Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
ennustaja24fi instagram 30ennustaja24fi instagram 31ennustaja24fi instagram 32ennustaja24fi instagram 33ennustaja24fi instagram 34ennustaja24fi instagram 35
 
Henna, Ennustaja, Selvännäkijä, Meedio, Ennustus,

Henna


Henna käyttää vahvaa intuitiota ja kristalleja sekä tarotkortteja henkimaailman tulkinnoissaan. Hän auttaa sinua valintatilanteissa ja antaa energiapuhdistusta.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 276
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Olen vahvan intuition omaava näkijä ja meedio. Olen saanut lahjan perintönä. Näkemisen lahja on kulkenut suvussani usean sukupolven ajan. Työskentelen aina korkeampien oppaiden ohjauksessa ja välitän näkemäni rehellisesti ja empaattisesti sinulle. Käytän kristalleja ja tarot-kortteja apuna silloin, kun näen sen olevan hyväksi sinulle. Kuuntelen sinua tarkasti ja luen tilanteesi, ja empatia on vahvasti läsnä työskennellessäni. Olipa sinulla vaikeuksia valita tie, jota sinun on hyvä kulkea, annan universumin valon ohjata tulkintojani. Teen työtäni rehellisesti ja saat suoria vastauksia, jotka tukevat henkistä kehittymistäsi. Luonto on hyvin tärkeä ja läheinen ympäristö, josta saan voimaa ja puhdistautumista, mikä takaa puhtaan energian käyttämisen tehdessäni töitä sinun kanssasi. Elämä on lahja, vaikka se välillä saattaa tuntua raskaalta, kun on paljon hetkellistä kuormitusta hartioilla. Luota itseesi ja elämääsi, koska voit aina saada tukea, empatiaa ja voimia hädän hetkellä. Soita minulle, kun kaipaat neuvoja ja ohjausta korkeamman henkisen tiedon kautta, kun elämän ratkaisut mietityttävät sinua. Ota yhteyttä minuun myös silloin, kun kaipaat oman energiasi puhdistamista ja tasapainottamista.

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Vahvista intuitiosi voimaa

230 näyttökerrat
Huomaatko, että osaat lukea toisten tunteita ja ajatuksia, näet asioita, jotka tapahtuvat tulevaisuudessa, tai jopa ennustamaan tulevia tapahtumia? Jos vastasit kyllä johonkin näistä, saatat omata erityisiä psyykkisiä lahjoja ja olet yhteydessä hienojakoiseen todellisuuteen.
 

Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

2756 näyttökerrat
On olemassa ihmisiä, jotka elävät erilaisissa yhteiskunnissa ja eri tavalla kuin me. Tässä saat katsauksen siihen, millaisia Aghorit ovat.
 

Hyderabadilainen ihmekuuri

2699 näyttökerrat
Voisitko ajatella nieleväsi elävän kalan parantuaksesi astmasta? Sadat tuhannet henkilöt ovat sen jo tehneet.
 

Maagisen nimen valinta

4526 näyttökerrat
Ennustajina tai meedioina työskentelevät eivät aina käytä omia nimiään. Kerromme sinulle, miten valitset oman maagisen nimesi.
 

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

3954 näyttökerrat
Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.
 

Viisi uskomusta meedioista

1190 näyttökerrat
On paljon uskomuksia liittyen meedioihin. Tässä yhteydessä otan esille viisi tavallisinta myyttiä, joihin jokaiseen annan vastauksen.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä