LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Sanna, Ennustaja, Ennustajat, Ennustus, Ennustaminen, Neuvonantajamme, Tarot tulkinta, Selvännäkijä,
Kielet joita puhun

Sanna Uusi!


Sanna on intuitiivinen, empaattinen, rehellinen, maanläheinen, valotyöntekijä, tarot-tulkitsija, ennustaja, toisen polven selvänäkijä ja -tietäjä, shamaanin tytär...

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 252
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2,95 €/min + pvm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Olen intuitiivinen, empaattinen ja maanläheinen tarot-tulkitsija. Käytän ensisijaisesti tarot-kortteja, ja haluttaessa myös oraakkeli-kortteja apuvälineenä lukiessani energioita ja vastaanottaessani viestejä hengiltä. Voin kykyjeni avulla auttaa sinua saamaan selvyyttä kysymyksiisi, koskivat ne sitten tämänhetkistä, tulevaisuutta tai menneisyyttä. Olen avarakatseinen, ja hyvä kuuntelija. Minulle voi avautua mistä vaan. En tuomitse ketään taustan tai iän perusteella, vaan katson sielua. Olen täällä antaakseni sinulle selvyyttä, valoa, kannustusta ja tukea, sillä nämä ovat asioita joita me kaikki joskus tarvitsemme, iästämme ja erilaisista elämänpoluistamme riippumatta. Minulla on pienestä pitäen ollut vahva usko henkimaailmaan. Luonto ja henget ovat aina olleet tukenani. Olen tietoinen siitä, että universumi kommunikoi meille jatkuvasti ja yrittää opastaa meitä eteenpäin elämässä. Minulle olisi hyvin tärkeää auttaa sinua ymmärtämään niitä viestejä ja vastauksia, joita universumi meille lähettää. Henkioppaani on myös mukana auttamassa minua tulkinnoissani. 

Asiakkaiden arvostelut

Jos olet keskustellut tämän neuvonantajan kanssa, olemme erittäin kiitollisia, jos haluat jättää arvostelun.
Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

6240 näyttökerrat

Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.

 

Henkiparantajat

3634 näyttökerrat

Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi.

 

Viisi syytä, miksi on hyvä astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle

2596 näyttökerrat

Elämä voi olla haasteellinen matka. Voi olla vaikeaa tehdä itsetutkiskelua, astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle tai kokeilla jotakin uutta. Saatat yhä yrittää ymmärtää elämäsi tarkoitusta ja saatat tuntea olevasi hukassa tai yksin. Tämä saattaa vaikuttaa rajoittavasti niin, ettet pysty käyttämään täyttä potentiaaliasi.

 

Ajatuksen voima

5559 näyttökerrat

Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa.

 

Meditoimalla luot omaa todellisuuttasi

4810 näyttökerrat

Mielesi on uskomattoman voimakas työkalu. Voit koputella sitä meditaation avulla, jolloin avaat oven uuteen todellisuuteen. Kuvittelemalla asioita, joita haluat ja olemalla ymmärtäväinen sen suhteen, että kaikki kuvittelemasi on myös mahdollista, voit luoda haluamasi todellisuuden, jonka ansaitset.

 

Viisi merkkiä siitä, että sinun täytyy tehdä sisäistä tutkiskelua

4926 näyttökerrat

Lääkkeet, kirurgiset toimenpiteet ja hoitomenetelmät ovat kaikki tapoja, joita ihmiset käyttävät ratkaistakseen ja hallitakseen asioita kehossaan. Nämä menetelmät eivät kuitenkaan ole ainoita tapoja tehdä niin. Itse asiassa voit saada merkkejä, että sinun pitää sen sijaan lähteä henkiselle matkalle.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy