LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Serena, Meedio, Tarot tulkinta, Unien tulkinta, Ennustaminen,

Serena


Serenan esivanhemmissa on ollut useita näkijöitä ja taidot ovat siirtyneet voimakkaina seuraaviin polviin. Monitaitoinen meedio palveluksessasi!

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 546
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei, nimeni on Serena. Minulla on ollut suvussani näkijöitä sekä isän että äidin puolella. Esivanhempani tunsivat henkimaailman, kokivat näkyjä ja osasivat näkemänsä perusteella ennustaa tulevaa. Jo pienestä tytöstä asti olen itsekin vaistonnut asioita ja kokenut aavistuksia tulevasta. Olen antanut henkimaailmalle mahdollisuuden vaikuttaa elämässäni ja opetellut erilaisten apuvälineiden käyttöä vahvistamaan näkyjäni ja vaistoamiani asioita. Onko sinulla ongelmia, joihin et millään löydä vastausta? Et ehkä tunne ketään, jolta voisit kysyä ja joka voisi auttaa sinua eteenpäin? Nyt olet onneksesi löytänyt minut ja voimme yhdessä perehtyä asioihisi ja sinua vaivaamiin kysymyksiin Käytän apunani korteja ja tarotteja, jotka auttavat näkemään vastauksia ja selventämään tilannettasi. Lisäksi minulla on kaksi erilaista heiluria, joilta voimme myös kysyä neuvoa. Jos unesi askarruttavat mieltäsi, voin avata niiden merkityksiä ja selittää niitä sinulle. Odotan soittoasi ja luottamuksellista keskusteluamme.

Asiakkaiden arviot

minna Kirjoittaa:

Hei Serena! Muutaman kerran olen soittanut sinulle. Olet nähnyt kaikki asiani oikein. Laitoit minun hankalaan tilanteeseeni ihanaa voimaannuttavaa energiaa. Olet aina niin positiivinen ja ihana. Kiitos sinulle. t. Minna.

OK 


Kirjoitettu 05 syyskuu, keskiviikko 23:29
Pirjo Kirjoittaa:

Kiitos, antamasi reiki oli todella hyvää ja voimakasta, auttoi minua jaksamaan vaikean tilanteen läpi. Olit myös empaattinen ja hyvä kuuntelija, tunsin itseni todella voimaantuneeksi puhelun jälkeen.


Kirjoitettu 31 maaliskuu, perjantai 13:50
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Syntynyt meedioksi?

5288 näyttökerrat
Meedioiden intuitio on synnynnäistä, mutta joskus taidon voi myös oppia. Tässä on joitain merkkejä siitä, että olet syntynyt ennustajaksi.
 

Oma koti kullan kallis

3331 näyttökerrat
Kotimme on turvallisuuden, ilon ja yhteisöllisyyden paikka. Kerron tässä, kuinka kutsumattomista vieraista pääsee eroon.
 

Lemmikkien pyyteetön rakkaus

1600 näyttökerrat
Jos olet lemmikin omistaja, tiedätkin jo, kuinka ne vastaavat rakkauteemme. Vaikka emme valitettavasti kykene ymmärtämään niiden kieltä, ne silti näyttävät meitä kohtaan tuntemaansa rakkautta ja kiintymystä monin eri tavoin.
 

Henkinen suojakenttä

1147 näyttökerrat
Olet varmasti kuullut sanan suojaus. Suojausta tai suojakenttää käytetään normaalisti, kun puhumme suojautumisesta tai puolustautumisesta.
 

Meedio

410 näyttökerrat
Ammattitaitoinen meedio saa yhteyden edesmenneisiin rakkaimpiisi. Hän välittää tärkeitä viestejä henkimaailmasta.
 

Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen

2986 näyttökerrat
Jos olet joskus tuntenut itsesi tyhjäksi ja epätäydelliseksi, ymmärrät ehkä hyvin, kuinka vakavia tällaiset tunteet voivat olla. Onneksi on ihmisiä, jotka osaavat auttaa, eikä ainoastaan terapeutteja, jotka antavat sinulle vain lääkkeitä.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy