LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Katriina , Energiahoito, Astro, Ennustajat, Ennustaja, Ennustaminen, Unien tulkinta, Selvännäkijä, Tarot tulkinta, Ennustus, Neuvonantajamme,
Kielet joita puhun

Katriina


Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä saat aina rehelliset vastaukset ja hyvät neuvot. 

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 524
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2,95 €/min + pvm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Katriina on intuitiivinen neuvonantaja, joka on todellinen auttaja ja empaattinen hyvä kuuntelija. Mikään kysymys ei ole Katriinalle liian vaikea, hän osaa antaa neuvoja kaikilta elämän osa-alueilta ja on turvallinen, luotettava ennustaja. Katriinan yhteys henkimaailmaan on aina auki ja hän pystyy tunnistamaan sinun elämääsi vaikuttavat energiat pitkän kokemuksensa avulla. Katriina ei tuomitse ketään, joten voit kertoa hänelle luottamuksella mitä vain mieltäsi painaa. 

Asiakkaiden arvostelut

Tampereen Markku Kirjoittaa:

Tosiaankin aito nainen, johon voi luottaa . Kiitti kaikesta Katriina. Elämä hymyilee jälleen :))


Kirjoitettu
Tee Kirjoittaa:

Kiitos painokkaasta kannustuksesta tajuta elää omaa elämää. Nyt jo alkoi aukeamaan - saan ilmaisen loman keväisiin unelmamaisemiini.


Kirjoitettu
Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

6240 näyttökerrat

Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.

 

Henkiparantajat

3634 näyttökerrat

Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi.

 

Horoskooppi astro

3390 näyttökerrat

Horoskooppi astro kertoo astrologian keinoin Sinulle tulevaisuutesi ja mahdollisuutesi

 

Viisi syytä, miksi on hyvä astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle

2596 näyttökerrat

Elämä voi olla haasteellinen matka. Voi olla vaikeaa tehdä itsetutkiskelua, astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle tai kokeilla jotakin uutta. Saatat yhä yrittää ymmärtää elämäsi tarkoitusta ja saatat tuntea olevasi hukassa tai yksin. Tämä saattaa vaikuttaa rajoittavasti niin, ettet pysty käyttämään täyttä potentiaaliasi.

 

Paras selvänäkijä

3364 näyttökerrat

Mistä tiedän onko valitsemani tulkitsija minulle paras selvännäkijä?

 

Enkelit viestilähettiläinä

475 näyttökerrat

Enkeli tulee kreikankielisestä sanasta angelos, joka oikein käännettynä tarkoittaa "sanan tuojaa". Usein ihmiset kertoessaan enkelien esiintymisistä osoittavat, että näiden enkeleiden ensisijainen tehtävä on tuoda enkeliviesti ylhäältä. Nämä enkeliviestit ovat usein niin henkilökohtaisia, että vain sinä, tunnistat niiden merkityksen. 

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy