LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Kirsi, Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustus, Meedio, Neuvonantajamme, Rajatieto, Selvännäkijä, Tarot tulkinta, Unien tulkinta,

Kirsi


Kirsi on intuitiivinen näkijä, ja on lapsesta asti ollut herkkä aistimaan ja tuntemaan energioita, niin meidän ihmisten kuin eläintenkin.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 521
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2,95 €/min + pvm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei olen Kirsi, intuitiivinen näkijä, olen lapsesta asti ollut herkkä aistimaan ja tuntemaan energioita, niin meidän ihmisten kuin eläinten. 

Onko elämässäsi asioita, jotka askarruttavat sinua? Käytän apuna tarot-kortteja avaamaan tilanteita, sekä ohjaamaan oikeaan suuntaan. Oma energiasi kertoo paljon tämänhetkisestä tilanteestasi. Katson myös oraakkelien viestejä korteista kuin myös luonnonhenkien opastusta. Soita rohkeasti niin katsotaan mitä ohjausta voin katsoa sinulle asioihin. Soita niin katsotaan elämääsi yhdessä, halauksin, Kirsi.

 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Jäljet lumessa

5105 näyttökerrat
Kolmevuotias poikani hävisi sekunnissa. Alkoi tulla pimeää, tuuli tuiversi ja ulkona oli pakkasta. Sain apua odottamattomalta taholta.
 

Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

3954 näyttökerrat

On olemassa ihmisiä, jotka elävät erilaisissa yhteiskunnissa ja eri tavalla kuin me. Tässä saat katsauksen siihen, millaisia Aghorit ovat.

 

Yllättävään tapahtumaan piilotettu viesti

1589 näyttökerrat

Jos kuulet päivän aikana saman lauseen tai asian useaan kertaan, sillä voi olla sinulle viesti. Pidä asia mielessäsi, oikea merkitys voi valjeta sinulle.

 

Vahvista intuitiosi voimaa

1857 näyttökerrat
Huomaatko, että osaat lukea toisten tunteita ja ajatuksia, näet asioita, jotka tapahtuvat tulevaisuudessa, tai jopa ennustamaan tulevia tapahtumia? Jos vastasit kyllä johonkin näistä, saatat omata erityisiä psyykkisiä lahjoja ja olet yhteydessä hienojakoiseen todellisuuteen.
 

Viisi uskomusta meedioista

2374 näyttökerrat

On paljon uskomuksia liittyen meedioihin. Tässä yhteydessä otan esille viisi tavallisinta myyttiä, joihin jokaiseen annan vastauksen.

 

Ceasar, puhuva koira

5723 näyttökerrat
Kyky puhu eläinten kieltä ei ole erityisen tavallinen. Meedio kertoo kyvystään ja kokemuksistaan.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy