Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Katariina, Astro, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Meedio, Ennustus, Rajatieto, Selvännäkijä, Tarot tulkinta, Unien tulkinta, Energiahoito, Neuvonantajamme,

Katariina


Katariina on monipuolinen henkisen alan ammattilainen. Neuvonantajamme on shamaani, energiahoitaja, reikihoitaja ja kanavoija. Hän neuvoo Sinulle tien rakkauteen ja kanavoi enkeleitä sekä ylösnousseita mestareita avatakseen tiesi onneen.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 228
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Parantava tervehdys Sinulle, ystäväni. Olen Katariina, selvännäkijä, näkijä, shamaani, energiahoitaja, reikihoitaja ja kanavoija.Olen ollut myös monessa entisessä elämässäni henkiparantaja ja mystikko, jatkan tätä korkeinta palvelua myös tässä elämässä. Koko elämäni ajan olen ollut selvänäköinen parantaja, ja olen palauttanut tietoisuuteeni jo edellisissä elämissäni oppimani monipuoliset taidot, kuten astrologian ja numerologian, I chingin, riimut ja enneanagrammin. Apuvälineinä käytän tarotkortteja ja enkelitarotteja, joiden avulla autan sinua rakastamaan itseäsi enemmän ja selkiyttämään elämääsi, sillä rakkaus on elämässämme kaikkein tärkeintä. Minulta on mahdollista saada ennustus, tarot tulkinta, energiahoito ja enkelien rakkaudellisen viestin antavat enkelikortit. Teen myös ihmissuhteisiin perustuvaa astrologista synastriaa, mihin tarvitsen tarkan syntymäaikasi ja paikkasi. Voin kutsua enkeleitä paikalle auttamaan sinua ja puhdistamaan kotisi. Tasapainotan ja hoidan myös chakrasi sekä avaan ylimmät chakrasi. Olen opiskellut muunmuassa lääketiedettä ja psykologiaa, olen monien hoitomuotojen terapeutti. Olen kanavoinut ylösnousseilta mestareilta kaukohoitomenetelmän, jota on käytetty jo ennen Egyptiä, sen nimi on Pyhä kokonaisuus, sillä se perustuu pyhään rakkauteen. Hoidan sillä jokaista asiakastani hänen toiveidensa mukaan. Ennenkaikkea olen shamaani, jolla on yhteys henkimaailmaan siirtyneisiin sieluihin. Vaivun kevyeen transsiin, kun teen kysymysmatkoja kohteena joko henkimaailma, ylinen tai alinen. Tulkitsen myös unia, sillä unessa olemme yhteydessä Korkeampaan itseemme. Minulla itselläni on ollut kivinen matka henkisellä polullani, joten ei ole olemassa sellaista haastetta tai kokemusta elämässäsi, josta et voisi minun kanssani puhua. Soita minulle, ennustaja Katariinalle, niin saat ongelmiisi välittömän avun, koska olen paikalla juuri Sinua varten.

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Maagisen nimen valinta

5227 näyttökerrat
Ennustajina tai meedioina työskentelevät eivät aina käytä omia nimiään. Kerromme sinulle, miten valitset oman maagisen nimesi.
 

Kynttilätoivomus

5009 näyttökerrat
Ihmiset ovat satojen vuosien ajan uhranneet tavaroita polttamalla saadakseen toiveensa toteen. Tässä kerrotaan, miten voit toimia.
 

Tarot ja neljä elementtiä

4686 näyttökerrat
Tarotkorteissa on paljon symboleja ja värejä. Tässä kerrotaan, miten neljä elementtiä yhdistetään Tarotkortteihin.
 

Ajatuksen voima

4351 näyttökerrat
Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa.
 

Pahan poistaminen pahalla

3234 näyttökerrat
Olimme sitten ennustajia tai emme, me kaikki olemme joskus törmänneet polttavaan nokkoseen. Miten meidän tulisi nokkoseen todella suhtautua?
 

Viimeinen ulospääsy

3381 näyttökerrat
Ennustajana autan näkemään tulevaisuuteen, ja tarjoan myös erityisapua kodinpuhdistuksessa ja henkisen tien ohjauksessa.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy