LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Stella, Energiahoito, Ennustaja, Ennustus,

Stella


Stella loistaa valoa ja saa sinutkin sädehtimään.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 256
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Tervehdys ystäväni, nimeni ei turhaan ole Stella, joka tarkoittaa tähteä. Hehkun henkistä valoa mutta en suinkaan pidä sitä itselläni vaan haluan jakaa sen kanssasi. Olemme henkisiä olentoja ja meillä on tehtävä tässä maailmassa. Haluatko tietää tehtäväsi ja syyn olemassaoloosi? Soita minulle niin lähdetään yhdessä kartoittamaan elämääsi. Olipa sinulla mitä tahansa pulmia ihmissuhteissa, työssä tai raha-asioissa, olen valmis johdattamaan sinut ratkaisujen äärelle. En tuomitse ketään vaan olen empaattinen, intuitiivinen ja varmasti rehellinen kanssasi. Apunani käytän enkeleiden energiaa ja kuiskauksia sekä enkelikortteja. Olen perinyt henkiset lahjani ja keskustellut henkien kanssa lapsesta asti. Minulla on kuitenkin jalat maassa ja elän kyllä ihan tässä näkyvässä maailmassa ja tunnen sen lainalaisuudet. Minulla on elämänkokemusta ja mikään elämän alue ei ole enää vieras. Olen valmis auttamaan sinua kaikin tavoin ja ohjaamaan henkisen kehityksen polulle. Ota rohkeasti yhteyttä, annan sinulle positiivista energiaa arjen pyöritykseen!

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

4713 näyttökerrat
Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.
 

Kuinka pääset sisälle henkimaailmaan?

3104 näyttökerrat
Jos sinulla on aavistuksia siitä, että sinulla on henkisiä kykyjä, mutta olet kokenut vaikeaksi päästä oikeaan mielentilaan niin, että voit sopeutua siihen, kannattaa jatkaa lukemista. Vaikka tarvitaankin harjoitusta ja itsekuria voimistamaan vahvuuksiasi, tulet ajan mittaan huomaamaan, kuinka on aina helpompaa päästä yhteyteen henkimaailman kanssa. Saat varmasti erityistä apua, jos seuraat neuvojani.
 

Elämänpolun tulkinnan edut

4176 näyttökerrat
Tiesitkö, että henkiset tulkinnat eivät ole vain yliherkän oireyhtymän (ESP) kokemuksia tai yhteydenpitoa henkien kanssa? Laadukas henkinen tulkinta voi antaa sinulle paremman käsityksen elämästäsi, samoin kuin luotettavaa ohjausta tulevaisuuttasi varten. Yksi suosituimpia ja tehokkaimpia henkimaailman tulkintoja on elämänpolun tulkinta.
 

Kuuntele kuinka äärettömyys puhuu

1093 näyttökerrat
Monet meistä toivovat saavansa universumilta apua pulmiimme. Mutta tiedätkö, kuka tai ketkä silloin tulevat avuksi?
 

Hyderabadilainen ihmekuuri

3297 näyttökerrat
Voisitko ajatella nieleväsi elävän kalan parantuaksesi astmasta? Sadat tuhannet henkilöt ovat sen jo tehneet.
 

Tärkeät tarot-kortit ja niiden merkitykset

12297 näyttökerrat
Ottamalla yhteyttä tarot-oppaisiin voit ymmärtää, mihin kohtalo haluaa sinua viedä. Selvänäkijä voi käyttää ennustamisessa tarot-kortteja intuitiotaan vahvistaakseen.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy