LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Serena, Meedio, Tarot tulkinta, Unien tulkinta, Ennustaminen,

Serena


Serenan esivanhemmissa on ollut useita näkijöitä ja taidot ovat siirtyneet voimakkaina seuraaviin polviin. Monitaitoinen meedio palveluksessasi!

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 546
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei, nimeni on Serena. Minulla on ollut suvussani näkijöitä sekä isän että äidin puolella. Esivanhempani tunsivat henkimaailman, kokivat näkyjä ja osasivat näkemänsä perusteella ennustaa tulevaa. Jo pienestä tytöstä asti olen itsekin vaistonnut asioita ja kokenut aavistuksia tulevasta. Olen antanut henkimaailmalle mahdollisuuden vaikuttaa elämässäni ja opetellut erilaisten apuvälineiden käyttöä vahvistamaan näkyjäni ja vaistoamiani asioita. Onko sinulla ongelmia, joihin et millään löydä vastausta? Et ehkä tunne ketään, jolta voisit kysyä ja joka voisi auttaa sinua eteenpäin? Nyt olet onneksesi löytänyt minut ja voimme yhdessä perehtyä asioihisi ja sinua vaivaamiin kysymyksiin Käytän apunani korteja ja tarotteja, jotka auttavat näkemään vastauksia ja selventämään tilannettasi. Lisäksi minulla on kaksi erilaista heiluria, joilta voimme myös kysyä neuvoa. Jos unesi askarruttavat mieltäsi, voin avata niiden merkityksiä ja selittää niitä sinulle. Odotan soittoasi ja luottamuksellista keskusteluamme.

Asiakkaiden arviot

Leena Kirjoittaa:

Kiitos Serena avustai. Osasit antaa tyhjentävät vastaukset kysymyksiini. Näit asiat juuri niin kuin ne olivat. Teit myös ennustuksen tulevalle. Sain hyvää energiaa flunssaani.


Kirjoitettu 30 joulukuu, maanantai 04:21
Seija Kirjoittaa:

Kiitos Serena energiasta jota lähetit puhelumme aikana. Sain voimaa ja uskoa tulevaan. Kiitos myös ennustuksestasi. ❤️


Kirjoitettu 06 joulukuu, perjantai 10:51
minna Kirjoittaa:

Hei Serena! Muutaman kerran olen soittanut sinulle. Olet nähnyt kaikki asiani oikein. Laitoit minun hankalaan tilanteeseeni ihanaa voimaannuttavaa energiaa. Olet aina niin positiivinen ja ihana. Kiitos sinulle. t. Minna.

OK 


Kirjoitettu 05 syyskuu, keskiviikko 23:29
Pirjo Kirjoittaa:

Kiitos, antamasi reiki oli todella hyvää ja voimakasta, auttoi minua jaksamaan vaikean tilanteen läpi. Olit myös empaattinen ja hyvä kuuntelija, tunsin itseni todella voimaantuneeksi puhelun jälkeen.


Kirjoitettu 31 maaliskuu, perjantai 13:50
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Syntynyt meedioksi?

5530 näyttökerrat
Meedioiden intuitio on synnynnäistä, mutta joskus taidon voi myös oppia. Tässä on joitain merkkejä siitä, että olet syntynyt ennustajaksi.
 

Tarot kortit

552 näyttökerrat
Hyvä tarottulkitsija avaa mahdollisuutesi, mitä tarot kortit tänään kertovat Sinulle
 

Henkinen suojakenttä

1321 näyttökerrat
Olet varmasti kuullut sanan suojaus. Suojausta tai suojakenttää käytetään normaalisti, kun puhumme suojautumisesta tai puolustautumisesta.
 

Oma koti kullan kallis

3487 näyttökerrat
Kotimme on turvallisuuden, ilon ja yhteisöllisyyden paikka. Kerron tässä, kuinka kutsumattomista vieraista pääsee eroon.
 

Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen

3148 näyttökerrat
Jos olet joskus tuntenut itsesi tyhjäksi ja epätäydelliseksi, ymmärrät ehkä hyvin, kuinka vakavia tällaiset tunteet voivat olla. Onneksi on ihmisiä, jotka osaavat auttaa, eikä ainoastaan terapeutteja, jotka antavat sinulle vain lääkkeitä.
 

Kortti numero 13

3660 näyttökerrat
Olet ehkä törmännyt Tarotkortteihin vierailleissasi selvänäkijän, ennustajan tai näkijän luona. Tarotkortit ovat helvetilliset.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy