LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Matilda, Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Meedio, Neuvonantajamme, Selvännäkijä, Tarot tulkinta, Unien tulkinta,
Kielet joita puhun

Matilda Uusi!


Matilda on selvännäkijä jo kolmannessa polvessa, sekä lämminhnekinen auttaja. 

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 222
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2,95 €/min + pvm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Minulle on helppo puhua. Olen erikoistunut elämän kriisitilaiteisiin ja haastaviin elämänvaiheisiin. Anna minun auttaa sinua, kun haluat vastauksia tai suunta on hukassa. Osaan kommunikoida myös eläiten kanssa. Olen myös meedio,saan yhteyden edesmenneisiin. Lämmöllä Matilda 222.

Asiakkaiden arvostelut

Sandra Kirjoittaa:

Matilda on erittäin lahjakas näkijä. Hän tulkitsi minulle ensimmäistä kertaa ja sain heti hänestä hyvän kuvan ja tule toistekkin soittamaan hänelle.


Kirjoitettu
Merja Kirjoittaa:

MATILDA on erittäin lämmin näkijä. Hän on minulle tulkinnut monia kertoja. Aivan ykkönen. ❤️Luottonäkijä. ❤️ Jos on huono aika elämässä. Varmasti tulee positiivinen mieli hänen tulkinnasta. Ja niin paljon, paljon tapahtunut juuri niinkuin hän on nähnyt. En vaihtaisi vaikka maksettaisiin.


Kirjoitettu
Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

6029 näyttökerrat

Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.

 

Henkiparantajat

3291 näyttökerrat

Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi.

 

Viisi syytä, miksi on hyvä astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle

2486 näyttökerrat

Elämä voi olla haasteellinen matka. Voi olla vaikeaa tehdä itsetutkiskelua, astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle tai kokeilla jotakin uutta. Saatat yhä yrittää ymmärtää elämäsi tarkoitusta ja saatat tuntea olevasi hukassa tai yksin. Tämä saattaa vaikuttaa rajoittavasti niin, ettet pysty käyttämään täyttä potentiaaliasi.

 

Ceasar, puhuva koira

6107 näyttökerrat

Kyky puhu eläinten kieltä ei ole erityisen tavallinen. Meedio kertoo kyvystään ja kokemuksistaan.

 

Yliluonnolliset unet - kun unesta tulee näky

4596 näyttökerrat

Onko sinulla unia tai näkyjä, jotka vaikuttavat? Jos on, et ole yksin. On monia, jotka näkevät erilaisia yliluonnollisia unia.

 

Kuinka pääset sisälle henkimaailmaan?

3897 näyttökerrat

Jos sinulla on aavistuksia siitä, että sinulla on henkisiä kykyjä, mutta olet kokenut vaikeaksi päästä oikeaan mielentilaan niin, että voit sopeutua siihen, kannattaa jatkaa lukemista. Vaikka tarvitaankin harjoitusta ja itsekuria voimistamaan vahvuuksiasi, tulet ajan mittaan huomaamaan, kuinka on aina helpompaa päästä yhteyteen henkimaailman kanssa. Saat varmasti erityistä apua, jos seuraat neuvojani.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy