Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
ennustaja24fi instagram 30ennustaja24fi instagram 31ennustaja24fi instagram 32ennustaja24fi instagram 33ennustaja24fi instagram 34ennustaja24fi instagram 35
 
Sanna, Selvännäkijä, Ennustaja, Ennustus, Ennustajat,

Sanna


Sanna ymmärsi onneksi erityistaitojensa olevan lahja eikä lääkärien epäilemä vakava sairaus. Nyt Sanna on täällä auttaaksesi sinuakin.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 589
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Nimeni on Sanna ja olen saanut lahjaksi näkijän kyvyt. Kun olin lapsi ja sain ilmestyksiä, luulivat perheeni ja lääkärit minulla olevan epilepsia ja kärsivän voimakkaista epilepsikohtauksista. Vanhetessani olen onneksi ymmärtänyt, että kyseessä oli jotain aivan muuta, nimittäin upea ja erityislaatuinen lahja nähdä tulevaan. Asiat ja näyt tulevat minulle salamannopeasti ja joskus aivan yllättäen. Näen myös enneunia, joiden merkityksiä olen erityisen harjaantunut tulkitsemaan. Tahtoisin käyttää erityistaitojani auttaakseni sinua asioissa, joita sinä et mahdollisesti näe tai et ymmärrä näkemääsi. Avaan sinulle menneisyytesi merkityksiä, pohdin kanssasi nykyhetkeä ja katson kanssasi mitä tulevaisuus tuo sinulle mukanaan. Anna minun auttaa sinua polullasi, sillä sellaista asiaa ei olekaan, jota minä en kykenisi näkemään. 

Asiakkaiden arviot

Suvi Kirjoittaa:

Keskusteltuani Sannan kanssa huomasin kuinka hyvin hän näkee sen mitä koen ja tunnen tällä hetkellä, myös ne pari ihmistä jotka ovat sydämelläni. 

OK


Kirjoitettu 03 heinäkuu, tiistai 14:41
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Miau tuonpuoleisesta

3829 näyttökerrat
Minäkin voin ennustajana joskus kunnolla yllättyä. Tämä on kertomus pienestä kissasta, joka näyttäytyi hengen muodossa.
 

Vahvista intuitiosi voimaa

230 näyttökerrat
Huomaatko, että osaat lukea toisten tunteita ja ajatuksia, näet asioita, jotka tapahtuvat tulevaisuudessa, tai jopa ennustamaan tulevia tapahtumia? Jos vastasit kyllä johonkin näistä, saatat omata erityisiä psyykkisiä lahjoja ja olet yhteydessä hienojakoiseen todellisuuteen.
 

Tarot ja neljä elementtiä

3898 näyttökerrat
Tarotkorteissa on paljon symboleja ja värejä. Tässä kerrotaan, miten neljä elementtiä yhdistetään Tarotkortteihin.
 

Ajatuksen voima

3643 näyttökerrat
Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa.
 

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

3048 näyttökerrat
Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.
 

Ceasar, puhuva koira

4759 näyttökerrat
Kyky puhu eläinten kieltä ei ole erityisen tavallinen. Meedio kertoo kyvystään ja kokemuksistaan.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä