Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Heta, Astro, Energiahoito, Ennustaja, Meedio, Neuvonantajamme, Rajatieto, Selvännäkijä, Tarot tulkinta, Unien tulkinta,

Heta


Hei! Nimeni on Heta ja olen toiminut 30 vuotta parantavan energian välittäjänä. Olen suorana kanavana ja saan sinut energeettisesti eteeni, joten fyysistä kontaktia ei tarvita. Hoidan myös eläimiä.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 229
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 
Ympäristö jossa elämme on myös hyvin tärkeä, eli puhdistan terveyttä haittaavia energioita mm. maasäteilyä ja nostan energiatasoja parantamaan elämänlaatuasi.
Käytän apunani myös Psychic tarot- sekä Viestejä valonauttajilta -kortteja, joista saat ohjeita/neuvoja mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.
Omalla elämänpolullani on ollut paljon haasteita ja niistä on sisukkuudella ja huumorilla aina selvitty, luottaen, että synkimmänkin pilven takaa aina lopulta aurinko on tullut esiin, eli on elämäntilanteesi mikä tahansa, lupaan auttaa sinua parhaan kykyni mukaan eteenpäin! Soita siis rohkeasti niin hoidetaan aurinko sinunkin elämääsi!

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Viisi uskomusta meedioista

1610 näyttökerrat
On paljon uskomuksia liittyen meedioihin. Tässä yhteydessä otan esille viisi tavallisinta myyttiä, joihin jokaiseen annan vastauksen.
 

Meditoimalla luot omaa todellisuuttasi

3664 näyttökerrat
Mielesi on uskomattoman voimakas työkalu. Voit koputella sitä meditaation avulla, jolloin avaat oven uuteen todellisuuteen. Kuvittelemalla asioita, joita haluat ja olemalla ymmärtäväinen sen suhteen, että kaikki kuvittelemasi on myös mahdollista, voit luoda haluamasi todellisuuden, jonka ansaitset.
 

Maagisen nimen valinta

5134 näyttökerrat
Ennustajina tai meedioina työskentelevät eivät aina käytä omia nimiään. Kerromme sinulle, miten valitset oman maagisen nimesi.
 

Viimeinen ulospääsy

3311 näyttökerrat
Ennustajana autan näkemään tulevaisuuteen, ja tarjoan myös erityisapua kodinpuhdistuksessa ja henkisen tien ohjauksessa.
 

Pahan poistaminen pahalla

3179 näyttökerrat
Olimme sitten ennustajia tai emme, me kaikki olemme joskus törmänneet polttavaan nokkoseen. Miten meidän tulisi nokkoseen todella suhtautua?
 

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

4481 näyttökerrat
Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy