusi paranee huimasti – autan sinua tunnistamaan omat sisäiset voimavarasi ja ennen kuin huomaatkaan, itsetuntosi kohonee ja rohkaistut tekemään päätöksiä, jotka auttavat sinua elämään omaa täyttä elämääsi. Kyvylläni nähdä tulevaisuutesi mahdollisuudet autan sinua löytämään oman ainutlaatuisuutesi ja voimavarasi. Voin auttaa niin arjen pienten kuin suurtenkin ongelmien ratkomisessa. Katsauksella tulevaisuuteesi voin auttaa sinua valitsemaan oikean polun jota seurata, jotta voisit elää omaa täyttä elämääsi. Soita minulle ja saan sisimpäsi jalokiven säihkymään!

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Kuuntele kuinka äärettömyys puhuu

765 näyttökerrat
Monet meistä toivovat saavansa universumilta apua pulmiimme. Mutta tiedätkö, kuka tai ketkä silloin tulevat avuksi?
 

Yllättävään tapahtumaan piilotettu viesti

792 näyttökerrat
Jos kuulet päivän aikana saman lauseen tai asian useaan kertaan, sillä voi olla sinulle viesti. Pidä asia mielessäsi, oikea merkitys voi valjeta sinulle.
 

Ajatuksen voima

4292 näyttökerrat
Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa.
 

Tarot ja neljä elementtiä

4606 näyttökerrat
Tarotkorteissa on paljon symboleja ja värejä. Tässä kerrotaan, miten neljä elementtiä yhdistetään Tarotkortteihin.
 

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

3645 näyttökerrat
Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.
 

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

4464 näyttökerrat
Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy