LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Nella, Tarot tulkinta, Ennustajat, Ennustaminen, Rajatieto,

Nella


Nella on lämminsydäminen ja todella kokenut ennustaja, jonka erityisalana ovat parisuhdeongelmat.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 238
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Lämmin tervehdys, olen Nella ja minulla on yli 20 vuoden kokemus ennustajana. Ammattilaisena olen kohdannut urani aikana valtavan määrän erilaisia ihmisiä, joten mikään pulma tai kysymys ei ole minulle vieras. Minusta saat myös empaattisen ja lämminhenkisen kuuntelijan, joka johdattaa sinua kohti omaa kaunista tulevaisuuttasi. Henkisten kykyjeni avulla autan sinua löytämään vahvuuksia itsestäsi. Vahvuutesi uinuvat sinussa ja vain odottavat herättelyä. Intuitiivisena henkilönä ymmärrän ihmiselämän valoja ja varjoja ja kuljen luotettavana oppaana rinnallasi kohti tasapainoista tulevaisuutta. Käytän apunani ja voimani lähteenä oraakkeli- ja enkelikortteja. Voit löytää itsestäsi ominaisuuksia, jotka auttavat sinua luovimaan ihmissuhteissa, työssä ja taloudellisten asioiden parissa. Älä siis mieti yksin vaan etsi kanssani vastauksia. Elämäsi on ainutlaatuinen ja intuitiiviset lahjani ovat sinua varten. Soita siis minulle ja löydä uskoa itseesi ja iloa elämään!

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Viisi tapaa, joilla voit vetää hyvää onnea puoleesi.

1505 näyttökerrat
Eikö olekin voimia antavaa ymmärtää, että hallitset omaa kohtaloasi ainakin jossain määrin? Se on myös eteenpäin vievä tekijä elämässäsi, kuten sekin, että voit vetää puoleesi hyvää onnea.
 

Miten ennustaja voi auttaa minua?

5032 näyttökerrat
Ennustaja voi antaa sinulle ammattiapua auttaakseen sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Hengellisen neuvonannon avulla voit saada silmäsi auki uusille mahdollisuuksille.
 

Yliluonnolliset unet - kun unesta tulee näky

2521 näyttökerrat
Onko sinulla unia tai näkyjä, jotka vaikuttavat? Jos on, et ole yksin. On monia, jotka näkevät erilaisia yliluonnollisia unia.
 

Tulevaisuuden näkeminen eli ennenäyt

1397 näyttökerrat
Tulevaisuuden näkeminen tai ennenäky on taito nähdä tai ennustaa tulevia tapahtumia. Tämä on vanha ennustamisen tapa, jossa ennustetaan lähitulevaisuutta. Useimmiten ennenäyt liittyvät lähiperheen jäseniin tai hyvin läheisiin ystäviin.
 

Henkinen suojakenttä

1147 näyttökerrat
Olet varmasti kuullut sanan suojaus. Suojausta tai suojakenttää käytetään normaalisti, kun puhumme suojautumisesta tai puolustautumisesta.
 

Tarot ja neljä elementtiä

4859 näyttökerrat
Tarotkorteissa on paljon symboleja ja värejä. Tässä kerrotaan, miten neljä elementtiä yhdistetään Tarotkortteihin.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy