LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Malla, Astro, Energiahoito, Ennustajat, Ennustaja, Ennustus, Ennustaminen, Meedio, Neuvonantajamme, Selvännäkijä, Tarot tulkinta, Rajatieto, Unien tulkinta,
Kielet joita puhun

Malla


Malla on empaattinen ja ehdottomasti luotettava valotyöntekijä. Malla käyttää apunaan tarot -kortteja sekä heiluria. Halutessasi Malla välittää sinulle myös enkeliviestit tähän hetkeen.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 577
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2,95 €/min + pvm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei, olen Malla! Empaattinen ja ehdottomasti luotettava valotyöntekijä. Elämässäni olen joutunut kohtaamaan monenlaisia haasteita ja juurikin näiden haasteiden kautta olen saanut uudenlaista näkökulmaa erilaisiin tilanteisiin. Tiedän miltä tuntuu, kun valo sammuu elämästä. Silloin tarvitaan tukea, turvaa tuovaa ymmärtäjää. Minulle voit luottamuksellisesti avautua ja kertoa mieltäsi painavat asiat. Käytän apunani tarot -kortteja sekä heiluria. Halutessasi välitän sinulle myös enkeliviestit tähän hetkeen. Jos tarvitset positiivisen energialatauksen, niin sekin välittyy sinulle samalla puhelumme aikana. Minulta saat myös reikihoitoa. Teen tätä työtä suurella sydämellä. Toivottavasti kuulen sinusta. Ystävällisin terveisin, Malla.

Asiakkaiden arvostelut:

Jos olet keskustellut tämän neuvonantajan kanssa, olemme erittäin kiitollisia, jos haluat jättää arvostelun.
Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Kaikelle on aikansa ja paikkansa

7411 näyttökerrat
Elämäni ei ole aina ollut helppoa, vaan olen ollut negatiivinen, vihan ja surun täyttämä ihminen.
 

Viisi merkkiä siitä, että sinun täytyy tehdä sisäistä tutkiskelua

4623 näyttökerrat
Lääkkeet, kirurgiset toimenpiteet ja hoitomenetelmät ovat kaikki tapoja, joita ihmiset käyttävät ratkaistakseen ja hallitakseen asioita kehossaan. Nämä menetelmät eivät kuitenkaan ole ainoita tapoja tehdä niin. Itse asiassa voit saada merkkejä, että sinun pitää sen sijaan lähteä henkiselle matkalle.
 

Kuinka poistaa tukkeumat ja saada takaisin kadoksissa oleva energia

7136 näyttökerrat
Jokainen meistä valuu välillä epätietoisuuden ja stressin olotilaan, jonka ympäröivä maailma aiheuttaa. Olipa kyseessä elämää muuttava tilanne, työ tai perheasiat - ellet ole tietoinen siitä, energiasi valuu pois. Kun näitä esteitä tulee aina uudestaan, luo se meihin negatiivisen kehän, joka heijastuu moniin elämänpolkumme alueisiin.
 

Henkisen opastuksen käyttäminen kumppanin löytämiseksi

1739 näyttökerrat

Jossain elämän kohdassa jokainen tarvitsee kumppanin, ja kosmos onkin varustettu erilaisilla keinoilla aviomiehen tai vaimon löytämiseen.

 

Tulevaisuuden näkeminen eli ennenäyt

2723 näyttökerrat

Tulevaisuuden näkeminen tai ennenäky on taito nähdä tai ennustaa tulevia tapahtumia. Tämä on vanha ennustamisen tapa, jossa ennustetaan lähitulevaisuutta. Useimmiten ennenäyt liittyvät lähiperheen jäseniin tai hyvin läheisiin ystäviin.

 

Tarot ja neljä elementtiä

5825 näyttökerrat

Tarotkorteissa on paljon symboleja ja värejä. Tässä kerrotaan, miten neljä elementtiä yhdistetään tarotkortteihin.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy