Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Marlena, Energiahoito, Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Ennustaminen,

Marlena


Marlenalla on vahva kyky nähdä intuitiivisesti tulevia tapahtumia. Hän on täällä juuri sinua varten!

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 562
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Olen Marlena, ja haluan auttaa sinua. Olen lapsesta asti nähnyt asioita, jotka ovat tapahtuneet myöhemmin. Herkkyyteni on kasvanut elämänkokemuksen ja koulutuksien myötä kyvyksi auttaa ihmisiä intuitiivisesti elämän solmukohdissa, ja kykenen kertomaan sinulle mitä sinun tulevaisuudessasi tapahtuu. Aiheesi voivat koskea mitä vain, esimerkiksi omia henkilökohtaisia ongelmia, perheeseen liittyviä huolia tai työhön ja sen ympäristöön liittyviä asioita. Minä välitän myös energiahoitoja ja teen Tarot-tulkintoja. Voit siis kääntyä puoleeni monessa asiassa. Uskon että elämä kantaa, mutta välillä voi olla hukassa. Kun soitat minulle, kerron mitä tuleman pitää ja helpotan sinun olotilaasi. Parannan myös epätasapainossa olevat energiasi. Soita minulle ja kerro millaisen avun minulta haluat, niin annan itsestäni kaikkeni sinua varten!

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Kynttilätoivomus

4974 näyttökerrat
Ihmiset ovat satojen vuosien ajan uhranneet tavaroita polttamalla saadakseen toiveensa toteen. Tässä kerrotaan, miten voit toimia.
 

Lemmikkien pyyteetön rakkaus

854 näyttökerrat
Jos olet lemmikin omistaja, tiedätkin jo, kuinka ne vastaavat rakkauteemme. Vaikka emme valitettavasti kykene ymmärtämään niiden kieltä, ne silti näyttävät meitä kohtaan tuntemaansa rakkautta ja kiintymystä monin eri tavoin.
 

Elämänpolun tulkinnan edut

3913 näyttökerrat
Tiesitkö, että henkiset tulkinnat eivät ole vain yliherkän oireyhtymän (ESP) kokemuksia tai yhteydenpitoa henkien kanssa? Laadukas henkinen tulkinta voi antaa sinulle paremman käsityksen elämästäsi, samoin kuin luotettavaa ohjausta tulevaisuuttasi varten. Yksi suosituimpia ja tehokkaimpia henkimaailman tulkintoja on elämänpolun tulkinta.
 

Tunsin syyllisyyttä siitä, etten varoittanut jotakuta, vaikka sain ennakkoaavistuksen

904 näyttökerrat
Tämä artikkeli käsittelee ihmisiä, jotka ovat kokeneet vuosia syyllisyyttä siitä, että heillä on ollut negatiivinen aavistus jostain ikävästä tapahtumasta. He kokevat syyllisyyttä, koska he eivät jakaneet tai puhuneet kenenkään kanssa tästä tunteesta.
 

Tulevaisuuden näkeminen eli ennenäyt

1054 näyttökerrat
Tulevaisuuden näkeminen tai ennenäky on taito nähdä tai ennustaa tulevia tapahtumia. Tämä on vanha ennustamisen tapa, jossa ennustetaan lähitulevaisuutta. Useimmiten ennenäyt liittyvät lähiperheen jäseniin tai hyvin läheisiin ystäviin.
 

Henkinen suojakenttä

938 näyttökerrat
Olet varmasti kuullut sanan suojaus. Suojausta tai suojakenttää käytetään normaalisti, kun puhumme suojautumisesta tai puolustautumisesta.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy