Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Sanna, Selvännäkijä, Ennustaja, Ennustus, Ennustajat,

Sanna


Sanna ymmärsi onneksi erityistaitojensa olevan lahja eikä lääkärien epäilemä vakava sairaus. Nyt Sanna on täällä auttaaksesi sinuakin.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 589
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Nimeni on Sanna ja olen saanut lahjaksi näkijän kyvyt. Kun olin lapsi ja sain ilmestyksiä, luulivat perheeni ja lääkärit minulla olevan epilepsia ja kärsivän voimakkaista epilepsikohtauksista. Vanhetessani olen onneksi ymmärtänyt, että kyseessä oli jotain aivan muuta, nimittäin upea ja erityislaatuinen lahja nähdä tulevaan. Asiat ja näyt tulevat minulle salamannopeasti ja joskus aivan yllättäen. Näen myös enneunia, joiden merkityksiä olen erityisen harjaantunut tulkitsemaan. Tahtoisin käyttää erityistaitojani auttaakseni sinua asioissa, joita sinä et mahdollisesti näe tai et ymmärrä näkemääsi. Avaan sinulle menneisyytesi merkityksiä, pohdin kanssasi nykyhetkeä ja katson kanssasi mitä tulevaisuus tuo sinulle mukanaan. Anna minun auttaa sinua polullasi, sillä sellaista asiaa ei olekaan, jota minä en kykenisi näkemään. 

Asiakkaiden arviot

Suvi Kirjoittaa:

Keskusteltuani Sannan kanssa huomasin kuinka hyvin hän näkee sen mitä koen ja tunnen tällä hetkellä, myös ne pari ihmistä jotka ovat sydämelläni. 

OK


Kirjoitettu 03 heinäkuu, tiistai 14:41
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Kuuntele kuinka äärettömyys puhuu

765 näyttökerrat
Monet meistä toivovat saavansa universumilta apua pulmiimme. Mutta tiedätkö, kuka tai ketkä silloin tulevat avuksi?
 

Yllättävään tapahtumaan piilotettu viesti

792 näyttökerrat
Jos kuulet päivän aikana saman lauseen tai asian useaan kertaan, sillä voi olla sinulle viesti. Pidä asia mielessäsi, oikea merkitys voi valjeta sinulle.
 

Ajatuksen voima

4292 näyttökerrat
Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa.
 

Tarot ja neljä elementtiä

4606 näyttökerrat
Tarotkorteissa on paljon symboleja ja värejä. Tässä kerrotaan, miten neljä elementtiä yhdistetään Tarotkortteihin.
 

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

3645 näyttökerrat
Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.
 

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

4464 näyttökerrat
Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy