Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Stella, Henkimaailma, Näkijä, Enkelikortit, Ennustaja,

Stella


Stella loistaa valoa ja saa sinutkin sädehtimään.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 256
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Tervehdys ystäväni, nimeni ei turhaan ole Stella, joka tarkoittaa tähteä. Hehkun henkistä valoa mutta en suinkaan pidä sitä itselläni vaan haluan jakaa sen kanssasi. Olemme henkisiä olentoja ja meillä on tehtävä tässä maailmassa. Haluatko tietää tehtäväsi ja syyn olemassaoloosi? Soita minulle niin lähdetään yhdessä kartoittamaan elämääsi. Olipa sinulla mitä tahansa pulmia ihmissuhteissa, työssä tai raha-asioissa, olen valmis johdattamaan sinut ratkaisujen äärelle. En tuomitse ketään vaan olen empaattinen, intuitiivinen ja varmasti rehellinen kanssasi. Apunani käytän enkeleiden energiaa ja kuiskauksia sekä enkelikortteja. Olen perinyt henkiset lahjani ja keskustellut henkien kanssa lapsesta asti. Minulla on kuitenkin jalat maassa ja elän kyllä ihan tässä näkyvässä maailmassa ja tunnen sen lainalaisuudet. Minulla on elämänkokemusta ja mikään elämän alue ei ole enää vieras. Olen valmis auttamaan sinua kaikin tavoin ja ohjaamaan henkisen kehityksen polulle. Ota rohkeasti yhteyttä, annan sinulle positiivista energiaa arjen pyöritykseen!

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Viisi uskomusta meedioista

1053 näyttökerrat
On paljon uskomuksia liittyen meedioihin. Tässä yhteydessä otan esille viisi tavallisinta myyttiä, joihin jokaiseen annan vastauksen.
 

Tutki tuonpuoleista elämää

1039 näyttökerrat
Kuten monilla ihmisillä ympäri maailmaa, voi sinullakin olla aikoja, jolloin tunnet itsesi hukassa olevaksi, etkä löydä vastauksia tiettyihin kysymyksiin. Jos niin on, ota hyöty tästä tekstistä ja saat näin opastusta yhdeltä online-linjoilla toimivista henkisistä auttajistamme.
 

Viisi syytä, miksi on hyvä astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle

1146 näyttökerrat
Elämä voi olla haasteellinen matka. Voi olla vaikeaa tehdä itsetutkiskelua, astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle tai kokeilla jotakin uutta. Saatat yhä yrittää ymmärtää elämäsi tarkoitusta ja saatat tuntea olevasi hukassa tai yksin. Tämä saattaa vaikuttaa rajoittavasti niin, ettet pysty käyttämään täyttä potentiaaliasi.
 

Yliluonnolliset unet - kun unesta tulee näky

1214 näyttökerrat
Onko sinulla unia tai näkyjä, jotka vaikuttavat? Jos on, et ole yksin. On monia, jotka näkevät erilaisia yliluonnollisia unia.
 

Kuinka pääset sisälle henkimaailmaan?

2054 näyttökerrat
Jos sinulla on aavistuksia siitä, että sinulla on henkisiä kykyjä, mutta olet kokenut vaikeaksi päästä oikeaan mielentilaan niin, että voit sopeutua siihen, kannattaa jatkaa lukemista. Vaikka tarvitaankin harjoitusta ja itsekuria voimistamaan vahvuuksiasi, tulet ajan mittaan huomaamaan, kuinka on aina helpompaa päästä yhteyteen henkimaailman kanssa. Saat varmasti erityistä apua, jos seuraat neuvojani.
 

Tarina suitsukkeesta

5847 näyttökerrat
Kerron tässä miten erilaisia suitsukkeita käytetään nykyään, kuinka herkkiä aivomme ovat juuri tuoksuille sekä miten suitsukkeita käytettiin ennen vanhaan.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä