Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
ennustaja24fi instagram 30ennustaja24fi instagram 31ennustaja24fi instagram 32ennustaja24fi instagram 33ennustaja24fi instagram 34ennustaja24fi instagram 35
 
Henna, Ennustaja, Selvännäkijä, Näkijä, Meedio, Ennustus,

Henna


Henna käyttää vahvaa intuitiota ja kristalleja sekä tarotkortteja henkimaailman tulkinnoissaan. Hän auttaa sinua valintatilanteissa ja antaa energiapuhdistusta.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 276
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Olen vahvan intuition omaava näkijä ja meedio. Olen saanut lahjan perintönä. Näkemisen lahja on kulkenut suvussani usean sukupolven ajan. Työskentelen aina korkeampien oppaiden ohjauksessa ja välitän näkemäni rehellisesti ja empaattisesti sinulle. Käytän kristalleja ja tarot-kortteja apuna silloin, kun näen sen olevan hyväksi sinulle. Kuuntelen sinua tarkasti ja luen tilanteesi, ja empatia on vahvasti läsnä työskennellessäni. Olipa sinulla vaikeuksia valita tie, jota sinun on hyvä kulkea, annan universumin valon ohjata tulkintojani. Teen työtäni rehellisesti ja saat suoria vastauksia, jotka tukevat henkistä kehittymistäsi. Luonto on hyvin tärkeä ja läheinen ympäristö, josta saan voimaa ja puhdistautumista, mikä takaa puhtaan energian käyttämisen tehdessäni töitä sinun kanssasi. Elämä on lahja, vaikka se välillä saattaa tuntua raskaalta, kun on paljon hetkellistä kuormitusta hartioilla. Luota itseesi ja elämääsi, koska voit aina saada tukea, empatiaa ja voimia hädän hetkellä. Soita minulle, kun kaipaat neuvoja ja ohjausta korkeamman henkisen tiedon kautta, kun elämän ratkaisut mietityttävät sinua. Ota yhteyttä minuun myös silloin, kun kaipaat oman energiasi puhdistamista ja tasapainottamista.

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Viisi uskomusta meedioista

1139 näyttökerrat
On paljon uskomuksia liittyen meedioihin. Tässä yhteydessä otan esille viisi tavallisinta myyttiä, joihin jokaiseen annan vastauksen.
 

Viisi syytä, miksi on hyvä astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle

1227 näyttökerrat
Elämä voi olla haasteellinen matka. Voi olla vaikeaa tehdä itsetutkiskelua, astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle tai kokeilla jotakin uutta. Saatat yhä yrittää ymmärtää elämäsi tarkoitusta ja saatat tuntea olevasi hukassa tai yksin. Tämä saattaa vaikuttaa rajoittavasti niin, ettet pysty käyttämään täyttä potentiaaliasi.
 

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

2974 näyttökerrat
Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.
 

Viisi merkkiä siitä, että sinun täytyy tehdä sisäistä tutkiskelua

3045 näyttökerrat
Lääkkeet, kirurgiset toimenpiteet ja hoitomenetelmät ovat kaikki tapoja, joita ihmiset käyttävät ratkaistakseen ja hallitakseen asioita kehossaan. Nämä menetelmät eivät kuitenkaan ole ainoita tapoja tehdä niin. Itse asiassa voit saada merkkejä, että sinun pitää sen sijaan lähteä henkiselle matkalle.
 

Yliluonnolliset unet - kun unesta tulee näky

1325 näyttökerrat
Onko sinulla unia tai näkyjä, jotka vaikuttavat? Jos on, et ole yksin. On monia, jotka näkevät erilaisia yliluonnollisia unia.
 

Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen

2279 näyttökerrat
Jos olet joskus tuntenut itsesi tyhjäksi ja epätäydelliseksi, ymmärrät ehkä hyvin, kuinka vakavia tällaiset tunteet voivat olla. Onneksi on ihmisiä, jotka osaavat auttaa, eikä ainoastaan terapeutteja, jotka antavat sinulle vain lääkkeitä.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä