LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
10 ilmaisminuuttia
Garuda, Astro, Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Unien tulkinta, Selvännäkijä, Tarot tulkinta, Meedio,
Kielet joita puhun

Garuda Uusi!


Namaste, Moi, nimeni on Garuda ja olen täällä jotta sielut kuten itsesi, saisivat tarvittavaa suuntaa ja selkeyttää elämäänsä. 

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 69
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2,95 €/min + pvm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Pystyin, jo ennen omaa niin sanottua “henkistä herätystä” lukemaan rivien välistä mitä ihmiset tarkoitti sanoillaan, ja oman henkisen herätyksen kautta ymmärsin syvemmin miten energiat toimii, sekä sisällä että ympärillämme. Lisäksi, käytössämme ovat myös ajattomat työkalut kuten Yoga menetelmät, Astrologia, I Ching, Tarot kortit jne., joita hyödynnämme keskustelumme aikana tarpeittesi mukaan. Tärkein on, että sinä tulet kuultavaksi ja saadaan lisää valoa elämääsi, sekä sisältä että ulkoa. Olen matkustanut ympäri maailmaa sekä sukeltanut astraali (energia) maailmaan pidemmän aikaa, tämä edesauttaa sitä, että tulet aina saamaan sinulle nimenomaan tarkoitettuja viestejä. Muista, mikään ei ole sattumaa ja olet oikeassa paikassa, oikeaan aikaan, juuri nyt. Lupaan rehellisyyttä, ymmärrystä ja selkeyttä, olipa se sitten menneisyydestä, nykyhetkestä tai tulevaisuudestasi. Tuodaan yhdessä iloa ja valoa elämääsi, vaikka mentäisiin pimeyden läpi yhdessä. Nimeni on Garuda, numerolla 69, soita jotta avaamme yhdessä sinulle elämän lahjapaketin. Namaste!

Asiakkaiden arvostelut

Jos olet keskustellut tämän neuvonantajan kanssa, olemme erittäin kiitollisia, jos haluat jättää arvostelun.
Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

5931 näyttökerrat

Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.

 

Henkiparantajat

3154 näyttökerrat

Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi.

 

Ceasar, puhuva koira

6040 näyttökerrat

Kyky puhu eläinten kieltä ei ole erityisen tavallinen. Meedio kertoo kyvystään ja kokemuksistaan.

 

Horoskooppi astro

2997 näyttökerrat

Horoskooppi astro kertoo astrologian keinoin Sinulle tulevaisuutesi ja mahdollisuutesi

 

Paras selvänäkijä

2930 näyttökerrat

Mistä tiedän onko valitsemani tulkitsija minulle paras selvännäkijä?

 

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

269 näyttökerrat

Nostradamus oli synkkä, pitkäpartainen mies, joka syntyi ruton Eurooppaan vuonna 1503. Rutto tappoi 75 miljoonaa ihmistä, eikä kukaan osannut selittää syytä. Hän opiskeli itsensä lääkäriksi ja tuolloin taikauskolla oli otteensa lääketieteestä. Oli myös tavanomaista, että lääkärit laativat horoskooppeja ja ennustuksia. Vuonna 1555 Nostradamus julkaisi ensimmäisen teoksensa, Les Prophéties – Ennustukset.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy