LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Marjaana, Unien tulkinta, Ennustaja, Rajatieto, Ennustajat,

Marjaana


Marjaana tulkitsee unesi ja hoitaa tunteitasi herkkyydellä.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 526
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei Ystäväni, olen Marjaana, unientulkitsijasi ja intuitiivinen näkijäsi. Kuljen tulevaisuuteesi kanssasi. Minulla on ollut lapsuudestani asti enneunia sekä kyky nähdä tulevais,uuden tapahtumia. Olen myös hyvin herkkä aistimaan tunnelmia ja tunteita. Olen intuitioni voimalla nähnyt moninaisia tapahtumia silloin kun ihmiset ovat kysyneet niitä minulta. Haluan saada myös sinuun yhteyden ja siten auttaa sinua. Minulla on myös nientulkinnan ja enneunien tulkitsemisen lahjat ja niiden avulla näen tulevaa ja tiedän tapahtumia ennalta. Voin myös opastaa sinua tulkitsemaan uniasi itse ja tietämään niiden merkityksen.
Näin ollen tunteitteni ja intuitioni voimalla pystyn auttamaan sinua vaikeissakin tilanteissa ja siksi olen täällä sinua varten, oppaanasi vaikeiden asioiden ratkaisemisessa. Soita minulle jos olet nähnyt sinua vaivaamaan jääneen unen tai haluat kysyä tulevista tapahtumista tai ihmissuhteista.

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Unien tulkinta

4018 näyttökerrat
Unet ovat kiehtoneet meitä ihmisiä aikojen alusta lähtien. Mitä unet oikein ovat? Ja mitä ne haluavat meille kertoa?
 

Kodinpuhdistusrituaali

5776 näyttökerrat
Työskentelen meediona, ennustajana, povaajana ja näkijänä. Minulta on monta kertaa kysytty voinko puhdistaa kodin negatiivisista energioista.
 

Pahan poistaminen pahalla

3313 näyttökerrat
Olimme sitten ennustajia tai emme, me kaikki olemme joskus törmänneet polttavaan nokkoseen. Miten meidän tulisi nokkoseen todella suhtautua?
 

Henkiparantajat

1316 näyttökerrat
Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi
 

Kortti numero 13

3431 näyttökerrat
Olet ehkä törmännyt Tarotkortteihin vierailleissasi selvänäkijän, ennustajan tai näkijän luona. Tarotkortit ovat helvetilliset.
 

Miau tuonpuoleisesta

4591 näyttökerrat
Minäkin voin ennustajana joskus kunnolla yllättyä. Tämä on kertomus pienestä kissasta, joka näyttäytyi hengen muodossa.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy