LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Marlena, Astro, Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Meedio, Neuvonantajamme, Selvännäkijä, Tarot tulkinta,
Kielet joita puhun

Marlena Uusi!


Henkimaailman opastus voi tuoda selvyyttä omiin ja muiden tunteisiin. Miten tästä eteenpäin? Mistä voimaa löytää oma tie? Marlena löysi lahjansa aikuisena, Ei ole liian suurta tai pientä kysymystä, jossa Marlena ei voisi auttaa. Turvallisen keskustelun myötä Marlena ei vain välitä viestejä eteenpäin, vaan myös analysoi ne. 

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 207
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2,95 €/min + pvm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Olen Marlena ja haluan auttaa sinua elämän poluilla. Olen kokenut tarot-korttien tulkitsija ja minulla on selvänäkijän kykyjä. Näen usein todeksi käyviä unia ja aavistan asioita omassa ja muiden elämässä. Tätä kykyä haluan nyt käyttää sinun hyväksesi. Olen tutkinut astrologiaa kolmekymmentä vuotta ja tunnen sen voiman. Olen empaattinen ja paljon elämää nähnyt ennustajan taitojen lisäksi. On olemassa toinen taso, jolla tietoisuus on suurempaa ja siellä on halua kertoa, jos vain osaamme kysyä. Anna henkimaailman auttaa sinua ihmissuhteissa ja elämän käännekohdissa ja oman itsesi kysymyksissä. Mitä sinulle on tarkoitettu ja mistä pitää kääntyä pois. Minne tiesi vie ja mitä kortit siitä sanovat. Voiko tunteisiin luottaa. Onko sinulla henkimaailman tuki. Uskallatko hypätä uuteen. Kerron sinulle, mitä minulle näytetään. Soita Marlena, 207.

Asiakkaiden arvostelut

Jos olet keskustellut tämän neuvonantajan kanssa, olemme erittäin kiitollisia, jos haluat jättää arvostelun.
Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

6240 näyttökerrat

Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.

 

Henkiparantajat

3634 näyttökerrat

Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi.

 

Viisi syytä, miksi on hyvä astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle

2596 näyttökerrat

Elämä voi olla haasteellinen matka. Voi olla vaikeaa tehdä itsetutkiskelua, astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle tai kokeilla jotakin uutta. Saatat yhä yrittää ymmärtää elämäsi tarkoitusta ja saatat tuntea olevasi hukassa tai yksin. Tämä saattaa vaikuttaa rajoittavasti niin, ettet pysty käyttämään täyttä potentiaaliasi.

 

Horoskooppi astro

3390 näyttökerrat

Horoskooppi astro kertoo astrologian keinoin Sinulle tulevaisuutesi ja mahdollisuutesi

 

Paras selvänäkijä

3364 näyttökerrat

Mistä tiedän onko valitsemani tulkitsija minulle paras selvännäkijä?

 

Ceasar, puhuva koira

6273 näyttökerrat

Kyky puhu eläinten kieltä ei ole erityisen tavallinen. Meedio kertoo kyvystään ja kokemuksistaan.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy