LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
10 ilmaisminuuttia
Ninni, Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Neuvonantajamme, Rajatieto, Selvännäkijä, Unien tulkinta, Meedio,
Kielet joita puhun

Ninni Uusi!


Ninni on toisen polven selvänäkijä, henkiparantaja ja ennustaja. Hengellisyys on ollut Ninnille tärkeää jo lapsesta saakka.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 208
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2,95 €/min + pvm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei! Nimeni on Ninni. Olen toisen sukupolven selvänäkijä, henkiparantaja ja ennustaja. Osaan tulkita auroja ja kertoa sinulle edellisistä elämistä, joka auttaa tässä elämässä ymmärtämään itseään kokonaisvaltaisemmin. Lisäksi osaan puhua hengille ja suojelusenkeleille, sekä tehdä loitsuja ja rikkoa loitsuja ja kirouksia. Itse harrastan lähinnä yrttipohjaisia loitsuja. Hengellisyys on ollut minulle tärkeä jo lapsesta saakka. Oma elämänpolkuni on auttaa muita näillä lahjoillani, sekä auttaa ihmisiä pääsemään karmisesta oravanpyörästä ja löytämään sisäisen rauhan. Pyrin aina auttamaan mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ongelman kuin ongelman kanssa. Odotan puheluasi! Ninni 208.
 

Asiakkaiden arvostelut

Jos olet keskustellut tämän neuvonantajan kanssa, olemme erittäin kiitollisia, jos haluat jättää arvostelun.
Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

5931 näyttökerrat

Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.

 

Henkiparantajat

3156 näyttökerrat

Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi.

 

Viisi syytä, miksi on hyvä astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle

2431 näyttökerrat

Elämä voi olla haasteellinen matka. Voi olla vaikeaa tehdä itsetutkiskelua, astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle tai kokeilla jotakin uutta. Saatat yhä yrittää ymmärtää elämäsi tarkoitusta ja saatat tuntea olevasi hukassa tai yksin. Tämä saattaa vaikuttaa rajoittavasti niin, ettet pysty käyttämään täyttä potentiaaliasi.

 

Ceasar, puhuva koira

6040 näyttökerrat

Kyky puhu eläinten kieltä ei ole erityisen tavallinen. Meedio kertoo kyvystään ja kokemuksistaan.

 

Ajatuksen voima

5337 näyttökerrat

Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa.

 

Tutki tuonpuoleista elämää

2703 näyttökerrat

Kuten monilla ihmisillä ympäri maailmaa, voi sinullakin olla aikoja, jolloin tunnet itsesi hukassa olevaksi, etkä löydä vastauksia tiettyihin kysymyksiin. Jos niin on, ota hyöty tästä tekstistä ja saat näin opastusta yhdeltä online-linjoilla toimivista henkisistä auttajistamme.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy